Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dun ve bugun ye diklerım yarın yag yok sadece sebze var ette yok hafta sonunun acısını cıkartmam lazım bu arada yuruyusu 1 saate ındırdım gunde ve 1 kılo vermısım sımdıden yarın almazsam tabı demekkı fazla yurumek bana ıyı gelmıyomus

15 ekim cmt-normal beslenme-1saat yuruyus-

Sabah:1 b sut + 1 muz -1s+1m-

Ara:2 kucuk mandalına-1m-

İkindi:2 kepce hazır corba-2t- ekmek dısı tahıl
2 domates
1 taze cevız-1/2 y-
1 seftalı -1m-

Ara:6 leblebi -1/2 t-

Aksam:5 yk tavuklu kasarlı mantar-3et-
1 d etımek-1/2 t-
1.5 b ayran -1.5 s-

Ara:5 tuzlu kurabıye-2.5 t- ekmek dısı tahıl
Kuruyemıs 1 avuc -cok yag-
1 mandalına -1m-

Toplam:6 t + 4m +2.5 s + 3e
Cok yag

16 ekım Pazar-normal beslenme-1saat yuruyus

Sabah:1 mandalına -1m-

Ara:1 b sut + 1 muz -1s+1m-

Öğlen:1 haslanmıs yumurta-1e-
2 zeytın+1 cevız -1yag-
Domates/salatalık
1 b cay
1 etımek-1t-

Ara:1 mandalına-1m-
6 ceviz -3yag-

Aksam:2 kepce tarhana -2t- ekmek dısı tahıl
1.5 dılım ekmek -1.5 t-
Fırında parmesanlı karnabahar -2et-
(içinde yumurta var)

Toplam:3m +1s +3e +4 t +4 y

evet mimarım, 5 senedirde hastane uzerine uzmanlaştım.

hastanelerin labirent gibi olmasının bir iki nedeni var; özelikle özel hastanelerde, genelde varolan binaların fonksiyon değişimi ile hastane haline getirilmeleri, yahut bu işin uzmanından yardım alınmadan işe girişilmesi.

devlet hastanelerindeki mekansal problemlerin nedenini ise kısaca söyle özetleyebilirim, hastanelerin gelişen teknoloji ve yeni ihtiyaçlara yeterli esnekliği sağlayamaması durumunda binalara yeni birimlerin tümör gibi eklenip, mekansal kurgununbozulması.
hastane işi çok komplike bir iş, çok fazla bilgi gerektiriyor. ama ben seviyorum çok.

iyi akşamlar
bugün 2 saat yürüdük eşimle ama eve geldik etsiz çiğ köfte yapıp yedik
fazladan yürüdüğün 1 saate say :)

işini severek yaptığın belli canım çünkü dediğim gibi hastane bana hep farklı ve zor gelmiştir, ne zaman gitsem bunlar geçer aklımdan, aslında en baştan yapılsa bu kadar olmaz diyorsun yani....

kucağımda bebişle gezmekmi????arabasız dolaştıramam ben hemen belim ağrır.kısaysa tamamda uzun bir gezmeyse zor valla.3 çocukluluk ne dmeek öğrendin sen:)))bende bursayı çok severim.çkaleye giderken geçeriz ama çevre yolundan.bikaç kez içne girdik çok seviyorum.hatta eşime işini değiştir bursaya taşınalım çok derim.ankara hem güzel değil hem memlekete 11 saat .bu nedenle sevemiyorum galiba.bebkle çıkarken bişileri unutmamak çok zor.heleki bende 3 tane var.bazen eşimle çıkmamayı tercih ediyoruz.ya da derki sen birini al gez ben 2sine bakmaya razıyım dışard aonlarla uğraşmaktansa der:)valla sucuk pek 2 çatal diildide aramızda kalsın ne diyim geçti gitti:)tavuğa kendim hazırladım sosunu.biraz fazla pişirdim sanırsam altı accık karaydı içi çok güzeldi.1saat 15 dk tuttum kaç dk tutuluyorduki?leslieyi yazcam canım valla akıl kalmadı bende
canım emizrirken oluyomuşmu bu şok diyet?kopya çekecem senden?öğlen 2 yumuyrta ve 1 kk kaşar yesekte aynı işi görür herlade bazen dimi?ben çılbır yaparım çok severim de:)

