hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
hos geldin insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
hos geldin aramiza insallah hedefine saglikli bseilde ulasirsin
Geçmis olsun ayse ALLAH yardimcin olsun canim
hos geldin aramiza insallah sende istedigin iloya ulasirsin
ALLAH yardimcin olsun insallah geçici biseydir
ohhhh afiyet olsun yaramasin
bende bayilirim keke yanindada kahve ayyyy canim çekti
YAGMURGOZLUM dogum gunun kutlu olsun biraz geç oldu ama hafta sonu pek giremedim
şimdilik iyi canım, bulantılar başladı ve bir çok şeyden tiksinmeye başladım, iştahsızlık denen şeyle hamilelikte tanışmak varmış, çok kötü bir şey, hani iştahsız olup da kilo almaya çalışanlar var ya işleri çok zormuş onu anladım, kilo vermekten bile zor işleri, bizim boğazımızı tutmamız bizim elimizde yani irademize hakim olursak kilo veririz, ama iştahsızlığın irade ile alakası yok, iğrenç bi şey, yemekten tat almak yemeyi istemek de güzeelmiş wallahi. bide vücudum psikolojik olarak da hazırlıyo kendini tabi bu arada acayip ruh halim değişip duruyo, tabi ben dahil etrafımdakiler pek de memnun değiller bundan. cumartesi kısmetse kalp atışlarını duyacağız. biz iyiyiz azıcık psikolojimiz azıcık da iştahımız sallantı da o kadarekincik ,nasıl gidiyor hamilelik.?
Bulantıların başladımı.?
bu hafta böyle gitmiş canım ama yarın herşey tam tersine dönebilir değil mi? sakın öyle düşünme yoksa daha da beter olur ,bence kaldığın yerden devam, bu arada babanın doğum günüde kutlu olsun canım, nice yıllara...Sağolun kızla;r destek mesajları için, ama daha kötüye gidiş var bende. Cuma günü öyle hayal kırıklığına uğrayınca dibe vurdu motivasyon. Akşamına ölçü koymadım yediklerime, hafta sonu da çok kötü geçti( Babamın doğumgünü, pasta, geceyarısı yenen koca kase dondurma vb. bir dolu yanlış dolu Toparlamaya çalışacağım kendimi de, hevesim kırık açıkçası.
Banucuğum biliyorsun her ay yumurta rezervindeki farklı yumurta (tedavide yumurtalar) ile döllenme yapılıyor. Ve her bir yumurta farklı genetik koda sahip, önümüzdeki ayki yumurtaların çok daha hayırlı sonuç verebileceğini düşün, artık beklemek istemediğini çok iyi anlıyorum ama diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi her işte bir hayır vardır.
Gözüm gönlüm şenlendi vallahi, önce sen sonra Semiran'ın resimlerine baktım :))
Benimki de yengeç canım. Çok istedim çocuklarım da yengeç olsun diye, burçları iyi bildiğimden değil ama babaları gibi duyarlı olsunlar istedim; ikisi de İkizler oldu :)
Çok geçmiş olsun. Hem Emir için, hem de diğer sıkıntıların için..
o zaman 41 kere maşallahcanım teşekkür ederim...cuma günüydü 41 oldum yaa...yaşlandım kırktan sonra kutlamam diyordum ama oğlum pastayla gelince kutladık...:119::119::119::78:
Arkadaşlar cevap vermiş, ben de eklemek istedim. Eğer temizliğinden emin olduğun mera ineği bulabiliyorsan, onun sütünden yaptığın ürünler çok daha sağlıklı olur tabii. Ama bulamıyorsan en iyi alternatif "cam şişede günlük süt". Uzun ömürlüleri hiç kullanma derim ben, (hatta hiçbir şey için kullanma, evine sokma) zaten onlarla yaptığın yoğurt tutmaz, uzar vb. Ayrıca maya olarak homojenize yoğurt kullanma, aynı sorunlarla karşılaşırsın. Günlük süt ve iyi kalitede kaymaklı yoğurtla iyi sonuç alırsın bence. Ben 5 senedir mayalıyorum bir kere tutmadığı olmadı, öyle sünme-uzama vb. sorunlarım da olmuyor.
