güzel dileklerin için teşekkür ederim ceco banuu
yedim semiranım hala da yiyorum diyecem ama beni topikten atarsınız sonra az az yiyom ya idare edin
evet bakımlı hatunn napıyoruz ist dee heyecanlenıyorumm amanınnnya benim adamda öyle saçı başı kıyafeti parfumu tam olmadan çıkmaz. ama ben paspallar kraliçesi... hoş bizim tanışmamız esnasında bir kız arkadaşım beni yola getirmişti. hatta manikür pedikür yaptırmıştım ilk defa (o derece bakım özürlülük olmaz diyosunuz kesin) saçlarıma böyle karısık renkli gölgeler falan. helbet bir çift topuklu botum vardı çıkmıyordu ayağımdan, daracık kıyafetler gencim güzelim hepinizi üzerim moduna girmiştim ki eşimle karşılaştım.e e tabi o kız arkadaşımla aram yavaş yavaş açıldı ve gerçek mutlu geri döndü. bol kıyafetler düz ayakkabılar hatta gittim birde bele kadar gelen güzelim saçlarımı kestirdim tam oldum. neyse geçti artık kendime bakmaya kararlıyım.
tşk ederim yenacım temiz çıktı yine başlıyorum maratona bu kadar mola yeter dimiiiiBeyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
Banucum geçmiş olsun..İyi yapmışsın aşı olmakla..
Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)
Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)
Nevzamansız,şimdiden geçmiş olsun abine..
ayşecim,fotoda harikasınız.ayrıca belirteyim sen daha bir ince görünüyosun..
semiran,tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,gözün aydın..
yenaa gellllll yena gelllllllllllllllllllllll nolurrr tamam savaş çıkarsa sizdeyim severim tarhanayı sıcak sıcakkkk ama sen buluşmaya gelll bak te nerden geliyorum yaaaaaBeyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
--
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
canım moral bozmak yok bak ben kaç aydır sayıyorum yerimde beklemek var pes etmek yok ayağa taş geldi hopla geççççç hadiiii bozma moreliniiiiiiselam kızlar geçmişi çoook uzun süredir okuyamadım. okumak istedim ama kafam almadım. bugün çok moralim bozuk. 1 haftadır sıkı sıkı çalıştığım dersten(diyetten) 10 beklerken 3 aldımçooook kötüyüm.
asumanııııııımmmmmmmmmmmmm yaaaaa gelll lütfennn lütfennnn yütfennnnnnnnnnnnnncanım sağol ama bu ara irade pek kalmadı taze bitti yani uzun zaman sizinleyim inşallah hep beraberiz
ellerine sağlık hamarat seni 2 gün yok oldu neler de yapmış nasıl yapıyorsun sen tarhanayı uşaklılar gibi mi kayınvalidem uşaklı çok güzel oluyor tarhanası bu sene yapamadı ama
of buluşma konusuna hiç gelme canım senle ikimiz istanbula kaçsak mı ne dersin
Mutlu,
ben bu hafta hiç yürümedim..İki hafta oldu sanırım.
Ceza lıyım değilmi.?
yes eğer yurumedıysen askıya alınırsın deim. ama sanki yürüdün de az yurudun geçen hafta. cezalı değilsin geçen hafta yurumussun 150 dk
mutlu benim de çok az yaff napim düzen geçen yıla göre ters düz oldu öğleden sora okula gidince eve geliyorum yığılıp kalıyorm hafta sonuda ne kadar yürünüyokii
al benden de okadar bende valla salaş salaş dolaşırım makyaj yok süsü yokevet içten gelen birşey, annem anormal bakımlı bir kadındır, hele babam ölmeden önce camdan bakmazdı makyajı saçı yapılmadan, düz ayakkabı ile gören olmamıştı ev terliği bile 1 karış topukluydu. ben ve ablam tam zıttı. senelerce annem memlekete gittiğimde yalvarıyordu kızım saçını tara en azından dışarı çıkarken diye. tüm üniversite boyunca ustumden çıkarmadığım bir slopetim vardı en sonunda kayboldu( yakıcam bunu derdi hep). özetle içimden hiç gelmedi. bizim okulun kızları pek meşhurdur yani pek bakımlıdırlar itü geneline göre okulun en paspalı olarak yıllıklara geçtim. neyse bu yaştan sonra adam pardon kadın gibi kadın olacağım bu kadarrrrrrrrrrrrrrr. elbette el ele...
