Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum çok ilginç ama..Birde kan testi yaptırsan..
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.AMİİN..

Ohhh süper miss gibi olmuş evin..
diş ağrınada geçmiş olsun...

Bende poşette yapıyorum daha çabuk pişiyor ve çok leziz oluyor..
Tüm tavuğu yaptığımda sadece tuzluyorum baharat bile eklemiyorum ozamanda farklı bir tadı oluyor tandır tadında.:))

Soğan suyu ıyykk..
Ben bir ara zayıflamak için mucize aradığımda tüm iğrenç kokan ve iğrenç tadı olan her birşeyi yemiş içmiş bir olarak hiiç bir faydası olmadı söyleyeyim..
yada bana olmadı .
Bu arada soğan suyu üremeyi arttırıyor diyorlar dikkat et 5. için...

Son düzenleme:
pür dikkatteyim canım, eşim yahu daha 8 ay var bu kadar salma kendini hani biraz canlı ol hareketli ol diyor ama ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla etliye sütlüye bulaşmıyorum

ilk uc aylık dönem de vucut sanki rolantiye geçiyor. enerjin azalıyor, uyku hali oluyor. tv de bişi duymuştum hamile bir kadının vucudu yattığı yerden, dağa tırmanan birinin yaptığı eforu yapar diye. 2. üc aylık dönemde vucut bu konak olma haline alışıyor ve bulantılar, baş dönmeleri kramplar azalıyor. daha enerjik hissediyorsun. ben şantiyedeydim o dönem koşa koşa dolaşıyordum. ama son üç ay tekrar ağırlaşıyorsun. özetle riskli sayılan ilk üç aydan sonra daha hareketli olabiliyorsun vucudunda toparlanıyor. bu arada dr söylemişrtir ama kuvete girme su doldurup. sakıncalı demişti benimki. sigaradan alkolden uzak kal. hayvanlardan da. çiğ et yeme(az pişmiş biftek sucuk salam fume et vs) elleme.

şimdi taylan kümeli soğan su tutar dikkat edin soğan çorbası içenler var zayıflamak için diye güldü bide.

Umutttçum,
tereyağı tarifin için çok teşekkür ederim deneyeceğim bende..
Hep yoğurtla biliyorum ben yoğurdu çırpıp üzerinde biriken yağı aldıktan sonra geri kalanıda diet ayran olarak tüketmek..
fakat dediğin kaymak olayı çok daha basit...

En kısa zamanda yapıp yumurta kırarım bende hehehe..:))

---

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık kışlıkları çıkarsam iyi olacak..hiiç sevmediğim işlerden biri..
Kızımın çok hoşuna gidiyor,sanki kendi kıyafetleri değilmiş gibi hemen hemen hepsini giyip deniyor küçüklüğünden beri..:)

kesin nazardandır , nazar çıksında nasıl çıkarsa artık tatlı istememen süper ben resmen saldırıyorum yaa... zaten şu tatlı olayını bi silebilsem başka hiçbişey yapmasam bile zayıflarım ....
tatlı sevmeyen insanları anlayamıyorummmmmmm

Bende poşette yapıyorum daha çabuk pişiyor ve çok leziz oluyor..
Tüm tavuğu yaptığımda sadece tuzluyorum baharat bile eklemiyorum ozamanda farklı bir tadı oluyor tandır tadında.:))

ablamın çocuk doktoru cocuklara tavuk vermeyin çok sentetik oldular demiş. imkanınız varsa koyun eti verin demiş. ben pek almıyorum artık. hatta süt bile çok içirmeyin demiş. süt yerine ayran yoğurt yedirin tavsiyesinde bulunmuş.

Bende tavuklar çabuk büyüsün diye antibiyotik veriyorlarmış diye duymuştum..

Amaaan tesadüfen yaşıyoruz ..Herkes birbirini kazıklama peşinde..

Son düzenleme:
Ayşecim,
Emir'in kontrolü nasıl geçti.?

Bir şey diyeceğim geniz eti varmı Emir'de.?

Günaydınlar herkese
benim hala keyfim sıfır umarım sizler iyisinizdir
iyi bakın kendinize okuyorum ama cnm hiç yazmak istemiyo

Ayşecim,
Emir'in kontrolü nasıl geçti.?

