Diş ağrısı çok zordur inşallah geçmiştir ceco.Sağ ol canım ama kolay kolay kirletmeye niyetim yok izinde vermem
Bugün artık nasıl yorulduysam akşam üzere kızım spagetti istedi onu süzdükten sonra az bişey sıvı yağ koyayım tencerenin dibine diye düşünürken elim direk domestos şişesine gitti ki ikiside alakasız yerlerde
Az daha gidiyordu canım spagetti
Bana fazla temizlik yaramıyor beynim döndü resmen üstünede diş ağrısı tuttu
Bir yandan yazıyorum diğer yandanda cenemin altına bul kalıbı sıkıştırdım ki iyice uyuştursunda bu gece bari uyuyayım :26:
Yok ececim bu resmi resmi adet belli oldu.canım yaa bu testlerin yanlış çıktığnı hiç görmedim ben.seni ümitlendirmekte istemem ama 3.gebeliğimde kanamam oldu benm.bende regl oldum diye rahattım test fln yapmadım.(3.düşünmüyorduk)
ama 2 günde bitti.bi 10 gün sonra bi daha kanamam oldu.2 gün az az.yerleşme kanaması dedi dr.hayırlısı canım benm
canım ağrıyan dişin üzerine karanfil bastır.çok iyi geliyor.geçenlerde öldüm ağrıdan 4-5 kere karanfil uyguladım.dışardanda buz tuttum.rahat uyudum ben geçmiş olsun
senin bebiş öğrenmiş dünyanın kolayını maşallah:)tavukları mikrodalgada denesem bigün bende pek hazırcıyım.seninki pek meşakkatli:))en son fissler diye bi düdüklü aldım.ne var ne yok atıyorm hiç kavurmadan tüm yemekleri pişiriyorum çok da güzel oluyor .eski düdüklüm herkesin bildiği basit bişşiydi.hiç güzel değildi pişirdiği sebze yemekeleri.bu nefis oluyor hemde haylaz işi
probiş yerdik bizde küççükken.sen kaç yaşındasın?
Buralar buz gibi iyi valla ankara güzel demek.günaydııııııııııın
herkese nerde bakalım
herşey gönlünüzce olsun bugün inşallah
bugün hava açık çok şükür kahvaltımı yapayım ortalığı toplayıp doğru yürüyüşe
Sonradan okudum çok fazla başına gelen insan varmış neyse bunuda gördü içimde kalmaz bari:)Ama nasıl atlattım gelde bana sor gece dolandım kedi gibi mutfakta sonra bütün ışıkları tv kapattım ki ben gece tv olmadan uyuyamam ama krizi tetikliycek bişey duymuyum dedim Allahtanda uyumuşum.benim de adet dönemim tam bir felaket oluyor tatlılara saldırasım geliyor,sen yine o kadarcıkla atlatmışsın maşallah .. ben de testlere güvenmiyorum artık aynı şey benim de başıma gelmişti .en sağlamı kanda baktırmak ...
