Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler diliyorum...

Hepinize Allah rahatlık versin...

DİLERİM YARIN SABAH TARTIDA HERKESİN YÜZÜ GÜLER....

güzel dileklerin için teşekkür ederim ceco banuu
yedim semiranım hala da yiyorum diyecem ama beni topikten atarsınız sonra az az yiyom ya idare edin

evet bakımlı hatunn napıyoruz ist dee heyecanlenıyorumm amanınnn
tşk ederim yenacım temiz çıktı yine başlıyorum maratona bu kadar mola yeter dimiiii
yenaa gellllll yena gelllllllllllllllllllllll nolurrr tamam savaş çıkarsa sizdeyim severim tarhanayı sıcak sıcakkkk ama sen buluşmaya gelll bak te nerden geliyorum yaaaaa
canım moral bozmak yok bak ben kaç aydır sayıyorum yerimde beklemek var pes etmek yok ayağa taş geldi hopla geççççç hadiiii bozma moreliniiiiii
asumanııııııımmmmmmmmmmmmm yaaaaa gelll lütfennn lütfennnn yütfennnnnnnnnnnnnn

gece kuşaları merhabaaaaa nasılsınız fıstıklarr ama kim demişti bilmem bir arkada bugün demişti melatonin hormonu saat 1 le 2 arası salgılanıyormuş uykuda biz alamıyos doğru yatağa hadin bakimmmm

yes eğer yurumedıysen askıya alınırsın deim. ama sanki yürüdün de az yurudun geçen hafta. cezalı değilsin geçen hafta yurumussun 150 dk

mutlu benim de çok az yaff napim düzen geçen yıla göre ters düz oldu öğleden sora okula gidince eve geliyorum yığılıp kalıyorm hafta sonuda ne kadar yürünüyokii

mutlu benim de çok az yaff napim düzen geçen yıla göre ters düz oldu öğleden sora okula gidince eve geliyorum yığılıp kalıyorm hafta sonuda ne kadar yürünüyokii

ben anlamam, yapıcan birşeyler günde 45 dk yürüyüşün altına inmeyeceksin. bak ne fark ettım. yururken bir tek erkeklerle karşılasıyorum biz kadınlar hemen kaçıyoruz spordan bahanemiz de bol, yaşlı yaşlı adamlar giymişler eşortmanları spor derdindeler, hanımlar yok ortada. düzenli karşılaştığım hatta 2 kere denk gelen hanım yok, ama dediğim gibi erkekler kendilerine bizlerden çok daha fazla dikkat ediyorlar. hafta sonu bir sürü adam yuruyor örneğin.

senin hiç bahanen yok sabah kalk erken 45 dk vur kendini kordono.

herkese kucak dolusu sevgilerimle iyi geceler diliyorum gönlünüz hoş kalsın sabah umarım güzel haberlerle gelirsiniz tartıyı bu şekilde sevmeyi diliyorum yarın sabah benden umut yok amaaaa

al benden de okadar bende valla salaş salaş dolaşırım makyaj yok süsü yok
ama benim anamda öyleydi gerçi gençken öyle değilmiş ama

sağol gözüm iyi canım, 1-2 yanma oldu hafif şimdi hiçbişi kalmadı ama hertürlü ıvır zıvırı kaldırdım kitledim kapısını. kendimde bir tek pril, bir de cıf kullanıyorum.
aman canım dikkat et bendeçok korkarım

offf ben ipin ucunu bıraktım artık
kız babası koltukta yemek yerler ve dökerler
birde eşim bardaklarıda koltuğa koyar içinde kalanda dökülür koltuğa
örtü serdim olmadı kızçekti aldı
bende koyverdim
bir koltuk aldım ikea dan kılıfı çıkıp yıkanıyor diğerlerinide umarım ona değiştirecem yanlız onunda ütüsü dert

