- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hep öyle yapmıyor muyuz ? :)))
Valla ilbatumcum bende bilemicem çünkü daha sonra yedim:)ben araları bölerek yudum yudum yiyorum çünkü canım o satlerde ço yemek istiyor.Tarçınlı sütü çok severim geçen sene gece yatmadan muhakkak içiyordum içine 4 sakarin atıyorum aynı salep gibi oluyor aslında bu gecede yapabilirim.yediklerin gayet güzel ama nescafe ile peyniri hala anlamlandıramadım :))) nasıl oluyor tadı?
sen bugün süt ya da yoğurt almamışsın sanırım peyniri fazla tükettin değil mi canım?
bence akşam yemeğini çok geçe bırakma 8den önce yemiş ol, sindirmen daha kolay olur hemde daha rahat kilo verirsin, çok acıkırsan süt falan iç ama sıcak iç ki yavaş yavaş içesin haa tarçın eklemeyide unutma :)))
kızlar herkese merhabalar, 4 günü geçmiş ben hiç girip yazamadım, yazdıklarınızı da okuyamadım malesef, bu hafta benim diyet gümledi. neden bilmiyorum devamlı acıkma halindeyim kriz gibi. gözüm hep tatlılarda, gerçi kendimi iyice kaptırmıyorum ama durum böyle. galiba havalarında etkisiyle hafif depresyon halindeyim. küçük kızımıda durduramıyorum çocuk devamlı buzdolabının başında.. offf bu cuma kilom artıda olmasında aynı kalsın en azından inşallah... umarım herkes iyidir ve kimse benim durumumda değildir.
Biz iyiyiz canım senin durumunda geçicidir meraklanma..
Aslında bugün bende azda olsa abarttım...
inşallah canım, aslında bu durum epey sinirlerimi bozdu.. kendimi o kadar iyi hissederken diyet te çok iyi giderken ne oldu bana bilmem. yarın inşallah yeni bir güne başlayıp devam edicem...
derini merak ettim geçmişi de okuyamadım ama tansiyonu nasıl oldu. iydir inşallah.
Canım buralardayımda bu gece yur atıyorum sitenin içinde can sııntısından aslında kapatmak üzereydim karnım çok ağrıyor çokta geliyor fena hissediyorum kendimi.Derin iyiymiş şükür canım düzelmeye başalmış tansiyonu ayşeci naptı uyudumu bari bu gecede abarttımı merak ettim hadi iyi geceler bu arad sabah yolluyorum ütüyü ve ütleniceklr::)muck öptüm.yarın sabah leslie ye başlamaya karar verdim en azından yediklerimi eritmiş olurum. :)
banucummm, online görünüyorsun ama burda yoksun canım yaa...
Bugün 14 e düşmüş çok şükür daha iyi...
Canım buralardayımda bu gece yur atıyorum sitenin içinde can sııntısından aslında kapatmak üzereydim karnım çok ağrıyor çokta geliyor fena hissediyorum kendimi.Derin iyiymiş şükür canım düzelmeye başalmış tansiyonu ayşeci naptı uyudumu bari bu gecede abarttımı merak ettim hadi iyi geceler bu arad sabah yolluyorum ütüyü ve ütleniceklr::)muck öptüm.
haftaya kalıyoruz o zaman bu hafta değil. oki. cuma bana uyarda çalışanlar var ayse örneğin onun durumunu birkez daha sorarız belki izin alırım diyordu.
ctesi olursa beyzaya uymuyordu. cuma günü üzerine düşünelim ctesi olduğundaki katılıma bakalım ben gelirim her durumda büyük aksilik olmazsa.
bu aralar balık üzerine yogunlaşmak lazım. tavuk içinde köye falan gidebilsek uygun fiyata bulunur belki. çatalca civarında çok köy var oraların pazarlarını takip etmek lazım. dalokiye tavuk vermiyorum yalnız koyun gerdan. haşlanıp suyuna çorba. ama yumurta veriyorum hergün 1 tane o da iyi değil ama. bilemiyorum. organık yazanlardan alıyorum markette.