Gene sen il üç ay kendi bildinden şaşama ekinci.pür dikkatteyim canım, eşim yahu daha 8 ay var bu kadar salma kendini hani biraz canlı ol hareketli ol diyor ama ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla etliye sütlüye bulaşmıyorum
Yok artık üzülmüyorum alıştım aslında inşallah tedavide olur artık kardeşindnde inşallah güzel haberler alırız dua ederken oda hep aklımda olucak inşallah.adet doneminde bende kendime engel olamiyorum bazen tatli eski aklina ne gelirse canim acyip istiyor resmen aç ayi gibi oluyorum sen iyi tutmussun kendini hem merak etme bikaç gunsonra adet sisliklerin inmeye baslar bide ustune kilo verirsin insallah
Testlerde oluyormus bazen oyle duymustum uzulme banu herseyde vardir bir hayir ALLAH im zamanini bilir sen kendini yipratma diyetine adapte ol kilonu verince sitresten uzak olunca ALLAH in izniyle olur insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn) benim kiz kardesimde suan izmirde tup bebek için gitti transferi yapildi bekleme asamasinda insallah busefer olur dualarinzi eksik etmeyin neolur
hos geldin insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli bisekilde
Kizlar bugunde ogleden sonra arkadasa gidicem oturmaya persembede baska bi arkadasa cumada bendeyiz offfffff neolucak benim bu halim buhaftada veremiyecegim galiba bide ustune +larda olursam yandim sonra bide gumletmek için ugrasacagim gerçi buara fazla yuruyemiyorum hem çok soguk hemde esim geç geliyor çikamiyorumki kizla çikmak istemiyrum soguk gerçi evlerde çok soguk kaloriferlerimizi yakmadilar kiz uyaninca yere birakmamak için oturuyoruz hep ana kiz kiyamiyorum napiyim yerler buz gibi
ama toparlanmam lazim bu cuma okllar tatil oluyor insallah buyuk oglana birakip yuruyuslerimi yapicam ozamana kadar evlerde isinir evdede yaparim olmuyor boyle moralim yerlerde valla
Kana gerek kalmadı yena aynı adet gibi karnımda çok fena ağrıyor zaten kısmet inşallah tabi ama napalım hayırlısı diyorum artık.Banucum çok ilginç ama..Birde kan testi yaptırsan..
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.AMİİN..
Bende sevmem geçen biraz çıkardım pazar günüde devamını çıkarıcam eşimle kardeşimde senin kız gibi sanki yeni almış giyip giyip gösterir)Umutttçum,
tereyağı tarifin için çok teşekkür ederim deneyeceğim bende..
Hep yoğurtla biliyorum ben yoğurdu çırpıp üzerinde biriken yağı aldıktan sonra geri kalanıda diet ayran olarak tüketmek..
fakat dediğin kaymak olayı çok daha basit...
En kısa zamanda yapıp yumurta kırarım bende hehehe..:))
---
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık kışlıkları çıkarsam iyi olacak..hiiç sevmediğim işlerden biri..
Kızımın çok hoşuna gidiyor,sanki kendi kıyafetleri değilmiş gibi hemen hemen hepsini giyip deniyor küçüklüğünden beri..:)
İnşallah sonuçları güzel çıkar.Belki korkuyodurda ağlıyodur ayşe yanınıza alınca bakalım napıcak çok zor uykusuzluk Allah yardım etsin.cnm ciğerleri temiz çok şükür hırıltısı var ama ciğere inmemiş
tahlil istediler kan ve gaita (kaka)
allerji testi falan istedi olabilir diye çünkü çok uzun süren ishali var
şuan ishali geçti
ishal olduğu dönemde yapılacak tahlilleri
bakalım sonucu ne olacak
geceleri sürekli ağlıyo artık yorgunluktan ve uykusuzluktan mahvolduk eşimde bende ne olucak bilmiyorum
çocukta mahvoluyo
bu gece beşiğini odamıza alıp yatayım diye düşünüyorum bakalım
Yok beyzuş ablam tam söküldü artık.Hey Allahım ya; bu güzel hatun kendini iyi hissedince iş yapmaya veriyor kendini...
Bense gezmeye veriyorum.Neden bu konuda ayrılıyoruz YENACIĞIM.?????????????
Geç olmadan kötü huylarından vazgeç ve kendini iyi hissedince gez,toz,dağıt piyasayı..
Ben ne yapıyorum acaba...Hiç aklı başında abla tavsiyelerimi bunlar....Neyse imamanın dediğini yap;yaptığını yapma....
HERKESE GÜNAYDIN.ÇOK GÜZEL VE MUTLU BİR GÜN GEÇİRİN.....BUGÜN HERKES KİLO VERSİN İNŞALLAH.....
BANUCUĞUM;
Arkadaşlar doğru söylüyor bir kan testi yaptır canım.Rabbimiz ne derse o olur hayırlısıyla.....
Kıştan mıdır sebeb ama etrafımda herkesin iştahı açıldı özelikle bizim minik ayşenin dün artık sinirlerimizi bozdu napsak bilemedik fikriniz varsa yazın çok zor ben diyorum hava bir anda soğudu ondandır diye ama.Günaydın LEAH;
Nasılsın bugün.Gerçi erken gelen bir İstanbul kışında nasıl olunur biliyorum ama....