2 kaşık makarna 1 dilim ekmek demek kaç kaşıktı sen karar ver

inşallah canım

ahhh o kararı birde ben verebilsem biraz daha zayıflıyayım gelir istek sanırım

bende kısıtlamıyorum ama ev savaş alanı gibi

özledik valla
andık seni kulakların çınladımı
offf tarhana ve turşu
kurutup ovması zor iş onun valla ellerim parçalanırdı annemle yapardık
umarım bir şeyi yoktur sadece yediği fazla geliyordur

boşver kilo önemli değil herşeyi yesin sağlıklı olsun sıksık hastalanmasın önemli olan o

sıkma canını
bazen takılıyor kilo

evet ya benim kız ama ablası olur delikanlının
anasına bak kızını al boşuna dememişler sanırım

Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.

aman sen yaklaşma
allahım tez zmanda kurtarsın kayınpederini

bizde uşaklıyız ama benim annemde tarhana yapmamış bu sene
yakın olsak gel pişireyim derdim daha geçen senekini bitiremedim

gece kuşaları merhabaaaaa nasılsınız fıstıklarr ama kim demişti bilmem bir arkada bugün demişti melatonin hormonu saat 1 le 2 arası salgılanıyormuş uykuda biz alamıyos doğru yatağa hadin bakimmmm

ahhh o bende hiç yok işte en erken 2 de yatıyorum
bu yineiyi bu sene hergün 4 te yattım sabahta kız sağolsun 8 de kalktım

evet burda da hep erkekler yürüyorrr ben de farkettim hatta sürekli koşan bir amca var rahat 70 yaşında daha da fazla belkide imreniyorum adama :26::26::26: tmm diyorum hep ama erken kalkmıyorum o zman gece olmaz ki şubatta başka okula geçeceğim umut ediyorum sabahçı oluyum okuldan gelince çıkması daha kolay ben erken kalkarsam şaftım kayıyorrr yahuuu dün kalktım senmisin erekn uyanan bütün gün migrenim tuttu ilaç aldım bol bol:18::18::18::18: başka çare bulmalıyım anneciğime müracaat sanırım yürüyüş bandı eve şart oldu ya da b fit kış geldi dışarda zor biraz ne çok bahane türettimmmmm hayır yüyü dediğini duyuyorumm tmmmmm

İnşallah canım ya tartıda eksik çıkarız bende makarna yedim diye üzüldüm aslında diet listelerimde var öğün olarakta ben 5 kaşık falan fazla tükettim bakalım yarın ne olcaz?

inş. haberler güzel olur cnmm

fazla acı deıl ama bakalımm

hımm soyle soylıyeyım yenacım gecen hafta gıttıgım dekı baslangıcı mı kabul etmelıyım acaba kendı eskı kılomdan mı devam etmelıyım neyse bırazvakıt gecsınn sonra tartılırım bişeyler yaparım artık saol..

günaydınn herkezee

yenacım gunaydın
bu haftakı kılom:89.2
gecen haftakı:90.2

gıden:1 kılocuk

570 dk spora ragmen bu kadar az verdım kas yapmıssındır dedı spor hocam gunde 1 saatten fazla spor yapma dedı bende oyle yapacagım

slm kizlar 30 dk leslu yaptim

asuman dogum günün kutlu olsun zayif ve sagliklu günlere.........
sağol canım inşallah

tebrik ederim iyi yine haftada 1 kg biz grama da razıyız ben de o kadar yürümeme rağmen vermeyi bırak bol artıya bile geçtim
maşallah 80lere inmişsin bir daha 9lu rakam görme inşallah

nasıl geçti kontrol yok inşallah bişi

çok şükür iyi geçti cnm 4 ay sonraya tekrar kontrol
yumurtalıklarında kist var onlarda mm lik büyüme var ama şuan anlamlı değil dedi
kullandığı ilaç rahim kanseri riskini arttıtıyomuş
eğer adetten kesilirse ilacı değiştircek ama henüz öyle bişey yok
4 ay sonra smear testi usg falan yapılak bakalım
ama şimdilik iyi çok şükür allaha

iki fıstık diyelim, dilek tutuyom hemen iki ayşe bir fotoda... çok tatlısınızzzz

saol cnm benim sende çok tatlısın :)

günaydınnnlarr
bende artıdayım sanırım adetten dolayı geçen hafta ne güzel görmüştüm 8lileri ama bu sabah
90,6 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…