Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk :)) amiiinn

ekincik ,nasıl gidiyor hamilelik.?
Bulantıların başladımı.?
şimdilik iyi canım, bulantılar başladı ve bir çok şeyden tiksinmeye başladım, iştahsızlık denen şeyle hamilelikte tanışmak varmış, çok kötü bir şey, hani iştahsız olup da kilo almaya çalışanlar var ya işleri çok zormuş onu anladım, kilo vermekten bile zor işleri, bizim boğazımızı tutmamız bizim elimizde yani irademize hakim olursak kilo veririz, ama iştahsızlığın irade ile alakası yok, iğrenç bi şey, yemekten tat almak yemeyi istemek de güzeelmiş wallahi. bide vücudum psikolojik olarak da hazırlıyo kendini tabi bu arada acayip ruh halim değişip duruyo, tabi ben dahil etrafımdakiler pek de memnun değiller bundan. cumartesi kısmetse kalp atışlarını duyacağız. biz iyiyiz azıcık psikolojimiz azıcık da iştahımız sallantı da o kadar

koşu bandını getirip odanıın ortasına koyunca oluyomuş valla...önceden bantta canım sıkılıyordu ama şimdi seviyorum böle olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla....
cuma 50
bugün 50 şimdilik 100 dk.. ama olsun allahım devamını nasip etsin aminnn)

bu hafta böyle gitmiş canım ama yarın herşey tam tersine dönebilir değil mi? sakın öyle düşünme yoksa daha da beter olur ,bence kaldığın yerden devam, bu arada babanın doğum günüde kutlu olsun canım, nice yıllara...
canım teşekkür ederim...cuma günüydü 41 oldum yaa...yaşlandım kırktan sonra kutlamam diyordum ama oğlum pastayla gelince kutladık...:119::119::119::78:
o zaman 41 kere maşallah

canım allah razı olsun senden çok güzel anlatmışsın, benim eşim veteriner hekim ve kontrol için mezbaha, köy nere varsa geziyor ,hangi köyde hastalık ve vs bilir zaten, onların iş yerine getiren biri varmış ona söyleyeyimde o getirsin o zaman, ben bugün dediğin gibi hazırlardan denedim resmen sündü uzaya uzaya hiç güzel olmadı boza gibi bir yoğurt oldu demek ondan tutturamadım ben
annem,anneannem aynen senin dediğin gibi mayalarlar parmağını yakar yakmaz olacak derler :)
o zaman 8e kadar sayayım 6 saatte kapalı tutayım dediğin gibi bakalım nasıl olacak ?
herkesin bir tavsiyesi var tabi sende sağol canım...
yok canım istanbulda değilim çankırıdayım....

canım benim iyi ki doğdunn nice yaşlara
UMUTCUM cnm tşk ler yorumun için çok naziksin
DERİNCİM canım kendi dr miz kendimiz olacağız değil mi herkesin sana ihtiyacı var özellikle NAZ ın eşinin ailenin hatta bizimmmmm seni seviyoruz biraz azimle bu iş tamam hadi bacım güzel arkaşım sen çok ama çok sağlıklı güzel bir kadınsın bunun mu üstesinden gelemeyceksinnnn öptmmmm seni kocamann
EKİNCİK cnm dikkat et kendine de bebişe de

valla benimki biliyor işini çok fena ııı ıııhhhh dedi mi asla istemediği şeyi yapmıyor :) arabada otururken bile ıı ıhhh dolanıyor. aslında kucağa babası alıştırdı ben alma alışmasın dedikçe aldı,şimdi birlikte çekiyoruz tabi... geç bulunca böyle oldu bizimki :) otursun sıpa arabasında ama yooook. senin işin gerçekten zor ben geçen gün 3 çocuk ne demekmiş öğrendim :)))) bende oturtacağım arabasına ıııı ııııhhh diye die öğrensin ne yapayım ... gittikçe ağırlaşacak tabi ben nasıl taşıyacağım şimdi bile belim ağrıyor....
eşlerimize sormak gerek ankarayı, benim ailem orada ben orada yetiştiğim halde onun kadar sevmem ,oraya tayin isteyelim diyor ben olumlu bakmıyorum açıkçası....
tavukları birde öyle dene canım haşla ve fırına sür çok daha lezzetli ve yumuşak oluyor, özellikle but helede diyetteysen süper bir seçenek....
gerçi ben onun altına pilavda hazırlıyorum aslında sende öyle yap pilavı hem eşin hem çocuklar yer, pilav haşladığın tavuğun suyundan olacak daha lezzetli ve faydalı olur, öncesinde soğan kavur 1 tane sonra pirinci kavur, borcama koy üstüne haşladığın tavukları diz, haşladığın suyu süz ve pirincin üstünü geçene kadar koy, domates ve biberle süsle ,fırında pirinç suyunu çekene kadar pişir, tavukları 40dk falan haşla ama öncesinde .... hadi afiyet olsun .... sen pilavdan yeme ya da az ye :)))) tavukların üstüne tereyağı sür daha güzel kızarıyor :)))
benim 12 şubat canım....
ne güzel bilgiler bunlar böyle tamam bende öyle yapayım o zaman... bende kıvamlı olsun diyordum o zaman çok sıkı kapamayayım... yoğurdun suyunu ben çok severim onu öyle bile içerim ya :)))

