Bugün dietim güzel gitti fakat akşamüstü biraz helva yedim adet oldum canım çok tatlı istiyor şimdi kendime bol sakarinli böğürtlen çayı içiyorum umarım keser.
Birdee bugün başıma gelenleri anlatıyım adetim 4 gün geçikti diye test aldım pozitif çıktı pek sevindirik oldum ama akşam adet oldum hiç anlamıyorum ben bu testleri buda beni buldu)
Sağ ol canım ama kolay kolay kirletmeye niyetim yok izinde vermem
Bugün artık nasıl yorulduysam akşam üzere kızım spagetti istedi onu süzdükten sonra az bişey sıvı yağ koyayım tencerenin dibine diye düşünürken elim direk domestos şişesine gitti ki ikiside alakasız yerlerde
Az daha gidiyordu canım spagetti
Bana fazla temizlik yaramıyor beynim döndü resmen üstünede diş ağrısı tuttu
Bir yandan yazıyorum diğer yandanda cenemin altına bul kalıbı sıkıştırdım ki iyice uyuştursunda bu gece bari uyuyayım :26:
tavuğu fırında pişireceğim zaman hiç haşlamam hatta bu akşam yaptım hemde bütün tavuktu
ama tavuğu biraz bıçakla kesikler atttım içine patates doldurdum hazır fırın sosundanda buladım torbaya koyup fırına verdim patates koyduğumdan1 çay bardağıda su koydum
1 saat olmamıştı pişti
günaydın asuman sende benim gibi erkencisin sabah kalkar kalkmaz 3 bardak sıcak suyumu içtim yarım saat sonra 1 bardak sogan suyu içtim birazdan 200 mekik çekip sonra kahvaltı yapıp kahvaltıdan 1 saat sonra 45 dakika yürücem inşallah bu hafta 1 kilo veririm
pür dikkatteyim canım, eşim yahu daha 8 ay var bu kadar salma kendini hani biraz canlı ol hareketli ol diyor ama ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla etliye sütlüye bulaşmıyorum
Soğan suyu ıyykk..
Ben bir ara zayıflamak için mucize aradığımda tüm iğrenç kokan ve iğrenç tadı olan her birşeyi yemiş içmiş bir olaraktan hiiç bir faydası olmadı söyleyeyim..
yada bana olmadı .
Bu arada soğan suyu üremeyi arttırıyor diyorlar dikkat et 5. için...
3 gundur reglıyım hayret bırseyy kı cnm hıç tatlı ıstemedıı cok sasırdımm demek kendımı cok satlandırmısınn tatlı ıstemedım ama 4--5 tane çıban gibi sıvılceler cıktı 2 tanesı popomda nasıl sızladı oturamaım ustune neyse kı gecıyor artıkk nazaramı geldım yoksaa
Bende poşette yapıyorum daha çabuk pişiyor ve çok leziz oluyor..
Tüm tavuğu yaptığımda sadece tuzluyorum baharat bile eklemiyorum ozamanda farklı bir tadı oluyor tandır tadında.:))
şimdi taylan kümeli soğan su tutar dikkat edin soğan çorbası içenler var zayıflamak için diye güldü bide.
ablamın çocuk doktoru cocuklara tavuk vermeyin çok sentetik oldular demiş. imkanınız varsa koyun eti verin demiş. ben pek almıyorum artık. hatta süt bile çok içirmeyin demiş. süt yerine ayran yoğurt yedirin tavsiyesinde bulunmuş.
Ayşecim,
Emir'in kontrolü nasıl geçti.?
Bir şey diyeceğim geniz eti varmı Emir'de.?
et kısmını söyledi ama küvet mevzusundan bahsetmedi, ama ilginçtir, ben küvette keyif yapmayı sevmeme rağmen hamile olduğumu öğrendiğim günden beri girmekten çekiniyorum, demek ki varmış bir nedeni. bu arada bu dağa tırmanma ile aynı eforu sarfediyormuşuz bunu öğrendiğimde iyi oldu, hemen eşime yetiştireyim de fazla üstüme gelmesinilk uc aylık dönem de vucut sanki rolantiye geçiyor. enerjin azalıyor, uyku hali oluyor. tv de bişi duymuştum hamile bir kadının vucudu yattığı yerden, dağa tırmanan birinin yaptığı eforu yapar diye. 2. üc aylık dönemde vucut bu konak olma haline alışıyor ve bulantılar, baş dönmeleri kramplar azalıyor. daha enerjik hissediyorsun. ben şantiyedeydim o dönem koşa koşa dolaşıyordum. ama son üç ay tekrar ağırlaşıyorsun. özetle riskli sayılan ilk üç aydan sonra daha hareketli olabiliyorsun vucudunda toparlanıyor. bu arada dr söylemişrtir ama kuvete girme su doldurup. sakıncalı demişti benimki. sigaradan alkolden uzak kal. hayvanlardan da. çiğ et yeme(az pişmiş biftek sucuk salam fume et vs) elleme.
Umutttçum,
tereyağı tarifin için çok teşekkür ederim deneyeceğim bende..
