Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diş ağrısı çok zordur inşallah geçmiştir ceco.
Yok ececim bu resmi resmi adet belli oldu.
Buralar buz gibi iyi valla ankara güzel demek.
Sonradan okudum çok fazla başına gelen insan varmış neyse bunuda gördü içimde kalmaz bari:)Ama nasıl atlattım gelde bana sor gece dolandım kedi gibi mutfakta sonra bütün ışıkları tv kapattım ki ben gece tv olmadan uyuyamam ama krizi tetikliycek bişey duymuyum dedim Allahtanda uyumuşum.
pür dikkatteyim canım, eşim yahu daha 8 ay var bu kadar salma kendini hani biraz canlı ol hareketli ol diyor ama ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla etliye sütlüye bulaşmıyorum
Gene sen il üç ay kendi bildinden şaşama ekinci.
Yok artık üzülmüyorum alıştım aslında inşallah tedavide olur artık kardeşindnde inşallah güzel haberler alırız dua ederken oda hep aklımda olucak inşallah.
Banucum çok ilginç ama..Birde kan testi yaptırsan..
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.AMİİN..
Kana gerek kalmadı yena aynı adet gibi karnımda çok fena ağrıyor zaten kısmet inşallah tabi ama napalım hayırlısı diyorum artık.
Bende sevmem geçen biraz çıkardım pazar günüde devamını çıkarıcam eşimle kardeşimde senin kız gibi sanki yeni almış giyip giyip gösterir)
İnşallah sonuçları güzel çıkar.Belki korkuyodurda ağlıyodur ayşe yanınıza alınca bakalım napıcak çok zor uykusuzluk Allah yardım etsin.
Yok beyzuş ablam tam söküldü artık.
Kıştan mıdır sebeb ama etrafımda herkesin iştahı açıldı özelikle bizim minik ayşenin dün artık sinirlerimizi bozdu napsak bilemedik fikriniz varsa yazın çok zor ben diyorum hava bir anda soğudu ondandır diye ama.
Kısmet canım ya olsun inşallah bir dahaki aya:)

Bu sabah çok geç uyandım arkadaşlar. Tatilden döndüğümden beri düzenim altüst.
Beş gece ayrı kalmamızı fırsat bilerek oğlanı memeden kesmiştim, zaten sadece gündüz ve gece uykuya dalmadan önce emiyordu artık. Uykusu gelince 3-5 dakika emip hemen uykuya dalıyordu ne güzel, gece de 1 kere uyanıyordu sabaha karşı. Şimdi uyutabilecek yöntem bulamadım; yatağına koyuyorum (önceden benim yatağımda yatıyordu) olmuyor, sallanmıyor, masal istemiyor, kendi kendine sızana kadar ayakta. Bu yüzden geceleri çok geç yatıyorum (2 civarı), kız için erken uyanıyorum (6.30), kızı gönderdikten sonra (7.30) istemesem de uyuyakalıyorum oğlan uyanana kadar. Eskiden 8'de uyanan çocuk şimdi 10'a kadar uyuyor. Malum sabahları da çok soğuk ve karanlık olmaya başladı o da etken oluyor. Bugün rekor kırarak 11.30'da kalktık!!!!!

Tartıldım uyanınca 700 gr artıdayım ((((( Titreyip kendime dönmem lazım, yapmıyorum. Zaten dün gece düşündüm, diğer arkadaşlar gibi gerçekten çabalayıp irade gösteremedim ben başından beri. Sadece eve abur cubur almadığım için hazır gıdalardan kaçındım. Onun dışında porsiyonlardan filan kısmadım ki hiç.. Yavaş olsa da istikrar vardı en azından, şimdi onu da kaybettim. ( Moralim bozuk yani.

