Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftaya kalıyoruz o zaman bu hafta değil. oki. cuma bana uyarda çalışanlar var ayse örneğin onun durumunu birkez daha sorarız belki izin alırım diyordu.
ctesi olursa beyzaya uymuyordu. cuma günü üzerine düşünelim ctesi olduğundaki katılıma bakalım ben gelirim her durumda büyük aksilik olmazsa.

bu aralar balık üzerine yogunlaşmak lazım. tavuk içinde köye falan gidebilsek uygun fiyata bulunur belki. çatalca civarında çok köy var oraların pazarlarını takip etmek lazım. dalokiye tavuk vermiyorum yalnız koyun gerdan. haşlanıp suyuna çorba. ama yumurta veriyorum hergün 1 tane o da iyi değil ama. bilemiyorum. organık yazanlardan alıyorum markette.

hep damlaya damlaya diye başlıyoruz ama olmuyor dikkat etmek gerek değil mi canım, yani ben ne zaman azar azar gitsin diye beklesem o sabit kilo en az 2 ay benimle kalır ,o nedenle dikkat etmek gerek :)))
ooo senin paşa bayağı büyükmüş maşallah ne güzel emmiş benimki çok erken bıraktı malesef çok istedim emmesini ama emmedi oysa çok güzel bir duyguydu
evet şanslıyız sanırım en azından köye gittiğinde o fiyata tavuk almıyoruz :)
zaten organik mi değil mi kokusundan bile belli oluyor, köy tavuğu her türlü şeyi yediği için daha lezzetli, köyden gelen yumurta bile daha farklı ,ben köyde çalışırken veli toplantısı yaptığımda bir nine gelirdi ve bütün öğretmenlere mutlaka 10-15 yumurta getirirdi her ne kadar yok olmaz desekte yeminle verirdi, lezzetinede doyum olmazdı ... kaç kez parayla istedim vermedi öyle olunca bende isteyemedim :) para almam diyor ne yapayım almadım...
42.50 mi yuhh daha neler o paraya 3 tane alırsın ya, tavuk et fiyatını geçmiş ya daha neler

ayşe cuma gelemem diyor ctesi uyuyor herkez cuma mı cumartesi mi uyuyor bi yazsın. hadi bakalım.

evet yaşımız uygun:) sen ne ara ankaraya geleceksin?biz istanbullulardan önce bir buluşalım:)))menün bu hafta çok güzel.benim toksin atıcı diyetimi deneyebilirsen birgün güzel olur zannımca.tüm gün yeşil çaylı semizotlu yoğurt yiyon.ertesi gün 500 gr gidiyor.bi daha gelmiyor:)))yazdım burda ama pek yapan olmadı galiba.bende heran yapabilirim valla canım çok çekiyor 500 gr vuuuuvvvv.ama sütümü azaltıyor.daha önceden yaptığımda öyle olmuştu da.bu akşam 2 kepçe çorba,2 kaşık patetesli,patlıcanlı türlü ve sarımsaklı limonlu semizotu salata yidim gari.ama doymadım 1 bardak light cola ile kapattım akşamı.şimdi yeşil çay içiyorum.ama 2 saate gene acıkırım bilmem ne etsem gene.belki yoğurt yesem?ama en iyi leblebi dizginliyor beni.dur bakalım ne etçem

sen de bu yemekle ve azimle görmezsen aşk olsun ama görmezsende sorun yok canm yola devam süpersinnnnn
pür dikkatteyim canım, eşim yahu daha 8 ay var bu kadar salma kendini hani biraz canlı ol hareketli ol diyor ama ilk 3 ay ne olur ne olmaz diye fazla etliye sütlüye bulaşmıyorum
et canım benim dikkat et ilk 3 ay dikkat etmelisin zatennnnnn
bozma canım benim moralini neden yapmayasın geliyolar arada bir baksana bana arada bir gelmedi hep geldi kaldı koruma diyeti yapıyorum ama bu da güzel 88 de kaldımmm 88 89 kalıcı kilo oldu almamakta en güzeliiii sen bozma moralini yapabildiğin kadar yeterrr
hg niz hemen hemen herkesin kilo alışı aynı gibi kendinizin farkındaysanız ve istiyorsanız zayıflamayı bu iş oluyor motivasyon burda herkeste mevcut buyrun zayıflamaya...
ha şole güzel hatun seni böyle görmek ne güzelllllllll canım benim
ayşe cuma gelemem diyor ctesi uyuyor herkez cuma mı cumartesi mi uyuyor bi yazsın. hadi bakalım.
canım benim ben 27 ekim de yani haftaya perşembe sabah ordayım uçağım 8 de perşembe cuma cumartesi ordayım pazar sabah döneceğim bana perşembe öğleden sora cuma öğleden sora ve cumartesi müsait ama erkek arkadaşımı hafta içi göremeyeceğim için cumartesi onla vakit geçirmek istiyorum sizin planınızı ben bozmayım siz yapın ben 1 saat gelirim yanınıza olmaz mı herkesi gönüllemiş olurum bana bu şekilde uyuyor zaman ancak o kadar yine gelirim sorun değil nasılsa bir ayağım ist de olmalı siz yeri bana bildirin olur mu yine konuşuruz

DERİNCİĞİM;

Çok teşekkürler hayatım....Gel;ben seni kucakladım bile...Daha iyi olmana da çoookkkk sevindim canım......