İnşallah;iyi kilo veririzde içimizde bahar olur..(hepimizin)
Arkadaşlığımızı onayladım canım...
Kısmet canım ya olsun inşallah bir dahaki aya:)canım sen o saate kadar ne işi yaptın yazık sana ya...
çok mu beklettin suda o nedenle mi çıkmış neyse görünmeyen kısma denk gelmiş allahtan
ben hiçbir şeyime karıştırmadım valla kaç kere gelin oluyorum sanki nasıl istediysem öyle oldu açıktı benim gelinliğim modelini falan ben beğendim bırakmadım onlara haberleri bile olmadı ben ankarada yaptırdım çünkü :)
seni çok iyi anlıyorum zordur mutlaka neyse canım yapsında fazla geç olmadan gerçi sen zayıflayınca tuttur söz vermiştin diye :)))
eşin sessiz kalması çok kötü ,bende kızarım benimkine bazen ,ha onlar bana birşey demediler diyemezlerde o ayrı, ben aileme herşeyi söylüyorum sen söyleyemiyorsun diye kızarım, annesi gelecek bebeğe bakmaya ancak 1-1,5 ay gelebilir diyor yahu benim annem çalışmayacak ben onu kolundan tuttuğum gibi getiririm ama bizimki diyemiyor, el kadar bebeği kime bırakacağız ya anasını düşünüyor haspam bebeği düşüneceğine...
canım çok sevinmiştim ama yaaa
inanmıyorum sana çocukları zehirleyecektin desene temizlik hastası oldun sen makarnalarıda suya bastır :)))
öğrendi valla çok fena :))) ben mikrodalga almadım canım bilemiyorum o yüzden... düdüklüde iyi olur neden olmasın canım... ben ondanda korktuğum için almadım, dayım bir keresinde açmış resmen patlamış mutfakta tavanda dahil yemek olmuştu onun o korkusunu ve şaşkınlığı hala gözümdedir ,aslında yeni nesil düdüklüler öyle değildir tabi de korktum bir kere :)
ben 31 yaşındayım canım sen?
canım benim tarfini verdiğim yemek arnavut yahnisi benim anne tarafım arnavut :))) bence denemelisin ,dediğin gibi yapıyorum bende zaten ....
kesin nazardandır , nazar çıksında nasıl çıkarsa artıktatlı istememen süper ben resmen saldırıyorum yaa... zaten şu tatlı olayını bi silebilsem başka hiçbişey yapmasam bile zayıflarım ....
tatlı sevmeyen insanları anlayamıyorummmmmmm
merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
yeter artık bitsin kilolarla savaşımı kazanmak istiyorum
bana destek olun
bitmedi aramıza hoşgeldin azimle devam edersin inşallah
banucum burası da çok soğuk ama hem donup hem terliyorum i,şte
bitmedi aramıza hoşgeldin azimle devam edersin inşallah
Umarım herşey isteiğiniz gibi gider. Tüm hamileliklerimde iştah kaybı ve bulantı+ gece gündüz kusma yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama bunlar bebişin sağlıklı büyüdüğünün, hormonların gerektiği şekilde salgılandığının bir işareti. Herkeste olmuyor elbet bulantı ama olan bünyelerde bulantının devam etmesi, 8-10. hafta arası en yoğun zamanını yaşatması iyi bir işaret demişti doktorum bana :))şimdilik iyi canım, bulantılar başladı ve bir çok şeyden tiksinmeye başladım, iştahsızlık denen şeyle hamilelikte tanışmak varmış, çok kötü bir şey, ..... cumartesi kısmetse kalp atışlarını duyacağız. biz iyiyiz azıcık psikolojimiz azıcık da iştahımız sallantı da o kadar
Sağol canım :) Umarım işe yarar tavsiyeler :) Şanslısın eşinin işinden, yaşadığın yerden dolayı. Çok daha güzelini, lezzetlisini yapabilirsin :) Ağzını sıkı kapatma derken sıkı bir kapak kapatma demek istedim yalnız; yani gene battaniye ile iyice sarıp sarmalamak, sıcak tutmak şart. Kapak yerine temiz bir tülbent koyuyor onu da paket lastiği ile gerdirerek tutturuyorum ben :) Şimdiden afiyet olsun bebişine :)bu hafta böyle gitmiş canım ama yarın herşey tam tersine dönebilir değil mi? sakın öyle düşünme yoksa daha da beter olur ,bence kaldığın yerden devam, bu arada babanın doğum günüde kutlu olsun canım, nice yıllara...
