Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada DUYURU
cuma yarışmasındaki 6. takıma:
diksiyonu düzgün
yaş sınırı yok
paylşımdan hoşlanan
alanında deneyimli deneyimsiz
ekip ruhuna ve çalışmasına yatkın
ekip arkadaşları aranmaktadır. ilgilenenlerin başvuruları çok hızlı değerlendirilecektir
ayrıca takım kaptanımız kısa süre sonra mezun olacağı için. ben bu işi kıvırırım diyen kaptan adaylarını bekliyoruz.
lesliden sonra burayım

herkese günaydııııııııın
Asuuu,nasılsın..
Naaptınız alışveriş yaptınızmı.?Kızlar aldımı çizme.?

canım akşam görmemişim yazdığını iyiyim şükür sen nasılsın
ankara çok soğuktu dün dondum resmen bugün de öyleymiş
hafta sonu hallettik kızların ihtiyaçlarını şükür küçüğe çizme büyüğe kaban aldık
ben ortada kaldım hava da birden soğudu dün azcık baktım bişeyler ama ne alcağımı bilemedim bazıları fazla pahalı geldi sonra dün kendimi çok şişko hissettim bişey almayacağım dedim sonuç olarak dımdızlak yanineyse azda olsa ısınacakmış havalar o arada bakacaz artık

günaydın...
bende yarın yapmayı düşünüyorum pirinç lapasını..inşallah etkisini görürüz...

ilbatum canım günaydın nasılsın? ne zamandır görüşemedik..
nasıl gidiyor tartı ne diyor ? ayrıca şu süt yoğurt işinde şanslıymışsın valla eşinden dolayı..

dün 5 mil lesliemi yaptım ama sona acıktım biraz leblebi ve 2 ısırık susamlı kandil simiti yedim.ogün düzensiz yiyince böyle oluyor akşama tek öğünle açlıktan ölüyorum.öğlen kaçırınca akşam kısıtlıyorum ama bebekte emdikçe karnım kazınıyor.Allahtan leblebim var :)sporum 180 dk oldu.bu hafta abartmıyorum.günde 1 saat leslie yapıyom sadece.bugn ne yapacağıma karar veremedim daha.haftaya ymemleketten misafirlerim var.benmi diyet yalan olmaz inşallah haftaya.bayrama çok az kaldı.

bu arada mutluuuuuu bayrama 10 kilo hedef koydun.ortalarda gözükmüyon.benm 8 kilo oldu.kaldı 2 kilo ve bayrama da bişi kalmadı.kazanırsam gene prenses tacı isterim:))) başka kimler vardı?durumlar nasıl???

ece sen tacı garantilemişsin resmen bizde pek hareket yok bi ileri bi geri aynı yerimizde sayıyoruz

ben vardımda kaçla başladığımı hatırlamıyomkii. şuan 93 amaa

Ahaha ne güzel bir duyuru böyle.:)

Sarı ilanlar.:)

Son düzenleme:
Asu'cum iyi günlerde giysin prensesler cicilerini..

--

Gününüz aydın olsun hanımlar...

Derincim, dönerde yiyebilirsin 1 adet lahmacunda yiyebilirsin..
Gece gece düşündüğün şeye bak ayol..:))

kaptanımız grubunda duyururmusun dedi bende duyurdum :)
neyse lesliyi 3mil başladım ama 2 mille bitirdim oğluşumun ısrarı üstüne.
Ahaha ne güzel bir duyuru böyle.:)

Sarı ilanlar.:)

varsa ilan verilcek bişi hemen alt yapısını yazarım bak :))

günaydınlar herkese
mutlucum benim cuma izin almam çok zor saat kaçta toplanıcaz onuda kararlaştırırsak iyi olur

bu arada yine şehit haberi 24 şehit ama sayının 50den fazla olduguda yazıyo bi çok yerde
bir sürü de yaralı rabbim rahmet eylesin (amin)

bu pisliklere de akıl fikir versin islah etsin inş.

