dediklerine aynen katılıyorum bencede kendilerini başkalarına komik gösterme çabası çok doğru bir teşhis....
bu arada mimardın değil mi ? hastane yapıyorum demişsin ya en çok merak ettiğim odur, ne zaman hastaneye gitsem labirent gibi gelir bazı yerler, allahım nasıl çiziyorsunuz siz onu ya maşallah valla, bana çok karışık geliyor ama sizin için çocuk oyuncağıdır sanırım :)
kadınlar yeter ki kafasına koymasın ne isterse yapabilir deseydin canım....
fazladan yürüdüğün 1 saate say :)iyi akşamlar
bugün 2 saat yürüdük eşimle ama eve geldik etsiz çiğ köfte yapıp yedik
evet mimarım, 5 senedirde hastane uzerine uzmanlaştım.
hastanelerin labirent gibi olmasının bir iki nedeni var; özelikle özel hastanelerde, genelde varolan binaların fonksiyon değişimi ile hastane haline getirilmeleri, yahut bu işin uzmanından yardım alınmadan işe girişilmesi.
devlet hastanelerindeki mekansal problemlerin nedenini ise kısaca söyle özetleyebilirim, hastanelerin gelişen teknoloji ve yeni ihtiyaçlara yeterli esnekliği sağlayamaması durumunda binalara yeni birimlerin tümör gibi eklenip, mekansal kurgununbozulması.
hastane işi çok komplike bir iş, çok fazla bilgi gerektiriyor. ama ben seviyorum çok.
öyle valla :))) ben ara öğün yapmıyorum ama mutfağa gelip gittik sıra meyve olsun,çerez olsun,yaptığım yemeklerin tadına bakmak olsun yiyorum yani :) adı ara öğün değil ama çünkü her zaman yapmıyorum... ben eti çok sevmiyorum bursa'da üniversite okuduğum için iskenderi bol bol yemiştim kilo derdimde yoktu şükür :) bende dün çok yoruldum gezdik bayağı kucağımdada bebiş arabasını almayı unutmuşuz, onu bırak biberonu bile unutmuşum haydi deyince o kadar hazırlamışım, biberonda hazırdı ama tezgahta kalmış nasıl olduysa... bende sabah patatesli yumurta yaptım ohhhh yedim valla :) 2 çatal sucuktan ne olacak ya sen dur dedikten sonra... herkese ayrı hazırlamak çok zor tabi bende senin gibi uyduruyorum ikimize göre... fırın yemeklerini bende çok seviyorum ,bende yaparım sen nasıl yaptın tavuğu hazır soslardan kullandın mı? akşamları bende hafif yiyorum daha iyi oluyor sabah ne istersem yiyorum akşama kadar eriyor nasılsa :)))) şu leslieyi nereden indireceğim ya bende yapayım zumba beni acayip yoruyor.......
canım emizrirken oluyomuşmu bu şok diyet?kopya çekecem senden?öğlen 2 yumuyrta ve 1 kk kaşar yesekte aynı işi görür herlade bazen dimi?ben çılbır yaparım çok severim de:)şok diyeti anlatıyım size. sadece 2 gün yapcamıda belirtmem gerek
sabah 1kk kaşar yedim(yerine 2kk peynir veya 1kk peynir 1 yumurt), 1 ekmek, domates(domates salatalık soğan biber vs) çay
ara 10 fındık(yerine 10 badem veya 3 ceviz)
öğlen salata, yarım kase yoğurt, 4 köfte büyüklüğünde et(her porsiyonu 1 ymurta büyüklüğüne göre hesaplayacaksınız. salata sınırsız ve 1tk yağ)
ara 1kase yoğurt(veya 2 bardak ayran veya 1 bardak süt)
akşam öğlenin aaynısı
ara probiyotik yoğurt (sade)
ekmek yok zeytinde yok
sen hiç reklam izlemiyon demi ormanlarımız yok olmasın diyolar. anacım adam başına 1.5-2 hatun düşüyo sen ne diyon.
