Beyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
--
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
aaaa YENA gelmiş hoşgelmişnasılsın canım?
listeyi yine ilk üçe girene yaparsın hala düzelmediyse olmaz mı?
ahhh ahhh bende isterdim yaldızlı bir şekilde gireyim ama nerdeeeee bu hafta 2 kaçamağım var
gerçi biri eşimin doğumgünüydü ayda yılda bir ondan pişman değilimde ,dün yediğimden hala pişmanım
ellerine sağlık canım ya tarhanaya bayılırım ama nasıl yapıldığını tam bilmyorum he anneannem yapar sağolsun
savaş çıkmasa gelemez miyiz yani :)))
Hadi sana o zaman Allah rahatlık versin canım
Bende uyutabilsem civcivi yatıcağım da oda ille babasıyla yatmak istiyor
Babamız da oyun konsolunun başında
Abla kardeş bu saat oldu hala boğuşuyorlar halının üzerinde
Yarım saatte kadar yat borozanını çalarım herhalde ondan sonra cil yavrusu gibi hepsi dağılır
Ohhh ellerine sağlık..Afiyet olsun...
Ne iyi olur gelebilsen...Süper olur süperrrrrr..
Hoşbuldum..
İyiyim sen nasılsın..
tarhana evet güzel oluyor ama bayağı yorucu..birde ben geç kaldım hala kurumadı tabii..
canım ya bunları nasıl yapıyorsunuz ben bayılıyorum ama yapamıyorum, daha doğrusu hiç incelemedim fırsatım olmadı , hele sen çok cici şeyler buluyorsun bayılıyorum valla.....
senin rütbeni artırmam lazım :))) çal borozanı ha hemen dağıt hepsini, büyük öğlenci mi ?
bizim civciv şimdi yenice yattı az önce ne yediyse çıkardı sanırım çok geldi
ama çok az yiyor ya çok zayıf ne yapacağımı şaşırdım yemiyor sıpa
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/423553-upload-siteleri-uzerinden-resim-yukleme.html
Buradan öğrenebilirsin İlbatum...
KEşke yakın olsak..hem çok seviniyorum buluşucaksınız hepinizin resimlerini göreceğim bir arada..
Hemde üzülüyorum ben olamayacağım diye...
Umarım buluştuğunuzda harika vakit geçirirsiniz beni anın ama tamammı beyzuşum..
Yok sabahcı büyüğü ama gece hep muzurluğu tutuyor
Şu an bile Abe kaynana şarkısını söylüyor ve bir yandan roman havası oynuyor cadı
Düğün olsa kalkıp oynamaz cadı ama yalan olmasın en son gittiğimiz düğünde ana kız karşılıklı 10 dakkada olsa oynadık
Küçüğüde ablasını taklit etmeye calışıyoro bile artık müziğe ayak uyduruyor.
Kızına çok geçmiş olsun canım inşallah sırf fazla geldi diye kusmuştur.
Benim küçüğüde 14 ayını doldurmak üzere ama hala sadece 9 buçuk kilo boyuda diğer çocuklara kıyasla biraz daha kısa. Oda herhalde ablası gibi sonradan boy atıcak ama kilo ne olur bilemem çünkü benim büyük kızda 6 yaşına kadar çok zayıftı ne zaman okula başladı aldı başını gitti
Küçüğün yeme sorunu yok aslında çünkü kimin elinde ne görse mama diye tuturuyor ve mutlaka da yer sadece istemeyle kalmaz.
Sabahları komşum kahve içmeye geldiğinde bile türk kahvesine ortak. Daha ben mutfağa girdiğim an gidip komşunun kuçağına oturuyor hadi anni mama diyor
Valla cimrilik yaptım konbiyi yakmıyım diye olan bana oldu sağol beyzuş abla.Geçmiş olsun canım..Ne kadar canın yanmıştır.Kıyamam sana..
Sizlerin güzelliğine uymaya çalışıyorum canım....
Bozmadım valla...Bozunca dibine vuruyorum çünkü..Yarın tartıda ne olur bilmiyorum;sabit kalsam razıyım;tatilde yemeklerin yağını kontrol etmem mümkün olmadı doğal olarak...
Çoluk çocukla vakit bulup spor yapanları kutluyorum....Bravo canım..Yarın karşılığını kat kat görürsün inşallah..
Banucuğum;
Çok acıkırsan yoğurt ye istersen;hem doyurur hem fazla kalorili olmadığı için için rahat eder...
Kısır acıysa;sabah gümrükten geçer(WC)..
Gümrük deklarasyonundan sonra tartılırsın....
Benimkide öyleydi am şükür düzelttim::)))))aman aman senin koltuklara yanaşmamak gerek :)
küçük civcive herşey serbest desene yerim ben onu resimlerini gördüm çok tatlı maşallah allah bağışlasın
benim eşimde aynı döke saça yer aileside öyle malesef :)
her zaman derim ona kediler gelse aç kalmaz diye yemek masasının altını kırıntıyla doldurur çünkü :)
hiç mi dikkat etmez insan ya benim söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama o hala aynı
vayyyyy demek evin generali oldun desene :)))
bence çoğunluğa uyulur gibi dayan dayan nereye kadar :)))))
Süt veya meyva veya ceviz falan abartmıyorum yani.bizim evdede olduğu gibi :))))
canım sabah ve öğlen birşey yememişsin zaten bence çok olmamış, yağsız demişsin ama kıymanın azda olsa yağı varmıştır, gece ne yiyorsun ki sen?
Hoşgeldin yenacım doktorda öyle dei 1 ay sonra tekrar yaptırcam 5 sene koruyomuş.Beyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
Banucum geçmiş olsun..İyi yapmışsın aşı olmakla..
Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)
Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)
Nevzamansız,şimdiden geçmiş olsun abine..
ayşecim,fotoda harikasınız.ayrıca belirteyim sen daha bir ince görünüyosun..
semiran,tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,gözün aydın..
Ellerine sağlık bende çok severim turşuyu nasıl yaptın benim eşim salatalık kelek domates ve acur almış nasıl kurucamı bilmiyorum hergece soruyor zahmet olmassa bir tarif yazsana bana bende becerebilirsem yapıyım.Beyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
--
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
Valla cimrilik yaptım konbiyi yakmıyım diye olan bana oldu sağol beyzuş abla.
Olabilir aslında ama içine reçelde konsa ne güzel olur dimi.
Benimkide öyleydi am şükür düzelttim::)))))
Süt veya meyva veya ceviz falan abartmıyorum yani.
Hoşgeldin yenacım doktorda öyle dei 1 ay sonra tekrar yaptırcam 5 sene koruyomuş.
Ellerine sağlık bende çok severim turşuyu nasıl yaptın benim eşim salatalık kelek domates ve acur almış nasıl kurucamı bilmiyorum hergece soruyor zahmet olmassa bir tarif yazsana bana bende becerebilirsem yapıyım.
selam kızlar geçmişi çoook uzun süredir okuyamadım. okumak istedim ama kafam almadım. bugün çok moralim bozuk. 1 haftadır sıkı sıkı çalıştığım dersten(diyetten) 10 beklerken 3 aldımçooook kötüyüm.
İyigeceler ilbatum.bu kez kesin çıktım, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?