Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar geçen hafta kilom 96.7 bu hafta kilom 97 regl oldum ondanmı inşallah ondandır 300 gram artıdayım

Teşekkür ederim yena bende bakakım deniyim inşallah beceririm ama nohut çok yakışıyor turşuda.
banu canım geçmiş olsun...evt ilaca başladım beyzus ablam sayesinde sağolsun ...
yena ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık...
Rahatladın inşallah canım.
Tamam banucum..Herşeyin hayırlısı tatlım..
Hep duacıyım bunu bilesin ..
Biliyorum yenacım sağol.
banucum hadi iyi geceler dualarımızdasın canım hayırlısı olsun inşallah...
İnşallah yenacım.

çok teşekkür ederim canım.
bu arada kilo bildirimimi de yapayım 87.4

Ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim herkese çok güzel bir gün dilerim inşallah herkes en azından 500 gr vermiş olsun.

Valla bende kaç haftadır aynı gidiyodum sonunda kırdım şeytanın bacanı inşallah böyle gider.Sakın artıdayım deyip yeme sabret haftaya gör bak nasıl vericen.

günaydıııın...............

tebrikler banuuu..çok güzel vermişsiiin...

yenacım kilom şöyle
geçen hafta 80.7
bu hafta 82.2
gelen 1.5kg
gözler artı görsün

mutlucum sporum 530dk

kilo : 88.6

spor:120 dk

aslında hafta içi 88.3 ü gördüm ama şu boğazıma dur diyemememin cezasını çekiyorum yoksa 87yi görürdüm offff offff ((

yenacım kilom şöyle
geçen hafta 80.7
bu hafta 82.2
gelen 1.5kg
gözler artı görsün

mutlucum sporum 530dk

asum artılar haftayı pıssss diye gider. benim bu 86 durumum kronikleşti 2 aydır. inanılmazzzzzzzzzzzzzz. bu nasıl oluyor bilmiyorum ama anormal hırslandım. offfffffffffffffffffffffffffffff.

asum artılar haftayı pıssss diye gider. benim bu 86 durumum kronikleşti 2 aydır. inanılmazzzzzzzzzzzzzz. bu nasıl oluyor bilmiyorum ama anormal hırslandım. offfffffffffffffffffffffffffffff.

canım yenecez bu metabolizmamızın inadını ben de hırslıyım ama vücut laf dinlemedi aynen offfffffffff

en azından bu hafta 88 kiloyu kaçamak da yapsam görmedim en fazla 87.5 cıvarını gördüm ona da şukur şimdilik bedenim 86 "yı kabul etti sanırım ona da şükür. az buz değil. 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim inşallah yakında biraz ivme kazanıp en azından 7 lere inersem gerisi için hiçççç canımı sıkmayacağım yaza kadar ağır ağır gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…