Dünkü ve bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir 1 tk reçel çay
Öğlen
1 tabak ezogelin çorbası 2 galeta
Ara
2 3 parça helva
Akşam
nohut salata 1/2 dilim ekme
Ara
Karpuz meyva çayı
Bugün
Sabah
2 dilim ekmek dom sal peynir biraz çeçil peyniri 1 tk reçel çay
Ara
2 Mandalina yiycem kahvaltıyı 12 de yaptım dün erken yattım ama erken kalkamadım bu sabah birde yürüyüşe başlasam pazar günü yürüyüş bandını balkondan oturma odasına alıcam umarım yürürüm bu sefedr çünkü bu aralar içimde leslie yapmak hiç gelmiyor aslında yürümekte gelmiyor ama:)

merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
yeter artık bitsin kilolarla savaşımı kazanmak istiyorum
bana destek olun

Son düzenleme:
bitmedi aramıza hoşgeldin azimle devam edersin inşallah
banucum burası da çok soğuk ama hem donup hem terliyorum i,şte

inşallah cbk atlatırsın cnmm

çogumuzn hıkayesı aynı cnmm hoşgeldınn allah kolaylık versınn

teşekkür ederim sizlerle birlikte bu defa olacak ALLAH IN izniye bugün neler yedim yazayım size2 dilim ekmek,1yk şeftali reçeli,(pekmez bira gribimde) arada 3 mandalina .öğle havuçlu karnıbaharlı salatave 1kase mantar çorbası

teşekkür ederim sizlerle birlikte bu defa olacak ALLAH IN izniye bugün neler yedim yazayım size2 dilim ekmek,1yk şeftali reçeli,(pekmez bira gribimde) arada 3 mandalina .öğle havuçlu karnıbaharlı salatave 1kase mantar çorbası

gulmacım aminnn canım aminn
bitmedi hoşgeldin aramıza ,burada olmak motive ediyor insanı..gerçekten komik ama bende öyleyim 8 kilo verdim,manken oldum zannettim 1,5-2sini hemen alıverdim geri... bayadır 2 ileri bir geri hatta ileri yok hep geri hep geri...başarılar diliyorum daimi olsun inşallah...

Umarım herşey isteiğiniz gibi gider. Tüm hamileliklerimde iştah kaybı ve bulantı+ gece gündüz kusma yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama bunlar bebişin sağlıklı büyüdüğünün, hormonların gerektiği şekilde salgılandığının bir işareti. Herkeste olmuyor elbet bulantı ama olan bünyelerde bulantının devam etmesi, 8-10. hafta arası en yoğun zamanını yaşatması iyi bir işaret demişti doktorum bana :))
Sağol canım :) Umarım işe yarar tavsiyeler :) Şanslısın eşinin işinden, yaşadığın yerden dolayı. Çok daha güzelini, lezzetlisini yapabilirsin :) Ağzını sıkı kapatma derken sıkı bir kapak kapatma demek istedim yalnız; yani gene battaniye ile iyice sarıp sarmalamak, sıcak tutmak şart. Kapak yerine temiz bir tülbent koyuyor onu da paket lastiği ile gerdirerek tutturuyorum ben :) Şimdiden afiyet olsun bebişine :)
Güzel yorumlarını gördüm teşekkür ederim, ben de hemen senin fotoğraflara baktım Beyzuş :) Bir şey soracağım; botoks var mı botoks ???
Annem pek maharetlidir ama ben çok şeyi sonradan öğrendim, özellikle çocuklar olduktan sonra :) Mandanın kaymağı da çok meşhur olduğuna göre çok yağlı bir süt olmalı. Bana göreymiş tam :)
Rica ederim canım, şimdiden afiyet olsun :) Evet altta biriken suyu da ziyan etmemek lazımmış, kolestrolü hiç olmayan bu suyu ekmeklerde kullanıyorum ben genelde, kaymaktan yapınca pek ayran tadında olmuyor. (yayık altı suyu mu deniyordu?)
Tavuk konusunda da çok haklısın. Antibiyotik verilmesi, genetiğinin bozulması, kımıldayamayacak kadar dar alanlara hayvancağızların hapsedilmesi ve bu yüzden salgıladıkları stres hormonu, güneş ışığı görememek yüzünden raşitizm olmaları, hep gündüz sansınlar daha fazla yumurtlasınlar diye gece gündüz ışık altında tutulmaları ve daha neler.. Yedirilen yemlere ve içeriklerine, dünyada genetiğiyle en fazla oynanan iki gıdadan biri olan mısırın sürekli yedirilmesine değinmedim bile.. Devam etsem 2 sayfa dolar herhalde. Durum büyükbaş çiftliklerinde de pek parlak değil, gene de kırmızı eti tavuğa yeğ tutuyoruz biz. Bebeklerime sadece kuzu eti verdim ben, kuzu anne sütü ile beslendiği, başka bir şey yemediği için en ideal et. Onlara da çok üzülüyordum gerçi verirken onlar da anne kuzusuydu diye..
Dediğin gibi tesadüfen yaşıyoruz, ben çiftlik tavuğu almıyorum 4-5 senedir, hatta yumurta da almıyorum. Her hafta taaa Aydın-Nazilli'den bir çiftlikten geliyor bize yumurtalar :)))