Sonraki mayalamalarda kendi yoğurdunu maya olarak kullanırsın zaten, ben 5-6 saat tutuyorum yoğurtları hatta bazen geceden yapıyorum ertesi sabah açıyorum, buzdolabından en az birkaç saat dinlenip kıvamını almasını sağlıyorum, hiç ekşi olmadı şimdiye dek. Sıcaklık ayarını babaannemden öğrendiğim geleneksel yolla yapıyorum; "küçük parmağını yıka süte daldır, sekize kadar sayabilecek kadar sıcak olmalı" demişti, çok sıcaktan biraz daha ılık yani, fazla ılık olursa tutmaz.
Ben de ilk bebeğim için yapmaya başlamıştım, şimdi dışarıdan almıyoruz yoğurdu (kaymak, tereyağı, kefir de almıyoruz, onları da evde yapmaya başladım artık :)) Ben de sora sora öğrendim, kimi içine bir fiske şeker atıyor (katalizör olarak), kimi uzun süre kaynatıp suyunu uçuruyor, deneyimler ve tavsiyeler çok yani, bunlar da benimkiler :))
Eğer İstanbul'da oturuyorsan kendi süt aldığım çiftliğin ismini özelden yollayabilirim, her hafta kapıma geliyor, hastalıklardan ari sertifikasına sahip bir çiftlik, çok da ünlüdür, ne yazık ki mera ineği değil ama en azından çayıra çıkıyorlar, hazır yemle beslenmiyorlar. Şimdilik bulabildiğim en iyi alternatif bu :)))
canım benim iyi ki doğdunn nice yaşlaratünaydınnnnnnnnn....
hayırlı haftalar kızlarr....
ayşecim emire çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bir türlü düzelemedi kuzucuk ...canım zencefilli ballı sütü denedin mi...birde bıldırcın yumurtası sütüne koyarsan çok faydası olur...
yenacım geçmiş olsun...
cumartesi bütün gün keyifsizdim annem sağolsun memleketten kestane ve incir göndermiş...
cuma akşamı pis boğazlık yaptım kestaneden birkaç tane ama incirden bayağı yedim...
oğlumda minik bir pasta getirmişti...( cuma günü doğumgünümdü ) 2,3 çatalda ondan aldım...
ve sonuç bütün gece mide ağrısı....((((((
cumartesi sabah oğluma kahvaltı hazırladım işe gönderdim ama ayakta zor duruyordum mide bulantısı baş dönmesi üşüme...açtım kombiyi sıcak su torbasıını da aldım yattım...
çok şükür akşam üstüne doğru kendime geldim...günü bir bardak süt,bir tostla geçirdim...