yok canım artık yurumuyorum bu kadar yurudum 1 kılo ancak verebıldım artık az yuruyup daha cok yıyorum 2 gunde sımdıden 1 kılo gıttı anladımkı coook yurumek benı zayıflatacagına sısmanlatıyor az yemekte oyle bende vucudumun ıstedıgını verıyorum 2 gundur
ben 2 hafta once yedım ıskenderı ertesı gune 2 kılo artıda cıktım valla cok yaglıydı heralde tabı 2 kılonun bırazıda sudur ama onu vermek ıçın 1 hafta ugrastım artık ıskendere tovbelıyım zayıflayana kadar yok yasak bana kendıme ceza verdım
oh afiyet olsun.nasıl kendniz yapıyonuz ben hazır alıyom.tarf verirmiisin müsait olunca?çok seivyom onuda kısır gibin?iyi akşamlar
evet mimarım, 5 senedirde hastane uzerine uzmanlaştım.
hastanelerin labirent gibi olmasının bir iki nedeni var; özelikle özel hastanelerde, genelde varolan binaların fonksiyon değişimi ile hastane haline getirilmeleri, yahut bu işin uzmanından yardım alınmadan işe girişilmesi.
devlet hastanelerindeki mekansal problemlerin nedenini ise kısaca söyle özetleyebilirim, hastanelerin gelişen teknoloji ve yeni ihtiyaçlara yeterli esnekliği sağlayamaması durumunda binalara yeni birimlerin tümör gibi eklenip, mekansal kurgununbozulması.
hastane işi çok komplike bir iş, çok fazla bilgi gerektiriyor. ama ben seviyorum çok.
çok sessiz burası hayrola??
canım 5 mil leslieyi kaç dk yaptın youtobe da fazla yok.?başka bir sitede adımsayarla leslieyi baya bir fazla hesaplamışlardı.hatta 450cal harcatıyor diye hesaplamışlardı
Ya ben artı çıktım ve sinirlerim bozuldu bir günlük kaçamaktan olurmu yaa bu nasıl bir bünyedir anlamadım valla.İyi geceler canım.Allah rahatlık versin..İnşallah sabah daha hafif uyanırız...
Aman canım sende dediğin gibi iki gün hiç yapma bak nasıl arıycak senin hastahane dediği yemekleri bu modeller hep böyle valla:)Ya ben gezentiliyi yine abarttım ve bu saatte daha yeni geldik misafirliktenyatıya kalsaydın dediğinizi duyar gibiyim
Eşimin halasına gittik ve laf lafı açınca bu saat oldu.
Bugün akşama kadar gayet güzel geçti ama halaya bir gittik biraz canım sıkıldı.
Uzun zamandır yemekleri yaparken hem çok az yağ kullanıyorum hemde tuzu hayatımızdan cıkardık. Bunun kararını eşimle birlikte vermiştik ama bu akşam halasına yemeğe gittiğimizden laf yemeklere gelince beni şakayla karışık şikayet etti neymiş hastane yemeği gibi yemek yapıyormuşum artık ne tadı varmış ne tuzu :26:
Baştan fazla takmadım şaka deyip geçtim ama sonu gelmedi defalarca aynı şeyi söyledi durdu bende sonunda ulen sende ne iki yüzlüsün daha dün sen değilmiydin çok iyi oldu bu şekilde çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekler yapıyorsun diyen dedim
Sonra ilerleyen saatlerde laf paraya geldi ve biz halasıyla aramızda geçimden bugünün maddi şartlarından pahalılıktan konuşurken borçlarada gelince konu bende okadar gelir varken yettiremediğimiz oluyor falan dedim diye lafa girip yok işte sen ne anlarsın ekonomiden, muasebeden ve ev bütcesinden diye beni bozdu.
Ki kendide biliyor benim kollejde yabancı dil ve muasebe ahırlıklı okuduğumu.
Geçmişte çevirdiği fırıldakları sanki ben bilmiyorum ( KPye para kaçıracak diye bin takla atardı ) şimdide zaten onların ceremesini çekiyoruz ya
Ne kadar belli etmesemde o an inanılmaz gerildim ağzımı açsam o an kesin kapışacağız halasının yanında ama allahtan oda yeğenini tanıyor hemen hadi ordan biz senden çok daha iyi biliyoruz herşeyi dedide konuyu başka bir yere çekti.
