Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyimiş aslında ergobaby denen şey bende kanguru vardı ama 2-3 kez kullandım.takması bile gıcıktı.ben.m ortancam 14 kg ama kendi yürüyor koşuyor kucak istemz. bebek ister oda uyuyunca zor oluyordur herlade ergobaby de?

çkaleye gtiçez ama ben yalnız kaçamıyorum malesef malum çocuklardan annem rahatsız zaten bakamıyor.ablalarım da pek bi gezenti onlara da hangi birini bırakayım....koca bir yaz ordaydım hiç kimseyi göremedn geldim ankaraya ama genede fırsat kollarım

Merhaba arkadaşlar;

Hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallah....

FADİME VE GULMA;

Sağolun yorumlarınız için canlarım...Çok zarifsiniz...

merhaba arkadaslar ben deniz neşe. 103kiloluk koca popolu bir yag tulumuyum. ve dogum yapalı 1 yıl olmasına rahgmen 1 gram veremedim dogum yaptıgım kiloda kaldım. banada yardım edin dalokaysmom mükemmelsin bende verebiliriyim 25 kg.çalşıyorum .diyet listesine herdaim uyamıyorum. ufak tefek tüyolarınıza ihtiyacım var.sıkıldım artık alışverişe gidip boş dönmekten. elma diyeti yaptım 4.5 kg verdim 2 haftada geride aldım.demekki i
şe yaramamış. yardımınıza ihtiyacım var.

gözün aydın canım demek annen geliyor çok sevindim canım
kocan hak etmişti iyi yapmışsın, yesin domatesi :)
evin herşeyini halletmişsin bizede uğra dünürrrrr ben hala kolumu kaldıramadım, bak ütülerimi yaptım senden farklı olarak :)
bu akşam bebişi bıcıbıcı yaptırıp evi temizleyeceğim
benimde kıl-tüy işine girmem lazım bacaklarım eşimle yarışacak beklersem :)
tamam başlık verme herşeyi sen yap :))) aaa bizimde evimiz var bak hemde başka çocuğum yok şanslı seninki
gelinlik benimki duruyor olmadı ona veririz ama 36-38 beden arası olacak kızın ona göre olmaz yoksa
sen fazla alkol almışsın bence :))))))))
İyidir iyi.:) benim kızda yengeç oğlan balık ben kova hepimiz suluyuz.:))

Tek sıkıntım üşengeç olmaları:)

aaa bende kovayım :)

tünaydınnnnnnnnn....

hayırlı haftalar kızlarr....

ayşecim emire çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bir türlü düzelemedi kuzucuk ...canım zencefilli ballı sütü denedin mi...birde bıldırcın yumurtası sütüne koyarsan çok faydası olur...

yenacım geçmiş olsun...

cumartesi bütün gün keyifsizdim annem sağolsun memleketten kestane ve incir göndermiş...
cuma akşamı pis boğazlık yaptım kestaneden birkaç tane ama incirden bayağı yedim...
oğlumda minik bir pasta getirmişti...( cuma günü doğumgünümdü ) 2,3 çatalda ondan aldım...
ve sonuç bütün gece mide ağrısı....((((((
cumartesi sabah oğluma kahvaltı hazırladım işe gönderdim ama ayakta zor duruyordum mide bulantısı baş dönmesi üşüme...açtım kombiyi sıcak su torbasıını da aldım yattım...
çok şükür akşam üstüne doğru kendime geldim...günü bir bardak süt,bir tostla geçirdim...
pazar günümde yemek,temizlik,çamaşır,ütüyle geçti...hepsini bir günde bitirmeye çalışınca haliyle dinlenemedim...haftaya yorgun başladım...hayırlısı bakalım