sağol canım inşallah...
iyi olduğuna çok sevindim canım ....inş. daha iyi olursun ...
bencede canım birikintiler çıktı yoksa şuan herşey yolunda ,moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum yenicem bu hastalığı ilerlemeden diyorum inş çok ilerlemez canım....derincim geçmiş olsun, bazı şeyler geçmişte yaşadığımız sıkıntıların birikintileri olarak karşımıza çıkıyor. geçen eşimin ablası da rahatsızlandı düşüp bayılıyodu sık sık. sonuç yine sinir sıkıntı stres yani birden hastalık varlığını göstermiyor, zayıf bir anını bekliyor ve çıkıyo ama en önemlisi senin moralini düzgün tutman ve kendine iyi davranman, bu şekilde yavaş yavaş atlatırsın bu rahatsızlığı inşallah...
inşallah canım çok sağol....evet canım yakınmış yaşlarımız ay boydan tutturamadık yaştan tutsun bari :))) bende almayı çok düşündüm ama hep aklıma geliyor ,annemde çok kullanıyor aslında ,onu gözüm görmüyorda kötü örneği görüyor :))) evet fiyatları çok eskiden daha pahalıydı şimdi çeşitlendikçe ucuzladı, bir arkadaşım tef.l almıştı o zamanın parasıyla elektrikli herhangi bir beyaz eşya alınabilir demişti :)))
zaten birşey yememişsin 2 öğün birleşmiş gibi olmuş, bende öğlene tost yaptım ne zamandır yememiştim nasıl hoşuma gitti :)))
dün akşam yumurtalı,kıymalı ıspanak vardı , bu akşamada etli kabak dolması yaptım ama bana 2 günden fazla yeter olduğumuz 2 kişi kim yiyecekse :) sonrada pırasa var ,bu hafta sebzeye yüklendim bakalım, pilav falan yemiyorum, çorbada içmedim bu hafta sadece sebze yemeği ve yoğurt :)))
ben her sabah çerez yiyorum badem,fıstık,çamfıstığı,fındık bunlardan toplam 8-10 tane yiyorum karıştırıp ,karatay diyeti gibi yani ekmek yemiyorum :)) omega 3-5-8-10-20 ne varsa alıyorum :))))))))))
canım çok geçmiş olsun çok sevindim, inşallah tansiyonunda düzene girer bir an önce...
çok sağol umut bencede kilo verdikçe düşecektir tansiyonum normale dönücektir, ben başta çok panikledim ama şimdi alıştım artık....İnşallah canım sağolAyda 1-1.5 gitmesine razıydım, damlaya damlaya göl olur misali. Ama sıkıya gelmemek için kendimi kandırıyormuşum, baksana damladığı da yok. Bu arada alemlerde hayırlı eğlenceler sana, yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini gördüğünü bize anlatırsın
Belli tabii canım botoks olmadığı, espiri yaptım ben :) Olsa böyle doğal durur mu? Maşallah şanslısın gerçekten..
Gözün aydın canım :) İlaç tedavisi bir şey değil, kilo verdikçe ve perhizine dikkat ettikçe kendiliğinden düşecek ve ilacı bırakacaksın göreceksin. Eşim de ilaç kullanıyor, aileden gelen idiopatik yüksek tansiyonu var. Hem ondan hem yakınlarından biliyorum :)
Aldıklarını da güle güle kullan :))
Canım, Semiran 27'sinde geliyor sabah 9.30 gibi burada olacak kısmetse, Cumartesi programı var sanıyorum, Pazar dönecek. Onun yerine cevap vermiş gibi olmayayım elbet, Ayşe konuşunca daha iyi netleşir ama en uygun gün Cuma günü gibi görünüyor. Herkese uyar mı acaba? Çalışan arkadaşlarımız katılamaz mı zaman?
