Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco evin mis gibi olmuş güle güle kirletin.

Sağ ol canım ama kolay kolay kirletmeye niyetim yok izinde vermem
Bugün artık nasıl yorulduysam akşam üzere kızım spagetti istedi onu süzdükten sonra az bişey sıvı yağ koyayım tencerenin dibine diye düşünürken elim direk domestos şişesine gitti ki ikiside alakasız yerlerde
Az daha gidiyordu canım spagetti
Bana fazla temizlik yaramıyor beynim döndü resmen üstünede diş ağrısı tuttu
Bir yandan yazıyorum diğer yandanda cenemin altına bul kalıbı sıkıştırdım ki iyice uyuştursunda bu gece bari uyuyayım :26:

bugun yedıklerım :125:

17 EKIM PZT-KALSIYUM DIYETI-1 saat yuruyus +1 saat plates

Sabah:1 muz+ 1 sut -1m+1s-

Ara:1 armut 1m

Öğlen:2 dılım etımek-1t-
2 yk patlıcan yemegı etsız
Domates
1 yk yogurt -1s-

Aksam:1 sımıt -4t
1 mandalına -1m-

Ara:buyuk bardak sut -1.5 s

Toplam:3.5 s + 3m + 5 t + 0e

artık cumaya 88-87 lerı gormek ıstıyorum allahım nolur:84::111:

canım yaa bu testlerin yanlış çıktığnı hiç görmedim ben.seni ümitlendirmekte istemem ama 3.gebeliğimde kanamam oldu benm.bende regl oldum diye rahattım test fln yapmadım.(3.düşünmüyorduk)
ama 2 günde bitti.bi 10 gün sonra bi daha kanamam oldu.2 gün az az.yerleşme kanaması dedi dr.hayırlısı canım benm

canım ağrıyan dişin üzerine karanfil bastır.çok iyi geliyor.geçenlerde öldüm ağrıdan 4-5 kere karanfil uyguladım.dışardanda buz tuttum.rahat uyudum ben geçmiş olsun

senin bebiş öğrenmiş dünyanın kolayını maşallah:)tavukları mikrodalgada denesem bigün bende pek hazırcıyım.seninki pek meşakkatli:))en son fissler diye bi düdüklü aldım.ne var ne yok atıyorm hiç kavurmadan tüm yemekleri pişiriyorum çok da güzel oluyor .eski düdüklüm herkesin bildiği basit bişşiydi.hiç güzel değildi pişirdiği sebze yemekeleri.bu nefis oluyor hemde haylaz işi
probiş yerdik bizde küççükken.sen kaç yaşındasın?

canım bu fazla mı buna fazla dıyosan benım yedıklerımı gorsen oooo ne dersın ama cok ıyı gıdıyorsun masallah
yok fazla demiyorumda akşam biraz fazla oldu sadece

mikrobikte olabilir başkalarıda yiyince birşey olsa onlarada dokunurdu

geçmiş olsun canım vitamin şurubu veriyormusunyada bağışıklık sistemini kuvvetlendiren şuruplardan dr. a danış
sürekli hasta emir bence bir takviye ver vucudu zayıf düştü iyleşemiyor canım

sende şikinliktim o kaar kilo almış olamazsın

hoşgeldin
o tip diyetler kastan vermene neden olur sonra normal diyet gibi beslensen de hemen geri gelir o kilolar sağlıklı beslen spor yap

iyiki
doğdun canım

her keze hertansiyon ilacı iyi glmez iyi gelene kadarbir kaç ilaç denerler
yada dediğin gibi panik atkatandır
kendini raahatlatacak birşeyler bul rahatlamaya çalış canım

offff mis gibi temzlik kokusu geldi meğer senin evden geliyormuş
yorulmuşsun baya
umarım düğün yapmak nasip olur canım
senin kaynanada az değil valla bırak gelinlii kendi seçsin dmi
okadar fedakarlıga insan olan anlarda nayapçan kaynana işte

off aman dikkat valla bu kadar yorma kendini
geçmiş olsun dişin için ertelemeden dr. a git

tavuğu fırında pişireceğim zaman hiç haşlamam hatta bu akşam yaptım hemde bütün tavuktu
ama tavuğu biraz bıçakla kesikler atttım içine patates doldurdum hazır fırın sosundanda buladım torbaya koyup fırına verdim patates koyduğumdan1 çay bardağıda su koydum
1 saat olmamıştı pişti

