- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
maşallah ikisinedecadılar evin neşesi işte
sende hafıza gerçekten balık ,kız sen batu diye kız ismi duydun mu avatarımıda mı görmedin gerçekten basacağım sıfırı ha o olacak, oğluşum var benimalırım kızını görürsün
benimki azcık alsa yeter ama yemiyor ki alsın
maşallah ya benimkide öyle olur mu acep çok zor ama ihtimal yani
senin kızda alem ha yapmasanda yaptırıyor demek cadı alışmış, ay ne sevimlidir şimdi o değil mi, ye çıtır çıtır
Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.
banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...
banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...
inşallah yenacım bir haftadır çok çektim bundan sonra ufak şeyleri kafaya takmamayı öğrendim...en değerli hazinemiz sağlığımızmış bir kez daha anladım...aslında birikimler çıktı heralde yenacım yoksa şu anda ufak tefek şeyler dışında canımı sıkan birşey yok...Derincim,iyi yapmışsın ilaca başlamakla..İnşallah kısa sürede ilaca bile gerek kalmayacak..
Şimdi nasıl hissediyorsun kendini Derinciğim..Rahatlattımı ilaç biraz da olsa....
Bende çıkıp uyumalıyım..Hepinize iyi geceler...
Cacocum, kayınpederin sağlığı nasıl.?
inşallah yenacım bir haftadır çok çektim bundan sonra ufak şeyleri kafaya takmamayı öğrendim...en değerli hazinemiz sağlığımızmış bir kez daha anladım...aslında birikimler çıktı heralde yenacım yoksa şu anda ufak tefek şeyler dışında canımı sıkan birşey yok...
akşamüzeri içtim ablacım ,biraz daha iyiyim duş aldım başımdaki ağrı azaldı korkularımı yenmeye çalışıyorum ablacım...sırtıma ateş basıyor sadece tansiyonu düşündükçe aklımdanda çıkaramıyorum bir düşse belki daha iyi olucam panik yapmayacağım...
canım sağol ama bu ara irade pek kalmadı taze bitti yani uzun zaman sizinleyim inşallah hep beraberizBeyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
Banucum geçmiş olsun..İyi yapmışsın aşı olmakla..
Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)
Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)
Nevzamansız,şimdiden geçmiş olsun abine..
ayşecim,fotoda harikasınız.ayrıca belirteyim sen daha bir ince görünüyosun..
semiran,tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,gözün aydın..
Beyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
--
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
Olsun hemen demoralize olma lütfen..geçen hafta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum..
her hafta aynı sonuç olamaz zaten..Üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?