Sağol canım desteğin için. Ben abarttım biraz durumu, oğlum 28 ayı doldurmak üzereydi, 20 gün kadar önce bıraktık :) Gerçekten şanslısın, ilaçsız, hormonsuz, doğal ürünler bulmak o kadar zor ki. Ben önceleri organik pazarları dolaşırdım şimdi Aydın Nazilli'den İstanbul'a getiriyorum haftalık siparişle. Eşin zaten veteriner, suni beslenen hayvanı senden benden iyi bileceği kesin, ohh daha ne? Şöyle bir örnek vereyim sana; geçen Pazar Ataşehir Migros'ta organik tavuk almak üzereydim, en uygun fiyatlısı 42.50 TL idi (bütün tavuk), sinirlendim enayi yerine konuluyoruz diye yerine bıraktım, alışveriş sonunda dayanamadım "hadi" dedim "2 aydır filan yemiyoruz, değiiklik olsun alayım bari". Kalmamıştı biliyor musun? 15 tane filan da vardı reyonda. Buralarda 5-10 misli fiyattan kapışıyor yani insanlar :))
allah iyiliğini sevincinden ne diyeceğini şaşırdın değilmi tatlı yenam, neyse ben yine çok güldüm...Deriiiiin çok sevindim anlatamam..
Bak daha düşecek görürsün, demedi deme..Düşmezse eğer bana yena değilde vena dersin..
Ayy iğrençti biliyorum ama sen yinede gülüyor gibi yap..:))))
çok sağol canım benimn....sen de bu yemekle ve azimle görmezsen aşk olsun ama görmezsende sorun yok canm yola devam süpersinnnnn
et canım benim dikkat et ilk 3 ay dikkat etmelisin zatennnnnn
bozma canım benim moralini neden yapmayasın geliyolar arada bir baksana bana arada bir gelmedi hep geldi kaldı koruma diyeti yapıyorum ama bu da güzel 88 de kaldımmm 88 89 kalıcı kilo oldu almamakta en güzeliiii sen bozma moralini yapabildiğin kadar yeterrr
hg niz hemen hemen herkesin kilo alışı aynı gibi kendinizin farkındaysanız ve istiyorsanız zayıflamayı bu iş oluyor motivasyon burda herkeste mevcut buyrun zayıflamaya...
ha şole güzel hatun seni böyle görmek ne güzelllllllll canım benim
canım benim ben 27 ekim de yani haftaya perşembe sabah ordayım uçağım 8 de perşembe cuma cumartesi ordayım pazar sabah döneceğim bana perşembe öğleden sora cuma öğleden sora ve cumartesi müsait ama erkek arkadaşımı hafta içi göremeyeceğim için cumartesi onla vakit geçirmek istiyorum sizin planınızı ben bozmayım siz yapın ben 1 saat gelirim yanınıza olmaz mı herkesi gönüllemiş olurum bana bu şekilde uyuyor zaman ancak o kadar yine gelirim sorun değil nasılsa bir ayağım ist de olmalısiz yeri bana bildirin olur mu yine konuşuruz
ablacım ohhhh o sıcaklığını buradan hissettim bende ,çok teşekkür ederim....
çok zor günlerdi banucum bugün daha iyiyim çok şükür inşallah çabuk atlatırım....İyiler ayşecimde bu aralar ayşe çok yaramazlık yapıyor ebruda ne zaman açsa gelip bilgisayarı kapatıyor gene bir dönem geçiriyor galiba.
Ohh be derin ne güzel yazına bile geçmiş rahatlığın inşallah ilaç şimdi çok daha iyi gelicek kıyamam naza annecini nasıl merak ediyor.
Kısmet nevzamansız herşey kısmet ben yıllardır uğraşıyorum artık alıştım sen nezamandır istiyosun.