...
canım allah razı olsun senden çok güzel anlatmışsın, benim eşim veteriner hekim ve kontrol için mezbaha, köy nere varsa geziyor ,hangi köyde hastalık ve vs bilir zaten, onların iş yerine getiren biri varmış ona söyleyeyimde o getirsin o zaman, ben bugün dediğin gibi hazırlardan denedim resmen sündü uzaya uzaya hiç güzel olmadı boza gibi bir yoğurt oldu demek ondan tutturamadım ben
yok canım istanbulda değilim çankırıdayım....
Güzel yorumlarını gördüm teşekkür ederim, ben de hemen senin fotoğraflara baktım Beyzuş :) Bir şey soracağım; botoks var mı botoks ???Umutcuğum;
Ne kadar maharetli bir hanımsın..Maaşallah....
Manda yoğurdu çok ağırdır Umut..Çatalla yenebilir kıvamdadır;neredeyse katıdır diyebilirim.Çok yağlı ve yoğun olduğundan;pişirken ya inek sütü veya biraz su katmak gerekir;yoksa hemen dibi tutar..Tabii bu söylediklerim katışıksız süt için geçerli ..
Arkadaşlığımızı da onayladım bu arada....Ben de fotolarına baktım çok güzel,asil ve tatlı bir hanımsın...
Rica ederim canım, şimdiden afiyet olsun :) Evet altta biriken suyu da ziyan etmemek lazımmış, kolestrolü hiç olmayan bu suyu ekmeklerde kullanıyorum ben genelde, kaymaktan yapınca pek ayran tadında olmuyor. (yayık altı suyu mu deniyordu?)Umutttçum,
tereyağı tarifin için çok teşekkür ederim deneyeceğim bende..
Hep yoğurtla biliyorum ben yoğurdu çırpıp üzerinde biriken yağı aldıktan sonra geri kalanıda diet ayran olarak tüketmek..
fakat dediğin kaymak olayı çok daha basit...
En kısa zamanda yapıp yumurta kırarım bende hehehe..:))
.........
Bende tavuklar çabuk büyüsün diye antibiyotik veriyorlarmış diye duymuştum..
Amaaan tesadüfen yaşıyoruz ..Herkes birbirini kazıklama peşinde..
Bu sabah çok geç uyandım arkadaşlar. Tatilden döndüğümden beri düzenim altüst.
Beş gece ayrı kalmamızı fırsat bilerek oğlanı memeden kesmiştim, zaten sadece gündüz ve gece uykuya dalmadan önce emiyordu artık. Uykusu gelince 3-5 dakika emip hemen uykuya dalıyordu ne güzel, gece de 1 kere uyanıyordu sabaha karşı. Şimdi uyutabilecek yöntem bulamadım; yatağına koyuyorum (önceden benim yatağımda yatıyordu) olmuyor, sallanmıyor, masal istemiyor, kendi kendine sızana kadar ayakta. Bu yüzden geceleri çok geç yatıyorum (2 civarı), kız için erken uyanıyorum (6.30), kızı gönderdikten sonra (7.30) istemesem de uyuyakalıyorum oğlan uyanana kadar. Eskiden 8'de uyanan çocuk şimdi 10'a kadar uyuyor. Malum sabahları da çok soğuk ve karanlık olmaya başladı o da etken oluyor. Bugün rekor kırarak 11.30'da kalktık!!!!!
Tartıldım uyanınca 700 gr artıdayım((((( Titreyip kendime dönmem lazım, yapmıyorum. Zaten dün gece düşündüm, diğer arkadaşlar gibi gerçekten çabalayıp irade gösteremedim ben başından beri. Sadece eve abur cubur almadığım için hazır gıdalardan kaçındım. Onun dışında porsiyonlardan filan kısmadım ki hiç.. Yavaş olsa da istikrar vardı en azından, şimdi onu da kaybettim. ( Moralim bozuk yani.
