son bilgiye göre 26 şehit 22 yaralı cnm bakanlık açıklaması bu
İyi geceler arkadaşlar.....
Nihayet geçmişi okuyup bitirdim...Maaşallah ;genelde bayramı iyi geçirmiş sayılırız...
CECOCUĞUM ve BANUCUĞUM;
Hastalarınıza geçmiş olsun;acil şifalar inşallah....
YENACIĞIM;
Yarın sabahtan bildirim yapamam bu yüzden şimdiden kilomu bildireyim...Pek yüzüm yok ama neyse...
KİLOM: 93.600 (+ 900)
SPOR : YOK Canım....
YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ :HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...
kızlar giremedim ne zamandır sizi çok özledimmmmm, evime döneyim hayırlısıyla daha çok beraber olacağız inşallah bende ayın 5inde çok fena spora başlıyorum ha :))))
bu arada yarın belki girerim belki giremem kilo bildiriminde bulunayım, bugün tartıldım çünkü
yenaaaaaaa canımmmmmmm
geçen hafta: 96.6
bu hafta:95.4
ve gidennnnnnnnnnn 1.200 :))))
ya buraya başladığımda 99dum ,çoooooooooook iyi oldu buraya gelmem ya sonsuz teşekkürler
merhabalar, herkesler iyidir inşallah.
çok kısacık süren 3 günlük tatilimden sonra bu sabah işe gelmek nasıl kötü anlatamam.sizleri de izledim vallahi... bayramda yazamadım hiç
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
kilo bildirimi hiç yapasım yok . regl olmaında etkisiyle sanırım 100 rakamını bi gördüm 99,9 indim enson 100 diyelim çok fena artılardayım aşırıda yememiştim ama yinede yedim biraz etkisinide hemen gösterdi...
sporum hiç yok..inşallah bugün başlamış oldum sağlıklı beslenmeye... gerisi gelsin artık lütfen...
günayydınnn hayde bismillah diyerek başlangıç kilomu bildireyim allahım bana azim ver lütfen:18:yemiyeeyim
başalangıç kilom 89.500
herkeze hayırlı cumalar
herkese hayırlı cumalar
bildirimim
geçen hafta 85.1
bu hafta 84.2
giden 900gr
sporum da 210 dk
kilo bildirimi
geçen hafta 81.9
bu hafta 82.1
gelen +200 maalesef
bayramda dikkat ettim ama ilk gun baya karistirdim az ondan az bundan derken neyse bunada sukur
aslinda bugun regl olmam gerekti ama gecikecek galiba onun sisligide var oyuzden moral bozmak yok
sporum 180dkfazla yapamadim bayram nedeni ile
kilo bildirimi yapiiim bayramda dikkat etmedim öncesinde vermiştim zaten bu 600 gr ı.bayramda da korumuşum:)))
geçen hafta :94,9
bu hafta: 94,3
giden:600gr
spor yok
yenacıgımmm ve sevgili az fazla kilolu arkadaşlar geçmiş bayramjınızı kutlar sglıkla zayıflamak dilerim hepimize
benide yaz bakım yenam 108.5 olarak kayıtlara
sabah tost yemiştim domatesli kaşarlı
yeşilçay ve ada çayı içtim birer bbardak
Yenacığım kilo bildirimimi yapıyorum..bayram artıları bıraktı...
kilom:96,700
bayramda yenilecek diye hazırlık yapmıştım.gelen giden olmadı.bende birazını yedim.birazını dağıttım..herhalde fazla yemişim..
yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmişler.
hayırlı cumalar olsun..
slm kizlarr
yenacim kilomum 67.7kg
yenacım kilo alma rekoru bende heralde bende afedersiniz ötüz gibi yedim, ama yemek değil baklava diyeti yaptım, her gittiğimiz yerde tatlı tatlı yemek yemeğe bile fırsat bulamadık ,
birde üzerine dün regl oldum sonuç +2.5 yazık oldu ramazanı aç tuttum ,
geçen hafta 115.5
bugün 118
selam kızlar nasılsınız. öncelıkle hepınızın gecmıs bayramı mübarek olsun. ben kayınvalıdemdeydım sımdı eve gırdım ve üzerimdekılerı atıp bildirim yapayım dedım. bugun tartılamadım dünki kilomu yazıyorum 105,4 yanı geçen haftayla aynı kılodayım. oysakı slaı sabahı 104,6 ydı neysekı gecen haftakı kılomu geçmemişim. hepınızı kocaman öpüyorum
ben bildirim olmucak sanıyordum kusura bakma canım ...........
kilom aynı 124.........