canım benm geçen hafta yaptığm leslieler çıktı diye düşünüyorum.çünkü sapıttığm iskender yediğim halde bugün de cumaya göre 300 gr eksideydim.üstelik dün spor hiç yoktu.yani senin de yeni çıkıyor olabillirmi geçen hafta çok yürümen?3küçükmeleğim de yürüyüşlerin yapmadığı zamanalrda bile almamasını sağladığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ki o çok çok yürüyordu o zamanlar.iskenderi yedimde tabakta baya bi yağ kaldı.yağını az yemeye çalıştım.bende 2 haftada bir yiyom dayanamıyom.kumpirden,burger menüden daha masum geliyor bana.bi de ara öğünleri kaldırıyorum o gün ama iyi değil tabi genede dayanabilsem iyi.

iyi akşamlar
oh afiyet olsun.nasıl kendniz yapıyonuz ben hazır alıyom.tarf verirmiisin müsait olunca?çok seivyom onuda kısır gibin?

maşallah mutluma mimarlık okumakta çok zordur bilyiorum arkadaşlardan .sonrası da zor.hele o tasarlama aşaması offf offf.arkadaş 72 saat uymamıştı bi ödevi için.10 günlük sürenin 7 gününü düşünmekle geirmişti.sona birden geliyordu aklına ve sonrada zor yetiştiriyordu projeyi.maketler fln minicik minicik.72 saat uykusuzluğun üstüne beni zorla sinemaya götürdü korku filmiydi.'kızları öp' filmin adı.yanımda uyuykaldı ben korkakaldımm yalnız yalnızsen hep zorların kadınısın zaten kocanda anlamış bak.

canım 5 mil leslieyi kaç dk yaptın youtobe da fazla yok.?başka bir sitede adımsayarla leslieyi baya bir fazla hesaplamışlardı.hatta 450cal harcatıyor diye hesaplamışlardı

canım o adım büyüklüğüne göre değişiyor. mesela beim adım aralığım 50cm. bide benim adım sayarım omron. kaliteli yani.

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin..İnşallah sabah daha hafif uyanırız...
Ya ben artı çıktım ve sinirlerim bozuldu bir günlük kaçamaktan olurmu yaa bu nasıl bir bünyedir anlamadım valla.
Aman canım sende dediğin gibi iki gün hiç yapma bak nasıl arıycak senin hastahane dediği yemekleri bu modeller hep böyle valla:)
Süper valla bravo sana.
iyi akşamlar
Afiyet olsun geçen akşamda ben yedim ama hazır sizini çok daha güzel olmuştur.

canım o adım büyüklüğüne göre değişiyor. mesela beim adım aralığım 50cm. bide benim adım sayarım omron. kaliteli yani.

anladım canım.bendeki 5mil 62 dk sürüyor çok tempolu.leslielirn de çeşitleri fln var.bazıları baygınlık getiriyor.seniniki hızlı mıydı?ben hızlıları yapmaaa çaşlıyorum

canlar ben kaçıyorum ii geceler.
youtube.com/watch?v=UpdZWr2GWLI
birde buna bakın bakalım çok eğlenceli :)

Selam kızlarrrrrrrrrr

Gece yarısı oldu ve ben ancak geldim
Salı günü annemin gelme ihtimali 99% en geç çarşamba burada olucakmış. Sadece 4 en fazla 5 gün kalacak ve halletmesi gereken işler için birlikte Çatalcaya gidiceğiz :122: :122:
Valla özlemiştim de Anannemi iyi oldu benim için
Benimkinin dünkü odunlukları yol, su ve elektrik olarak kendisine geri döndü
Bugün inadımdan yemek yapmadım zaten geç kahvaltı etmiştik akşamlık ne yapacaksın erken yiyelim dedi olur iki yumurta kırarım üzerinede bol tuz dökerim yirsin dedim
Yok işte taktınmı takıyorsun ben şaka yaptım diye kıvırdı ama laf ağzdan bir kere cıkar dedim ve inadımı yaptım tabi onu kesmedi gece de geç saatte ya ben acıktım dedi ekmek arası peynir domates koydum önüne iyice fit oldu
Tövbe bidaha sana bişey dersem dedi yiyorsa de dedim bende
Gündüz bütün gün evle uğraştım;

1. Mutfak temizlendi
2. Banyo fayanslara kadar temizlendi
3. Evin tülleri yıkandı ve takıldı
4. Çamaşır yıkanıp asıldı
5. Koltuk minderleri yıkanmak üzere suya basıldı
6. Cadıların odasının şekli değiştirildi temizlendi
7. Dağlar kadar ütü yapıldı ( yalannnnn şimdi başlıycağım onada inşallah )

Kafayı yemiş gibi temizlik yaptım bugün inşallah yarına sadece mutfak ve banyo yolluklarını yıkanması kalacak birde balkonun tülü. İnadım inat ütüleride bu gece yapıcağım yoksa hiç yapamam annem gelince cünkü zaten evde kalamıycağız.

