Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok moralim bozuk. Nasıl anlatılabilir ki? Tarifsiz üzüntü, isyan, öfke.. En çok da yarın unutulup gideceği fikrine dayanamıyorum. Vurulup ölen sadece askerlerimiz değil, toplumsal bilincimiz galiba aynı zamanda (

yena senin kilonu bulamadım.

günayydınnn hayde bismillah diyerek başlangıç kilomu bildireyim allahım bana azim ver lütfen:18:yemiyeeyim
başalangıç kilom 89.500
herkeze hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalar
bildirimim
geçen hafta 85.1
bu hafta 84.2
giden 900gr
sporum da 210 dk

kilo bildirimi yapiiim bayramda dikkat etmedim öncesinde vermiştim zaten bu 600 gr ı.bayramda da korumuşum:)))
geçen hafta :94,9
bu hafta: 94,3
giden:600gr
spor yok

slm kizlarr
yenacim kilomum 67.7kg

ben bildirim olmucak sanıyordum kusura bakma canım ...........

kilom aynı 124.........

bende 08.09.2011 de katılmışım. 97.8 ile başlamışım. geçen hafta 93.500 dü.

Allah şehitlerimize rahmet etsin
bunu yapanlar destekleyenler sebep olanlara Allah bir daha fırsat vermesin
üzülmekten başka yapacağımız bişeyin olmaması ne kötü

çok güzel anlatmışsın canım ,malesef unutturuluyor ve biz gerçekten toplumsal bilincimizi kaybediyoruz
bende 08.09.2011 de katılmışım. 97.8 ile başlamışım. geçen hafta 93.500 dü.
ellerine sağlık canım ,bende kendi kilomu buldum ve ne zaman katıldığımı :)))

amin canım, allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.....

Gerçekten nasıl bir acıdır bu bizler böyle üzüldük yakınları ne haldeler Allahım inşallah bu hainlere bir daha fırsat vermesin nedir bu böyle pusular kurup gencecik insanları yok etmek anlayamıyorum.........Ölen şehitlerimize Allah rahmet eylesin işallah yaralılarda biran önce iyileşirlerde şehit sayılarımız artmaz:(((

az önce burada mor renkle ismi yazılı olan burhan diye biri vardı :))) ajan mıdır nedir :)))

benim gelişim sürecim :))):112:

12 ağustos- 98 kilo ( aslında 99 kilo ile başlamıştım ama o dönem sıkı bir diyet yapamadım emzirdiğimden )

19 ağustos- 97.5

26 ağustos- 96.6

2 eylül- 95.4

9 eylül- 94.3

16 eylül- 94.1

23 eylül- 92.9

30 eylül- 91.1

7 ekim- 89.3

14 ekim- 88.6

bakalım bu hafta nasıl bir seyir göstereceğim ,umarım gider fazlalıklar, bu ay sonuna 85 olmam gerek hedefime ulaşmam için ,her ay 5 kilo dedim inşallah öyle olur ....

inşallah canım inan çok sevindim düzelmene. daha dikkatli ol bundan sonra bir daha da olmasın inşallah.
[

merhabalar arkadaşlar, bu gün bıraktığım yerden devam ediyorum.
inşallah bu şekil devam ederim.
ayşecim emir daha iyi olamadı mı? üzüldüm valla haberlerini ver, bende kaç gündür giremiyorum. açtığım zamanda ayşe gelip çat diye kapatıyor bilgisayarı. ne diyim artık çocuk birlikte vakit geçirmek istiyor.

bu arada çok üzüldüm bu gün şehitlerimize ne kadar büyük bir acı Allahım sabır versin ailelerine milletimize...
yazık çok yazık tertemiz gencecik canlar gidiyor moralim çok bozuldu. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah....

İyi günler hanımlar;diyemiyorum;çünkü çok kötü bir güne uyandık....

Allah;şehitlerimize rahmet eylesin;ailelerine ve sevdiklerine sonsuz sabır diliyorum.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah...

Caniler;aynıyla cevap alır.Allah islah etsin,fırsat vermesin.....

Halkı birbirine düşürmeye çalışanlarda kendi kötülükleri içinde boğulsunlar.....

Sevgili ATA'mız bu günleri görmüşte bakın bir şiirle anlatmış bize ,ama biz hala başka mecralar ararız.....................

Son düzenleme:

canım maşallah süper inşallah böyle devam edersin.hedefine az kalmış eminim vericeksin..

valla dayanamadım aldım bile topuklu ayakkabı 8 li rakamları inşallah bu hafta görürüm diyorum ben de ama kısmet tabi.Havalar soğuyunca tembelleştim biraz açıkçası geç kalkıyorum daha hareketsizim o yüzden yavaşlayabilir kilo verişim.Ama geri almıyım da yavaş olsun varsın sorun değil.Kendi kendime evde yaptığım hareketler var.Bir de şu leslie yapan arkadaşlarım benim adsl sınırlı kota götürmeyen bir link varsa yaptığınız bana da önerirseniz sevinirim.Ben 70 dk lık bişi buldum ama kotalı ((

cnm bende merak ettim kaç gündür girmeyince
emir ishal değil şuanda ama grip genel olarak daha iyi bakalım
ishal olunca tahlil yaptırıcaz allerjıden şüphelendiler bu sefer
öyle ugraşıp duruyoruz yani

ya kızlar 10 haftada 10 kilo olayına start verip 1 kilo vermemek çok ama çok acı oldu. demekki ne yapmıyormusuz büyük lokma yiyip buyuk laf etmiyormusuz. buaralar benim vucudum kilo vermek istemiyor. beynimle olan uyumu yitiridik. iştahım çok ama çok açık. inşallah cumadan buyana aldığım 1.5 kg atmayı başarırım. benim en büyük amacım en azından 2-3 kg vererk 85 altına inebilmek bayrama kadar.7 lereden çoktan vazgeçmiştim. o da zor bakalım. pek motive idim neoldu oldu.

neyse başarı ile ilerleyenleri şimdiden kutlarım. en azından bazılarımız kendileri için verdikleri sözü tuttular. şimdi bir tarih daha belirleyeceğim olacak olanlar.yok yok şu bayrama kadar olan85 altını göreyim daha bişi istemiyorum offffffffffffffffffff.

mutlu nasılsın cnm
şimdi 29 ekim kesin mi buluşma tarihi ?
bi de saat kaçta olucak ?

29 ekim bulusma olacak gibi. çalışanlar ctesi gelebilirler. henüz ceco dan yağmurgözlüden bir cevap göremedim. saat ve yer konusunu da haftaya netleşiriz.

umutt, leah(bana hafta içi uyar dedi ama bir kez daha sorarız.) nevzamansız, tebessüm karsıdan gelecekler. tam bir toparlama yaparız. bakırköy diye konuşmusruk. ulaşımı en kolay yer diye. orada uygun bir mekan buluruz. semoş için biraz sıkıntılı ctesi, zormuş bu işler yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…