Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ilbatumcum bende bilemicem çünkü daha sonra yedim:)ben araları bölerek yudum yudum yiyorum çünkü canım o satlerde ço yemek istiyor.Tarçınlı sütü çok severim geçen sene gece yatmadan muhakkak içiyordum içine 4 sakarin atıyorum aynı salep gibi oluyor aslında bu gecede yapabilirim.

Asuuu,nasılsın..
Naaptınız alışveriş yaptınızmı.?Kızlar aldımı çizme.?

kızlar herkese merhabalar, 4 günü geçmiş ben hiç girip yazamadım, yazdıklarınızı da okuyamadım malesef, bu hafta benim diyet gümledi. neden bilmiyorum devamlı acıkma halindeyim kriz gibi. gözüm hep tatlılarda, gerçi kendimi iyice kaptırmıyorum ama durum böyle. galiba havalarında etkisiyle hafif depresyon halindeyim. küçük kızımıda durduramıyorum çocuk devamlı buzdolabının başında.. offf bu cuma kilom artıda olmasında aynı kalsın en azından inşallah... umarım herkes iyidir ve kimse benim durumumda değildir.

yarın sabah leslie ye başlamaya karar verdim en azından yediklerimi eritmiş olurum. :)
banucummm, online görünüyorsun ama burda yoksun canım yaa...

Biz iyiyiz canım senin durumunda geçicidir meraklanma..
Aslında bugün bende azda olsa abarttım...

Biz iyiyiz canım senin durumunda geçicidir meraklanma..
Aslında bugün bende azda olsa abarttım...

inşallah canım, aslında bu durum epey sinirlerimi bozdu.. kendimi o kadar iyi hissederken diyet te çok iyi giderken ne oldu bana bilmem. yarın inşallah yeni bir güne başlayıp devam edicem...
derini merak ettim geçmişi de okuyamadım ama tansiyonu nasıl oldu. iydir inşallah.

Bugün 14 e düşmüş çok şükür daha iyi...

yarın sabah leslie ye başlamaya karar verdim en azından yediklerimi eritmiş olurum. :)
banucummm, online görünüyorsun ama burda yoksun canım yaa...
Canım buralardayımda bu gece yur atıyorum sitenin içinde can sııntısından aslında kapatmak üzereydim karnım çok ağrıyor çokta geliyor fena hissediyorum kendimi.Derin iyiymiş şükür canım düzelmeye başalmış tansiyonu ayşeci naptı uyudumu bari bu gecede abarttımı merak ettim hadi iyi geceler bu arad sabah yolluyorum ütüyü ve ütleniceklr::)muck öptüm.

Bugün 14 e düşmüş çok şükür daha iyi...

çok sevindim allahım sağlık sıhhat versin inşallah...

banum ayşe daha uyumadı. bu akşam çorba içti sadece ama su yok yine malesef. deli edicek beni bir yudum içmiyor çocuk yahu...
sende yat dinlen bari... sabah orikmi bırakıcak ütüleri çok değildir inşallah kadır nasıl yetiştirecek bakalım. muck..

iyi geceler arkadaşlar bende bir heves aranıza katıldım meğer katılana kadarmış yapamıyorum oyüzden paylaşacak birşey yokmuş gibi yazasımda gelmiyor

Bana her türlüsü uyar, önemli bir aksilik olmazsa. Yağmur-çamur, uzak-yakın fark etmez. Emel dışında (18 yıllık arkadaşım) kimse için o kadar uzak yere gezmeye gitmemiştim, sevildiğinizi bilin :))

Çatalca yakınsa ve gitme imkanın varsa çok iyi fikir aslında. Organik üretim çiftlikleri, mandıralar bol miktarda var oralarda. Görerek almak gibisi yok. Küçükkuyu, Altınoluk civarını çok severim ben, her yaz uğramaya çalışırım. Oradaki pazarlarda bulduğum lezzeti daha hiç bir yerde bulamadım. Havası başka, suyu başka olunca ürünleri de başka oluyor. Zeytinyağımı da Küçükkuyu'dan ısmarlıyorum bittikçe, hatta bugün ısmarladım 2 teneke :)
Ben de tavuğu çok nadir pişiririm; aslında gerçek tavuğun lezzetini çok severim, şöyle çıtır çıtır olmuş derisini :)) Ama korkumdan yılda 3-4 kez ancak yapıyorumdur, organik tavuk alıyorum (Orvital); daha geç pişiyor, daha yağlı ve iri oluyor; fark var yani, gene de güvenemiyorum. Nazilli'deki çiftliğin sahibi Pınar hanım sıkı bir hayvan hakları savunucusu, tavuk göndermiyor o nedenle ama köy yumurtası geliyor ondan her hafta. Şehirde öyle bir dünya kurdum işte kendime, sağdan soldan ısmarlayıp doğalını bulmaya çalışıyorum. :)

bende yatıp dinleniyim yarın yorucu bir gün hem ayşenin uyuması gerek beni bekliyormuş hanım uyumak için...
herkese iyi geceler kızlar... :)

Güzel bayanlar hepinize iyi geceler. Yatmadan kapatayım dedim, meğer akşamüzeri Mutlu'ya yolladığım mesaj da gitmemiş, silindi de üstelik, yeniden yazdım ama elim dilim dolanıyor artık. Uyu-uyan feleğim şaştı benim. Akşam da yarım saat kadar uyudum uyandım şimdi kazan gibiyim, yatmaya çalışacağım.