günaydııııııııııın
herkese nerde bakalım
herşey gönlünüzce olsun bugün inşallah
bugün hava açık çok şükür kahvaltımı yapayım ortalığı toplayıp doğru yürüyüşe

günaydın asuman sende benim gibi erkencisin sabah kalkar kalkmaz 3 bardak sıcak suyumu içtim yarım saat sonra 1 bardak sogan suyu içtim birazdan 200 mekik çekip sonra kahvaltı yapıp kahvaltıdan 1 saat sonra 45 dakika yürücem inşallah bu hafta 1 kilo veririm

günaydın her gün 6 da ayaktayım inşallah verebiliriz bu hafta
keşke bana yakın olsan beraber yürürdük bu saate ben de müsaittim
sen istanbulda ben de ankarada yürüyelim

benim de adet dönemim tam bir felaket oluyor tatlılara saldırasım geliyor,sen yine o kadarcıkla atlatmışsın maşallah .. ben de testlere güvenmiyorum artık aynı şey benim de başıma gelmişti .en sağlamı kanda baktırmak ...

gulma,
mangal kömürünü hiiç duymamıştım ilginç gerçekten..vanilya ve sütü biliyordum ben..
Peki öyle açıktamı kalıyor dolabın içinde yoksa poşetleyipmi koyuyorsun.?

bende kv den ogrendımm faydası oluyorr

Merhaba arkadaşlar;

Hepimiz için hayırlı bir hafta olur inşallah....

FADİME VE GULMA;

Sağolun yorumlarınız için canlarım...Çok zarifsiniz...

o senın zarıflıgın ablacım..

teşekkürler kızlar

dogun gunun kutlu olsun cnm nıce yıllara

ben de kızıma sut alıyorumm bıberona takılmasın dıye kaymak tuttumu süzüyorumm ama ben bı kaba alıp bıraz tuz ekleyıp catalla azcık cırpıyordumm demek suyla cırpıyorsunn bende oyle deneyeyımm

dıger mesajını sonradan gordumm evde yoğurt mayalamayı cok ıstıyorumm bı aralar cok denedım ama hıc olmadı ya uzadı yada yuymadı oldugu gıbı kaldı demek 8 e kadar saymak gerkıyor bende netten bakmıstım 7 ye kadar dıyordu demek daha sıcak olması gerekıyor cok saol bılgılerın içinn

gunaydın kızlarr hepınıze ıyı gunler dılıyorumm

3 gundur reglıyım hayret bırseyy kı cnm hıç tatlı ıstemedıı cok sasırdımm demek kendımı cok satlandırmısınn tatlı ıstemedım ama 4--5 tane çıban gibi sıvılceler cıktı 2 tanesı popomda nasıl sızladı oturamaım ustune neyse kı gecıyor artıkk nazaramı geldım yoksaa

adet doneminde bende kendime engel olamiyorum bazen tatli eski aklina ne gelirse canim acyip istiyor resmen aç ayi gibi oluyorum sen iyi tutmussun kendini hem merak etme bikaç gunsonra adet sisliklerin inmeye baslar bide ustune kilo verirsin insallah
Testlerde oluyormus bazen oyle duymustum uzulme banu herseyde vardir bir hayir ALLAH im zamanini bilir sen kendini yipratma diyetine adapte ol kilonu verince sitresten uzak olunca ALLAH in izniyle olur insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn) benim kiz kardesimde suan izmirde tup bebek için gitti transferi yapildi bekleme asamasinda insallah busefer olur dualarinzi eksik etmeyin neolur

bende insaallah 100 sonra 90´ni görecegim :) :) iyi bir motive burasi..
hos geldin insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli bisekilde

Kizlar bugunde ogleden sonra arkadasa gidicem oturmaya persembede baska bi arkadasa cumada bendeyiz offfffff neolucak benim bu halim buhaftada veremiyecegim galiba bide ustune +larda olursam yandim sonra bide gumletmek için ugrasacagim gerçi buara fazla yuruyemiyorum hem çok soguk hemde esim geç geliyor çikamiyorumki kizla çikmak istemiyrum soguk gerçi evlerde çok soguk kaloriferlerimizi yakmadilar kiz uyaninca yere birakmamak için oturuyoruz hep ana kiz kiyamiyorum napiyim yerler buz gibi
ama toparlanmam lazim bu cuma okllar tatil oluyor insallah buyuk oglana birakip yuruyuslerimi yapicam ozamana kadar evlerde isinir evdede yaparim olmuyor boyle moralim yerlerde valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…