Bir şey diyeceğim geniz eti varmı Emir'de.?

cnm ciğerleri temiz çok şükür hırıltısı var ama ciğere inmemiş
tahlil istediler kan ve gaita (kaka)
allerji testi falan istedi olabilir diye çünkü çok uzun süren ishali var
şuan ishali geçti
ishal olduğu dönemde yapılacak tahlilleri
bakalım sonucu ne olacak
geceleri sürekli ağlıyo artık yorgunluktan ve uykusuzluktan mahvolduk eşimde bende ne olucak bilmiyorum
çocukta mahvoluyo
bu gece beşiğini odamıza alıp yatayım diye düşünüyorum bakalım

et kısmını söyledi ama küvet mevzusundan bahsetmedi, ama ilginçtir, ben küvette keyif yapmayı sevmeme rağmen hamile olduğumu öğrendiğim günden beri girmekten çekiniyorum, demek ki varmış bir nedeni. bu arada bu dağa tırmanma ile aynı eforu sarfediyormuşuz bunu öğrendiğimde iyi oldu, hemen eşime yetiştireyim de fazla üstüme gelmesin

Hey Allahım ya; bu güzel hatun kendini iyi hissedince iş yapmaya veriyor kendini...
Bense gezmeye veriyorum.Neden bu konuda ayrılıyoruz YENACIĞIM.?????????????
Geç olmadan kötü huylarından vazgeç ve kendini iyi hissedince gez,toz,dağıt piyasayı..

Ben ne yapıyorum acaba...Hiç aklı başında abla tavsiyelerimi bunlar....Neyse imamanın dediğini yap;yaptığını yapma....

HERKESE GÜNAYDIN.ÇOK GÜZEL VE MUTLU BİR GÜN GEÇİRİN.....BUGÜN HERKES KİLO VERSİN İNŞALLAH.....

BANUCUĞUM;

Arkadaşlar doğru söylüyor bir kan testi yaptır canım.Rabbimiz ne derse o olur hayırlısıyla.....

Günaydın LEAH;

Nasılsın bugün.Gerçi erken gelen bir İstanbul kışında nasıl olunur biliyorum ama....

İnşallah;iyi kilo veririzde içimizde bahar olur..(hepimizin)

Arkadaşlığımızı onayladım canım...

canım sen o saate kadar ne işi yaptın yazık sana ya...
çok mu beklettin suda o nedenle mi çıkmış neyse görünmeyen kısma denk gelmiş allahtan
ben hiçbir şeyime karıştırmadım valla kaç kere gelin oluyorum sanki nasıl istediysem öyle oldu açıktı benim gelinliğim modelini falan ben beğendim bırakmadım onlara haberleri bile olmadı ben ankarada yaptırdım çünkü :)
seni çok iyi anlıyorum zordur mutlaka neyse canım yapsında fazla geç olmadan gerçi sen zayıflayınca tuttur söz vermiştin diye :)))
eşin sessiz kalması çok kötü ,bende kızarım benimkine bazen ,ha onlar bana birşey demediler diyemezlerde o ayrı, ben aileme herşeyi söylüyorum sen söyleyemiyorsun diye kızarım, annesi gelecek bebeğe bakmaya ancak 1-1,5 ay gelebilir diyor yahu benim annem çalışmayacak ben onu kolundan tuttuğum gibi getiririm ama bizimki diyemiyor, el kadar bebeği kime bırakacağız ya anasını düşünüyor haspam bebeği düşüneceğine...
canım çok sevinmiştim ama yaaa
inanmıyorum sana çocukları zehirleyecektin desene temizlik hastası oldun sen makarnalarıda suya bastır :)))
öğrendi valla çok fena :))) ben mikrodalga almadım canım bilemiyorum o yüzden... düdüklüde iyi olur neden olmasın canım... ben ondanda korktuğum için almadım, dayım bir keresinde açmış resmen patlamış mutfakta tavanda dahil yemek olmuştu onun o korkusunu ve şaşkınlığı hala gözümdedir ,aslında yeni nesil düdüklüler öyle değildir tabi de korktum bir kere :)
ben 31 yaşındayım canım sen?

canım benim tarfini verdiğim yemek arnavut yahnisi benim anne tarafım arnavut :))) bence denemelisin ,dediğin gibi yapıyorum bende zaten ....

45 dakk spor yaptım geldim bizim gececihatunlar kalmamış kimse
toplam 130 dakka
maşallah sana valla bu saatte ....

bende kışlıkları çıkaracağım en nefret ettiğim iş ya........

cnm menün güzel bi sey merak ettim platesi nerden yapiyosun trt 2 de basliyomus ordanmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…