ben denedim gerçekten çok lezzetli ve tabiri caizse peynir gibi kes ye, inanılmaz kıvamlı ve güzel....

afiyet olsunnnn, bende dün canım probis istedi çikolatalı sütle onu yedim :))) çocukluğum aklıma mı geldi ne?
ama sonra çok daha fazla acıktım sanırım şekerden :)

sen ne becerikli bir hatunsun maşallah valla
anneannem kaymağı bir kavanozun içine koyar birazda su ekler ve yayık gibi yapar ,yoğurdunda sütünde kaymağını, seninki daha pratik öbürü salla salla zor oluyor :)

Herkese Merhabalarrr ben geldimmmm :122: :122: :122:

Dün inat ettim ve işleri bitirip yatmam saat 4'ü buldu
Geceden koltuk kılıflarını makinaya attıp suda bekleteyimde daha temiz olsun dedim ama demez olaydım alt tarafı birkaç saat bekledi ama kılıflardan ikisinde resmen rutubet izi çıkmış 2 tur daha döndürdüm ama cıkmadı Allahtan alt tarafına deng gelmiş ama sinir oldum resmen
Onu çıkartmanın bir yolunu biliyormusunuz kızlarrr :44:

Canım Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın ve sizleri nazardan saklasın
Bizde çok değişkenlik olur bazen birkaç hafta hep parçalı bulutlu bir hava vardır ama bazende dersin bunlar yenimi evli
Benim kızdığım genelde umursamazlığı o an birşey söylerke kırıp kırmadığını düşünmüyor.
Neyse aldık birkere değişim hakkımda yok fabrika üretimini durdurdu

arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza zayıflamakda çok zorlanıyorum galiba takım ruhuna ihtiyacım var...

Aramıza hoşgelidin umarım sende bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.

Güzelim gerçekten çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin yaşadıkların zor şeyler.
İnşallah en kısa zamanda emirde toparlanırda rahat bir nefes alırsınız ailecek sonuçta en çok o üzer anne olarak seni. 5 kilo artıyı takma bence kafana sonuçta sıkıntılar biraz hafifledimi sen zaten yine en kısa zamanda verirsin o kiloları
Sen sabret ve Rabbine dua et yeter eminim yakında herşey yoluna girecektir. Bütün dualarım seninle

Sende aramıza hoşgeldin hezaren. Umarım kalıcı olursun ve bol bol paylaşımda bulunur bizlere bu yolda arkadaş olur sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
Biz o tek tip diyetlere karşıyız ve zaten sende bizimde hep dediğimiz gibi bir an vermişde olsan yine geri almışsın kiloları. Kalıcı bir şekilde kilo vermek dileğiyle

Sorma sapıtınca tam sapıtıyorum Bir şeyin cılkını cıkarmasam olmaz sanki.
Sabaha kadar uğraştımda ne oldu sanki bu seferde hem geç kalktım hemde bütün gün uyuklayıp durdum.
Öğleden sonra ancak zoraki kalktım. Geç kahvaltı ettiğim için düzende şaştı o yüzden tövbe bir daha gece yarılarına kadar uğraşmıycağım evle sanki madalyamı takacaklar

