Asuuu,nasılsın..
Naaptınız alışveriş yaptınızmı.?Kızlar aldımı çizme.?
günaydın benim tombik güzellerim. hayırsız arkadaşınız geldi. valla kızmayın utanıyorum ama ne yapayım. tek pc. eşim olunca giremiyorum. şimdi lesliyle randevum var. bugünki yemek planımda pirinç lapası kürü yapmayı düşünüyorum 1 günlük. hala şişkinlik problemim var ve yarın diyetisyenle randevum var. yine vermemişin derse kafayı yerim heralde öpüldünüz görüşürüz. bugün buralardayım.
dün 5 mil lesliemi yaptım ama sona acıktım biraz leblebi ve 2 ısırık susamlı kandil simiti yedim.ogün düzensiz yiyince böyle oluyor akşama tek öğünle açlıktan ölüyorum.öğlen kaçırınca akşam kısıtlıyorum ama bebekte emdikçe karnım kazınıyor.Allahtan leblebim var :)sporum 180 dk oldu.bu hafta abartmıyorum.günde 1 saat leslie yapıyom sadece.bugn ne yapacağıma karar veremedim daha.haftaya ymemleketten misafirlerim var.benmi diyet yalan olmaz inşallah haftaya.bayrama çok az kaldı.
bu arada mutluuuuuu bayrama 10 kilo hedef koydun.ortalarda gözükmüyon.benm 8 kilo oldu.kaldı 2 kilo ve bayrama da bişi kalmadı.kazanırsam gene prenses tacı isterim:))) başka kimler vardı?durumlar nasıl???
bu arada DUYURU
cuma yarışmasındaki 6. takıma:
diksiyonu düzgün
yaş sınırı yok
paylşımdan hoşlanan
alanında deneyimli deneyimsiz
ekip ruhuna ve çalışmasına yatkın
ekip arkadaşları aranmaktadır. ilgilenenlerin başvuruları çok hızlı değerlendirilecektir
ayrıca takım kaptanımız kısa süre sonra mezun olacağı için. ben bu işi kıvırırım diyen kaptan adaylarını bekliyoruz.
lesliden sonra burayım
yarın annemde tombala günümüz var oraya gideceğim sabahtan çantalarımı bile hazırladım..ama ikram olayı yok dışarıdan söylüyorlar ya et döner yada tavuk döner .bazende lahmacun ben galeta yemeyi düşünüyorum ama dayanabilirsem bakalım...
Asu'cum iyi günlerde giysin prensesler cicilerini..
--
Gününüz aydın olsun hanımlar...
Ahaha ne güzel bir duyuru böyle.:)
Sarı ilanlar.:)
Derincim, dönerde yiyebilirsin 1 adet lahmacunda yiyebilirsin..
Gece gece düşündüğün şeye bak ayol..:))
evet böyle yapmalıyız bencede yoksa gitmez kilolar...hep öyle yapıyoruz yapamazsak zaten hemen geliyor kilolar valla
hımmm demek öyle, bende dedim nasıl bir iştahtır bu :))) bende 3 ondan 5 bundan dediğin gibi bölüyorum ... evet dediğin gibi salep gibi oluyor ama ben sakarin falan kullanmıyorum bence sende kullanma azcık şeker at....Valla ilbatumcum bende bilemicem çünkü daha sonra yedim:)ben araları bölerek yudum yudum yiyorum çünkü canım o satlerde ço yemek istiyor.Tarçınlı sütü çok severim geçen sene gece yatmadan muhakkak içiyordum içine 4 sakarin atıyorum aynı salep gibi oluyor aslında bu gecede yapabilirim.