Dünkü ve bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir 1 tk reçel çay
Öğlen
1 tabak ezogelin çorbası 2 galeta
Ara
2 3 parça helva
Akşam
nohut salata 1/2 dilim ekme
Ara
Karpuz meyva çayı
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir biraz çeçil peyniri 1 tk reçel çay
Ara
2 Mandalina yiycem kahvaltıyı 12 de yaptım dün erken yattım ama erken kalkamadım bu sabah birde yürüyüşe başlasam pazar günü yürüyüş bandını balkondan oturma odasına alıcam umarım yürürüm bu sefedr çünkü bu aralar içimde leslie yapmak hiç gelmiyor aslında yürümekte gelmiyor ama:)
merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
bana destek olun
Diş ağrısı çok zordur inşallah geçmiştir ceco.
Yok beyzuş ablam tam söküldü artık.
Dünkü ve bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir 1 tk reçel çay
Öğlen
1 tabak ezogelin çorbası 2 galeta
Ara
2 3 parça helva
Akşam
nohut salata 1/2 dilim ekme
Ara
Karpuz meyva çayı
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir biraz çeçil peyniri 1 tk reçel çay
Ara
2 Mandalina yiycem kahvaltıyı 12 de yaptım dün erken yattım ama erken kalkamadım bu sabah birde yürüyüşe başlasam pazar günü yürüyüş bandını balkondan oturma odasına alıcam umarım yürürüm bu sefedr çünkü bu aralar içimde leslie yapmak hiç gelmiyor aslında yürümekte gelmiyor ama:)
bana destek olun
gulmacım aminnn canım aminn
bitmedi hoşgeldin aramıza ,burada olmak motive ediyor insanı..gerçekten komik ama bende öyleyim 8 kilo verdim,manken oldum zannettim 1,5-2sini hemen alıverdim geri... bayadır 2 ileri bir geri hatta ileri yok hep geri hep geri...başarılar diliyorum daimi olsun inşallah...
Güzel yorumlarını gördüm teşekkür ederim, ben de hemen senin fotoğraflara baktım Beyzuş :) Bir şey soracağım; botoks var mı botoks ???
Annem pek maharetlidir ama ben çok şeyi sonradan öğrendim, özellikle çocuklar olduktan sonra :) Mandanın kaymağı da çok meşhur olduğuna göre çok yağlı bir süt olmalı. Bana göreymiş tam :)
BEYZUŞÇUM,nasılsın iyisin değilmi.?
Bu arada abla nasihatını yarın dinleyip alemlere akayım diyorum..
Umuttt ne güzel demiş botoks varmı botoks diye..Harika cildin var hakkaten, hem bembeyaz hem gergin en sevdiğim cilt tipi..
Öpüyorum seni şap şup.:)))
hoşgeldin aramıza bizde senin gibiyiz inşallah beraber veririz bu kilolarımerhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
bana destek olun
Hoşgeldin canım aramıza hepimiz aynı durumdayız canım bende 95 leri gördüm oo zayıflamışsın dedi herkes bende aynı senin gibi boşladım dieti 118 lere geri döndüm şimdi herşeye sil baştan çekip diete başaldım şuan 106 107 kilo arasındayım inşallah hep beraber burda zayıflayacaz.merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
bana destek olun
Aman dikkat et asuman hasta olma.bitmedi aramıza hoşgeldin azimle devam edersin inşallah
Üzülme bir kez düzen bozuldumu,tekrar motive olmak çok zor..
Sende en kısa sürede döneceksin gör bak..
Afiyet olsun banu'ma ne güzelde besleniyormuş öyle..
Hoşgeldin aramıza,
Kalıcı olur,devamlı paylaşımda bulunursan seninlede seviyeli birliktelik yaşarız.
Eğer gitmediysen bir doktora gidip testlerini yaptırıp ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlaman çok daha iyi olur senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?