hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da
asumanımmm benim yerime de gaz tatlım burda da hava kapalı ama benim dışarı çıkma fikrim yok karnım ağrıyor regli geleecek sanırım başladık günlerce kıvranmayaaaa
kızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam
yst teşekkürler
sen nasıl bir şok diyet yaptın
lapa ödem atmak için iyiymiş ben bir kere denedim ama ancak yarım gün dayanabildim
Aramıza hoşgeldin
Kız ne panik yapıyorsun daha yaşın kaç başın kaç hem acelen ne her yer orman kaynıyor elbet bir odun sanada düşerŞaka şaka hepsi için demiyorum.
İnşallah sende hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınyeterki kalıcı ol ve bol bol paylaşımda bulun
evet resmileşti resimlri gördüm canım ablam çok gözelsinGULMA,TEBESSÜM,FADİME;
Arkadaşız artık....Zaten öyleydik te resmileştirdik....
tavuk içiçn hazır fırın soslarından ben kullanıyorum süper oluyoröyle valla :))) ben ara öğün yapmıyorum ama mutfağa gelip gittik sıra meyve olsun,çerez olsun,yaptığım yemeklerin tadına bakmak olsun yiyorum yani :) adı ara öğün değil ama çünkü her zaman yapmıyorum... ben eti çok sevmiyorum bursa'da üniversite okuduğum için iskenderi bol bol yemiştim kilo derdimde yoktu şükür :) bende dün çok yoruldum gezdik bayağı kucağımdada bebiş arabasını almayı unutmuşuz, onu bırak biberonu bile unutmuşum haydi deyince o kadar hazırlamışım, biberonda hazırdı ama tezgahta kalmış nasıl olduysa... bende sabah patatesli yumurta yaptım ohhhh yedim valla :) 2 çatal sucuktan ne olacak ya sen dur dedikten sonra... herkese ayrı hazırlamak çok zor tabi bende senin gibi uyduruyorum ikimize göre... fırın yemeklerini bende çok seviyorum ,bende yaparım sen nasıl yaptın tavuğu hazır soslardan kullandın mı? akşamları bende hafif yiyorum daha iyi oluyor sabah ne istersem yiyorum akşama kadar eriyor nasılsa :)))) şu leslieyi nereden indireceğim ya bende yapayım zumba beni acayip yoruyor.......
hoşgeldin motivasyon bulusun burda zaten zor olanı o ama daha karamsar olma ben evlendiğimde 26 yaşındaydımkızlar banada yardım edin 22 yaşındayım ve 91 kiloyum biktim milletin kilolusun lafından, bekarım da böyle giderse hepte bekar kalcam
şok diyeti anlatıyım size. sadece 2 gün yapcamıda belirtmem gerek
sabah 1kk kaşar yedim(yerine 2kk peynir veya 1kk peynir 1 yumurt), 1 ekmek, domates(domates salatalık soğan biber vs) çay
ara 10 fındık(yerine 10 badem veya 3 ceviz)
öğlen salata, yarım kase yoğurt, 4 köfte büyüklüğünde et(her porsiyonu 1 ymurta büyüklüğüne göre hesaplayacaksınız. salata sınırsız ve 1tk yağ)
ara 1kase yoğurt(veya 2 bardak ayran veya 1 bardak süt)
akşam öğlenin aaynısı
ara probiyotik yoğurt (sade)
ekmek yok zeytinde yok
sen hiç reklam izlemiyon demi ormanlarımız yok olmasın diyolar. anacım adam başına 1.5-2 hatun düşüyo sen ne diyon.
evet resmileşti resimlri gördüm canım ablam çok gözelsin
tavuk içiçn hazır fırın soslarından ben kullanıyorum süper oluyor
mangal lezzetli birsesusamlısı güzel
hoşgeldin motivasyon bulusun burda zaten zor olanı o ama daha karamsar olma ben evlendiğimde 26 yaşındaydım
yapılabilir akşam aynı derken akşamada et varmı
sana da benzetmelerinede hastayım, orman ve odun ha :)))Aramıza hoşgeldin
Kız ne panik yapıyorsun daha yaşın kaç başın kaç hem acelen ne her yer orman kaynıyor elbet bir odun sanada düşerŞaka şaka hepsi için demiyorum.