QUOTE=ece78;21332138]kucağımda bebişle gezmekmi????arabasız dolaştıramam ben hemen belim ağrır.kısaysa tamamda uzun bir gezmeyse zor valla.3 çocukluluk ne dmeek öğrendin sen:)))bende bursayı çok severim.çkaleye giderken geçeriz ama çevre yolundan.bikaç kez içne girdik çok seviyorum.hatta eşime işini değiştir bursaya taşınalım çok derim.ankara hem güzel değil hem memlekete 11 saat .bu nedenle sevemiyorum galiba.bebkle çıkarken bişileri unutmamak çok zor.heleki bende 3 tane var.bazen eşimle çıkmamayı tercih ediyoruz.ya da derki sen birini al gez ben 2sine bakmaya razıyım dışard aonlarla uğraşmaktansa der:)valla sucuk pek 2 çatal diildide aramızda kalsın ne diyim geçti gitti:)tavuğa kendim hazırladım sosunu.biraz fazla pişirdim sanırsam altı accık karaydı içi çok güzeldi.1saat 15 dk tuttum kaç dk tutuluyorduki?leslieyi yazcam canım valla akıl kalmadı bende

canım emizrirken oluyomuşmu bu şok diyet?kopya çekecem senden?öğlen 2 yumuyrta ve 1 kk kaşar yesekte aynı işi görür herlade bazen dimi?ben çılbır yaparım çok severim de:)

canım benm geçen hafta yaptığm leslieler çıktı diye düşünüyorum.çünkü sapıttığm iskender yediğim halde bugün de cumaya göre 300 gr eksideydim.üstelik dün spor hiç yoktu.yani senin de yeni çıkıyor olabillirmi geçen hafta çok yürümen?3küçükmeleğim de yürüyüşlerin yapmadığı zamanalrda bile almamasını sağladığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ki o çok çok yürüyordu o zamanlar.iskenderi yedimde tabakta baya bi yağ kaldı.yağını az yemeye çalıştım.bende 2 haftada bir yiyom dayanamıyom.kumpirden,burger menüden daha masum geliyor bana.bi de ara öğünleri kaldırıyorum o gün ama iyi değil tabi genede dayanabilsem iyi.

oh afiyet olsun.nasıl kendniz yapıyonuz ben hazır alıyom.tarf verirmiisin müsait olunca?çok seivyom onuda kısır gibin?

maşallah mutluma mimarlık okumakta çok zordur bilyiorum arkadaşlardan .sonrası da zor.hele o tasarlama aşaması offf offf.arkadaş 72 saat uymamıştı bi ödevi için.10 günlük sürenin 7 gününü düşünmekle geirmişti.sona birden geliyordu aklına ve sonrada zor yetiştiriyordu projeyi.maketler fln minicik minicik.72 saat uykusuzluğun üstüne beni zorla sinemaya götürdü korku filmiydi.'kızları öp' filmin adı.yanımda uyuykaldı ben korkakaldımm yalnız yalnızsen hep zorların kadınısın zaten kocanda anlamış bak.[/QUOTE]
dün çıkardık canım ama o yine kucağımızda gezdi :)) hem bebişi hem onu taşıdık desem yeridir ...
bende bursa'yı çok seviyorum ama eşim sevmedi istese bugün giderim ama yoooooook
sen nerelisin canım o kadar uzak kalıyor ankara?
benim kocişte ankara hastası çok seviyor :)
bayağı yedim diyorsun demek sucukları tamam aramızda kalsın :)
tavuğu ben 1 saate yakın tutuyorum ,eğer but falansa önce hafif haşlıyorum sonra fırınlıyorum, arada bak bence bazen değişiyor pişirme süresi.

anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
gulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?

ben öylece konuyor diye biliyorum yani bir tabağa falan koyup ,bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama deneyenler memnundu, vanilya ve süt yapıyorum ben senin gibi.......