Bana pazar hariç her gün uyar.
Ohh ne eğlence dimi:))
inşallah canım ,takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte....Derincim rahatlamış olmana sevindim ...takma kafana hiç bişeyi , dediğin gibi zamanla kilo verdikçe belki o da kalmayacak...
çok sağol canım ....iyi akşamlar
ankarada müthiş bir ayaz var donduk resmen
ama yürüdüm yine 2 saat
akşam bir ablamıza gittik orda mecbur azcık yedim olmasa iyiydi ama napalım yemesem ayıp olacaktı azcık yedim
derincim tansiyonunun düşmesine çok sevindim aldıklarınızı güle güke kullanın canım rahatladıkça daha da düşecek inşallah
inşallah canım, aslında bu durum epey sinirlerimi bozdu.. kendimi o kadar iyi hissederken diyet te çok iyi giderken ne oldu bana bilmem. yarın inşallah yeni bir güne başlayıp devam edicem...
derini merak ettim geçmişi de okuyamadım ama tansiyonu nasıl oldu. iydir inşallah.
iyi geceler arkadaşlar bende bir heves aranıza katıldım meğer katılana kadarmış yapamıyorum oyüzden paylaşacak birşey yokmuş gibi yazasımda gelmiyor
fazla kaçırma sen verisin ben inanıyorumadet doneminde bende kendime engel olamiyorum bazen tatli eski aklina ne gelirse canim acyip istiyor resmen aç ayi gibi oluyorum sen iyi tutmussun kendini hem merak etme bikaç gunsonra adet sisliklerin inmeye baslar bide ustune kilo verirsin insallah
Testlerde oluyormus bazen oyle duymustum uzulme banu herseyde vardir bir hayir ALLAH im zamanini bilir sen kendini yipratma diyetine adapte ol kilonu verince sitresten uzak olunca ALLAH in izniyle olur insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin (Amiiiiiiinnnnnnnn) benim kiz kardesimde suan izmirde tup bebek için gitti transferi yapildi bekleme asamasinda insallah busefer olur dualarinzi eksik etmeyin neolur
hos geldin insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli bisekilde
Kizlar bugunde ogleden sonra arkadasa gidicem oturmaya persembede baska bi arkadasa cumada bendeyiz offfffff neolucak benim bu halim buhaftada veremiyecegim galiba bide ustune +larda olursam yandim sonra bide gumletmek için ugrasacagim gerçi buara fazla yuruyemiyorum hem çok soguk hemde esim geç geliyor çikamiyorumki kizla çikmak istemiyrum soguk gerçi evlerde çok soguk kaloriferlerimizi yakmadilar kiz uyaninca yere birakmamak için oturuyoruz hep ana kiz kiyamiyorum napiyim yerler buz gibi
ama toparlanmam lazim bu cuma okllar tatil oluyor insallah buyuk oglana birakip yuruyuslerimi yapicam ozamana kadar evlerde isinir evdede yaparim olmuyor boyle moralim yerlerde valla
deniycemBende poşette yapıyorum daha çabuk pişiyor ve çok leziz oluyor..
Tüm tavuğu yaptığımda sadece tuzluyorum baharat bile eklemiyorum ozamanda farklı bir tadı oluyor tandır tadında.:))
aman ne yapcaz ya benimki kuzu yese eşke deneyim bakıyımablamın çocuk doktoru cocuklara tavuk vermeyin çok sentetik oldular demiş. imkanınız varsa koyun eti verin demiş. ben pek almıyorum artık. hatta süt bile çok içirmeyin demiş. süt yerine ayran yoğurt yedirin tavsiyesinde bulunmuş.