aman canım dikkat et bendeçok korkarımsağol gözüm iyi canım, 1-2 yanma oldu hafif şimdi hiçbişi kalmadı ama hertürlü ıvır zıvırı kaldırdım kitledim kapısını. kendimde bir tek pril, bir de cıf kullanıyorum.
offf ben ipin ucunu bıraktım artıkKoltukları değilde kirletenleri paralarımküçük civcivim hariç o bir sırıttığında benim yağlar eriyor.
Büyük kızım sağ olsun bayılır koltuk tepesinde yemek yemeğe eşimde öyle sonra küçük civciv gelip elini bir atıyor mama diye çoğu zaman kurtarıyorlar tabaklarını ama bazen ufak kazalarda oluyor.
Mutfağı kazıdığımdan beri kaç gündür mutfağı dağıtanı öldürürüm makinaya diziceksiniz bardakta olsa diye terör estiriyorumyoksa bulaşığını kapan tezgah tepesine bırakıyor.
Bakalım ne zamana kadar dayanabileceğimya beni tahtımdan al aşağı edecekler yada bende sürü piskolojisine uyup onlarla birlikte evi dağıtıcağım
2 kaşık makarna 1 dilim ekmek demek kaç kaşıktı sen karar verBugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek dom sal peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Öğle 1tabak yoğurt 2 galeta
Ara Wasa sand1/2 paketi kal 75
Akşam 1 tabak yağsız kıymalı makarna ama azıcık fazla galiba 1.5 ta olabilir pişmanda oldum ama bugün temizlik yaptım çok yoruldum salata ve sebzeyle uğraşmak içimden gelmedi tek tesellim yağsızdı yanında 3 yk yoğurt acaba ara öğün yapmasammı bu gece ne dersiniz.
inşallah canımGeçmiş olsun canım..Ne kadar canın yanmıştır.Kıyamam sana..
Sizlerin güzelliğine uymaya çalışıyorum canım....
Bozmadım valla...Bozunca dibine vuruyorum çünkü..Yarın tartıda ne olur bilmiyorum;sabit kalsam razıyım;tatilde yemeklerin yağını kontrol etmem mümkün olmadı doğal olarak...
Çoluk çocukla vakit bulup spor yapanları kutluyorum....Bravo canım..Yarın karşılığını kat kat görürsün inşallah..
Banucuğum;
Çok acıkırsan yoğurt ye istersen;hem doyurur hem fazla kalorili olmadığı için için rahat eder...
Kısır acıysa;sabah gümrükten geçer(WC)..
Gümrük deklarasyonundan sonra tartılırsın....
ahhh o kararı birde ben verebilsem biraz daha zayıflıyayım gelir istek sanırımya benim adamda öyle saçı başı kıyafeti parfumu tam olmadan çıkmaz. ama ben paspallar kraliçesi... hoş bizim tanışmamız esnasında bir kız arkadaşım beni yola getirmişti. hatta manikür pedikür yaptırmıştım ilk defa (o derece bakım özürlülük olmaz diyosunuz kesin) saçlarıma böyle karısık renkli gölgeler falan. helbet bir çift topuklu botum vardı çıkmıyordu ayağımdan, daracık kıyafetler gencim güzelim hepinizi üzerim moduna girmiştim ki eşimle karşılaştım.e e tabi o kız arkadaşımla aram yavaş yavaş açıldı ve gerçek mutlu geri döndü. bol kıyafetler düz ayakkabılar hatta gittim birde bele kadar gelen güzelim saçlarımı kestirdim tam oldum. neyse geçti artık kendime bakmaya kararlıyım.
bende kısıtlamıyorum ama ev savaş alanı gibiBende genelde öyle yapıyorum zatenYa bir yandan her yer derli toplu dursun istiyorum diğer yandanda çocukları fazla kısıtlamak istemiyorum.
