ya ece ben bu ergobaby denen bi alet aldım 18 kg kadar bebeği taşıyabiliyorsun. alibaba diyue bir site var oradan.18 dolar falandı sanırım o vakit. neyse. beimki 13 kg civarı bazen kısa 1-2 saatlik gezilerde yanıma alıyorum. önüme arkama asabiliyorum. sırt ağrısı yapmıyor. özellikle çok kalabalık yerlerde rahat ediyorum. ama sende 3 tane eh karıkoca 2 tanesini asarsınız 1 yürür. nediim maşallah.
çanakkaleye gidicem ben de belki, eşim mırın kırın ediyor ama bakalım. görüşürüz orda bir terslik olmazsa. çanakkale çok souk olmaz inşallah.
gözün aydın canım demek annen geliyor çok sevindim canımSelam kızlarrrrrrrrrr
Gece yarısı oldu ve ben ancak geldim
Salı günü annemin gelme ihtimali 99% en geç çarşamba burada olucakmış. Sadece 4 en fazla 5 gün kalacak ve halletmesi gereken işler için birlikte Çatalcaya gidiceğiz :122: :122:
Valla özlemiştim de Anannemi iyi oldu benim için
Benimkinin dünkü odunlukları yol, su ve elektrik olarak kendisine geri döndü
Bugün inadımdan yemek yapmadım zaten geç kahvaltı etmiştik akşamlık ne yapacaksın erken yiyelim dedi olur iki yumurta kırarım üzerinede bol tuz dökerim yirsin dedim
Yok işte taktınmı takıyorsun ben şaka yaptım diye kıvırdı ama laf ağzdan bir kere cıkar dedim ve inadımı yaptımtabi onu kesmedi gece de geç saatte ya ben acıktım dedi ekmek arası peynir domates koydum önüne iyice fit oldu
Tövbe bidaha sana bişey dersem dedi yiyorsa de dedim bende
Gündüz bütün gün evle uğraştım;
1. Mutfak temizlendi
2. Banyo fayanslara kadar temizlendi
3. Evin tülleri yıkandı ve takıldı
4. Çamaşır yıkanıp asıldı
5. Koltuk minderleri yıkanmak üzere suya basıldı
6. Cadıların odasının şekli değiştirildi temizlendi
7. Dağlar kadar ütü yapıldı ( yalannnnn şimdi başlıycağım onada inşallah)
Kafayı yemiş gibi temizlik yaptım bugüninşallah yarına sadece mutfak ve banyo yolluklarını yıkanması kalacak birde balkonun tülü. İnadım inat ütüleride bu gece yapıcağım yoksa hiç yapamam annem gelince cünkü zaten evde kalamıycağız.
Bu arada cuma günü evde olursam bildirimi yaparım olmadı bir kereliğine eşime bildirim yap desem olurmu acaba
Kızlar eğer olmaz karılar hamamında erkeğin ne işi var derseniz artık beni izinli yazarsınız kiloda aynı giriverirsiniz
Evde olursam kesin zamanında bildirimimi yaparım zatende
Bende genelde onları kullanıyorum ve susamlısı favori
Onlar ilk cıktığında misafire yapmıştık onu ama biz fırına atmadık; Parmak şeklinde ince uzun doğrayıp iyice harça buladıktan sonra kızgın Vok'a çok az sıvı yağ koyup onda kavurarak yapmıştık ve herkes bayıldı tabi bizimki tarif vermem gizli demişti
Vok yerine yağsız tavada olur hem fırına nazaran çok daha cabuk pişiyor
Ne yapayım o hayatımı benzetti bende onu benzetiyorum
Daha geçenlerde benden yaşca büyük bir ablama oturmaya gittim kadın anlatıyor gündüz eşi işteyken hayatım sesini duymaya ihtiyacım var özledim seni diye hususi telefon açıyormuş. Dedim benimkinin zaten kafasına daş düşsünkadın nasıl gülüyor oda tam tersi aaa telefon boşa yazıyor hadi eve gelince hasret giderirsin diyip kapatıyormuş Sen dedim bulmuşsun lokum gibi adamı hala şikayet et diye. Bırak Orhan abim okadar şeker biridirki üstelik inanılmaz düşünceli bir adam. Adam Sanatcı; seneler evvel sahne bile alıyormuş, eşine saz çalar gözünün içine baka baka şarkılar türküler söyler eşide tam makara amannn içimi baydın çal bari oynak bişeyde göbek atayım der
Eşime bile diyorum az örnek al bak neredeyse 24 senelik evliler adam hala tapıyor karısına
Kız hem kızıma talip oluyorsun hemde oğluna başlık istiyorsun
Bak Anam üstüne verdi ama bende yok istesemde veremem ancak oturduğum evin yarısıdiğer yarısı büyük baldızının yollar valla evi niye kardeşime verdin benimde hakkım var diye
Baştan sülim ahtım var ben düğün yapmadan evledim kızlarıma düğün isterim
Hadi gelinliği bedavaya alırız nasılsa bizim tükkandan ordanda kardasın dünür
Ay deterjanlar zehirledi herhalde bak iyice uçtum kafayı yedim
İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))
Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)
Ben dün bütün gün yattım bugünde halsizlik var. mecburen kalkıp evi toparlamam gerek..