valla hastalıktan hem o bitti hemde sizcnm ciğerleri temiz çok şükür hırıltısı var ama ciğere inmemiş
tahlil istediler kan ve gaita (kaka)
allerji testi falan istedi olabilir diye çünkü çok uzun süren ishali var
şuan ishali geçti
ishal olduğu dönemde yapılacak tahlilleri
bakalım sonucu ne olacak
geceleri sürekli ağlıyo artık yorgunluktan ve uykusuzluktan mahvolduk eşimde bende ne olucak bilmiyorum
çocukta mahvoluyo
bu gece beşiğini odamıza alıp yatayım diye düşünüyorum bakalım
mutlunun söylediklerini banada söylemişti dr. ekliyorum mayonez yasak dedi içinde çiğ yumurta var diye birde çiğ kçftede yasak çiğ et olduğu içinet kısmını söyledi ama küvet mevzusundan bahsetmedi, ama ilginçtir, ben küvette keyif yapmayı sevmeme rağmen hamile olduğumu öğrendiğim günden beri girmekten çekiniyorum, demek ki varmış bir nedeni. bu arada bu dağa tırmanma ile aynı eforu sarfediyormuşuz bunu öğrendiğimde iyi oldu, hemen eşime yetiştireyim de fazla üstüme gelmesin
deniycem canım tarifi aklımdacanım sen o saate kadar ne işi yaptın yazık sana ya...
çok mu beklettin suda o nedenle mi çıkmış neyse görünmeyen kısma denk gelmiş allahtan
ben hiçbir şeyime karıştırmadım valla kaç kere gelin oluyorum sanki nasıl istediysem öyle oldu açıktı benim gelinliğim modelini falan ben beğendim bırakmadım onlara haberleri bile olmadı ben ankarada yaptırdım çünkü :)
seni çok iyi anlıyorum zordur mutlaka neyse canım yapsında fazla geç olmadan gerçi sen zayıflayınca tuttur söz vermiştin diye :)))
eşin sessiz kalması çok kötü ,bende kızarım benimkine bazen ,ha onlar bana birşey demediler diyemezlerde o ayrı, ben aileme herşeyi söylüyorum sen söyleyemiyorsun diye kızarım, annesi gelecek bebeğe bakmaya ancak 1-1,5 ay gelebilir diyor yahu benim annem çalışmayacak ben onu kolundan tuttuğum gibi getiririm ama bizimki diyemiyor, el kadar bebeği kime bırakacağız ya anasını düşünüyor haspam bebeği düşüneceğine...
canım çok sevinmiştim ama yaaa
inanmıyorum sana çocukları zehirleyecektin desene temizlik hastası oldun sen makarnalarıda suya bastır :)))
öğrendi valla çok fena :))) ben mikrodalga almadım canım bilemiyorum o yüzden... düdüklüde iyi olur neden olmasın canım... ben ondanda korktuğum için almadım, dayım bir keresinde açmış resmen patlamış mutfakta tavanda dahil yemek olmuştu onun o korkusunu ve şaşkınlığı hala gözümdedir ,aslında yeni nesil düdüklüler öyle değildir tabi de korktum bir kere :)
ben 31 yaşındayım canım sen?
canım benim tarfini verdiğim yemek arnavut yahnisi benim anne tarafım arnavut :))) bence denemelisin ,dediğin gibi yapıyorum bende zaten ....
hoşgeldin umarım bu sefer kalıcı kilo verisinmerhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
yeter artık bitsin kilolarla savaşımı kazanmak istiyorum
bana destek olun
çok sevindim canımkızlar bugün moralim düzeldi nihayettansiyonum düşmüş 14 8 yine yüksek ama en azından düşme olmuş .. bugün hastaneye gittim ilaca devam dedi panik atak hastası olsan tansiyonun iner çıkar ama seninki hiç düşmemiş ilaç kullanacaksın dedi...tabii bende tansiyona üzüldüğümden çok büyük korkular yaşadım 15 gündür bugün çok iyiyim allaha şükür arada göğsüme ağrılar giriyor ama geçicidir umarım çabuk atlatırım inşallah...böbreklerim içinde usgye girdim bişey çıkmadı hatta karaciğerde yağlanma bile yokmuş sevindim bu kiloya rağmen...ama neden tam idrarımı bitiremiyorum bilmiyorum artık...
