safişşşş 300 gr daha düşmüşsün
günaydın yena nasıl gidiyo kilolar ben köye gidicem diye bir an önce 3 kilo vermek istiyorum bakalım kasım 4 de kadar gider inşallah birazdan yürüme bandına çıkıp yürümem lazım yoksa kilolar gitmez
ben balığım benim sularda hiç kesilmezz.........[/I]
eridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........
İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))
Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)
barış kova
doga başak kız hariç hepicide tembel yengeç olan oğlan gene laf dinliyor biraz hadi şunu yap dediğim zaman barış abimizde tembelin önde gideni anca ceneee babayada dersen ahaa oğlanların var kocaman deyip vınnnnn
heee yaa abimiz :)Senindemi oğlunun ismi Barış..?
fazladan yürüdüğün 1 saate say :)
işini severek yaptığın belli canım çünkü dediğim gibi hastane bana hep farklı ve zor gelmiştir, ne zaman gitsem bunlar geçer aklımdan, aslında en baştan yapılsa bu kadar olmaz diyorsun yani....
kucağımda bebişle gezmekmi????arabasız dolaştıramam ben hemen belim ağrır.kısaysa tamamda uzun bir gezmeyse zor valla.3 çocukluluk ne dmeek öğrendin sen:)))bende bursayı çok severim.çkaleye giderken geçeriz ama çevre yolundan.bikaç kez içne girdik çok seviyorum.hatta eşime işini değiştir bursaya taşınalım çok derim.ankara hem güzel değil hem memlekete 11 saat .bu nedenle sevemiyorum galiba.bebkle çıkarken bişileri unutmamak çok zor.heleki bende 3 tane var.bazen eşimle çıkmamayı tercih ediyoruz.ya da derki sen birini al gez ben 2sine bakmaya razıyım dışard aonlarla uğraşmaktansa der:)valla sucuk pek 2 çatal diildide aramızda kalsın ne diyim geçti gitti:)tavuğa kendim hazırladım sosunu.biraz fazla pişirdim sanırsam altı accık karaydı içi çok güzeldi.1saat 15 dk tuttum kaç dk tutuluyorduki?leslieyi yazcam canım valla akıl kalmadı bende
canım emizrirken oluyomuşmu bu şok diyet?kopya çekecem senden?öğlen 2 yumuyrta ve 1 kk kaşar yesekte aynı işi görür herlade bazen dimi?ben çılbır yaparım çok severim de:)
canım benm geçen hafta yaptığm leslieler çıktı diye düşünüyorum.çünkü sapıttığm iskender yediğim halde bugün de cumaya göre 300 gr eksideydim.üstelik dün spor hiç yoktu.yani senin de yeni çıkıyor olabillirmi geçen hafta çok yürümen?3küçükmeleğim de yürüyüşlerin yapmadığı zamanalrda bile almamasını sağladığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ki o çok çok yürüyordu o zamanlar.iskenderi yedimde tabakta baya bi yağ kaldı.yağını az yemeye çalıştım.bende 2 haftada bir yiyom dayanamıyom.kumpirden,burger menüden daha masum geliyor bana.bi de ara öğünleri kaldırıyorum o gün ama iyi değil tabi genede dayanabilsem iyi.
oh afiyet olsun.nasıl kendniz yapıyonuz ben hazır alıyom.tarf verirmiisin müsait olunca?çok seivyom onuda kısır gibin?
maşallah mutlumamimarlık okumakta çok zordur bilyiorum arkadaşlardan .sonrası da zor.hele o tasarlama aşaması offf offf.arkadaş 72 saat uymamıştı bi ödevi için.10 günlük sürenin 7 gününü düşünmekle geirmişti.sona birden geliyordu aklına ve sonrada zor yetiştiriyordu projeyi.maketler fln minicik minicik.72 saat uykusuzluğun üstüne beni zorla sinemaya götürdü korku filmiydi.'kızları öp' filmin adı.yanımda uyuykaldı ben korkakaldımm yalnız yalnız sen hep zorların kadınısın zaten kocanda anlamış bak.