pazar günümde yemek,temizlik,çamaşır,ütüyle geçti...hepsini bir günde bitirmeye çalışınca haliyle dinlenemedim...haftaya yorgun başladım...hayırlısı bakalım
valla benimki biliyor işini çok fena ııı ıııhhhh dedi mi asla istemediği şeyi yapmıyor :) arabada otururken bile ıı ıhhh dolanıyor. aslında kucağa babası alıştırdı ben alma alışmasın dedikçe aldı,şimdi birlikte çekiyoruz tabi... geç bulunca böyle oldu bizimki :) otursun sıpa arabasında ama yooook. senin işin gerçekten zor ben geçen gün 3 çocuk ne demekmiş öğrendim :)))) bende oturtacağım arabasına ıııı ııııhhh diye die öğrensin ne yapayım ... gittikçe ağırlaşacak tabi ben nasıl taşıyacağım şimdi bile belim ağrıyor....doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle beraber çooook mutlu olun inşallah:92::119::119:
neyse doğum gününde yedikleriniz kilo yapmaz merak etmeyin
zaten hsnu yaşadığınız mide ağrısı ve sonrki gün o yğun tempoda hepsi gümlemiştir inşallah:)
seninki şimdiden biliyor işini.ben ortanca kızımı zaptedebilmek adına avm ye gittiğimizde arabadan indirmezdim hiç.yoksa burnumuzdan getirirdi kaçardı(yürüdüğü dönemde bile) şimdi bebişişmi 9 aylık olacak yakında onuda heryere arabayla götürürüm çok zorda kalmadıkça çıkarmam içinden.oradan izlesin etrafı .hangi birini zaptedeyim?alışacak hanımefendi napim?valla sende çok alma sonra hayatta otrtamazsın bi de araba taşıdığınla kalırsın görümcem hep öyle yaptı.bu veletler çok akıllı çünkü.genede sende 1 tane var göze alıyorsan kucakta tasşı ama gitgide ağırlaşacak ona göre:)))çanakkaleliyim canım.benim eim de ankara hastası ne varsa.tavuğu deneyeyim bakalım sonra bi daha kararmadan çıkarırım:)
çok geçmiş olsun canım tekrardan.acaba ailenin yanına fln mı gitsen biraz?yada kısa bir tatil eşinle fln.tabi şartlarını bilmiyorum ama kafana çok takmışsın gibime geliyor.belki kafan dağılır.eşler bi akşam varlar yanımızda.yada yanına birileri gelse dikkatini başka şeylere versen???tuzu fln azalmışsındır dimi?küçük yerde yaşamanında zorlukları var işte haklısın.ben ankarayı beğenmiyorum diyorum ama herşey elimizin altında çok şükür.inşallah düşer canım tansiyonun.öyle şeyler aklına getirme çok.bana bişi olacakmı fln diye düşünme ne olur?hangimizin garantisi var?ama dşünerk moralmizi bozuyoruz sadece.abdest alabilirsin canın sıkıldığında veya toprağa fln basma imkanın varsa basabilirsin.üzüldüm senin haline inan
benim 12 şubat canım....Canım sanada geçmiş olsun..Demek daha düzelmedi miden..
yeni yaşında hayırlı olsun tatlım..Mutlu senelere..
Ben 4 şubat
senin kaçı.?
Bu arada 41 nerden çıktıı yaa..Sen 71 li değilmisin..40 oldun kızım büyütme yaşımızı..:)))
Bende öyle mayalıyorum ama sürekli değil tabii.taşındığım yerde henüz güvenilir sütçü bulamadım komşulardan alıp mayalayan var ama henüz ikna olamadım..
birde muhakak biliyorsundur ama yine söyleyeyim..Yoğurt mayalandıktan sonra ilk tahta kaşıkla almak sulanmasını engelliyor.:)
ne güzel bilgiler bunlar böyle tamam bende öyle yapayım o zaman... bende kıvamlı olsun diyordum o zaman çok sıkı kapamayayım... yoğurdun suyunu ben çok severim onu öyle bile içerim ya :)))Ah, evet çok güzel bir hatırlatma. Metal kaşık vurmamak gerekiyor, yoksa olması gereken daha fazla sulanıyor.
Bir de su birikme meselesi var :) Üzerinde ince bir tabaka su birikmesi, bir kaşık aldıktan sonra sulanması gayet normal. Zaten yoğurdun asıl vitamini (B12) bu yeşilimsi suyunda.. Gene de aza indirmek, daha koyu bir kıvam elde etmek istiyorum diyenlere; mayalarken ağzını sıkı sıkı kapatmamak, temiz bir tülbentle sarmak, ilk açtığında yoğurda kaşık vurmadan sadece üzerindeki suyu bir kaba almak (gene tahta kaşıkla), yoğurdu kullanırken bıraktığı suyu arada bir kaba toplamak gibi yöntemleri önerebilirim. Bir kaba topladığım bu suları bebekken kahvaltılarına eklerdim, şimdi de uygun yiyeceklere koyuyorum, yoğurdu bu suyla karıştırıp sofraya getiriyorum, ayran yapıyorum, ekmek-poğaça-kek yaparken kullanıyorum :)))
Ben hiç deneyemedim ama yoğurdun hası manda sütüyle yapılırmış, besin değeri açısından olmasa da lezzet açısından en mükemmel yoğurt manda yoğurduymuş. Deneyen var mı acaba??