hastaneden çarşıya gittim elektrik süpürgem bozulmuştu bekodan aldım , ordan kızıma pijama takımı tayt çorap filan alışveriş yaptım , iyi geldi değişiklik oldu...eşime diyorum ben düzeldim artık alışverişe başladım oda diyor bu sefer ben hasta olacağım sen bu kadar alışveriş yaparsanşaka maka perişan oldu eşimde , birde naz beni gördükçe anne yoduuuu diye sormuyormuydu mahvoluyorduk, eşim artık birgün ağlatacaksınız beni dedi çok etkilendi...
bana uyar ancak kız asta olursa gelemem kimsye bulaşsın istememyavruslar hava düzelirse özellikle bu ctesi yahut pazar buluşalım mı, semoş olayını akşam ayse arayıp soracak. söyle güzel bir hava da olursa pek keyifli olur. ben çok bilmiyorum bakırköyü en kötü bir alışveriş mesrkezinde sakin bir kafede otururuz. özetle önerilere açığım. herkes düşünsün tabi ne durumdayız bir konuşalım.
yumurtayı al onun temizi pisi olmaz sadece sütte temiz olanını eşin bilir tavukta alsın valla alabiirse ne iyi olurseninki kaç aylıktı canım ,benimki 4.ayda bıraktı beniuyuma süresi bizdede uzadı havalardan sanırım dediğin gibi...
önce porsiyonlarını 1-2 kaşık azalt ve ekmeğide bence öyle dene ,moralini bozma daha hiçbir dediğini yapmamışsın ki teşhisi koymuşsun ama tedaviye başlamamışsın :)))
aramıza hoşgeldin canım inşallah vereceğiz hep beraber...
sen tavsiyelerime uy canım vereceksin emin ol :)))
evet eşimin işinden dolayı inanılmaz şanslıyım ne zaman köye gitse özellikle bazılarıyla dostluk kurmuş mutlaka eline yumurta, süt, sebze ,meyve tuttururla gerçi ben yok istemem temiz mi değil mi dedikçe almıyor ,bazen kırılıyorlar diye alıyordu ama ben kullanmıyordum temiz desede :) şimdi deyimde getirsin bari, büyüyüncede yumurta ,tavuk alırız artık... burada olmak bu gibi açıdanda avantaj tabi.
iyi gezmeler aman çocuklarla zor vallaÇoook özeel yere gideceğiz.
Yarın akşam dışarı yemeğe çıkmayı planladık çoluk çocuk.
Bayağı bir alem olacak değilmi.?
Yapma oğlum, elleme oğlum..Hayır ama olmaz barış..hadi bak az kaldı bunuda bitir..:)))))
canım beni bu ara hiç beklemeyin siz buluşun ,sonra hava şartları uygun olunca bende gelirim. istanbullular bizden önce buluşurlar tabi siz buluşmazsanız :))) evet onu hatırlıyorum yaptım demiştin bu ay sonu yazsan bana unutmasanda ben her ay sonu 1 gün detoks yapacağım kesin, bu ayda bunu yaparım olmadı.... senin menüde süpermiş canım ,cola içmeyeli o kadar çok oldu ki :) acıkırsan yine yeşilçay iç ve leblebi ye dediğin gibi leblebi tok tutuyor .... bende acıktım ama yemeyeceğim su içip yatarım :))) 3 tane kabak dolma yedim 3 kaşıkta yoğurt :))) kabakların kalanlarından mücver yaptım fırında yarım dilimde ondan yedim sonra :))) hiç israf etmem dermişim :) nereden aklıma geldiyse mücver canım istedi, 4 kaşık yağla yaptım tavadakinden çok daha az yağlı oldu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?