Teşekkür ederim yena bende bakakım deniyim inşallah beceririm ama nohut çok yakışıyor turşuda.Banucum,bu sefer farklı kurdum turşuyu hep sirkeli kurardım..
Biber,kornişon ve havuçla yaptım daha sonra lahana da ekleyeceğim..
Önce kaya tuzuyla su hazırladım..daha sonra kavanoza bir avuç kadar nohut ve şeker koydum sonra sırayla malzemeleri ve bol sarımsak ekledim bir demet maydanozu saplarını kesip ilave ettim en üste bir salkım üzüm koyup sıkı sıkı kapattım..
Küçük bir kavanozada sırf kornişon kurdum..onuda sirke,limon tuzu,sarımsakla yaptım..
ölçü veremiyorum göz kararı yaptım çünkü..
Rahatladın inşallah canım.banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...
Biliyorum yenacım sağol.Tamam banucum..Herşeyin hayırlısı tatlım..
Hep duacıyım bunu bilesin ..
İnşallah yenacım.banucum hadi iyi geceler dualarımızdasın canım hayırlısı olsun inşallah...
inş. haberler güzel olur cnmm
İnşallah canım.
fazla acı deıl ama bakalımm
hımm soyle soylıyeyım yenacım gecen hafta gıttıgım dekı baslangıcı mı kabul etmelıyım acaba kendı eskı kılomdan mı devam etmelıyım neyse bırazvakıt gecsınn sonra tartılırım bişeyler yaparım artık saol..
günaydınn herkezee
çok şükür iyi geçti cnm 4 ay sonraya tekrar kontrol
yumurtalıklarında kist var onlarda mm lik büyüme var ama şuan anlamlı değil dedi
kullandığı ilaç rahim kanseri riskini arttıtıyomuş
eğer adetten kesilirse ilacı değiştircek ama henüz öyle bişey yok
4 ay sonra smear testi usg falan yapılak bakalım
ama şimdilik iyi çok şükür allaha
saol cnm benim sende çok tatlısın :)
çok saol cnm ayşecik çok akıllı maşallah güzellikte de annesine (aysebru) çekmiş:)
:)))
küçük ayşe kilosunu koruya ama büyük ayşe artıda(
saol cnm
ah cnm nerem inceki aysebru görüyo canlı canlı gayet odun gibi bir vücudum var
banucum çok geçmiş olsun cnm
asucum geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun cnm çok öpüyorum seni
Arwen,çok güzelsin özellikle gözlerin maşallah...
yağmurumgözüm,sen hiiç geri kalırmısın baygın bakışlı seni.
harikasın ve çok yakışıyorsunuz birde nasıl güven veren bir tip var eniştenin inşallah hep fotodaki gibi huzurla gülümsersiniz..
Yakışıklı oğluşa ne demeli kocaman bir maşallah demeli..:)
Sanada hayırlı cumalar yağmur gözlü.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108
Bu hafta 106.8 yaşasınnnnnn
Spor maalesef yok.
Valla bende kaç haftadır aynı gidiyodum sonunda kırdım şeytanın bacanı inşallah böyle gider.Sakın artıdayım deyip yeme sabret haftaya gör bak nasıl vericen.banu tebrikler canım ne güzel vermişsin ben malesef artıdayım
Yağmurgözlü arkadaş değilmişiz biz bende resimleri görmek istiyorum yaaaa kabul et beni))yenacım...
99,9
hafta başı 2 kg artıdaydım...neyseki çoğu ödemmiş bunada şükür diyorum....:))
Valla bende kaç haftadır aynı gidiyodum sonunda kırdım şeytanın bacanı inşallah böyle gider.Sakın artıdayım deyip yeme sabret haftaya gör bak nasıl vericen.
yenacım kilom şöyle
geçen hafta 80.7
bu hafta 82.2
gelen 1.5kg
gözler artı görsün
mutlucum sporum 530dk
asum artılar haftayı pıssss diye gider. benim bu 86 durumum kronikleşti 2 aydır. inanılmazzzzzzzzzzzzzz. bu nasıl oluyor bilmiyorum ama anormal hırslandım. offfffffffffffffffffffffffffffff.
canım yenecez bu metabolizmamızın inadını ben de hırslıyım ama vücut laf dinlemedi aynen offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?