Bazen birlikte çok fazla dağıtıncada imç usulü ailecek girişiyoruz temizliğe
Temizlik kadar nankör bir iş yok sonuçta.
Nasılsa ölene kadar yapamya devam ediceğiz o yüzden fazla kasmayalım dimi ama
özledik vallaBeyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
--
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
umarım bir şeyi yoktur sadece yediği fazla geliyordursenin rütbeni artırmam lazım :))) çal borozanı ha hemen dağıt hepsini, büyük öğlenci mi ?
bizim civciv şimdi yenice yattı az önce ne yediyse çıkardı sanırım çok geldi
ama çok az yiyor ya çok zayıf ne yapacağımı şaşırdım yemiyor sıpa
boşver kilo önemli değil herşeyi yesin sağlıklı olsun sıksık hastalanmasın önemli olan oYok sabahcı büyüğü ama gece hep muzurluğu tutuyor
Şu an bile Abe kaynana şarkısını söylüyor ve bir yandan roman havası oynuyor cadı
Düğün olsa kalkıp oynamaz cadı ama yalan olmasın en son gittiğimiz düğünde ana kız karşılıklı 10 dakkada olsa oynadık
Küçüğüde ablasını taklit etmeye calışıyoro bile artık müziğe ayak uyduruyor.
Kızına çok geçmiş olsun canım inşallah sırf fazla geldi diye kusmuştur.
Benim küçüğüde 14 ayını doldurmak üzere ama hala sadece 9 buçuk kilo boyuda diğer çocuklara kıyasla biraz daha kısa. Oda herhalde ablası gibi sonradan boy atıcak ama kilo ne olur bilemem çünkü benim büyük kızda 6 yaşına kadar çok zayıftı ne zaman okula başladı aldı başını gitti
Küçüğün yeme sorunu yok aslında çünkü kimin elinde ne görse mama diye tuturuyor ve mutlaka da yer sadece istemeyle kalmaz.
Sabahları komşum kahve içmeye geldiğinde bile türk kahvesine ortak. Daha ben mutfağa girdiğim an gidip komşunun kuçağına oturuyor hadi anni mama diyor
sıkma canınıselam kızlar geçmişi çoook uzun süredir okuyamadım. okumak istedim ama kafam almadım. bugün çok moralim bozuk. 1 haftadır sıkı sıkı çalıştığım dersten(diyetten) 10 beklerken 3 aldımçooook kötüyüm.
evet ya benim kız ama ablası olur delikanlınınAnammmmm dedim ya tebessümle karıştırıyorum devamlı
Sıfırı hak ettim valla
Oğluşun yağuşuklumu bariAma bak baştan söyliyeyim benim küçük cadı istediği olmasın elini yüzüne kapatır timsah gözyaşları döker bide parmakların arasından bakar anası kılıklı artis
Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.
aman sen yaklaşmaArtık hafiza iyice gitti 1 dakikaya düşmüş hatırlama süresi birde devamlı olmayan hikayeler uyduruyor Alzheimer yüzünden.
Ben grip olduğum için gitmiyorum cünkü bağışıklık sistemi tamamen çökmüş dr. demesi bir mikrop dahi ölümüne sebep olabilir sonra KV sen öldürdün der vallazaten benim yüzümden hasta olmuş KVye göre
Bir iki gün daha geçsin gidicem inşallah
bizde uşaklıyız ama benim annemde tarhana yapmamış bu senecanım sağol ama bu ara irade pek kalmadı taze bitti yani uzun zaman sizinleyim inşallah hep beraberiz
ellerine sağlık hamarat seni 2 gün yok oldu neler de yapmış nasıl yapıyorsun sen tarhanayı uşaklılar gibi mi kayınvalidem uşaklı çok güzel oluyor tarhanası bu sene yapamadı ama
of buluşma konusuna hiç gelme canım senle ikimiz istanbula kaçsak mı ne dersin
gece kuşaları merhabaaaaa nasılsınız fıstıklarr ama kim demişti bilmem bir arkada bugün demişti melatonin hormonu saat 1 le 2 arası salgılanıyormuş uykuda biz alamıyos doğru yatağa hadin bakimmmm
ben anlamam, yapıcan birşeyler günde 45 dk yürüyüşün altına inmeyeceksin. bak ne fark ettım. yururken bir tek erkeklerle karşılasıyorum biz kadınlar hemen kaçıyoruz spordan bahanemiz de bol, yaşlı yaşlı adamlar giymişler eşortmanları spor derdindeler, hanımlar yok ortada. düzenli karşılaştığım hatta 2 kere denk gelen hanım yok, ama dediğim gibi erkekler kendilerine bizlerden çok daha fazla dikkat ediyorlar. hafta sonu bir sürü adam yuruyor örneğin.
