Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da

asumanımmm benim yerime de gaz tatlım burda da hava kapalı ama benim dışarı çıkma fikrim yok karnım ağrıyor regli geleecek sanırım başladık günlerce kıvranmayaaaa

kızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam

Aramıza hoşgeldin
Kız ne panik yapıyorsun daha yaşın kaç başın kaç hem acelen ne her yer orman kaynıyor elbet bir odun sanada düşer Şaka şaka hepsi için demiyorum.
İnşallah sende hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın yeterki kalıcı ol ve bol bol paylaşımda bulun

yst teşekkürler
sen nasıl bir şok diyet yaptın
lapa ödem atmak için iyiymiş ben bir kere denedim ama ancak yarım gün dayanabildim

şok diyeti anlatıyım size. sadece 2 gün yapcamıda belirtmem gerek
sabah 1kk kaşar yedim(yerine 2kk peynir veya 1kk peynir 1 yumurt), 1 ekmek, domates(domates salatalık soğan biber vs) çay
ara 10 fındık(yerine 10 badem veya 3 ceviz)
öğlen salata, yarım kase yoğurt, 4 köfte büyüklüğünde et(her porsiyonu 1 ymurta büyüklüğüne göre hesaplayacaksınız. salata sınırsız ve 1tk yağ)
ara 1kase yoğurt(veya 2 bardak ayran veya 1 bardak süt)
akşam öğlenin aaynısı
ara probiyotik yoğurt (sade)
ekmek yok zeytinde yok

sen hiç reklam izlemiyon demi ormanlarımız yok olmasın diyolar. anacım adam başına 1.5-2 hatun düşüyo sen ne diyon.

GULMA,TEBESSÜM,FADİME;

Arkadaşız artık....Zaten öyleydik te resmileştirdik....
evet resmileşti resimlri gördüm canım ablam çok gözelsin

tavuk içiçn hazır fırın soslarından ben kullanıyorum süper oluyor
mangal lezzetli birsesusamlısı güzel

kızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam
hoşgeldin motivasyon bulusun burda zaten zor olanı o ama daha karamsar olma ben evlendiğimde 26 yaşındaydım

yapılabilir akşam aynı derken akşamada et varmı

öğlenin aynısı canım. et salata yoğurt. şu meşhur protein diyetine benziyor aslında. bende pirinç lapasını düşünüyorum. ama kocişin evde olmadığı birgün.

youtube.com/watch?v=UpdZWr2GWLI
kızlar süper yaaa

5mil lesli yaptııım aferin bana

benim adım sayarım var. lesliyi yapmadan önce ayarlarını kontrol edip başladım. şimdi sonuçları söylüyorum.
5mil lesli: 8530 adım, 271kal, 17gram, 4.26km demekmiş.
saki bir eksiklik var gibi. 1 mil 1km den fazla çünkü. hımmm

sana da benzetmelerinede hastayım, orman ve odun ha :)))
eee bizim oğluşlar daha çok değer kazandı desene :)

ben hazır sos hiç kullanmadım kendim yaptım hep ama sosların çok lezzetli olduğunu çoğu kez duydum. bende deneyeyim bakalım sağol :)

oğluma başlık parası istiycem :)

resimlerin çook güzel ablacım sen de fıstık gibi çıkmışsın.....

herkese iyi pazarlaaar...........

Çok teşekkürler güzeller....
İçten yorumlarınız beni mutlu etti...Bir de ''bakın kilo verdim'' başlıklı fotoları yüklemek nasip olsa daha mutlu olacağım..
Bu dileğim hepimiz için..
İLBATUM, senin yorumların içinde çok teşekkürler.Hepiniz çok zarifsiniz...Sağolun....

öğlenin aynısı canım. et salata yoğurt. şu meşhur protein diyetine benziyor aslında. bende pirinç lapasını düşünüyorum. ama kocişin evde olmadığı birgün.
evet ozaman bayada tok tutar yapılabilir

youtube.com/watch?v=UpdZWr2GWLI
kızlar süper yaaa

5mil lesli yaptııım aferin bana

aferin sana
1 mil 1.6 km canım
yani 5 mil 8 km yapar

oğluma başlık parası istiycem :)
bende bendeeeee :)))

ablacım bence o çok istediğin fotoğrafları yükleyeceksin ve bizde zevkle bakacağız :)

1 mil=1.6 km gıbı bısı olduguna gore 5 mıl 8 km yı bıraz gecer yanlıslık var senın adımsayarda bence

bugün yediklerim

sabah gevrek 6 kaşık süt

ara 1.5 elma

öğlen 2 dilim ligt ekmekle kaşarla yağsız tost

ara 2 fındık 2 fıstık 6 kuru üzüm

akşam parmak büyüklüğünde sosisle yapılmış omlet
2 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir
yarım poğaça

akşam biraz fazla oldu ama dünden beri doymuyorum ben
umarım gece sapıtmam

bacım uykunuzda da yürüyorsunuz heralde maşallah. allah bozmasın.

kızlar şu pirinç lapası şokunu duyan deneyen oldumu??

yok canım artık yurumuyorum bu kadar yurudum 1 kılo ancak verebıldım artık az yuruyup daha cok yıyorum 2 gunde sımdıden 1 kılo gıttı anladımkı coook yurumek benı zayıflatacagına sısmanlatıyor az yemekte oyle bende vucudumun ıstedıgını verıyorum 2 gundur

kızlar bende burda yarışmya girmek istiyorum nasıl girildiği hakkında bana bilgi verirmisiniz...

hosgeldın aramıza cumaları kılonu ve sporunu buraya yaz beraber zayıflayalım ıyısallah

selam kızlar nasılsınız sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir

bravo surtuneyım sanada banada gecsın bu azmın ben gzleme ve borek ve pogca ve dermısım hıc hayır dıyemıyorum nedense

ben dün gece abarttım
kek çikolata cips deli gibi yedim dayanamadım
offff
en azından sabah artı değildim

ne dıyeım afıyet olmus canım en azından artıda olmaman bıle super ben yesem kesın artı cıkardım masallah takayım dur sana

ben 2 hafta once yedım ıskenderı ertesı gune 2 kılo artıda cıktım valla cok yaglıydı heralde tabı 2 kılonun bırazıda sudur ama onu vermek ıçın 1 hafta ugrastım artık ıskendere tovbelıyım zayıflayana kadar yok yasak bana kendıme ceza verdım

canım bu fazla mı buna fazla dıyosan benım yedıklerımı gorsen oooo ne dersın ama cok ıyı gıdıyorsun masallah

yok canım ya ne fazlası bende sabahtan beri yiyorum seni geçtim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…