Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammmmm dedim ya tebessümle karıştırıyorum devamlı
Sıfırı hak ettim valla
Oğluşun yağuşuklumu bari Ama bak baştan söyliyeyim benim küçük cadı istediği olmasın elini yüzüne kapatır timsah gözyaşları döker bide parmakların arasından bakar anası kılıklı artis

Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.

Banucum,bu sefer farklı kurdum turşuyu hep sirkeli kurardım..
Biber,kornişon ve havuçla yaptım daha sonra lahana da ekleyeceğim..

Önce kaya tuzuyla su hazırladım..daha sonra kavanoza bir avuç kadar nohut ve şeker koydum sonra sırayla malzemeleri ve bol sarımsak ekledim bir demet maydanozu saplarını kesip ilave ettim en üste bir salkım üzüm koyup sıkı sıkı kapattım..

Küçük bir kavanozada sırf kornişon kurdum..onuda sirke,limon tuzu,sarımsakla yaptım..
ölçü veremiyorum göz kararı yaptım çünkü..

banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...

Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.

Tamam banucum..Herşeyin hayırlısı tatlım..
Hep duacıyım bunu bilesin ..

banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...

Derincim,iyi yapmışsın ilaca başlamakla..İnşallah kısa sürede ilaca bile gerek kalmayacak..

Bende çıkıp uyumalıyım..Hepinize iyi geceler...

Cacocum, kayınpederin sağlığı nasıl.?

Kızlar banada müsaade yarın sabah kızın okulda veli toplantısı var mecbur sabah 8 buçukta ufaklıkla yollara düşeceğiz ancak pıtı pıtı gideriz

Size hoş Sohbetler hayırlı Geceler
Allaha emanet olun

Yarın okuldan gelince bildiri yapmak için uğrarım
k.i.b.

Derincim,iyi yapmışsın ilaca başlamakla..İnşallah kısa sürede ilaca bile gerek kalmayacak..
inşallah yenacım bir haftadır çok çektim bundan sonra ufak şeyleri kafaya takmamayı öğrendim...en değerli hazinemiz sağlığımızmış bir kez daha anladım...aslında birikimler çıktı heralde yenacım yoksa şu anda ufak tefek şeyler dışında canımı sıkan birşey yok...
Şimdi nasıl hissediyorsun kendini Derinciğim..Rahatlattımı ilaç biraz da olsa....

akşamüzeri içtim ablacım ,biraz daha iyiyim duş aldım başımdaki ağrı azaldı korkularımı yenmeye çalışıyorum ablacım...sırtıma ateş basıyor sadece tansiyonu düşündükçe aklımdanda çıkaramıyorum bir düşse belki daha iyi olucam panik yapmayacağım...

Bende çıkıp uyumalıyım..Hepinize iyi geceler...

Cacocum, kayınpederin sağlığı nasıl.?

Artık hafiza iyice gitti 1 dakikaya düşmüş hatırlama süresi birde devamlı olmayan hikayeler uyduruyor Alzheimer yüzünden.
Ben grip olduğum için gitmiyorum cünkü bağışıklık sistemi tamamen çökmüş dr. demesi bir mikrop dahi ölümüne sebep olabilir sonra KV sen öldürdün der valla zaten benim yüzümden hasta olmuş KVye göre
Bir iki gün daha geçsin gidicem inşallah

Daha iyi olmana sevindim....Biraz daha rahat olmaya zorla kendini..Evladını düşün.Naz senin gerginliğini anlıyordur...

Bir de şöyle düşün Derinciğim:Varsayalım tansiyon hastasısın...Şunu bil ki kilo verdikçe tansiyonun düşecek ve ilaç ihtiyacın kalmayacak.

Hiç temenni etmem ama ;yine varsayalım yeteri kadar kilo veremedin(Allah korusun);tedavisi olan bir hastalık bu.İçersin ilacını;normal hayatına devam edersin...

Üzülme artık;rahatla biraz canım...

canım sağol ama bu ara irade pek kalmadı taze bitti yani uzun zaman sizinleyim inşallah hep beraberiz

ellerine sağlık hamarat seni 2 gün yok oldu neler de yapmış nasıl yapıyorsun sen tarhanayı uşaklılar gibi mi kayınvalidem uşaklı çok güzel oluyor tarhanası bu sene yapamadı ama
of buluşma konusuna hiç gelme canım senle ikimiz istanbula kaçsak mı ne dersin

Olsun hemen demoralize olma lütfen..geçen hafta iyi kilo verdin diye hatırlıyorum..
her hafta aynı sonuç olamaz zaten..Üzme kendini..

ama yena geçen haftahiç spor yoktu oturduğum yerde yemek yedim sadece hergün en az 45dk koşuyla karışık yürüyüş yaptım parktaki bisikletlerde pedal çevirdim. birde pusetle yürüdüm kendi başıma bile değil. çok dokundu içime. çok üzüldüm. çok çalışmıştım ben bu derse

yst o kadar sıkma canını bu iş böyle malesef emeğinin karşılığını her zaman tam alamıyorsun ama pes etmezsen devamı gelir inşallah canım

herkese iyi geceler yarın bol artılı bildirimle geliyorum benden başka herkese eksili güzel bildirimler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…