İnşallah sende hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınyeterki kalıcı ol ve bol bol paylaşımda bulun
eee bizim oğluşlar daha çok değer kazandı desene :)şok diyeti anlatıyım size. sadece 2 gün yapcamıda belirtmem gerek
sabah 1kk kaşar yedim(yerine 2kk peynir veya 1kk peynir 1 yumurt), 1 ekmek, domates(domates salatalık soğan biber vs) çay
ara 10 fındık(yerine 10 badem veya 3 ceviz)
öğlen salata, yarım kase yoğurt, 4 köfte büyüklüğünde et(her porsiyonu 1 ymurta büyüklüğüne göre hesaplayacaksınız. salata sınırsız ve 1tk yağ)
ara 1kase yoğurt(veya 2 bardak ayran veya 1 bardak süt)
akşam öğlenin aaynısı
ara probiyotik yoğurt (sade)
ekmek yok zeytinde yok
sen hiç reklam izlemiyon demi ormanlarımız yok olmasın diyolar. anacım adam başına 1.5-2 hatun düşüyo sen ne diyon.
hoşgeldin motivasyon bulusun burda zaten zor olanı o ama daha karamsar olma ben evlendiğimde 26 yaşındaydım
sana da benzetmelerinede hastayım, orman ve odun ha :)))
eee bizim oğluşlar daha çok değer kazandı desene :)
ben hazır sos hiç kullanmadım kendim yaptım hep ama sosların çok lezzetli olduğunu çoğu kez duydum. bende deneyeyim bakalım sağol :)
Yeni foğrafım yok pek...
Eskilerden yükleyeyim...
resimlerin çook güzel ablacım sen de fıstık gibi çıkmışsın.....
herkese iyi pazarlaaar...........
evet ozaman bayada tok tutar yapılabiliröğlenin aynısı canım. et salata yoğurt. şu meşhur protein diyetine benziyor aslında. bende pirinç lapasını düşünüyorum. ama kocişin evde olmadığı birgün.
youtube.com/watch?v=UpdZWr2GWLI
kızlar süper yaaa
5mil lesli yaptııım aferin bana
benim adım sayarım var. lesliyi yapmadan önce ayarlarını kontrol edip başladım. şimdi sonuçları söylüyorum.
5mil lesli: 8530 adım, 271kal, 17gram, 4.26km demekmiş.
saki bir eksiklik var gibi. 1 mil 1km den fazla çünkü. hımmm
bende bendeeeee :)))oğluma başlık parası istiycem :)
Çok teşekkürler güzeller....
İçten yorumlarınız beni mutlu etti...Bir de ''bakın kilo verdim'' başlıklı fotoları yüklemek nasip olsa daha mutlu olacağım..
Bu dileğim hepimiz için..
İLBATUM, senin yorumların içinde çok teşekkürler.Hepiniz çok zarifsiniz...Sağolun....
benim adım sayarım var. lesliyi yapmadan önce ayarlarını kontrol edip başladım. şimdi sonuçları söylüyorum.
5mil lesli: 8530 adım, 271kal, 17gram, 4.26km demekmiş.
saki bir eksiklik var gibi. 1 mil 1km den fazla çünkü. hımmm
bacım uykunuzda da yürüyorsunuz heralde maşallah. allah bozmasın.
kızlar şu pirinç lapası şokunu duyan deneyen oldumu??
kızlar bende burda yarışmya girmek istiyorum nasıl girildiği hakkında bana bilgi verirmisiniz...
selam kızlar nasılsınız sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir
ben dün gece abarttım
kek çikolata cips deli gibi yedim dayanamadım
offff
en azından sabah artı değildim
sanada canım.ben de dün iskender lüpletmiştim ama senin gibi 5 çatal diil 1 porsiyon:)))
ya sen çok az yiyorsun gün içinde bak buda iyi değil.bünyen kıtlık alarmı verecek.ara öğünlerin zaten yok ve kahvaltıda iyi yapmamşın ve iskenderin 5 te biri ile akşam yemeğimi olur?kız ölecen açlıktan.
ben senin gibi beslensem hiç yemem daha iyi kız ne bu?bak yasafatın sistemi güzel onu uygula istersen ama kendi sistemini uygulama bence sanada yazık
bugün yediklerim
sabah gevrek 6 kaşık süt
ara 1.5 elma
öğlen 2 dilim ligt ekmekle kaşarla yağsız tost
ara 2 fındık 2 fıstık 6 kuru üzüm
akşam parmak büyüklüğünde sosisle yapılmış omlet
2 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir
yarım poğaça
akşam biraz fazla oldu ama dünden beri doymuyorum ben
umarım gece sapıtmam
bugün yediklerim
sabah gevrek 6 kaşık süt
ara 1.5 elma
öğlen 2 dilim ligt ekmekle kaşarla yağsız tost
ara 2 fındık 2 fıstık 6 kuru üzüm
akşam parmak büyüklüğünde sosisle yapılmış omlet
2 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir
yarım poğaça
akşam biraz fazla oldu ama dünden beri doymuyorum ben
umarım gece sapıtmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?