Bu arada cuma günü evde olursam bildirimi yaparım olmadı bir kereliğine eşime bildirim yap desem olurmu acaba
Kızlar eğer olmaz karılar hamamında erkeğin ne işi var derseniz artık beni izinli yazarsınız kiloda aynı giriverirsiniz
Evde olursam kesin zamanında bildirimimi yaparım zatende

tavuk içiçn hazır fırın soslarından ben kullanıyorum süper oluyor
mangal lezzetli birsesusamlısı güzel

Bende genelde onları kullanıyorum ve susamlısı favori
Onlar ilk cıktığında misafire yapmıştık onu ama biz fırına atmadık; Parmak şeklinde ince uzun doğrayıp iyice harça buladıktan sonra kızgın Vok'a çok az sıvı yağ koyup onda kavurarak yapmıştık ve herkes bayıldı tabi bizimki tarif vermem gizli demişti
Vok yerine yağsız tavada olur hem fırına nazaran çok daha cabuk pişiyor

Ne yapayım o hayatımı benzetti bende onu benzetiyorum
Daha geçenlerde benden yaşca büyük bir ablama oturmaya gittim kadın anlatıyor gündüz eşi işteyken hayatım sesini duymaya ihtiyacım var özledim seni diye hususi telefon açıyormuş. Dedim benimkinin zaten kafasına daş düşsün kadın nasıl gülüyor oda tam tersi aaa telefon boşa yazıyor hadi eve gelince hasret giderirsin diyip kapatıyormuş Sen dedim bulmuşsun lokum gibi adamı hala şikayet et diye. Bırak Orhan abim okadar şeker biridirki üstelik inanılmaz düşünceli bir adam. Adam Sanatcı; seneler evvel sahne bile alıyormuş, eşine saz çalar gözünün içine baka baka şarkılar türküler söyler eşide tam makara amannn içimi baydın çal bari oynak bişeyde göbek atayım der
Eşime bile diyorum az örnek al bak neredeyse 24 senelik evliler adam hala tapıyor karısına

Kız hem kızıma talip oluyorsun hemde oğluna başlık istiyorsun
Bak Anam üstüne verdi ama bende yok istesemde veremem ancak oturduğum evin yarısı diğer yarısı büyük baldızının yollar valla evi niye kardeşime verdin benimde hakkım var diye
Baştan sülim ahtım var ben düğün yapmadan evledim kızlarıma düğün isterim
Hadi gelinliği bedavaya alırız nasılsa bizim tükkandan ordanda kardasın dünür

Ay deterjanlar zehirledi herhalde bak iyice uçtum kafayı yedim

kaçamaktan sonra artı çıkar ama dikkat edersen kalıcı olmaz canım merak etme..bu hafta dikkat et yeter cumaya ekside çıkarsın...

alemsin ceco yaa...seni okurken gülüyorum resmen adama iyi dersini vermişsin helaaaal...........

Günaydın millet..

Kaçamaksız,hareketli ve neşeli bir hafta geçirelim..

Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..

Son düzenleme:

günaydın canım bende iki tane yengeç var baba-oğul iyimi kötümü bilemiyorum:44:

Saferancım yine kilo vermişsin..Eriyosun göz göre göre maşallah..

İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))

Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)

safişşşş 300 gr daha düşmüşsün

günaydın yena nasıl gidiyo kilolar ben köye gidicem diye bir an önce 3 kilo vermek istiyorum bakalım kasım 4 de kadar gider inşallah birazdan yürüme bandına çıkıp yürümem lazım yoksa kilolar gitmez

allah daim etsin canım ne güzel işte....

kötüysede sen adamı yola getirmişsindir......oğlanıda gelin halleder.....

Saferancım yine kilo vermişsin..Eriyosun göz göre göre maşallah..

he öyle oldu canım bu aralar çok iyi gidiyor diyet sporla daha iyi oluyor....amiin..........

İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))

Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)

ben balığım benim sularda hiç kesilmezz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…