Yağmurgözlü, ikidir alıntılarım çıkmıyor :) Geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım :)
Derin, çok geçmiş olsun. Yena çok güzel yazmış, ben de her kelimesine katılıyorum. En kısa zamanda neşene, sağlığına kavuşursun inşallah.
Daha demin 2 dilim kek yedim.
Allahım nasılda güzel yapıyorum .
Bugün yürüyüşe gideceğim kararlıyım..
--
Umutttçum babanın doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı,huzurlu yıllar diliyorum...
sen ne becerikli bir hatunsun maşallah vallaCanım, biraz araştırıp en kolay yöntemi kullanmaya karar vermiştim: Kaymaktan yapıyorum. Aslında yoğurtla yapılan tereyağı daha makbulmüş ama daha zahmetli.
Neyse efendim, kaymaktan şöyle yapıyorum: 5 kilo süt alıyorum her hafta, onu kaynatıp hiç dokunmadan kaymak bağlamasını bekliyorum 1 gün. (Ilınınca dolaba kaldırıyorum tabii kaymağını bozmadan). Ağzını da kapatmıyorum kaymak daha kalın olsun diye. Ertesi gün o kaymağı alıp oda sıcaklığında 1 bardak kadar suyla çırpıyorum mikserle. Tek zahmeti bu çırpması. Hem biraz uzun sürüyor (10-15 dakika kadar, hem de etrafa sıçramasın diye çok derin bir kap bulmak gerekiyor. Gerekirse 1 bardak daha su ekliyorum. İyice çırpınca yağ kaymaktan ayrılıp üstte toplanmaya başlıyor zaten, tüm yağ üstte toplanan kadar yüksek devirde çırpmaya devam ediyorum. Sonra toplanan yağı sık delikli bir süzgece alıp buzz gibi soğuk bir bardak suyla iyice bastırarak yıkıyorum, (süt kalıntılarından arındırmak daha uzun süre dayanması için önemli), işte tereyağı hazır. Çok küçük bir fiske tuz katıp kullanacağım kaba alıyorum. Bir kompsto kasesi kadar tereyağı elde ediyorum, bana 1 hafta yetiyor. Özellikle çocuklara yumurta kırarken kullanıyorum.
Çok lezzetli çok da kolay. İki saatte anlattım ama aslında sadece suyla çırpıp soğuk suyla süzmekten ibaret :)))
**Sağol canım kutlaman için, onu bile atlamamışsın yav :))
Günaydın millet..
Kaçamaksız,hareketli ve neşeli bir hafta geçirelim..
Cecocum,
benimde eşim gün içinde arar bin defa sırf sesimi duymak için..Bunda telefonun şirket telefonu olmasında bir payı varmı bilmiyorum..yoktur diye düşünüyorum çünkü hep böyleydi yapı meselesi tam bir yengeç erkeği, beyimdir diye söylemiyorum çok memnunum kendisinden arada sırada canımı sıksada..
günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
babası bugun yine getirecek hafta sonu hırıltısı çoktu bakalım ne dicekler bu sefer dr.cuklarım
kiloma gelince 3 gündür 102leri görüyorum helal olsun bana kilo alma yarışı olsa kesin her hafta galip gelirdim ben
geçen haftaya göre 5 kilo artıdayım
akşam annemde dönuyo memlekete
eşimde abisi ile tartıştı ve 1 haftadır görşmüyolar yazdan beri limonilerdi ben zorla barıştırdım ama bu sefer beni de dinlemiyo sildim artık diyo ne yapıcam şaştım kaldım
iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim
merhaba arkadaslar ben deniz neşe. 103kiloluk koca popolu bir yag tulumuyum. ve dogum yapalı 1 yıl olmasına rahgmen 1 gram veremedim dogum yaptıgım kiloda kaldım. banada yardım edin dalokaysmom mükemmelsin bende verebiliriyim 25 kg.çalşıyorum .diyet listesine herdaim uyamıyorum. ufak tefek tüyolarınıza ihtiyacım var.sıkıldım artık alışverişe gidip boş dönmekten. elma diyeti yaptım 4.5 kg verdim 2 haftada geride aldım.demekki i
şe yaramamış. yardımınıza ihtiyacım var.
gözün aydın canım demek annen geliyor çok sevindim canım
kocan hak etmişti iyi yapmışsın, yesin domatesi :)
evin herşeyini halletmişsin bizede uğra dünürrrrr ben hala kolumu kaldıramadım, bak ütülerimi yaptım senden farklı olarak :)
bu akşam bebişi bıcıbıcı yaptırıp evi temizleyeceğim
benimde kıl-tüy işine girmem lazım bacaklarım eşimle yarışacak beklersem :)
tamam başlık verme herşeyi sen yap :))) aaa bizimde evimiz var bak hemde başka çocuğum yok şanslı seninki
gelinlik benimki duruyor olmadı ona veririz ama 36-38 beden arası olacak kızın ona göre olmaz yoksa
sen fazla alkol almışsın bence :))))))))
aaa bende kovayım :)
tünaydınnnnnnnnn....
hayırlı haftalar kızlarr....
ayşecim emire çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bir türlü düzelemedi kuzucuk ...canım zencefilli ballı sütü denedin mi...birde bıldırcın yumurtası sütüne koyarsan çok faydası olur...
yenacım geçmiş olsun...
cumartesi bütün gün keyifsizdim annem sağolsun memleketten kestane ve incir göndermiş...
cuma akşamı pis boğazlık yaptım kestaneden birkaç tane ama incirden bayağı yedim...
oğlumda minik bir pasta getirmişti...( cuma günü doğumgünümdü ) 2,3 çatalda ondan aldım...
ve sonuç bütün gece mide ağrısı....((((((
cumartesi sabah oğluma kahvaltı hazırladım işe gönderdim ama ayakta zor duruyordum mide bulantısı baş dönmesi üşüme...açtım kombiyi sıcak su torbasıını da aldım yattım...
çok şükür akşam üstüne doğru kendime geldim...günü bir bardak süt,bir tostla geçirdim...
pazar günümde yemek,temizlik,çamaşır,ütüyle geçti...hepsini bir günde bitirmeye çalışınca haliyle dinlenemedim...haftaya yorgun başladım...hayırlısı bakalım
canım teşekkür ederim...cuma günüydü 41 oldum yaa...yaşlandım kırktan sonra kutlamam diyordum ama oğlum pastayla gelince kutladık...:119::119::119::78:
Derincim,üzülüyorum ve gözlerim seni arıyor hep...İnşallah kısa zamanda toparlanırsın canım..
Ne kadar şanslı olduğunu düşünmen bile belki kendini daha iyi hissetmeni sağlar..
NAz'ı düşün mesela nasıl mucize bir bebek olduğunu ve o mucizenin sana,size ait olduğunu..
anenin,babanın yaşadığını yanında olduğunu düşün,Ben nasıl isterdim biliyormusun annemin yanımda olmasını başımıı dizlerine koyup saçlarımı okşamasını saçlarımı okşarken soğan kokan elerine öylesine özlem duyuyorumki
annemi erken kaybettiğim için olsa gerek birnin annesi yaşıyosa dünyanın en şanslısıdır diye düşünmüşümdür hep..
eşinle çok iyi anlaştığınızı maddi sorununuzun olmadığını herşeyden önemlisi elinizin ayağınızın tuttuğunu,gözlerinizin gördüğünü,sesleri duyduğunuzu..
