Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUŞ,ben sana küstüm benim yorumlarım neden silindi..

Aaaaaa küsme bebeğim küsme;vallahi cahilliğime geldi.

Ben; sandım ki okuduğum mesajı silmezsem bildirileriniz kısmındaki bilgi silinmeyecek ...Sileyim ki sonradan sürekli mesajım var zannetmeyeyim dedim.....

Sonradan fark ettim ki okuyunca zaten bildiriler yok oluyormuş.Ne olur kusuruma bakma tamamen bilmediğim için oldu.............:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

ankara felaket soğukmuş çok üşüdüm dışarı çıktımda...

geçen yıl soğan kürü uyguladım adetlerimi düzenlesin ve kilo vereyim diye.düzenledi,şişliklerim de gitti,zayıflamama yardımcı da oldu ama korunurken 3.ye hamiş kaldım

[
haklısn valla bende çok üzülüyroum çocuklar için ama tavuğu çok seviyorlar.eti zor yediriyorum.süt yoğurt bayılıyorlar ama onlarında sağlıklısını bulamıyorum.hazırlarda çok kötü

canım bende 33 yaşındayım yakınmışız:)düdüklüler şimdi çok güvenli.havası çıkmadan hayatta açamıyorsun zaten kilit sistemleri var.yalnız biraz pahalılar ama benim iin zaman çok önemli olduğu için (3 çocuğa yemek yetiştirmek zor) aldım 12 taksitle 240 tl idi.sen düdüklü fobini artık yenn gerçi gözünün önünde kötü bir tecrübe olmuş.

hoşgeldin aramıza.çok güzel kilo vernler var.takip et ve bildirim yap bolca:)yemeyi düşünüdüğün an buraya gir ve konuş:)

bu sabah bi yere yeitşmem gerkiyordu kahvaltı yapmadan çıktım.eve de 2 arkadaşla geri geldim saat 1 de ancak kahvaltı yaptım tam yaptım.diyet ekmek üzeri pizza hazırladım 2 tane lüplettim.1 tane küçük kurabiye lüplettim.sonaa biraz badem ve 5-6 tanede hurma.(irilerdi hurmalar)yani tüm sabah kahvaltım ara öğünlerim ve öğlen yemeğimi bir çırpıda hallediverdim iyimi??ne yapim ben akşama kadar hiç bişi yemeyip akşam salata çorba mı sebze yemeğimi yesm?

ben tedbiri aldım inşallah olmaz 13 seneden sonra bebek sesi çekilmez zaten kış geldi yeni çare buldum kocayı ayrı odaya atmak

kızlar bugün moralim düzeldi nihayet tansiyonum düşmüş 14 8 yine yüksek ama en azından düşme olmuş .. bugün hastaneye gittim ilaca devam dedi panik atak hastası olsan tansiyonun iner çıkar ama seninki hiç düşmemiş ilaç kullanacaksın dedi...tabii bende tansiyona üzüldüğümden çok büyük korkular yaşadım 15 gündür bugün çok iyiyim allaha şükür arada göğsüme ağrılar giriyor ama geçicidir umarım çabuk atlatırım inşallah...böbreklerim içinde usgye girdim bişey çıkmadı hatta karaciğerde yağlanma bile yokmuş sevindim bu kiloya rağmen...ama neden tam idrarımı bitiremiyorum bilmiyorum artık...
hastaneden çarşıya gittim elektrik süpürgem bozulmuştu bekodan aldım , ordan kızıma pijama takımı tayt çorap filan alışveriş yaptım , iyi geldi değişiklik oldu...eşime diyorum ben düzeldim artık alışverişe başladım oda diyor bu sefer ben hasta olacağım sen bu kadar alışveriş yaparsanşaka maka perişan oldu eşimde , birde naz beni gördükçe anne yoduuuu diye sormuyormuydu mahvoluyorduk, eşim artık birgün ağlatacaksınız beni dedi çok etkilendi...

banucum aynı şey benimde başıma gelmişti testlerle ilgili yani çok beklemiyordum ama adetim 10 gün geçikti.test yaptırdım silikti sonra kanda baktırdım tabiki negatifti çok ağlamıştım.ilaçla sökülmüştüm neden olduğunu bilmiyorum ama kiloya bağlıyorum.rabbim dualarımız biliyor isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin.

derin abla sevindim mi üzüldümmü bilemiyorum ya tansiyon hastalığıda zor ama panik atak olmasından daha iiyidir bence.. kız evlada sahib olmak büyük şans bak şimdiden düşünüyor seni..