Umut , mutlu naber?????
Yena beni affet, aslinda guzel bildirim yapacaktim ama bu sabah esim aniden hadi toplanin Sile'ye gidelim 5 gundur ev ustume basti dedi... Apar topar cikip gittik. Aslinda cok mizmizlandim, istemedim basta uc cocuk kum icinde bir semsiye altinda ne isimiz var dedim ama cok iyi oldu. İlk defa gitik, istanbul'a 1 saat ve muhtesemdi.. Ne kito vardi, ne asiri muzik, super bi beach bulduk, eglendik, cocuklar da cok uyumluydu... Kavgasiz gurultusuz eve donduk...
Ben de nildirim yapiim, ekleyemeSen de haftaya bakariz artik...
Kilooooooommmmmmmm 82.7...... Bir haftadir 70 lerin hayalini kuruyorum.
Ceco, kizina iyi ki dogdunlar..
Pinar hala istanbul'da misin?
Asu yaptin gwne yapacagini ben sana ne diyim... Ramazan demeden bayram demeden dere tepe dumduz gittin masallah... Ama okullar acilsin, hergun lesli yapicam ben de...annem de geldi gelibolu'dan, kucugu onun kucagina, ortancayi da yardimcima...gelsin Lesliler...
Merabaaaaaa
Yenaaaa cok ozur dilerim bu gun 1 dakka oturmadim ev fena ben de daittim neyse.
Kilom 500 gr artmis 89.00 Kg
Kilo veremleri onceliklde beyzami kutlarimmmm. Elbette sabit kalanlari da pzt milad arkadaslar gunde 1 saat yuruyusume baslayacagim ben de yabadabaduuuuu
Hepinize hayırlı geceler kızlarrrrrrrrrr
Gecikmelide olsa gelebildim şükür ama maalesef listeyi yine kaçırmışım :44: malum KPle ilgilenmek zorundayız devamlı.
Bu hafta doğru dürüst spor yapamadığım için sonuçta ona göre ama yinede gururla söylemeliyim ki 200gr gitmiş
geçen hafta 118.4 ü yanılmıyorsam
bu haftada 118.2
fark -200 gr ama olsun ucundan eccük da olsa gitmiş totoşun
kendinize iyi bakin
öpüyorum sizi kocaman
...
ben yaptım 2 yıl önce faydası oluyor .........
iyiyim canım geçen gün yazmıştım sana nerelerdesin özledim diye ama senden yanıt gelmedi((
tartı iyi gidiyor ama spor çok kötü
evet şanslıyım eşime yamuk yapamıyorlar :)))
bende yapayım , ne kadar süre ile yapmıştın ?
canım bende özledim valla , yazdığını görmedim daha doğrusu haftasonu hiç girememiştim hatta pztside bakamadım ,2 gündür düzenli giriyorum ama geçmişi okuyamadım ..kusura bakma canım...iyiyim çok şükür , geçen haftadan beri spora başladım ,eve gidince 50 dk.yürüyorum,şimdilik yeterli...ama yemeden pek kısabildiğimi söyleyemem...bakalım cumaya ne diyecek tartı...
çok güzel anlatmışsın canım ,malesef unutturuluyor ve biz gerçekten toplumsal bilincimizi kaybediyoruzÇok moralim bozuk. Nasıl anlatılabilir ki? Tarifsiz üzüntü, isyan, öfke.. En çok da yarın unutulup gideceği fikrine dayanamıyorum. Vurulup ölen sadece askerlerimiz değil, toplumsal bilincimiz galiba aynı zamanda(
ellerine sağlık canım ,bende kendi kilomu buldum ve ne zaman katıldığımı :)))bende 08.09.2011 de katılmışım. 97.8 ile başlamışım. geçen hafta 93.500 dü.