Son düzenleme:
Banucum ayşecikle ebru nasılsın
kaç gündür girmedi ebruda merak ettim
İyiler ayşecimde bu aralar ayşe çok yaramazlık yapıyor ebruda ne zaman açsa gelip bilgisayarı kapatıyor gene bir dönem geçiriyor galiba.
Ohh be derin ne güzel yazına bile geçmiş rahatlığın inşallah ilaç şimdi çok daha iyi gelicek kıyamam naza annecini nasıl merak ediyor.
Kısmet nevzamansız herşey kısmet ben yıllardır uğraşıyorum artık alıştım sen nezamandır istiyosun.
Bana pazar hariç her gün uyar.
Ohh ne eğlence dimi:))

Canım hiiç küsermiyim sana azıcık naz yapayım dedim..

Bilmezmiyim...Tersini düşünmem bile...Sadece sebebini açıklamak istedim.

Şimdi şöyle oldu:Eee ben şey etmek istemiştim;:126:şeyderken öööleee oldu.:104:Katiyen olsun istemedim..Ben yapmadım;o yaptı.(Bariz suçlu psikolojisi)

herkese iyi akşamlar benim internetim çok yavaş olduğu için pek internete giremiyorum sayfa açılırken kafayı yiyeceğim özelliklede yoğun olan sitelere onu n için pek aranıza takılamıyorum geçmişi hiç okuyamıyorum ama bende sizlerle varım haberiniz olsun

Derincim rahatlamış olmana sevindim ...takma kafana hiç bişeyi , dediğin gibi zamanla kilo verdikçe belki o da kalmayacak...

Bugün yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
peynir dom sal 1 tk reçel biraz çeçil peyniri çay.
Ara
2 mandalina
Öğlen
1 tabak çorba 2 galeta
Ara
1 nescafe 2 mandalina 1 yudum çeçil peyniri
Akşam
1 tabak nohut salata 1 dilim ekmek
Ara
karpuz ve meyva çayı içmeyi planlıyorum yalnız ben akşam yemeğimi çok geç yiyorum daha yeni bitirdim yazıyım dedim umarım bu hafta veririm tartıda 108 küsürlü çıkıyor anlamadım birgün kaçırdım oda çok abartmadan inşallah cumaya esik çıkar.

Bugün yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
peynir dom sal 1 tk reçel biraz çeçil peyniri zeytin çay.
Ara
2 mandalina
Öğlen
1 tabak çorba 2 galeta
Ara
1 nescafe 2 mandalina 1 yudum çeçil peyniri
Akşam
1 tabak nohut salata 1 dilim ekmek
Ara
karpuz ve meyva çayı içmeyi planlıyorum yalnız ben akşam yemeğimi çok geç yiyorum daha yeni bitirdim yazıyım dedim umarım bu hafta veririm tartıda 108 küsürlü çıkıyor anlamadım birgün kaçırdım oda çok abartmadan inşallah cumaya esik çıkar.

canım beni bu ara hiç beklemeyin siz buluşun ,sonra hava şartları uygun olunca bende gelirim. istanbullular bizden önce buluşurlar tabi siz buluşmazsanız :))) evet onu hatırlıyorum yaptım demiştin bu ay sonu yazsan bana unutmasanda ben her ay sonu 1 gün detoks yapacağım kesin, bu ayda bunu yaparım olmadı.... senin menüde süpermiş canım ,cola içmeyeli o kadar çok oldu ki :) acıkırsan yine yeşilçay iç ve leblebi ye dediğin gibi leblebi tok tutuyor .... bende acıktım ama yemeyeceğim su içip yatarım :))) 3 tane kabak dolma yedim 3 kaşıkta yoğurt :))) kabakların kalanlarından mücver yaptım fırında yarım dilimde ondan yedim sonra :))) hiç israf etmem dermişim :) nereden aklıma geldiyse mücver canım istedi, 4 kaşık yağla yaptım tavadakinden çok daha az yağlı oldu yani...

iyi akşamlar
ankarada müthiş bir ayaz var donduk resmen
ama yürüdüm yine 2 saat
akşam bir ablamıza gittik orda mecbur azcık yedim olmasa iyiydi ama napalım yemesem ayıp olacaktı azcık yedim
derincim tansiyonunun düşmesine çok sevindim aldıklarınızı güle güke kullanın canım rahatladıkça daha da düşecek inşallah

yediklerin gayet güzel ama nescafe ile peyniri hala anlamlandıramadım :))) nasıl oluyor tadı?
sen bugün süt ya da yoğurt almamışsın sanırım peyniri fazla tükettin değil mi canım?
bence akşam yemeğini çok geçe bırakma 8den önce yemiş ol, sindirmen daha kolay olur hemde daha rahat kilo verirsin, çok acıkırsan süt falan iç ama sıcak iç ki yavaş yavaş içesin haa tarçın eklemeyide unutma :)))

burasıda çok soğukmuş eşim dondum diyerek geliyor ,ben dışarı çıkmadığım için sıcacık oturuyorum oğluşumla :)
ne güzel yürümüşsün maşallah sana, yiyemem diyemezdin canım takma....

öyle tabii takmıyorum zaten
yarın daha fazla dikkat ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…