Derincim, dönerde yiyebilirsin 1 adet lahmacunda yiyebilirsin..
Gece gece düşündüğün şeye bak ayol..:))

yena doğru söylüyor onları yemek normal abartmamak önemli olan ..çok sıkınca sonra yeme krizi olarak dönüyor bize..hiç kendini sıkma derin biraz da salata ayran yersin misss.....

günaydın hanımlaaaar............

hep öyle yapıyoruz yapamazsak zaten hemen geliyor kilolar valla
evet böyle yapmalıyız bencede yoksa gitmez kilolar...
hımmm demek öyle, bende dedim nasıl bir iştahtır bu :))) bende 3 ondan 5 bundan dediğin gibi bölüyorum ... evet dediğin gibi salep gibi oluyor ama ben sakarin falan kullanmıyorum bence sende kullanma azcık şeker at....
dene canım lezzetli oluyor tabi ,klikli dediğin düdüklü hangisi markası ne senin kullandığının ,memnun musun?

evet yumurtanın pisi olmaz tabi ,süt işinide çözdüm gibi inşallah bebeğeeeme daha sağlıklı yoğurtlar yapacağım :)))
dün yaptığım yoğurtta resmen sündü ya boza kıvamında oluyor nedense...
ve yoğurdu sevmedi benimki ne yapsam acaba nasıl yedirsem, tadına baktım ekşide değildi ama yemedi
her yeni besinde bunu yapıyor tatlıda olsa ekşide olsa aynı ya
ben bu çocuğa yemek yediremeyeceğim sanırsam off ki ne offffff

hımm susam ve çörekotu hiç aklıma gelmemişti bak iyi fikir denerim bir dahakine sağol :)
zaten onun hareketlerini yaptıysan sıfır beden olmuşsundur :))) onların enerjilerine yetişmek mümkün mü :)
yani hemen hemen 1 aya yakın kadar daha bekleyeceksin demek, allah kavuştursun canım
neyse 3 hafta 3 haftadır gider 2-3 kilo daha :))))
amann o kadar hareket etmişsin ayıcık kurbanın olsun....
günaydın...
bende yarın yapmayı düşünüyorum pirinç lapasını..inşallah etkisini görürüz...
ben yaptım 2 yıl önce faydası oluyor .........
ilbatum canım günaydın nasılsın? ne zamandır görüşemedik..
nasıl gidiyor tartı ne diyor ? ayrıca şu süt yoğurt işinde şanslıymışsın valla eşinden dolayı..
iyiyim canım geçen gün yazmıştım sana nerelerdesin özledim diye ama senden yanıt gelmedi ((
tartı iyi gidiyor ama spor çok kötü
evet şanslıyım eşime yamuk yapamıyorlar :)))

aslında sabah -öğle korunmaktansa akşam korunmak daha iyi yoksa akşama çılgınlar gibi yiyoruz
leslie çok yavaş ya sencede öğle değil mi?
misafir varsa diyet az ya da çok yalan oluyor malesef
ya ben onu hiç hesaplamadım acaba benim kaç kilo oldu ki?
yani 10 hafta denildiğinde ben acaba kaç kiloydum onu bilemiyorum, acaba o tarihin çizelgesini bulabilir miyim ki?
bende merak ettim şimdi bak....

allah onlara akıl fikir değil onların belasını versin ,kurtulamadık şu vatan hainlerinden...
hani sözde toplanıyorlar ya kendi memleketlerinde işte o zaman onları topluca bombalamak geçiyor içimden
insanlıktan çıkardılar bizleri ya saldırganlaştık sayelerinde onlar gibi olmak istemiyorum ama onlar bu dilden anlıyorlar
her gün içimiz yanıyor daha dünün acısını sarmadan bugün daha büyüğünü yaşadık, rabbim beterinden korusun, allah acılı ailelerine sabır versin, şehitlerimizin mekanı zaten cennet dualarımız onlarla

24 dendi 18de yaralı ama tabi içlerinde allah korusun ağır yaralılarda varmış...

son bilgiye göre 26 şehit 22 yaralı cnm bakanlık açıklaması bu

herkese günaydın bug
ün diyetime tam olarak başlıyorum sabah 2 dilim ekmek +krem peynir ama çok az bir şey+1 tatlı kaşığı reçel
ara öğünde yarım ayva alkışı hak ettim herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…