Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dün bütün gün yattım bugünde halsizlik var. mecburen kalkıp evi toparlamam gerek..
Cumartesi gecesi bağırsak hareketim en üst boyuttaydı tüm gecem tuvalet ve yatak arasında geçti sabahladım resmen..
Müzmin kabız olan ben performansıma şaştım açıkçası..:)

İlk defa başıma geliyor çok fenaymış hakkaten..sanirim bişey dokundu ama ne.?.KAhvaltıya gevrek almıştık ondan mı oldu diyeceğim ama çocuklarda yedi..

Son düzenleme:
günaydın yena nasıl gidiyo kilolar ben köye gidicem diye bir an önce 3 kilo vermek istiyorum bakalım kasım 4 de kadar gider inşallah birazdan yürüme bandına çıkıp yürümem lazım yoksa kilolar gitmez

Fadimecim iyi gidecekte yürümüyorum pek..O yüzden sonuç alamıyorum..
Sen inanıyorum verirsin..

ben balığım benim sularda hiç kesilmezz.........
[/I]

ÇAlışrıken çok sevdiğim şefimin söylediği söz..
Nilüfer sen boş vakitlerini ağlayarak değerlendiriyorsun..

Son düzenleme:
eridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........

Saferancım zayıflada kıyafet bulma..Tek derdin o olsun..
Nasılsa zayıflayınca çok daha rahat kıyafet buluruz..

Son düzenleme:
pıssst yotsuz naber.:)

İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))

Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)

barış kova
doga başak kız hariç hepicide tembel yengeç olan oğlan gene laf dinliyor biraz hadi şunu yap dediğim zaman barış abimizde tembelin önde gideni anca ceneee babayada dersen ahaa oğlanların var kocaman deyip vınnnnn

Senindemi oğlunun ismi Barış..?

banucum;
biz ne dersek diyelim herşeyin hesabını bilen biri var yukarıda, o en iyi zamanı da en hayırlısını da bilir sen yeter ki umudunu kesme...
televizyonda bunula ilgili bir hikaye duymuştum aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım; " İsa peeygaberimizin yaşadığı bir dönemde çocuğu olmayan bir kadın İsa peygambberimize "İsa sen peygambersin, rabbimize bir sor bakalım biz ne zaman çocuk sahibi olacağız diye" sormuş. Peygaber de rabbine kulunun bu sorusuna iletmiş ve verdiği cevap; "onlar çocuk sahibi olamayacaklar şeklindeymiş". Peygamberde bu cevabı o kadına iletmiş. Bu olaydan uzun bi süre sonra kadın peygamberi pazarda görmüş, yanında çocuğu varmış ve kadın peygambere yaklaşarak daha önce aralarında geçen o olayı ve şu an çocuk sahibi olduğunu anlatmış, bu duruma şaşıran peygamber Allah'a bunun mucizesini sormuş, rabbimin verdiği cevap ise şu olmuş; "Senin verdiğin cevaba rağmen onlar rabbinden hiç umudunu kesmediler. "demiş.
kıssadan hisse, hiç bir şeyden umudunu kesme ne çocuğunu kucağına almaktan, ne kilo vermekten, ne de hayatın boyunca ne istediysen ondan... önce allahın var yanında, sonra ailen ve sonra da topikteki tüm arkadaşların...

o da var da tam öyle değil
0 dan en iyi sekilde tasarlanan binalar bile 1-2 sene içinde hasta tipolojisine ve tıp teknolojisinin gelişimi ile değişime ihtiyaç duyar, bir tür ticarethane olmasını da unutmamak lazım.
hiç birşey olmasa bazı odaların yeri, fonksiyonu değiştirilir. ben en son bahcelievler med.ikalparkta(türkiyenin sağlık bakanlığı tarafından en iyi hastanesi seçilmişti 2010 da) danışmanlık yapıyordum 2 senelik bina da 1200 m2 lik kat revizyonları yapıyorduk. örneğin talep doğrultusunda tüp bebek bölümünün büyütülmesi söz konusu oluyordu ve tüm hastane kendi içinde tekrar revizyona giriyordu. ya da uyku labaratuvarı, kapladığı alanla doğru orantılı gelir getirmeyince kapatılıp yerine yeni bir birim getiriliyordu. özetle hastane canlı bir organizma gibi buyur, değişir. bunu öngörebildiğince mekan kalitesini arttırırsın, ama dinamik işleyiş herzaman tasarlananı zorlar ve sınırlarını kırar. o senin hoşlanmadığın binalar bu süreçle meydana gelir gelmeyenleri değişim için ciddi maddi imkan ayrılan hastanelerdir.