senin hiç bahanen yok sabah kalk erken 45 dk vur kendini kordono.
evet burda da hep erkekler yürüyorrr ben de farkettim hatta sürekli koşan bir amca var rahat 70 yaşında daha da fazla belkide imreniyorum adama :26::26::26: tmm diyorum hep ama erken kalkmıyorum o zman gece olmaz ki şubatta başka okula geçeceğim umut ediyorum sabahçı oluyum okuldan gelince çıkması daha kolay ben erken kalkarsam şaftım kayıyorrr yahuuu dün kalktım senmisin erekn uyanan bütün gün migrenim tuttu ilaç aldım bol bol:18::18::18::18: başka çare bulmalıyım anneciğime müracaat sanırım yürüyüş bandı eve şart oldu ya da b fit kış geldi dışarda zor biraz ne çok bahane türettimmmmm hayır yüyü dediğini duyuyorumm tmmmmm
İnşallah canım ya tartıda eksik çıkarız bende makarna yedim diye üzüldüm aslında diet listelerimde var öğün olarakta ben 5 kaşık falan fazla tükettim bakalım yarın ne olcaz?
Geçmiş olsun canım..Ne kadar canın yanmıştır.Kıyamam sana..
Sizlerin güzelliğine uymaya çalışıyorum canım....
Bozmadım valla...Bozunca dibine vuruyorum çünkü..Yarın tartıda ne olur bilmiyorum;sabit kalsam razıyım;tatilde yemeklerin yağını kontrol etmem mümkün olmadı doğal olarak...
almamak da önemlı cnm neyaparsınn
Çoluk çocukla vakit bulup spor yapanları kutluyorum....Bravo canım..Yarın karşılığını kat kat görürsün inşallah..
Banucuğum;
Çok acıkırsan yoğurt ye istersen;hem doyurur hem fazla kalorili olmadığı için için rahat eder...
Kısır acıysa;sabah gümrükten geçer(WC)..
Gümrük deklarasyonundan sonra tartılırsın....
Beyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)
Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)
sağol canım inşallahslm kizlar 30 dk leslu yaptim
asuman dogum günün kutlu olsun zayif ve sagliklu günlere.........
yenacım gunaydın
bu haftakı kılom:89.2
gecen haftakı:90.2
gıden:1 kılocuk
570 dk spora ragmen bu kadar az verdım kas yapmıssındır dedı spor hocam gunde 1 saatten fazla spor yapma dedı bende oyle yapacagım
nasıl geçti kontrol yok inşallah bişi
iki fıstık diyelim, dilek tutuyom hemen iki ayşe bir fotoda... çok tatlısınızzzz
(( Sana da, ağbine de geçmiş olsun..
QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..
[
AMAN İKİ AYŞEDE PEK GÜZEL ÇIKMIŞ.
SAOL CANIM.
çok saol cnm ayşecik çok akıllı maşallah güzellikte de annesine (aysebru) çekmiş:)
iki fıstık ayşe çok güzelsizniz valla
maşşallah
:)))
Nice yaşlara asuman doğum günün kutlu olsun.
Bende salatasına bayılrım annemin yazlık evinde doluydu ımm valla keşke olsada yesek dışardan alıyorum yarısı çer çöp.
Derincim beyzuş ablada demiş zaten ama bencede iç bak benim günde 2 tane tansiyon ilacım içiyorum çok rahatım inşallah düğzelir bırakırsın ama bırakamasanda bir zararı yok faydası var.
Aman ihmal etme sakın.
Çok sevindim iyi olmana biumut bakalım ne geliyor bizede haber ver tamamı.