O kadar şükerdeceğimiz şeyler varki...
Barış'ı rutin kalp kontrolü için hastaneye götürdüğümüzde diğer hasta çocukları göre göre şükretmeyi kendi halimize şükretmeyi öğrendim yoksa kafayı yemek üzereydim..
Birde eltinlere gitmek belki sana iyi gelecektir bilecik çokta uzak değil bence dene derim...
Son olarak hepimiz seni çok seviyoruz..
Ah, evet çok güzel bir hatırlatma. Metal kaşık vurmamak gerekiyor, yoksa olması gereken daha fazla sulanıyor.
Bir de su birikme meselesi var :) Üzerinde ince bir tabaka su birikmesi, bir kaşık aldıktan sonra sulanması gayet normal. Zaten yoğurdun asıl vitamini (B12) bu yeşilimsi suyunda.. Gene de aza indirmek, daha koyu bir kıvam elde etmek istiyorum diyenlere; mayalarken ağzını sıkı sıkı kapatmamak, temiz bir tülbentle sarmak, ilk açtığında yoğurda kaşık vurmadan sadece üzerindeki suyu bir kaba almak (gene tahta kaşıkla), yoğurdu kullanırken bıraktığı suyu arada bir kaba toplamak gibi yöntemleri önerebilirim. Bir kaba topladığım bu suları bebekken kahvaltılarına eklerdim, şimdi de uygun yiyeceklere koyuyorum, yoğurdu bu suyla karıştırıp sofraya getiriyorum, ayran yapıyorum, ekmek-poğaça-kek yaparken kullanıyorum :)))
Ben hiç deneyemedim ama yoğurdun hası manda sütüyle yapılırmış, besin değeri açısından olmasa da lezzet açısından en mükemmel yoğurt manda yoğurduymuş. Deneyen var mı acaba??
Yağmurgözlü, ikidir alıntılarım çıkmıyor :) Geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım :)
Derin, çok geçmiş olsun. Yena çok güzel yazmış, ben de her kelimesine katılıyorum. En kısa zamanda neşene, sağlığına kavuşursun inşallah.
inşallah ama adet oldum heralde eksi çıkmam.Senin diet süper gidiyor maşallah.kaçamaktan sonra artı çıkar ama dikkat edersen kalıcı olmaz canım merak etme..bu hafta dikkat et yeter cumaya ekside çıkarsın...
alemsin ceco yaa...seni okurken gülüyorum resmen adama iyi dersini vermişsin helaaaal...........
Geçmiş olsun yenacım bazen hiç sebebsiz bozuluyor bu bağırsaklar huzursuz bağırsak sendromu deniyomuş böyle olunca.Ben dün bütün gün yattım bugünde halsizlik var. mecburen kalkıp evi toparlamam gerek..
Cumartesi gecesi bağırsak hareketim en üst boyuttaydı tüm gecem tuvalet ve yatak arasında geçti sabahladım resmen..
Müzmin kabız olan ben performansıma şaştım açıkçası..:)
İlk defa başıma geliyor çok fenaymış hakkaten..sanirim bişey dokundu ama ne.?.KAhvaltıya gevrek almıştık ondan mı oldu diyeceğim ama çocuklarda yedi..