ya ece ben bu ergobaby denen bi alet aldım 18 kg kadar bebeği taşıyabiliyorsun. alibaba diyue bir site var oradan.18 dolar falandı sanırım o vakit. neyse. beimki 13 kg civarı bazen kısa 1-2 saatlik gezilerde yanıma alıyorum. önüme arkama asabiliyorum. sırt ağrısı yapmıyor. özellikle çok kalabalık yerlerde rahat ediyorum. ama sende 3 tane eh karıkoca 2 tanesini asarsınız 1 yürür. nediim maşallah.

çanakkaleye gidicem ben de belki, eşim mırın kırın ediyor ama bakalım. görüşürüz orda bir terslik olmazsa. çanakkale çok souk olmaz inşallah.

GULMA,TEBESSÜM,FADİME;

Arkadaşız artık....Zaten öyleydik te resmileştirdik....

baktım ablacımm harıkasınn

hava çok kapalı hiç birşey yapasım yok uyuşuk uyuşuk durmak da istemiyorum eşimi kandırdım sonunda yürüyüş yapacağız dolaşırız biraz da

sanada masallahh adamı kandırp kandırp gıdıyorsunuz masallah ben hiç kandıramıyorum eşimi..

mangal komuru sureklı bulunur dalobımda koku yu alıyorr

gulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?

günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
babası bugun yine getirecek hafta sonu hırıltısı çoktu bakalım ne dicekler bu sefer dr.cuklarım
kiloma gelince 3 gündür 102leri görüyorum helal olsun bana kilo alma yarışı olsa kesin her hafta galip gelirdim ben
geçen haftaya göre 5 kilo artıdayım
akşam annemde dönuyo memlekete
eşimde abisi ile tartıştı ve 1 haftadır görşmüyolar yazdan beri limonilerdi ben zorla barıştırdım ama bu sefer beni de dinlemiyo sildim artık diyo ne yapıcam şaştım kaldım
iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim

heer bünye bir değil nilüfercim belki sana dokunmuştur geçmiş olsun arada bağırsaklar sürpriz yapıyor bana da gerçi normalim kabız sıkıntım diyet başında olmuştu artık yok ama ne yapacağı da belli olmuyor
eridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........
harikasın ya maşallah zayıfla da kıyafet olmasın
güle güle mutlucum gez dolaş stres atarsınnnnn
baktım ablacımm harıkasınn

sanada masallahh adamı kandırp kandırp gıdıyorsunuz masallah ben hiç kandıramıyorum eşimi..

mangal komuru sureklı bulunur dalobımda koku yu alıyorr
evet dimi çok güzel bişi heryer de yazıyor netten araştırdımmm

arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza zayıflamakda çok zorlanıyorum galiba takım ruhuna ihtiyacım var...
tugbacım hg aramıza burda ne istersen var takım ruhu motivasyon her bişi var takma zayıflarsınnnn
gulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?
evet yenacım ben tabağa koydum ara ara buzdalobına yerleştirdim zira çok kötüydü sonra marketten buzdolabı kokusu için elmaya benzer bişi aldım içini açtım baktım onda da kömür vardı

ayşecim ah ayşecim çok geçmiş olsun cnm

kız maşallah de

herkese günaydın... çok soğuk yafff..haftasonu kombimizinde bozuk olduğunu öğrendik bütün yaz yatınca tembellik yaptı heralde

herkesler iyidir inşallah. kaçamaksız geçiriyorum günlerimi ama +2 kg gördüm kabızlık problemim var ondan heralde diyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum.özledim herkesi fotolar koyulmuş süper valla beyzuş abla seni daha göremdim arkadaş değilmişiz

ayşecim bazen her şey üstüste geliyor sıkma canını yavruna allah şifa versin.artılar gider sıkma canını...

saol cnm inş. diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…