Hep yoğurtla biliyorum ben yoğurdu çırpıp üzerinde biriken yağı aldıktan sonra geri kalanıda diet ayran olarak tüketmek..
fakat dediğin kaymak olayı çok daha basit...
En kısa zamanda yapıp yumurta kırarım bende hehehe..:))
---
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık kışlıkları çıkarsam iyi olacak..hiiç sevmediğim işlerden biri..
Kızımın çok hoşuna gidiyor,sanki kendi kıyafetleri değilmiş gibi hemen hemen hepsini giyip deniyor küçüklüğünden beri..:)
canım sen o saate kadar ne işi yaptın yazık sana ya...Herkese Merhabalarrr ben geldimmmm :122: :122: :122:
Dün inat ettim ve işleri bitirip yatmam saat 4'ü buldu
Geceden koltuk kılıflarını makinaya attıp suda bekleteyimde daha temiz olsun dedim ama demez olaydım alt tarafı birkaç saat bekledi ama kılıflardan ikisinde resmen rutubet izi çıkmış2 tur daha döndürdüm ama cıkmadı Allahtan alt tarafına deng gelmiş ama sinir oldum resmen
Onu çıkartmanın bir yolunu biliyormusunuz kızlarrr :44:
Canım Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın ve sizleri nazardan saklasın
Bizde çok değişkenlik olur bazen birkaç hafta hep parçalı bulutlu bir hava vardır ama bazende dersin bunlar yenimi evli
Benim kızdığım genelde umursamazlığı o an birşey söylerke kırıp kırmadığını düşünmüyor.
Neyse aldık birkere değişim hakkımda yok fabrika üretimini durdurdu
Aramıza hoşgelidinumarım sende bir an önce sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın.
Güzelim gerçekten çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin yaşadıkların zor şeyler.
İnşallah en kısa zamanda emirde toparlanırda rahat bir nefes alırsınız ailecek sonuçta en çok o üzer anne olarak seni. 5 kilo artıyı takma bence kafana sonuçta sıkıntılar biraz hafifledimi sen zaten yine en kısa zamanda verirsin o kiloları
Sen sabret ve Rabbine dua et yeter eminim yakında herşey yoluna girecektir. Bütün dualarım seninle
Sende aramıza hoşgeldin hezaren. Umarım kalıcı olursun ve bol bol paylaşımda bulunur bizlere bu yolda arkadaş olur sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
Biz o tek tip diyetlere karşıyız ve zaten sende bizimde hep dediğimiz gibi bir an vermişde olsan yine geri almışsın kiloları. Kalıcı bir şekilde kilo vermek dileğiyle
Sorma sapıtınca tam sapıtıyorumBir şeyin cılkını cıkarmasam olmaz sanki.
Sabaha kadar uğraştımda ne oldu sankibu seferde hem geç kalktım hemde bütün gün uyuklayıp durdum.
Öğleden sonra ancak zoraki kalktım. Geç kahvaltı ettiğim için düzende şaştı o yüzden tövbe bir daha gece yarılarına kadar uğraşmıycağım evle sanki madalyamı takacaklar
Aaaa yok valla uzun zamandır alkol tüketmiyorum
Kız senin gelinliğin hala duruyor hee ne güzel. Benimkini iade etmiştim yine dükkana ne yapcam dolaba sığmaz diye zaten pek hoşumada gitmemişti Kv ve eşim seçmişlerdi onu.
Ben açık istemiştim onlar nasılsa evlenince kapanacaksın bari gelinlikte türbanlı olsun demişlerdi. Hatta eşim şapkalı bişey bakalım demişti annesi o ne öyle bu olsun iyi işte demişti.
Bak yine akşam akşam kadına sinirlendim yollasım geldi
Benim herşeyime karışmışlardı o yüzden ahtım var kızlarıma herşeyi istedikleri gibi yapıcağım. Karşı tarafın durumu yoksa gerekirse borç alır yine onların gönlüne göre yaparım.
Ben hep düğün hayali kuruyordum ama olmadı ve üzerinden 13 sene geçtiği halde bugün adam düğün yapalım dese valla yaparım
Hala bile bir düğüne gittiğimde içim acır ve ağlarım cıkışta mutlaka eşimde üzülür hepte der durumum olsun sana süper bir düğün yapıcağım ama artık kaçıncı evlilik yıldönümünde Allah kerim
Aslında benim ağladığım nokta düğün yapılmaması değil;
Sonuçta Annemleri bırakıp Almanyadan Türkiyeye gelin geldim, Üniversiteyi bitirme hayalleri varken yarım bıraktım, Meslek sahibi olmak varken eve tıkıldım, Ailesi istedi diye evlenir evlenmez kapandım, Ev döşenirken almadıklarına canları sağ olsun dedim üstüne birde dünya kadar kazık yedim, Aşalamalar vs vs say say bitmez aslında....
Bukadar fedakarlık yapmış olmama rağmen ne saygı ne sevgi ailesi tarafından ama eşime de diyorum hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum diye ki buna eşimde dahil herşeye sessiz kaldığı için.