YENA canım alıntı yapmışım ama yazmamışım çok ama çok geçmiş olsun, gevrekten olsaydı eğer çocuklardada olurdu ,üşütmediğine göre mutlaka birşey dokunmuştur.... geçen haftalarda da ben olmuştum sanırım ben yumurta yiyince çıkıyorum :) hep öyle oldu çünkü.....

herkese merhaba
ayşecim emircik iyileşemedi demek baksın bakalım doktor bir daha geçmiş olsun
yenacım sana da geçmiş olsun canım
yağmurgözlü doğumgünün kutlu olsun bir gün arayla doğmuşuz
kahvaltımı geç yaptım 12 den sonra yürüyüşe gidecektim bir arkadaşım gelecek kaldı çıkabilirsem daha sonra çıkarım ya da leslie yaparım artık
bugünden itibaren toparlayacağım inşallah

herkese merhabalar
umarım iyisinizdir?
haftasonum olağanın dışında yoğun geçince giremedim cumadan beri ...
şimdi geçmişe gözatayım biraz...

geçmiş olsun ablacım. pazar gününzaten dinlenme günü değilki daha çok yorulma günü:44:

geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada. allah nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber...

çok geçmiş olsun ablacım ,yormuşsun kendini iyice dinlen bakalım....

çok geçmiş olsun ablacım ,yormuşsun kendini iyice dinlen bakalım....

YAĞMURGÖZLÜ ablacım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara:123:

teşekkürler kızlar

sinopee hemşommm nerelerdesin canım sen ? gözlerim seni arıyor ama yoksun özletme bu kadar lütfen :):103:

neyse canım o da gider öbür haftaya :) bize ne dayanabilir değil mi?

.... uzulme belki adet oncesi siskinliktir yada wc sorunun varsa ondandir takma kafani gidicek bu kilolar.........
Sağolun kızla;r destek mesajları için, ama daha kötüye gidiş var bende. Cuma günü öyle hayal kırıklığına uğrayınca dibe vurdu motivasyon. Akşamına ölçü koymadım yediklerime, hafta sonu da çok kötü geçti ( Babamın doğumgünü, pasta, geceyarısı yenen koca kase dondurma vb. bir dolu yanlış dolu Toparlamaya çalışacağım kendimi de, hevesim kırık açıkçası.
Banucuğum biliyorsun her ay yumurta rezervindeki farklı yumurta (tedavide yumurtalar) ile döllenme yapılıyor. Ve her bir yumurta farklı genetik koda sahip, önümüzdeki ayki yumurtaların çok daha hayırlı sonuç verebileceğini düşün, artık beklemek istemediğini çok iyi anlıyorum ama diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi her işte bir hayır vardır.
Gözüm gönlüm şenlendi vallahi, önce sen sonra Semiran'ın resimlerine baktım :))
Benimki de yengeç canım. Çok istedim çocuklarım da yengeç olsun diye, burçları iyi bildiğimden değil ama babaları gibi duyarlı olsunlar istedim; ikisi de İkizler oldu :)

Çok geçmiş olsun. Hem Emir için, hem de diğer sıkıntıların için..

selam kızlaaaar yoğun bir hafta sonu olmuş koşturmaca filan
bende akşam 5 mil yaptım çok şükr

valla her lafına ayrı yorum yazmak lazım senin maşallah ne deyim. şu temizlikteki hamaratlığın sırrının bana desene bir. canım verdiğiniz başlık parasıyla istediğiniz düğünü yaparlar merak etme :))
eridim gitti yaa kıyafet bulamıyorumgiycek...hepsi xxxxl olunca..gardrop yenilemem lazıım...biri bana sponsor olsun.........
darısı başlarımıza inş.

ben koç burcuyum ama sanırım yükselenim su grubu. durduk yere ağlayacak bişi bulurum mutlaka

yağmurgözlü ablacığım mutlu yıllar mutlu yaşlar inş.

yağmurgözlü geçmiş doğum günün kutlu olsun...

ben galiba tansiyon hastası değilde panik atağım çünki tansiyonum düşmüyor 10 gündür ,benimde korkularım devam ediyor bana bişeymi olacak neden düşmüyor tansiyonum dedikçe düşmüyor vücudum karıncalaşıyor başım sersem gibi ,sağlığıma kavuşmak istiyorum ...gece kalkıp oturuyorum uyuyamamk çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…