GULMA,TEBESSÜM,FADİME;
Arkadaşız artık....Zaten öyleydik te resmileştirdik....
hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da
evet ya o kadar kötü bir gündü ki kabus gibiydi çok şükür atlattımbilmiyorum yandakilerin elektiriklerinde sorun oldu bilmediler de gevşettiler bir daha da unuttular mi anlamadım yandaki bekar bir çocuk görmüyorum hiç gece gelip sabah erkenden gidiyr sanırım tıkırtısını duyuyorum arada ama ne desin ben mi yaptım desin yaptıysa bile olan oldu artık nasip değilmiş ama dolabımı kurtardım neler yaptım neler aklınızda olsun dolabınıza bu tip bir şey olursa mangal kömürü koyun ve pamuğa sirke döküp dolabınıza koyun ah daha neler var kahve ve pirinç süt bunlarda konuluyor ben herşeyi yaptım çok çok az var ama zararsız artık çok şükür
bravo bravo sanaa fadimecim
heer bünye bir değil nilüfercim belki sana dokunmuştur geçmiş olsun arada bağırsaklar sürpriz yapıyor bana da gerçi normalim kabız sıkıntım diyet başında olmuştu artık yok ama ne yapacağı da belli olmuyorBen dün bütün gün yattım bugünde halsizlik var. mecburen kalkıp evi toparlamam gerek..
Cumartesi gecesi bağırsak hareketim en üst boyuttaydı tüm gecem tuvalet ve yatak arasında geçti sabahladım resmen..
Müzmin kabız olan ben performansıma şaştım açıkçası..:)
İlk defa başıma geliyor çok fenaymış hakkaten..sanirim bişey dokundu ama ne.?.KAhvaltıya gevrek almıştık ondan mı oldu diyeceğim ama çocuklarda yedi..
harikasın ya maşallah zayıfla da kıyafet olmasıneridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........
güle güle mutlucum gez dolaş stres atarsınnnnnya ece ben bu ergobaby denen bi alet aldım 18 kg kadar bebeği taşıyabiliyorsun. alibaba diyue bir site var oradan.18 dolar falandı sanırım o vakit. neyse. beimki 13 kg civarı bazen kısa 1-2 saatlik gezilerde yanıma alıyorum. önüme arkama asabiliyorum. sırt ağrısı yapmıyor. özellikle çok kalabalık yerlerde rahat ediyorum. ama sende 3 tane eh karıkoca 2 tanesini asarsınız 1 yürür. nediim maşallah.
çanakkaleye gidicem ben de belki, eşim mırın kırın ediyor ama bakalım. görüşürüz orda bir terslik olmazsa. çanakkale çok souk olmaz inşallah.
evet dimi çok güzel bişi heryer de yazıyor netten araştırdımmmbaktım ablacımm harıkasınn
sanada masallahh adamı kandırp kandırp gıdıyorsunuz masallah ben hiç kandıramıyorum eşimi..
mangal komuru sureklı bulunur dalobımda koku yu alıyorr
tugbacım hg aramıza burda ne istersen var takım ruhu motivasyon her bişi var takma zayıflarsınnnn
evet yenacım ben tabağa koydum ara ara buzdalobına yerleştirdim zira çok kötüydü sonra marketten buzdolabı kokusu için elmaya benzer bişi aldım içini açtım baktım onda da kömür vardıgulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?
günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
babası bugun yine getirecek hafta sonu hırıltısı çoktu bakalım ne dicekler bu sefer dr.cuklarım
kiloma gelince 3 gündür 102leri görüyorum helal olsun bana kilo alma yarışı olsa kesin her hafta galip gelirdim ben
geçen haftaya göre 5 kilo artıdayım
akşam annemde dönuyo memlekete
eşimde abisi ile tartıştı ve 1 haftadır görşmüyolar yazdan beri limonilerdi ben zorla barıştırdım ama bu sefer beni de dinlemiyo sildim artık diyo ne yapıcam şaştım kaldım
iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim
Günaydın millet..
Kaçamaksız,hareketli ve neşeli bir hafta geçirelim..
Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..
günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
babası bugun yine getirecek hafta sonu hırıltısı çoktu bakalım ne dicekler bu sefer dr.cuklarım
kiloma gelince 3 gündür 102leri görüyorum helal olsun bana kilo alma yarışı olsa kesin her hafta galip gelirdim ben
geçen haftaya göre 5 kilo artıdayım
akşam annemde dönuyo memlekete
eşimde abisi ile tartıştı ve 1 haftadır görşmüyolar yazdan beri limonilerdi ben zorla barıştırdım ama bu sefer beni de dinlemiyo sildim artık diyo ne yapıcam şaştım kaldım
iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim
herkese günaydın... çok soğuk yafff..haftasonu kombimizinde bozuk olduğunu öğrendik bütün yaz yatınca tembellik yaptı heralde
herkesler iyidir inşallah. kaçamaksız geçiriyorum günlerimi ama +2 kg gördüm kabızlık problemim var ondan heralde diyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum.özledim herkesi fotolar koyulmuş süper valla beyzuş abla seni daha göremdim arkadaş değilmişiz
ayşecim bazen her şey üstüste geliyor sıkma canını yavruna allah şifa versin.artılar gider sıkma canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?