Ay benden herhalde fena kaynana olurama kız anaları damat için cici anne olur derler
Ablacığım geçmiş doğum günün kutlu olsun
Kazdağlın ve oğluşunla ( aslında tabiki tüm sevdiklerinle) nice sağlıklı ve huzurlu mutlu senelere....
Seni çoooooooooooook seviyorummmmmmmm
canım çok sevinmiştim ama yaaaBugün dietim güzel gitti fakat akşamüstü biraz helva yedim adet oldum canım çok tatlı istiyor şimdi kendime bol sakarinli böğürtlen çayı içiyorum umarım keser.
Birdee bugün başıma gelenleri anlatıyım adetim 4 gün geçikti diye test aldım pozitif çıktı pek sevindirik oldum ama akşam adet oldum hiç anlamıyorum ben bu testleri buda beni buldu)
inanmıyorum sana çocukları zehirleyecektin desene temizlik hastası oldun sen makarnalarıda suya bastır :)))Sağ ol canım ama kolay kolay kirletmeye niyetim yok izinde vermem
Bugün artık nasıl yorulduysam akşam üzere kızım spagetti istedi onu süzdükten sonra az bişey sıvı yağ koyayım tencerenin dibine diye düşünürken elim direk domestos şişesine gitti ki ikiside alakasız yerlerde
Az daha gidiyordu canım spagetti
Bana fazla temizlik yaramıyor beynim döndü resmen üstünede diş ağrısı tuttu
Bir yandan yazıyorum diğer yandanda cenemin altına bul kalıbı sıkıştırdım ki iyice uyuştursunda bu gece bari uyuyayım :26:
öğrendi valla çok fena :))) ben mikrodalga almadım canım bilemiyorum o yüzden... düdüklüde iyi olur neden olmasın canım... ben ondanda korktuğum için almadım, dayım bir keresinde açmış resmen patlamış mutfakta tavanda dahil yemek olmuştu onun o korkusunu ve şaşkınlığı hala gözümdedir ,aslında yeni nesil düdüklüler öyle değildir tabi de korktum bir kere :)canım yaa bu testlerin yanlış çıktığnı hiç görmedim ben.seni ümitlendirmekte istemem ama 3.gebeliğimde kanamam oldu benm.bende regl oldum diye rahattım test fln yapmadım.(3.düşünmüyorduk)
ama 2 günde bitti.bi 10 gün sonra bi daha kanamam oldu.2 gün az az.yerleşme kanaması dedi dr.hayırlısı canım benm
canım ağrıyan dişin üzerine karanfil bastır.çok iyi geliyor.geçenlerde öldüm ağrıdan 4-5 kere karanfil uyguladım.dışardanda buz tuttum.rahat uyudum ben geçmiş olsun
senin bebiş öğrenmiş dünyanın kolayını maşallah:)tavukları mikrodalgada denesem bigün bende pek hazırcıyım.seninki pek meşakkatli:))en son fissler diye bi düdüklü aldım.ne var ne yok atıyorm hiç kavurmadan tüm yemekleri pişiriyorum çok da güzel oluyor .eski düdüklüm herkesin bildiği basit bişşiydi.hiç güzel değildi pişirdiği sebze yemekeleri.bu nefis oluyor hemde haylaz işi
probiş yerdik bizde küççükken.sen kaç yaşındasın?
tavuğu fırında pişireceğim zaman hiç haşlamam hatta bu akşam yaptım hemde bütün tavuktu
ama tavuğu biraz bıçakla kesikler atttım içine patates doldurdum hazır fırın sosundanda buladım torbaya koyup fırına verdim patates koyduğumdan1 çay bardağıda su koydum
1 saat olmamıştı pişti
maşallah sana valla bu saatte ....45 dakk spor yaptım geldim bizim gececihatunlar kalmamış kimse
toplam 130 dakka
Umutttçum,
tereyağı tarifin için çok teşekkür ederim deneyeceğim bende..
Hep yoğurtla biliyorum ben yoğurdu çırpıp üzerinde biriken yağı aldıktan sonra geri kalanıda diet ayran olarak tüketmek..
fakat dediğin kaymak olayı çok daha basit...
En kısa zamanda yapıp yumurta kırarım bende hehehe..:))
---
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık kışlıkları çıkarsam iyi olacak..hiiç sevmediğim işlerden biri..
Kızımın çok hoşuna gidiyor,sanki kendi kıyafetleri değilmiş gibi hemen hemen hepsini giyip deniyor küçüklüğünden beri..:)
bugun yedıklerım :125:
17 EKIM PZT-KALSIYUM DIYETI-1 saat yuruyus +1 saat plates
Sabah:1 muz+ 1 sut -1m+1s-
Ara:1 armut 1m
Öğlen:2 dılım etımek-1t-
2 yk patlıcan yemegı etsız
Domates
1 yk yogurt -1s-
Aksam:1 sımıt -4t
1 mandalına -1m-
Ara:buyuk bardak sut -1.5 s
Toplam:3.5 s + 3m + 5 t + 0e
artık cumaya 88-87 lerı gormek ıstıyorum allahım nolur:84::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?