Ona göre o durumda birşey yok çünkü o sadece şaka yaptığını iddaa ediyor ama beni kırdığınına farkında bile değil.
Offffffff offffffffffff ben bu odunu hala ne diye yontmaya uğraşıyorsam
Neyse yatıp uyuyayım nasılsa yarın ona yol, su ve elektrik olarak geri dönecektirzaten oradada dedim bundan sonra o beyenmediğin yemekleri mumla ararsın artık sana yemek yapmıycağım diye
Bu arada sende aramıza hoş geldin. Motivasyonun burada her daim tavan olur merak etmeumarım sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
Süper valla bravo sana.benim adım sayarım var. lesliyi yapmadan önce ayarlarını kontrol edip başladım. şimdi sonuçları söylüyorum.
5mil lesli: 8530 adım, 271kal, 17gram, 4.26km demekmiş.
saki bir eksiklik var gibi. 1 mil 1km den fazla çünkü. hımmm
Afiyet olsun geçen akşamda ben yedim ama hazır sizini çok daha güzel olmuştur.iyi akşamlar
canım o adım büyüklüğüne göre değişiyor. mesela beim adım aralığım 50cm. bide benim adım sayarım omron. kaliteli yani.
tavuk içiçn hazır fırın soslarından ben kullanıyorum süper oluyor
mangal lezzetli birsesusamlısı güzel
sana da benzetmelerinede hastayım, orman ve odun ha :)))
eee bizim oğluşlar daha çok değer kazandı desene :)
ben hazır sos hiç kullanmadım kendim yaptım hep ama sosların çok lezzetli olduğunu çoğu kez duydum. bende deneyeyim bakalım sağol :)
kaçamaktan sonra artı çıkar ama dikkat edersen kalıcı olmaz canım merak etme..bu hafta dikkat et yeter cumaya ekside çıkarsın...Ya ben artı çıktım ve sinirlerim bozuldu bir günlük kaçamaktan olurmu yaa bu nasıl bir bünyedir anlamadım valla.
Aman canım sende dediğin gibi iki gün hiç yapma bak nasıl arıycak senin hastahane dediği yemekleri bu modeller hep böyle valla:)
Süper valla bravo sana.
Afiyet olsun geçen akşamda ben yedim ama hazır sizini çok daha güzel olmuştur.
Selam kızlarrrrrrrrrr
Gece yarısı oldu ve ben ancak geldim
Salı günü annemin gelme ihtimali 99% en geç çarşamba burada olucakmış. Sadece 4 en fazla 5 gün kalacak ve halletmesi gereken işler için birlikte Çatalcaya gidiceğiz :122: :122:
Valla özlemiştim de Anannemi iyi oldu benim için
Benimkinin dünkü odunlukları yol, su ve elektrik olarak kendisine geri döndü
Bugün inadımdan yemek yapmadım zaten geç kahvaltı etmiştik akşamlık ne yapacaksın erken yiyelim dedi olur iki yumurta kırarım üzerinede bol tuz dökerim yirsin dedim
Yok işte taktınmı takıyorsun ben şaka yaptım diye kıvırdı ama laf ağzdan bir kere cıkar dedim ve inadımı yaptımtabi onu kesmedi gece de geç saatte ya ben acıktım dedi ekmek arası peynir domates koydum önüne iyice fit oldu
T
Ay deterjanlar zehirledi herhalde bak iyice uçtum kafayı yedim
Günaydın millet..
Kaçamaksız,hareketli ve neşeli bir hafta geçirelim..
Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..
günaydın canım bende iki tane yengeç var baba-oğul iyimi kötümü bilemiyorum:44:
kaçamaktan sonra artı çıkar ama dikkat edersen kalıcı olmaz canım merak etme..bu hafta dikkat et yeter cumaya ekside çıkarsın...
alemsin ceco yaa...seni okurken gülüyorum resmen adama iyi dersini vermişsin helaaaal...........
Günaydın millet..
Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..
Günaydın millet..
Cecocum,
günaydın canım bende iki tane yengeç var baba-oğul iyimi kötümü bilemiyorum:44:
Saferancım yine kilo vermişsin..Eriyosun göz göre göre maşallah..
İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))
Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?