valla ne yiyip ne içeceğimizi şaşırdık , hiçbişey doğal değil ,genetikleri problemli daha neler neler ..geçen akşam erkan topuzu dinledim biraz aman psikolojim bozuldu valla, hayret nasıl kanser değiliz dedim valla(allahım korusun hepimizi , hast.olanlara şifa versin bi an önce amin ) o neydi öle neler anlatıyor yaa ..valla canım sıkıldı ..

Üzülme bir kez düzen bozuldumu,tekrar motive olmak çok zor..
Sende en kısa sürede düzeleceksin gör bak..

Afiyet olsun banu'ma ne güzelde besleniyormuş öyle..

Hoşgeldin aramıza,
Kalıcı olur,devamlı paylaşımda bulunursan seninlede seviyeli birliktelik yaşarız.

Eğer gitmediysen bir doktora gidip testlerini yaptırıp ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlaman çok daha iyi olur senin için..

Son düzenleme:
BEYZUŞÇUM,nasılsın iyisin değilmi.?

Bu arada abla nasihatını yarın dinleyip alemlere akayım diyorum..

Umuttt ne güzel demiş botoks varmı botoks diye..Harika cildin var hakkaten, hem bembeyaz hem gergin en sevdiğim cilt tipi..
Öpüyorum seni şap şup.:)))

Diş ağrısı çok zordur inşallah geçmiştir ceco.

Yok beyzuş ablam tam söküldü artık.

Senin canın sağolsun canım..Hayırlısı böyle demek ki...Allah dualarını kabul etsin;bizimde dualarımız seninle........

Bir gayret çık bandın üzerine 2-3 gün sonra gayretin ve isteğin artacaktır canım...Hadi göreyim seni...Bu sefer başaracağız...:13:

Hoş geldin aramıza...Azmin daim olsun ve istediğin kiloya beraber inelim inşallah..

Bundan sonra hep - olarak ilerlersin inşallah...:118:

Yorumlarımı hakediyorsun.....

Botoks yok canım..Güzel bir genetik mirasım var cild konusunda..(Annemden).

Son düzenleme:
BEYZUŞ,ben sana küstüm benim yorumlarım neden silindi..

İyiyim canımmmm...

Sen de iyisin umarım...Ak yavrum ak alemler senin olsun..Yakışır....

Ayyy el birliği ettiniz çok şımarttınız beni......Teşekkürler...

Bir havalardayım;sorma gitsin.Evin içinde Hürrem edasıyla kostak kostak yürüyorum..Burun havada;göğüs ileri;göbek içe diyeceğim ama ne kadar çeksem içeri girebilecek bir kütle değil...

hoşgeldin aramıza bizde senin gibiyiz inşallah beraber veririz bu kiloları

Hoşgeldin canım aramıza hepimiz aynı durumdayız canım bende 95 leri gördüm oo zayıflamışsın dedi herkes bende aynı senin gibi boşladım dieti 118 lere geri döndüm şimdi herşeye sil baştan çekip diete başaldım şuan 106 107 kilo arasındayım inşallah hep beraber burda zayıflayacaz.
Aman dikkat et asuman hasta olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…