Mutlucum ya ben senin eşini anlamadım ya sana gaz verip zayıflaman için yapıyor yada dieti bırakmak için sakın ona sinirlenip yeme benim bir huyum var biri bana bir laf söylese yerim ama şimdi buldum onunda formülünü evi temizliyorum rahatlıyorum:)Bence al ayakkabıyı giyin süslen bakalım deve kuşumu görsün.
Aman inşallah sonuçlar iyidir.
OO maşallah çok hoşsunuz iki tontoş ama zayıflamış dimi büyük ayşe küçük ayşe:)
küçük ayşe kilosunu koruya ama büyük ayşe artıda(
Yasafat çok iyi kilo verdin maaşallah....Sanırım bünyen biraz dinlenmek isteyip direniyor..Onunda bir kırılma noktası var elbet.Biraz sabır..Sana güveniyorum...
Mutlu; üzülme canım.Eminim eşin ''deve kuşu'' lafını sana değil ayakkabılara demiştir..
Seni kırmak amaçlı söylediğini hiç sanmıyorum.İstediğin ayakkabıyı al;güle güle giy...
Canım benim ikonlara nasılda sevinmiş....Ben de sevindim ben de....Artık rakkam yazmak ve aklında tutmaya ihtiyacın kalmadı...
Maaşallah.....İki Ayşe de çok güzel...
Ayşe ;sen Ayşeciğin arkasına sığabildiğine göre kesinlikle kilonu gösteren biri değilsin..Biraz versen süper olacak demek ki...
valla dev gibiyim cnm gayet de gzl gösteriyorum kilomU:)
Hoş buldum canım...
Güle güle giy canım.Kimbilir ne yakışmıştır...
Gulmacığım merhaba;
Epeydir topikte denk gelemedik seninle...Öpüyorum seni canım..
Kısa bir dinlenme iyi gelecek inşallah...Epey yol aldın ;biraz nefeslenince daha sıkı sarılacaksın eminim canım..
Kızlarrrrrrr merhabaaa
Hemen geçmişide bir koşu okuyup geldim :122:
Valla akşam olmasını iple çektim desem yeridir. Aslında kızın odasında da pc var ama işte gündüz onu açarsam bu sefer bütün işlerim kalıcak birde küçük civcivimi ihmal etmek istemiyorum cünkü inanılmaz ilgi istiyor.
Bütün gün anni anni diye peşimde dolanıyoryemek yaparken bile anni mama diye acıktığını söylediğinde daha pişmedi diyorum bu seferde anni piş anni piş diyip durdu
Yine regl sancılarıyla boğuştum bugün ama sonradan geçti istediğim gibi olmasada 30 dakika spor yapabildim ve toplam 135 oldu
Okadar hastalıkla yine iyi sayılır benim için hesapta vasat olmayacaktım bu hafta ama ne demişler büyük konuşmamamk lazım :26:
Sağol canım o senin dadlılığın
Aldık gitti şöyle bir kenara sıkışı ver malum kalabalığız ama zayıfladıkca daha çok yer acılır sonra hep birlikte ferah ferah otururuzUmarım bol paylaşımda bulunur ve daimi olursun hedefine bir an önce ulaşırsın.
Sorma yaa annemede diyorum ya senin bukadar çok çamaşır yıkadığını görmüyordum benim niye hiç bitmiyor ki diye gülüyor kızım hem istanbulda hava daha pis eee tabi sokaklarda doğal olarak her sokağa cıktığında kıyafetler pislenir yada egzos kokar tabi birde üzerine 2 çocuk evde bile otursam küçük cadıya bişeyler yediriyorum ben dur yapma diyene kadar nereme deng gelirse bulaşık ağızıyla öpücük konduruyor
Bazen diyorum evhanımlığından ve annelikten bir günlüğüne de olsa istifa ediyorum diye ama nerdeeee istafamı hep red ediyor bizim SAdrazam
Bende şu regli atlatayımda ondan sonra inşallah cumartesi yeni bir başlangıç yaparım spor anlamında :122: :122:
İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bebişini sağ sağlım kucağına almayı nasip eder inşallah merak etme daha yolunuz uzun o yüzden bence sabret son günler çok daha zor geçiyor
Bence tadını cıkar maşallahçok da kilo almamışsın.