çok sağol umutçum...
sağol canım inşallah...
evet cok cektim o yuzden panik ataklilari gorunce hep yardim etmek istiyorum zor bir durum (
onemli degil ne demek her konuda birbirimizi desteklemek icin buradayiz
tekrardan tşk..

semirancım canım benim ne güzel sözler bunlar bende sizleri çok seviyorum ,iyiyim bugün şükürler olsunki ....

iyi olduğuna çok sevindim canım ....inş. daha iyi olursun ...

aynen canım bende öle panik atak olmadığıma sevineyimmi yoksa tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum artık diye üzüleyimmi bilemedim ama en azından yaş artık 38 bazı hastalıklar bekliyor bizi daha genç başlayanlar var birde belki geçici bir durumdur ilerde belki bıraktırır diyorum dr hayırlısı artık düşme oldu yaaa ona çok sevindim çok şikayetleim vardı çünki...evt rabbim çok şükür kız evladı verdi bana çok iserdim kızım olmasını ama olmadığı için çocuğum aklımdan geçiremiyordum hiç..allah sizlerede nasip etsin inşallah... allah hayırlı evlat versin...

derincim geçmiş olsun, bazı şeyler geçmişte yaşadığımız sıkıntıların birikintileri olarak karşımıza çıkıyor. geçen eşimin ablası da rahatsızlandı düşüp bayılıyodu sık sık. sonuç yine sinir sıkıntı stres yani birden hastalık varlığını göstermiyor, zayıf bir anını bekliyor ve çıkıyo ama en önemlisi senin moralini düzgün tutman ve kendine iyi davranman, bu şekilde yavaş yavaş atlatırsın bu rahatsızlığı inşallah...

yavruslar hava düzelirse özellikle bu ctesi yahut pazar buluşalım mı, semoş olayını akşam ayse arayıp soracak. söyle güzel bir hava da olursa pek keyifli olur. ben çok bilmiyorum bakırköyü en kötü bir alışveriş mesrkezinde sakin bir kafede otururuz. özetle önerilere açığım. herkes düşünsün tabi ne durumdayız bir konuşalım.

cnm bende bilmiyorum bakırköyü ben akşam arıcam semiranı 6 6 bucukl gibi sonra sana hbr veririm akaşam nete giremiyorum çünkü
olmadı eşin götürmezse seni birlikte gideriz bakırköye yol arkadaşım olurmusun ?
haydin kaçtım ben grş

seninki kaç aylıktı canım ,benimki 4.ayda bıraktı beni uyuma süresi bizdede uzadı havalardan sanırım dediğin gibi...
önce porsiyonlarını 1-2 kaşık azalt ve ekmeğide bence öyle dene ,moralini bozma daha hiçbir dediğini yapmamışsın ki teşhisi koymuşsun ama tedaviye başlamamışsın :)))
aramıza hoşgeldin canım inşallah vereceğiz hep beraber...

sen tavsiyelerime uy canım vereceksin emin ol :)))
evet eşimin işinden dolayı inanılmaz şanslıyım ne zaman köye gitse özellikle bazılarıyla dostluk kurmuş mutlaka eline yumurta, süt, sebze ,meyve tuttururla gerçi ben yok istemem temiz mi değil mi dedikçe almıyor ,bazen kırılıyorlar diye alıyordu ama ben kullanmıyordum temiz desede :) şimdi deyimde getirsin bari, büyüyüncede yumurta ,tavuk alırız artık... burada olmak bu gibi açıdanda avantaj tabi.