Cumartesi gecesi bağırsak hareketim en üst boyuttaydı tüm gecem tuvalet ve yatak arasında geçti sabahladım resmen..
Müzmin kabız olan ben performansıma şaştım açıkçası..:)
İlk defa başıma geliyor çok fenaymış hakkaten..sanirim bişey dokundu ama ne.?.KAhvaltıya gevrek almıştık ondan mı oldu diyeceğim ama çocuklarda yedi..
anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içino da var da tam öyle değil
0 dan en iyi sekilde tasarlanan binalar bile 1-2 sene içinde hasta tipolojisine ve tıp teknolojisinin gelişimi ile değişime ihtiyaç duyar, bir tür ticarethane olmasını da unutmamak lazım.
hiç birşey olmasa bazı odaların yeri, fonksiyonu değiştirilir. ben en son bahcelievler med.ikalparkta(türkiyenin sağlık bakanlığı tarafından en iyi hastanesi seçilmişti 2010 da) danışmanlık yapıyordum 2 senelik bina da 1200 m2 lik kat revizyonları yapıyorduk. örneğin talep doğrultusunda tüp bebek bölümünün büyütülmesi söz konusu oluyordu ve tüm hastane kendi içinde tekrar revizyona giriyordu. ya da uyku labaratuvarı, kapladığı alanla doğru orantılı gelir getirmeyince kapatılıp yerine yeni bir birim getiriliyordu. özetle hastane canlı bir organizma gibi buyur, değişir. bunu öngörebildiğince mekan kalitesini arttırırsın, ama dinamik işleyiş herzaman tasarlananı zorlar ve sınırlarını kırar. o senin hoşlanmadığın binalar bu süreçle meydana gelir gelmeyenleri değişim için ciddi maddi imkan ayrılan hastanelerdir.
gulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?
tünaydınnnnnnnnn....
hayırlı haftalar kızlarr....
ayşecim emire çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bir türlü düzelemedi kuzucuk ...canım zencefilli ballı sütü denedin mi...birde bıldırcın yumurtası sütüne koyarsan çok faydası olur...
yenacım geçmiş olsun...
cumartesi bütün gün keyifsizdim annem sağolsun memleketten kestane ve incir göndermiş...
cuma akşamı pis boğazlık yaptım kestaneden birkaç tane ama incirden bayağı yedim...
oğlumda minik bir pasta getirmişti...( cuma günü doğumgünümdü ) 2,3 çatalda ondan aldım...
ve sonuç bütün gece mide ağrısı....((((((
cumartesi sabah oğluma kahvaltı hazırladım işe gönderdim ama ayakta zor duruyordum mide bulantısı baş dönmesi üşüme...açtım kombiyi sıcak su torbasıını da aldım yattım...
çok şükür akşam üstüne doğru kendime geldim...günü bir bardak süt,bir tostla geçirdim...
pazar günümde yemek,temizlik,çamaşır,ütüyle geçti...hepsini bir günde bitirmeye çalışınca haliyle dinlenemedim...haftaya yorgun başladım...hayırlısı bakalım
tünaydınnnnnnnnn....
hayırlı haftalar kızlarr....
ayşecim emire çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bir türlü düzelemedi kuzucuk ...canım zencefilli ballı sütü denedin mi...birde bıldırcın yumurtası sütüne koyarsan çok faydası olur...
yenacım geçmiş olsun...
cumartesi bütün gün keyifsizdim annem sağolsun memleketten kestane ve incir göndermiş...
cuma akşamı pis boğazlık yaptım kestaneden birkaç tane ama incirden bayağı yedim...
oğlumda minik bir pasta getirmişti...( cuma günü doğumgünümdü ) 2,3 çatalda ondan aldım...
ve sonuç bütün gece mide ağrısı....((((((
cumartesi sabah oğluma kahvaltı hazırladım işe gönderdim ama ayakta zor duruyordum mide bulantısı baş dönmesi üşüme...açtım kombiyi sıcak su torbasıını da aldım yattım...