Aaaa yok valla uzun zamandır alkol tüketmiyorum
Kız senin gelinliğin hala duruyor hee ne güzel. Benimkini iade etmiştim yine dükkana ne yapcam dolaba sığmaz diye zaten pek hoşumada gitmemişti Kv ve eşim seçmişlerdi onu.
Ben açık istemiştim onlar nasılsa evlenince kapanacaksın bari gelinlikte türbanlı olsun demişlerdi. Hatta eşim şapkalı bişey bakalım demişti annesi o ne öyle bu olsun iyi işte demişti.
Bak yine akşam akşam kadına sinirlendim yollasım geldi
Benim herşeyime karışmışlardı o yüzden ahtım var kızlarıma herşeyi istedikleri gibi yapıcağım. Karşı tarafın durumu yoksa gerekirse borç alır yine onların gönlüne göre yaparım.
Ben hep düğün hayali kuruyordum ama olmadı ve üzerinden 13 sene geçtiği halde bugün adam düğün yapalım dese valla yaparım
Hala bile bir düğüne gittiğimde içim acır ve ağlarım cıkışta mutlaka eşimde üzülür hepte der durumum olsun sana süper bir düğün yapıcağım ama artık kaçıncı evlilik yıldönümünde Allah kerim
Aslında benim ağladığım nokta düğün yapılmaması değil;
Sonuçta Annemleri bırakıp Almanyadan Türkiyeye gelin geldim, Üniversiteyi bitirme hayalleri varken yarım bıraktım, Meslek sahibi olmak varken eve tıkıldım, Ailesi istedi diye evlenir evlenmez kapandım, Ev döşenirken almadıklarına canları sağ olsun dedim üstüne birde dünya kadar kazık yedim, Aşalamalar vs vs say say bitmez aslında....
Bukadar fedakarlık yapmış olmama rağmen ne saygı ne sevgi ailesi tarafından ama eşime de diyorum hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum diye ki buna eşimde dahil herşeye sessiz kaldığı için.

Ay benden herhalde fena kaynana olur ama kız anaları damat için cici anne olur derler

Ablacığım geçmiş doğum günün kutlu olsun
Kazdağlın ve oğluşunla ( aslında tabiki tüm sevdiklerinle ) nice sağlıklı ve huzurlu mutlu senelere....
Seni çoooooooooooook seviyorummmmmmmm

İyi geceler hanımlar....

Umarım hepiniz iyisiniz ve bugün diyetler çok iyi gitmiştir....

YAĞMURGÖZLÜ,GULMA,NEVZAMANSIZ;

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim;gerçekten beni çok mutlu ettiniz ve accık utandım.Sağolun...

YAĞMURGÖZLÜ;

Annem de Neriman Köksal'a benzetir....

canım teşekkür ederim...cuma günüydü 41 oldum yaa...yaşlandım kırktan sonra kutlamam diyordum ama oğlum pastayla gelince kutladık...:119::119::119::78:

cnm sogum günün kutlu olsu nice saglikli huzurlu mutlu yillara

sporumuda yazayim kaynamasin arada cumartesi 120 dk pazar 30 dk toplamda 150 dk oldu

Hassas ,duygulu arkadaşım benim...

Umutcuğum;
Ne kadar maharetli bir hanımsın..Maaşallah....

Manda yoğurdu çok ağırdır Umut..Çatalla yenebilir kıvamdadır;neredeyse katıdır diyebilirim.Çok yağlı ve yoğun olduğundan;pişirken ya inek sütü veya biraz su katmak gerekir;yoksa hemen dibi tutar..Tabii bu söylediklerim katışıksız süt için geçerli ..
Arkadaşlığımızı da onayladım bu arada....Ben de fotolarına baktım çok güzel,asil ve tatlı bir hanımsın...

YAĞMURGÖZLÜM;
Geçmiş olsun canım...Meyva maalesef dokunuyor hassas midelere...
İlaçların etkisi yoğunlaşıp kendini iyi hissetmeden çiğ şeyler yeme bari canım...

AYŞECİĞİM;

Emircik ;bir an önce iyileşir inşallah.Kuzucuğun hastayken sen iptalsin biliyorum..Acil şifalar diliyorum yavruna canım...

iyi geceler
bugün sağlıklı beslenmem iyi gitti ama iki öğün yaptım geç kalktığım için araları yaptım tabii
1 saat de yürüdüm

inşallah ama adet oldum heralde eksi çıkmam.Senin diet süper gidiyor maşallah.
Geçmiş olsun yenacım bazen hiç sebebsiz bozuluyor bu bağırsaklar huzursuz bağırsak sendromu deniyomuş böyle olunca.
Sağol canım desteğin için çok haklısın herşeyin başı dua bende inanıyorum olmazsada hayır vardır diyorum ve asla sonuna kadar hiç bişeyden vazgeçmiycem.
Çok geçmiş olsun ayşe emire canım ya 5 kilo bir haftada imkansız kesinlikle ödemdir bol bol yeşil çay iç belki iyi gelir.
Öyle umutcum vardır bir hayır diyorum.

Bugün dietim güzel gitti fakat akşamüstü biraz helva yedim adet oldum canım çok tatlı istiyor şimdi kendime bol sakarinli böğürtlen çayı içiyorum umarım keser.
Birdee bugün başıma gelenleri anlatıyım adetim 4 gün geçikti diye test aldım pozitif çıktı pek sevindirik oldum ama akşam adet oldum hiç anlamıyorum ben bu testleri buda beni buldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…