dene canım lezzetli oluyor tabi ,klikli dediğin düdüklü hangisi markası ne senin kullandığının ,memnun musun?fazla kaçırma sen verisin ben inanıyorum
deniycem
aman ne yapcaz ya benimki kuzu yese eşke deneyim bakıyım
valla hastalıktan hem o bitti hemde siz
mutlunun söylediklerini banada söylemişti dr. ekliyorum mayonez yasak dedi içinde çiğ yumurta var diye birde çiğ kçftede yasak çiğ et olduğu için
birtek sucuğu yiyeceksen bir gün dondurucuda beklet öyle ye demişti
bulantılar gebeliğn iyi gittiinin işareti
deniycem canım tarifi aklımda
düdüklülein şu klikli olanları var onlar güvenli hemde kolay ben de yeni başladım patatesi bile düdüklüde haşladı hemen pişti
hoşgeldin umarım bu sefer kalıcı kilo verisin
şok diyet yapma ben 102 kilo iken dr. 2100 calorilik diyet vermişti her öğünde 3 dilim ekmek hakkım vardı toplamda 12 dilim ekmek düşün ama veriliyor az yersen sonra vermezsin verdikçaazlacak yediklerin
çok sevindim canım
tansiyon ilacıidrar söktürerek düşürür tansiyonu sende sıkıntı vardı okonuda ancak fayda eder
bana uyar ancak kız asta olursa gelemem kimsye bulaşsın istemem
yumurtayı al onun temizi pisi olmaz sadece sütte temiz olanını eşin bilir tavukta alsın valla alabiirse ne iyi olur
iyi gezmeler aman çocuklarla zor valla
fırın mücver yaparken ben üstüne susamda serpiyorum çörek otuda börek gibi oluyor
zaten onun hareketlerini yaptıysan sıfır beden olmuşsundur :))) onların enerjilerine yetişmek mümkün mü :)bugün spor sadece kızmla 20 dakka çılgınca dansettik ama bittim 4 yaşında o ne yaptı iseberaber yaptık zıpladık durduk
toplam 150dak
gündüz diyet iyi idi ama akşam birtane kızımın ayıcıklı kekinden yedim offf:18::18:
eşimin gelişi ertelendi aralık sonu değil ocağın 3. haftası gelecek
ben yaptım 2 yıl önce faydası oluyor .........günaydın...
bende yarın yapmayı düşünüyorum pirinç lapasını..inşallah etkisini görürüz...
iyiyim canım geçen gün yazmıştım sana nerelerdesin özledim diye ama senden yanıt gelmediilbatum canım günaydın nasılsın? ne zamandır görüşemedik..
nasıl gidiyor tartı ne diyor ? ayrıca şu süt yoğurt işinde şanslıymışsın valla eşinden dolayı..
dün 5 mil lesliemi yaptım ama sona acıktım biraz leblebi ve 2 ısırık susamlı kandil simiti yedim.ogün düzensiz yiyince böyle oluyor akşama tek öğünle açlıktan ölüyorum.öğlen kaçırınca akşam kısıtlıyorum ama bebekte emdikçe karnım kazınıyor.Allahtan leblebim var :)sporum 180 dk oldu.bu hafta abartmıyorum.günde 1 saat leslie yapıyom sadece.bugn ne yapacağıma karar veremedim daha.haftaya ymemleketten misafirlerim var.benmi diyet yalan olmaz inşallah haftaya.bayrama çok az kaldı.
bu arada mutluuuuuu bayrama 10 kilo hedef koydun.ortalarda gözükmüyon.benm 8 kilo oldu.kaldı 2 kilo ve bayrama da bişi kalmadı.kazanırsam gene prenses tacı isterim:))) başka kimler vardı?durumlar nasıl???
günaydınlar herkese
mutlucum benim cuma izin almam çok zor saat kaçta toplanıcaz onuda kararlaştırırsak iyi olur
bu arada yine şehit haberi 24 şehit ama sayının 50den fazla olduguda yazıyo bi çok yerde
bir sürü de yaralı rabbim rahmet eylesin (amin)
bu pisliklere de akıl fikir versin islah etsin inş.
allah onlara akıl fikir değil onların belasını versin ,kurtulamadık şu vatan hainlerinden...
Hani sözde toplanıyorlar ya kendi memleketlerinde işte o zaman onları topluca bombalamak geçiyor içimden
insanlıktan çıkardılar bizleri ya saldırganlaştık sayelerinde onlar gibi olmak istemiyorum ama onlar bu dilden anlıyorlar
her gün içimiz yanıyor daha dünün acısını sarmadan bugün daha büyüğünü yaşadık, rabbim beterinden korusun, allah acılı ailelerine sabır versin, şehitlerimizin mekanı zaten cennet dualarımız onlarla
24 dendi 18de yaralı ama tabi içlerinde allah korusun ağır yaralılarda varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?