Sağol canım desteğin için çok haklısın herşeyin başı dua bende inanıyorum olmazsada hayır vardır diyorum ve asla sonuna kadar hiç bişeyden vazgeçmiycem.banucum;
biz ne dersek diyelim herşeyin hesabını bilen biri var yukarıda, o en iyi zamanı da en hayırlısını da bilir sen yeter ki umudunu kesme...
televizyonda bunula ilgili bir hikaye duymuştum aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım; " İsa peeygaberimizin yaşadığı bir dönemde çocuğu olmayan bir kadın İsa peygambberimize "İsa sen peygambersin, rabbimize bir sor bakalım biz ne zaman çocuk sahibi olacağız diye" sormuş. Peygaber de rabbine kulunun bu sorusuna iletmiş ve verdiği cevap; "onlar çocuk sahibi olamayacaklar şeklindeymiş". Peygamberde bu cevabı o kadına iletmiş. Bu olaydan uzun bi süre sonra kadın peygamberi pazarda görmüş, yanında çocuğu varmış ve kadın peygambere yaklaşarak daha önce aralarında geçen o olayı ve şu an çocuk sahibi olduğunu anlatmış, bu duruma şaşıran peygamber Allah'a bunun mucizesini sormuş, rabbimin verdiği cevap ise şu olmuş; "Senin verdiğin cevaba rağmen onlar rabbinden hiç umudunu kesmediler. "demiş.
kıssadan hisse, hiç bir şeyden umudunu kesme ne çocuğunu kucağına almaktan, ne kilo vermekten, ne de hayatın boyunca ne istediysen ondan... önce allahın var yanında, sonra ailen ve sonra da topikteki tüm arkadaşların...
Çok geçmiş olsun ayşe emire canım ya 5 kilo bir haftada imkansız kesinlikle ödemdir bol bol yeşil çay iç belki iyi gelir.günaydınlar herkese
moralmen çökmüş bulunuyorum emir hala hasta artık canımdan bezdim inanın bi çocuk düzelmezmi yaa
babası bugun yine getirecek hafta sonu hırıltısı çoktu bakalım ne dicekler bu sefer dr.cuklarım
kiloma gelince 3 gündür 102leri görüyorum helal olsun bana kilo alma yarışı olsa kesin her hafta galip gelirdim ben
geçen haftaya göre 5 kilo artıdayım
akşam annemde dönuyo memlekete
eşimde abisi ile tartıştı ve 1 haftadır görşmüyolar yazdan beri limonilerdi ben zorla barıştırdım ama bu sefer beni de dinlemiyo sildim artık diyo ne yapıcam şaştım kaldım
iş yerinde de bazı sıkıntılar var gerçekten çok yoruldum allahım sabır versin ne diyim
Öyle umutcum vardır bir hayır diyorum.Sağolun kızla;r destek mesajları için, ama daha kötüye gidiş var bende. Cuma günü öyle hayal kırıklığına uğrayınca dibe vurdu motivasyon. Akşamına ölçü koymadım yediklerime, hafta sonu da çok kötü geçti( Babamın doğumgünü, pasta, geceyarısı yenen koca kase dondurma vb. bir dolu yanlış dolu Toparlamaya çalışacağım kendimi de, hevesim kırık açıkçası.
Banucuğum biliyorsun her ay yumurta rezervindeki farklı yumurta (tedavide yumurtalar) ile döllenme yapılıyor. Ve her bir yumurta farklı genetik koda sahip, önümüzdeki ayki yumurtaların çok daha hayırlı sonuç verebileceğini düşün, artık beklemek istemediğini çok iyi anlıyorum ama diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi her işte bir hayır vardır.
Gözüm gönlüm şenlendi vallahi, önce sen sonra Semiran'ın resimlerine baktım :))
Benimki de yengeç canım. Çok istedim çocuklarım da yengeç olsun diye, burçları iyi bildiğimden değil ama babaları gibi duyarlı olsunlar istedim; ikisi de İkizler oldu :)
Çok geçmiş olsun. Hem Emir için, hem de diğer sıkıntıların için..
Çok güzel gitmiş diet asumancım yine başaladın hadi inşallah gerisi gelirde tamamen bitirirsin.iyi geceler
bugün sağlıklı beslenmem iyi gitti ama iki öğün yaptım geç kalktığım için araları yaptım tabii
1 saat de yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?