çok şükür akşam üstüne doğru kendime geldim...günü bir bardak süt,bir tostla geçirdim...
pazar günümde yemek,temizlik,çamaşır,ütüyle geçti...hepsini bir günde bitirmeye çalışınca haliyle dinlenemedim...haftaya yorgun başladım...hayırlısı bakalım
herkese merhaba
ayşecim emircik iyileşemedi demek baksın bakalım doktor bir daha geçmiş olsun
yenacım sana da geçmiş olsun canım
yağmurgözlü doğumgünün kutlu olsun bir gün arayla doğmuşuz
kahvaltımı geç yaptım 12 den sonra yürüyüşe gidecektim bir arkadaşım gelecek kaldı çıkabilirsem daha sonra çıkarım ya da leslie yaparım artık
bugünden itibaren toparlayacağım inşallah
geçmiş olsun ablacım. pazar gününzaten dinlenme günü değilki daha çok yorulma günü:44:
geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada. allah nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber...
çok geçmiş olsun ablacım ,yormuşsun kendini iyice dinlen bakalım....
YAĞMURGÖZLÜ ablacım doğum günün kutlu olsunsevdiklerinle nice yıllara :123:
neyse canım o da gider öbür haftaya :) bize ne dayanabilir değil mi?
Sağolun kızla;r destek mesajları için, ama daha kötüye gidiş var bende. Cuma günü öyle hayal kırıklığına uğrayınca dibe vurdu motivasyon. Akşamına ölçü koymadım yediklerime, hafta sonu da çok kötü geçti.... uzulme belki adet oncesi siskinliktir yada wc sorunun varsa ondandir takma kafani gidicek bu kilolar.........
Banucuğum biliyorsun her ay yumurta rezervindeki farklı yumurta (tedavide yumurtalar) ile döllenme yapılıyor. Ve her bir yumurta farklı genetik koda sahip, önümüzdeki ayki yumurtaların çok daha hayırlı sonuç verebileceğini düşün, artık beklemek istemediğini çok iyi anlıyorum ama diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi her işte bir hayır vardır.Hoşbulduk canım valla ne yazıkki çok kıl bir doktora rastladım tüp raporu verilcek şartlarımız tamamken yokuşu sürdü genetik tahlil istedi en az sonuç almamız 1 ay uzadı sinirden ağladım inşallah 1 ay sonra başka bişey çıkarmaz adam remen dağları ben yarattım diye oturuyodu masada artık kısmet diyorum herşeyin hayırlısı bende bu arada kilo vermeye devam ederim inşallah.
Gözüm gönlüm şenlendi vallahi, önce sen sonra Semiran'ın resimlerine baktım :))Ben özendim sizden bi kaç foto ekledim..
Aradım taradım en yüzüne bakılıcakları seçmeye çalıştım..hem fazla yok hemde göz zevkinizi bozmıyayım diye alıştıra alıştıra ekleyeceğim.:))))
Günaydın millet..
Kaçamaksız,hareketli ve neşeli bir hafta geçirelim..
Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..
günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
.... iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim
bende akşam 5 mil yaptım çok şükr
valla her lafına ayrı yorum yazmak lazım senin maşallah ne deyim. şu temizlikteki hamaratlığın sırrının bana desene bir. canım verdiğiniz başlık parasıyla istediğiniz düğünü yaparlar merak etme :))Selam kızlarrrrrrrrrr
Gece yarısı oldu ve ben ancak geldim
Salı günü annemin gelme ihtimali 99% en geç çarşamba burada olucakmış. Sadece 4 en fazla 5 gün kalacak ve halletmesi gereken işler için birlikte Çatalcaya gidiceğiz :122: :122:
Valla özlemiştim de Anannemi iyi oldu benim için
Benimkinin dünkü odunlukları yol, su ve elektrik olarak kendisine geri döndü
Bugün inadımdan yemek yapmadım zaten geç kahvaltı etmiştik akşamlık ne yapacaksın erken yiyelim dedi olur iki yumurta kırarım üzerinede bol tuz dökerim yirsin dedim
Yok işte taktınmı takıyorsun ben şaka yaptım diye kıvırdı ama laf ağzdan bir kere cıkar dedim ve inadımı yaptımtabi onu kesmedi gece de geç saatte ya ben acıktım dedi ekmek arası peynir domates koydum önüne iyice fit oldu
Tövbe bidaha sana bişey dersem dedi yiyorsa de dedim bende
Gündüz bütün gün evle uğraştım;
1. Mutfak temizlendi
2. Banyo fayanslara kadar temizlendi
3. Evin tülleri yıkandı ve takıldı
4. Çamaşır yıkanıp asıldı
5. Koltuk minderleri yıkanmak üzere suya basıldı
6. Cadıların odasının şekli değiştirildi temizlendi
7. Dağlar kadar ütü yapıldı ( yalannnnn şimdi başlıycağım onada inşallah)
Kafayı yemiş gibi temizlik yaptım bugüninşallah yarına sadece mutfak ve banyo yolluklarını yıkanması kalacak birde balkonun tülü. İnadım inat ütüleride bu gece yapıcağım yoksa hiç yapamam annem gelince cünkü zaten evde kalamıycağız.
Bu arada cuma günü evde olursam bildirimi yaparım olmadı bir kereliğine eşime bildirim yap desem olurmu acaba
Kızlar eğer olmaz karılar hamamında erkeğin ne işi var derseniz artık beni izinli yazarsınız kiloda aynı giriverirsiniz
Evde olursam kesin zamanında bildirimimi yaparım zatende
Bende genelde onları kullanıyorum ve susamlısı favori
Onlar ilk cıktığında misafire yapmıştık onu ama biz fırına atmadık; Parmak şeklinde ince uzun doğrayıp iyice harça buladıktan sonra kızgın Vok'a çok az sıvı yağ koyup onda kavurarak yapmıştık ve herkes bayıldı tabi bizimki tarif vermem gizli demişti
Vok yerine yağsız tavada olur hem fırına nazaran çok daha cabuk pişiyor
Ne yapayım o hayatımı benzetti bende onu benzetiyorum
Daha geçenlerde benden yaşca büyük bir ablama oturmaya gittim kadın anlatıyor gündüz eşi işteyken hayatım sesini duymaya ihtiyacım var özledim seni diye hususi telefon açıyormuş. Dedim benimkinin zaten kafasına daş düşsünkadın nasıl gülüyor oda tam tersi aaa telefon boşa yazıyor hadi eve gelince hasret giderirsin diyip kapatıyormuş Sen dedim bulmuşsun lokum gibi adamı hala şikayet et diye. Bırak Orhan abim okadar şeker biridirki üstelik inanılmaz düşünceli bir adam. Adam Sanatcı; seneler evvel sahne bile alıyormuş, eşine saz çalar gözünün içine baka baka şarkılar türküler söyler eşide tam makara amannn içimi baydın çal bari oynak bişeyde göbek atayım der
Eşime bile diyorum az örnek al bak neredeyse 24 senelik evliler adam hala tapıyor karısına
Kız hem kızıma talip oluyorsun hemde oğluna başlık istiyorsun
Bak Anam üstüne verdi ama bende yok istesemde veremem ancak oturduğum evin yarısıdiğer yarısı büyük baldızının yollar valla evi niye kardeşime verdin benimde hakkım var diye
Baştan sülim ahtım var ben düğün yapmadan evledim kızlarıma düğün isterim
Hadi gelinliği bedavaya alırız nasılsa bizim tükkandan ordanda kardasın dünür
Ay deterjanlar zehirledi herhalde bak iyice uçtum kafayı yedim
darısı başlarımıza inş.eridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........
Fadimecim iyi gidecekte yürümüyorum pek..O yüzden sonuç alamıyorum..
Sen inanıyorum verirsin..
ÇAlışrıken çok sevdiğim şefimin söylediği söz..
Nilüfer sen boş vakitlerini ağlayarak değerlendiriyorsun..
yağmurgözlü nice güzel yıllara, nica güzel yaşlara inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?