evet canım yakınmış yaşlarımız ay boydan tutturamadık yaştan tutsun bari :))) bende almayı çok düşündüm ama hep aklıma geliyor ,annemde çok kullanıyor aslında ,onu gözüm görmüyorda kötü örneği görüyor :))) evet fiyatları çok eskiden daha pahalıydı şimdi çeşitlendikçe ucuzladı, bir arkadaşım tef.l almıştı o zamanın parasıyla elektrikli herhangi bir beyaz eşya alınabilir demişti :)))
zaten birşey yememişsin 2 öğün birleşmiş gibi olmuş, bende öğlene tost yaptım ne zamandır yememiştim nasıl hoşuma gitti :)))
dün akşam yumurtalı,kıymalı ıspanak vardı , bu akşamada etli kabak dolması yaptım ama bana 2 günden fazla yeter olduğumuz 2 kişi kim yiyecekse :) sonrada pırasa var ,bu hafta sebzeye yüklendim bakalım, pilav falan yemiyorum, çorbada içmedim bu hafta sadece sebze yemeği ve yoğurt :)))
ben her sabah çerez yiyorum badem,fıstık,çamfıstığı,fındık bunlardan toplam 8-10 tane yiyorum karıştırıp ,karatay diyeti gibi yani ekmek yemiyorum :)) omega 3-5-8-10-20 ne varsa alıyorum :))))))))))

canım çok geçmiş olsun çok sevindim, inşallah tansiyonunda düzene girer bir an önce...

Üzülme bir kez düzen bozuldumu,tekrar motive olmak çok zor..
Sende en kısa sürede düzeleceksin gör bak....
İnşallah canım sağol Ayda 1-1.5 gitmesine razıydım, damlaya damlaya göl olur misali. Ama sıkıya gelmemek için kendimi kandırıyormuşum, baksana damladığı da yok. Bu arada alemlerde hayırlı eğlenceler sana, yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini gördüğünü bize anlatırsın
Yorumlarımı hakediyorsun.....

Botoks yok canım..Güzel bir genetik mirasım var cild konusunda..(Annemden).

Belli tabii canım botoks olmadığı, espiri yaptım ben :) Olsa böyle doğal durur mu? Maşallah şanslısın gerçekten..
Gözün aydın canım :) İlaç tedavisi bir şey değil, kilo verdikçe ve perhizine dikkat ettikçe kendiliğinden düşecek ve ilacı bırakacaksın göreceksin. Eşim de ilaç kullanıyor, aileden gelen idiopatik yüksek tansiyonu var. Hem ondan hem yakınlarından biliyorum :)
Aldıklarını da güle güle kullan :))
Canım, Semiran 27'sinde geliyor sabah 9.30 gibi burada olacak kısmetse, Cumartesi programı var sanıyorum, Pazar dönecek. Onun yerine cevap vermiş gibi olmayayım elbet, Ayşe konuşunca daha iyi netleşir ama en uygun gün Cuma günü gibi görünüyor. Herkese uyar mı acaba? Çalışan arkadaşlarımız katılamaz mı zaman?
Sağol canım desteğin için. Ben abarttım biraz durumu, oğlum 28 ayı doldurmak üzereydi, 20 gün kadar önce bıraktık :) Gerçekten şanslısın, ilaçsız, hormonsuz, doğal ürünler bulmak o kadar zor ki. Ben önceleri organik pazarları dolaşırdım şimdi Aydın Nazilli'den İstanbul'a getiriyorum haftalık siparişle. Eşin zaten veteriner, suni beslenen hayvanı senden benden iyi bileceği kesin, ohh daha ne? Şöyle bir örnek vereyim sana; geçen Pazar Ataşehir Migros'ta organik tavuk almak üzereydim, en uygun fiyatlısı 42.50 TL idi (bütün tavuk), sinirlendim enayi yerine konuluyoruz diye yerine bıraktım, alışveriş sonunda dayanamadım "hadi" dedim "2 aydır filan yemiyoruz, değiiklik olsun alayım bari". Kalmamıştı biliyor musun? 15 tane filan da vardı reyonda. Buralarda 5-10 misli fiyattan kapışıyor yani insanlar :))

Canım hiiç küsermiyim sana azıcık naz yapayım dedim..

Çoook özeel yere gideceğiz.
Yarın akşam dışarı yemeğe çıkmayı planladık çoluk çocuk.
Bayağı bir alem olacak değilmi.?
Yapma oğlum, elleme oğlum..Hayır ama olmaz barış..hadi bak az kaldı bunuda bitir..:)))))

Deriiiiin çok sevindim anlatamam..
Bak daha düşecek görürsün, demedi deme..Düşmezse eğer bana yena değilde vena dersin..
Ayy iğrençti biliyorum ama sen yinede gülüyor gibi yap..:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…