Güzel haberlerini bekliyoruz kendinizi özletmeyin arada bir çööö diyin canım benim
Canım hiç canını sıkma çok güzel bir bayansın ve bence eşin topuklularıda giydiğinde daha çekici olucağın için kıskançlığından öyle demiştir
Hiç bence tekrar şişko mutluyla karşılaşma hatta mümkünse karşına cıksa bile görmemezliğe gel
Sen gerçekten çok hoş bir bayansın ve sen kendini daha iyi hissettikce kendine güveninde bakışlarına kadar yansıyordur ve buda eşini korkutuyor olabilir. Hani bu hatun afetken dahada afet oldu ya başkalarının dikkatini çekerse ya ondan sonra beni yetersiz bulursa hesabı
Eşini tanımıyoruz ama çoğu erkekte vardır bu piskolojio yüzden seni yıldırmasına izin verme istiyorsan al ve giy sırf kendin için
Süper cıkmışsınız canım yaaa minik ayşecikte çok tatlıymış maşallah
Asuuuuuuuuuu Canım seninde Doğumgünün kutlu olsun! Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere canım.
ayşeler ne güzel çıkmışsınız neden sakladın ki boyun endamın yerinde gözelr parlıyor ayşem çok güzelsin saklanma mahrum etme bizidee
yedin ha alçak köfteeeesen yesen de toparlanırsın yemesen de dicem ama olmadı yemezsensen zaten toparlanmış oluyorsun amaninnnnn iyi yaptın doğum günü çocuğu seninnnn iyi ki doğdunn
tşk ederim ablacım her iki yorumada gülücüklere sevindim ne yapsam diye ole bakınıyordumsora ayakkabılar için de tşk ablam benim yürüyemiyorum ama aldım azcık kadın gibi görünüyüm diye erkek gibi olduk kilolardan ayakta bir pantolon spor ayakkabı babet rahatlar ya üstün de bir bol kazak gömlek neyse bakımsız bakımsız ama giyiyorum artık 20 kiloyla güvenim geri geldi ben eskiden de gerçi giyerdim ama topuk dikenim oluştu topuklulara pek bakamıyordum az zayıflayınca yeniden istek geldii işte aldımmmmmmmm
ben de merak ettim nerde ki yenaaaaaaaaaa
mutlu ben kilo almaya ilkokuldan sonra başladım hatırladığım en az kilom 60 65 benim inanın bana o kadar yani hep bir çabalama sürekli diyet modu yıllarca ama tek bildiğim şey kendimi sevdiğim ben kabullenmeyi o zamanlarda başladım belki veremeyişim de bu yüzden bu da ayrı bir konu bulur alır giyerdim hiç tuhaf bir giyinişim olmadı en üzüldüğüm şey o alırken ki maceram buluyordum gerçi ama bulana kadar tezgahtarlardan duyduğum laflar zaten kabinlerden hep olmadı diyerek çıkmazdım ama sonuçta ne istediysem giydim arkadaşlarım hep derdi nerden buluyorsun da alıyorsun çok güzel bunlar derlerdi yakışırdı hala da ole yakıştırıyorum kendime hoş bulmadığım hiç bir şeyi giymedim bu zamana kadar açıkta giymem pek fazla en çok sitediğim şey geçen yıl yine modaydı dize kadar çizme ama bacaklarımdan giyemedim bilmem giyecekmiyim ama kendini sevmek yakıştırmak güzel dış etkenlerden ziyade insanın kendini sevmesi güzel sen özelsin kendin için tek sen sevmek güzel bunu hangi yaşta anlarsak anlayalım bişey kaçırmış sayılmayız kendimizi sevelim yapmak istediklerimi kendimiz için yapalım ha bu arada ben de seni seviyorummmmmm onu da deyimmmm
saol cnm
Beyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
ah cnm nerem inceki aysebru görüyo canlı canlı gayet odun gibi bir vücudum var
banucum çok geçmiş olsun cnm
asucum geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun cnm çok öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?