Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen;''yaklaş'' de bebeğim;ben senin içine girerim....
Hoşbuldum canım YENAM....
Sen de hoş geldin...Çok özledim seni....

canım ya bunları nasıl yapıyorsunuz ben bayılıyorum ama yapamıyorum, daha doğrusu hiç incelemedim fırsatım olmadı , hele sen çok cici şeyler buluyorsun bayılıyorum valla.....

Ohhh ellerine sağlık..Afiyet olsun...

Ne iyi olur gelebilsen...Süper olur süperrrrrr..

Hoşbuldum..
İyiyim sen nasılsın..

tarhana evet güzel oluyor ama bayağı yorucu..birde ben geç kaldım hala kurumadı tabii..

senin rütbeni artırmam lazım :))) çal borozanı ha hemen dağıt hepsini, büyük öğlenci mi ?
bizim civciv şimdi yenice yattı az önce ne yediyse çıkardı sanırım çok geldi
ama çok az yiyor ya çok zayıf ne yapacağımı şaşırdım yemiyor sıpa

Ohhh ellerine sağlık..Afiyet olsun...

Ne iyi olur gelebilsen...Süper olur süperrrrrr..

KEşke yakın olsak..hem çok seviniyorum buluşucaksınız hepinizin resimlerini göreceğim bir arada..
Hemde üzülüyorum ben olamayacağım diye...

Umarım buluştuğunuzda harika vakit geçirirsiniz beni anın ama tamammı beyzuşum..

Hoşbuldum..
İyiyim sen nasılsın..

tarhana evet güzel oluyor ama bayağı yorucu..birde ben geç kaldım hala kurumadı tabii..

iyiyim canım sağol ,bebiş az önce korkuttu çıkarınca ama şükür sorun yok uyudu

bazıları kurutmadan yapıyor ,küçük bezelere ayırıp buzdolabına atıyor ama bizde kurutup ufalarız , ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun, barış'a kan olsun :)

Yok sabahcı büyüğü ama gece hep muzurluğu tutuyor
Şu an bile Abe kaynana şarkısını söylüyor ve bir yandan roman havası oynuyor cadı
Düğün olsa kalkıp oynamaz cadı ama yalan olmasın en son gittiğimiz düğünde ana kız karşılıklı 10 dakkada olsa oynadık
Küçüğüde ablasını taklit etmeye calışıyor o bile artık müziğe ayak uyduruyor.
Kızına çok geçmiş olsun canım inşallah sırf fazla geldi diye kusmuştur.
Benim küçüğüde 14 ayını doldurmak üzere ama hala sadece 9 buçuk kilo boyuda diğer çocuklara kıyasla biraz daha kısa. Oda herhalde ablası gibi sonradan boy atıcak ama kilo ne olur bilemem çünkü benim büyük kızda 6 yaşına kadar çok zayıftı ne zaman okula başladı aldı başını gitti
Küçüğün yeme sorunu yok aslında çünkü kimin elinde ne görse mama diye tuturuyor ve mutlaka da yer sadece istemeyle kalmaz.
Sabahları komşum kahve içmeye geldiğinde bile türk kahvesine ortak. Daha ben mutfağa girdiğim an gidip komşunun kuçağına oturuyor hadi anni mama diyor

Seni anmamak mümkünmü canım...Ha mümkünmü?

selam kızlar geçmişi çoook uzun süredir okuyamadım. okumak istedim ama kafam almadım. bugün çok moralim bozuk. 1 haftadır sıkı sıkı çalıştığım dersten(diyetten) 10 beklerken 3 aldım çooook kötüyüm.

maşallah ikisinede cadılar evin neşesi işte
sende hafıza gerçekten balık ,kız sen batu diye kız ismi duydun mu avatarımıda mı görmedin gerçekten basacağım sıfırı ha o olacak, oğluşum var benim alırım kızını görürsün
benimki azcık alsa yeter ama yemiyor ki alsın
maşallah ya benimkide öyle olur mu acep çok zor ama ihtimal yani
senin kızda alem ha yapmasanda yaptırıyor demek cadı alışmış, ay ne sevimlidir şimdi o değil mi, ye çıtır çıtır

Valla cimrilik yaptım konbiyi yakmıyım diye olan bana oldu sağol beyzuş abla.
Olabilir aslında ama içine reçelde konsa ne güzel olur dimi.
Benimkide öyleydi am şükür düzelttim::)))))
bizim evdede olduğu gibi :))))

canım sabah ve öğlen birşey yememişsin zaten bence çok olmamış, yağsız demişsin ama kıymanın azda olsa yağı varmıştır, gece ne yiyorsun ki sen?
Süt veya meyva veya ceviz falan abartmıyorum yani.
Hoşgeldin yenacım doktorda öyle dei 1 ay sonra tekrar yaptırcam 5 sene koruyomuş.
Ellerine sağlık bende çok severim turşuyu nasıl yaptın benim eşim salatalık kelek domates ve acur almış nasıl kurucamı bilmiyorum hergece soruyor zahmet olmassa bir tarif yazsana bana bende becerebilirsem yapıyım.

Arwen,çok güzelsin özellikle gözlerin maşallah...

yağmurumgözüm,sen hiiç geri kalırmısın baygın bakışlı seni.
harikasın ve çok yakışıyorsunuz birde nasıl güven veren bir tip var eniştenin inşallah hep fotodaki gibi huzurla gülümsersiniz..
Yakışıklı oğluşa ne demeli kocaman bir maşallah demeli..:)

yok hayatım yok benimki düzelmez söyleyince alınıyor birde :)
benim elimden süpürge eksik olmuyor yapıştık resmen :)))

abartmıyorsan sorun yok canım...

Bugün erkan topuz vardı sab tümerde hızlı kilo vermek kanseri çağırmak dedi ayda en fazla 2 kilo verin dedi bencede çok mantıklıda biz istiyoruz hemen zayıflayalım.

Olsun hemen demoralize olma lütfen..geçen hafta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum..
her hafta aynı sonuç olamaz zaten..Üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…