Tatlı muhabbetler, iyi uykular :)))))

iyi olduğuna çok sevindim canım ....inş. daha iyi olursun ...
sağol canım inşallah...
bencede canım birikintiler çıktı yoksa şuan herşey yolunda ,moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum yenicem bu hastalığı ilerlemeden diyorum inş çok ilerlemez canım....
inşallah canım çok sağol....
çok sağol umut bencede kilo verdikçe düşecektir tansiyonum normale dönücektir, ben başta çok panikledim ama şimdi alıştım artık....
Deriiiiin çok sevindim anlatamam..
Bak daha düşecek görürsün, demedi deme..Düşmezse eğer bana yena değilde vena dersin..
Ayy iğrençti biliyorum ama sen yinede gülüyor gibi yap..:))))
allah iyiliğini sevincinden ne diyeceğini şaşırdın değilmi tatlı yenam, neyse ben yine çok güldüm...
çok sağol canım benimn....
DERİNCİĞİM;

Çok teşekkürler hayatım....Gel;ben seni kucakladım bile...Daha iyi olmana da çoookkkk sevindim canım......

ablacım ohhhh o sıcaklığını buradan hissettim bende ,çok teşekkür ederim....
çok zor günlerdi banucum bugün daha iyiyim çok şükür inşallah çabuk atlatırım....
Derincim rahatlamış olmana sevindim ...takma kafana hiç bişeyi , dediğin gibi zamanla kilo verdikçe belki o da kalmayacak...
inşallah canım ,takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte....
çok sağol canım ....

sağol canım beni merak ettiğin için..bugün çok şükür düşmüş biraz tansiyonum bende sevindim inşallah dahada düşecektir...

iyi geceler arkadaşlar bende bir heves aranıza katıldım meğer katılana kadarmış yapamıyorum oyüzden paylaşacak birşey yokmuş gibi yazasımda gelmiyor

Canım, niyete girmek çok önemli, fikri benimsemek, başaranları örnek almak vb.. Bunun için burada paylaşımda bulunman, en azından düzenli takip etmen çok faydalı olur. Çoğumuz defalarca başladık bıraktık, bazılarımız daha hızlı azimli, bazılarımız tıngır mıngır.. Ama burayı bırakmadıkça bu niyetten de uzaklaşmıyoruz :))
Daha sık görmek isteriz seni de, bir kilo çizelgesi yap, aramıza temelli katıl :))

yarın annemde tombala günümüz var oraya gideceğim sabahtan çantalarımı bile hazırladım..ama ikram olayı yok dışarıdan söylüyorlar ya et döner yada tavuk döner .bazende lahmacun ben galeta yemeyi düşünüyorum ama dayanabilirsem bakalım...

fazla kaçırma sen verisin ben inanıyorum

Bende poşette yapıyorum daha çabuk pişiyor ve çok leziz oluyor..
Tüm tavuğu yaptığımda sadece tuzluyorum baharat bile eklemiyorum ozamanda farklı bir tadı oluyor tandır tadında.:))
deniycem

aman ne yapcaz ya benimki kuzu yese eşke deneyim bakıyım
valla hastalıktan hem o bitti hemde siz

mutlunun söylediklerini banada söylemişti dr. ekliyorum mayonez yasak dedi içinde çiğ yumurta var diye birde çiğ kçftede yasak çiğ et olduğu için
birtek sucuğu yiyeceksen bir gün dondurucuda beklet öyle ye demişti
bulantılar gebeliğn iyi gittiinin işareti

deniycem canım tarifi aklımda
düdüklülein şu klikli olanları var onlar güvenli hemde kolay ben de yeni başladım patatesi bile düdüklüde haşladı hemen pişti

hoşgeldin umarım bu sefer kalıcı kilo verisin
şok diyet yapma ben 102 kilo iken dr. 2100 calorilik diyet vermişti her öğünde 3 dilim ekmek hakkım vardı toplamda 12 dilim ekmek düşün ama veriliyor az yersen sonra vermezsin verdikçaazlacak yediklerin

çok sevindim canım
tansiyon ilacıidrar söktürerek düşürür tansiyonu sende sıkıntı vardı okonuda ancak fayda eder

bana uyar ancak kız asta olursa gelemem kimsye bulaşsın istemem
yumurtayı al onun temizi pisi olmaz sadece sütte temiz olanını eşin bilir tavukta alsın valla alabiirse ne iyi olur

iyi gezmeler aman çocuklarla zor valla

fırın mücver yaparken ben üstüne susamda serpiyorum çörek otuda börek gibi oluyor

bugün spor sadece kızmla 20 dakka çılgınca dansettik ama bittim 4 yaşında o ne yaptı iseberaber yaptık zıpladık durduk
toplam 150dak
gündüz diyet iyi idi ama akşam birtane kızımın ayıcıklı kekinden yedim offf:18::18:

eşimin gelişi ertelendi aralık sonu değil ocağın 3. haftası gelecek

Son düzenleme:
günaydın benim tombik güzellerim. hayırsız arkadaşınız geldi. valla kızmayın utanıyorum ama ne yapayım. tek pc. eşim olunca giremiyorum. şimdi lesliyle randevum var. bugünki yemek planımda pirinç lapası kürü yapmayı düşünüyorum 1 günlük. hala şişkinlik problemim var ve yarın diyetisyenle randevum var. yine vermemişin derse kafayı yerim heralde öpüldünüz görüşürüz. bugün buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…