Allah şehitlerimize rahmet etsin
bunu yapanlar destekleyenler sebep olanlara Allah bir daha fırsat vermesin
üzülmekten başka yapacağımız bişeyin olmaması ne kötü
günaydınlar herkese
mutlucum benim cuma izin almam çok zor saat kaçta toplanıcaz onuda kararlaştırırsak iyi olur
bu arada yine şehit haberi 24 şehit ama sayının 50den fazla olduguda yazıyo bi çok yerde
bir sürü de yaralı rabbim rahmet eylesin (amin)
bu pisliklere de akıl fikir versin islah etsin inş.
Gerçekten nasıl bir acıdır bu bizler böyle üzüldük yakınları ne haldeler Allahım inşallah bu hainlere bir daha fırsat vermesin nedir bu böyle pusular kurup gencecik insanları yok etmek anlayamıyorum.........Ölen şehitlerimize Allah rahmet eylesin işallah yaralılarda biran önce iyileşirlerde şehit sayılarımız artmaz:Allah şehitlerimize rahmet etsin
bunu yapanlar destekleyenler sebep olanlara Allah bir daha fırsat vermesin
üzülmekten başka yapacağımız bişeyin olmaması ne kötü
canım ben ilk yaptığımda 2 gün yaptım ve 2 kilo gitti, sonra tekrar 2 ay sonra falan yaptım 1-1,5 arası gitti ve almadım sonra, dikkat edeceksin tabi yoksa aynen gelir.... spora başlaman iyi olmuş bende zumbayla idare ediyorum bebiş büyüdükçe hiç durmuyor :)
inşallah canım inan çok sevindim düzelmene. daha dikkatli ol bundan sonra bir daha da olmasın inşallah.sağol canım inşallah...
bencede canım birikintiler çıktı yoksa şuan herşey yolunda ,moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum yenicem bu hastalığı ilerlemeden diyorum inş çok ilerlemez canım....
inşallah canım çok sağol....
çok sağol umut bencede kilo verdikçe düşecektir tansiyonum normale dönücektir, ben başta çok panikledim ama şimdi alıştım artık....
allah iyiliğini sevincinden ne diyeceğini şaşırdın değilmi tatlı yenam, neyse ben yine çok güldüm...
çok sağol canım benimn....
ablacım ohhhh o sıcaklığını buradan hissettim bende ,çok teşekkür ederim....
çok zor günlerdi banucum bugün daha iyiyim çok şükür inşallah çabuk atlatırım....
inşallah canım ,takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte....
çok sağol canım ....
sağol canım beni merak ettiğin için..bugün çok şükür düşmüş biraz tansiyonum bende sevindim inşallah dahada düşecektir...
benim gelişim sürecim :))):112:
12 ağustos- 98 kilo ( aslında 99 kilo ile başlamıştım ama o dönem sıkı bir diyet yapamadım emzirdiğimden )
19 ağustos- 97.5
26 ağustos- 96.6
2 eylül- 95.4
9 eylül- 94.3
16 eylül- 94.1
23 eylül- 92.9
30 eylül- 91.1
7 ekim- 89.3
14 ekim- 88.6
bakalım bu hafta nasıl bir seyir göstereceğim ,umarım gider fazlalıklar, bu ay sonuna 85 olmam gerek hedefime ulaşmam için ,her ay 5 kilo dedim inşallah öyle olur ....
ben bu hafta seni 8leri görür diyordum açıkçası ,neyse haftaya kesin diyorum :)
topuklu ayakkabılara az kaldııııııı, gerçi ben okulda pek rahat edemiyorum tüm gün ayakta, bende dışarıda giyerim şıkır şıkır :))))
merhabalar arkadaşlar, bu gün bıraktığım yerden devam ediyorum.
inşallah bu şekil devam ederim.
ayşecim emir daha iyi olamadı mı? üzüldüm valla haberlerini ver, bende kaç gündür giremiyorum. açtığım zamanda ayşe gelip çat diye kapatıyor bilgisayarı. ne diyim artık çocuk birlikte vakit geçirmek istiyor.
bu arada çok üzüldüm bu gün şehitlerimize ne kadar büyük bir acı Allahım sabır versin ailelerine milletimize...
yazık çok yazık tertemiz gencecik canlar gidiyor moralim çok bozuldu. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah....
mutlu nasılsın cnm
şimdi 29 ekim kesin mi buluşma tarihi ?
bi de saat kaçta olucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?