Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yanlış okumadıysam umutt dün ben gelirim yazdı bu durumda sadece leah olmıcak galiba
yağmurgözlü c.tesi çalışmıyo gelirim demişti hatta gamze-20 ile gelicekti hala aynı ise planları tabi
semiran en fazla 1 saat ugrarım yanınıza dedi
cecoda gelirm demişti

Son düzenleme:

mutlucum nacizane bir öneri ama yürüyş veya leslieni artırsan?lselieyi sevmiyorum demiştin ama evde ev işi yapmaktan veya boş durmaktan iyidir.yada hergün çık gez diyeceğim ama havalar soğudu.ben çok tartıldığımdan biliyiorum.o gün çocukları parka bile götürsem yada 15-20 dk yürüsem veya alışverişe gitsem daha fazla gr olarak azalıyorum.evdeyken az da yesem azalmıyorum.hareket ettiğimde (60 dk leslieye taktım şu sıralar) bu kadar çabalıyorum bari 1 dlm pasta yemeyeyim diye düşünüyorum veya çikolatadan 1-2 ısırık alıyorum çocuklarınkinden(gerçi kızıyorlar ama).sen çok yollar katetmişsin tabiki bıkkınlık gelmiş olabilir,vücudun direniyor olabilir.eşin fln da yiyorsa karşında veya canı istiyorsa o zman çok daha zor olur.benimkine de dr kilo ver dediği için o da akşam yemelerini azalttı.eve çok abur cubur almıyoruz.

bi de bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut verdiği 1 kiloyu 10 günde unuturmuş ve hamilelik haricinde aldığı en fazla kiloyu hep hafızasında tutarmış, bütün idealide tekrar o kiloya ulaşmak olurmuş
.aslında senin yeni kilonu vücuduna alıştırman bile çok çok büyük başarı bunuda sakın unutma şeker kız:))

yuruyus seviyorum ben ama mümkün olmuyor buara. bebeği çıkarmak istemiyorum, eşim çok geç geliyor akşam yemeklerini de onunla yemeye başladım tam oldu. abur cubur isteğim yine tavan. bilemiyorum. motive değilim ececim, yani 5 ay gibi bir sürede anormal motive idim ay da bir kere 5 kilo verirsem o da bir kaçamak yapıyordum. fazla bir dilim ekmek bile rahatsız ediyordu. şimdi haftada 3 gün abartı yemeye başladım. aşırıya kaçtığım günlerin ertesi günü daha sinirle yemeye saldırıyorum. bilemedim yoruldum mu sıkıldım mı.geceler uzadı o yuzden daha çok yemek yemek istiyor bunyem. garip özetle herşey. yılbaşına 75 ile girmek gibi bir hayalim var bakalım 1-2 güne toplanmam sart oldu.

tavsiyelerin için tesekkür ederim. ben de tam düşünüyordum ne yapsam diye. lesli zor da belki kürek çekerim. evde askı olarak kullanılan bir kürek aletim var.80 altına başlayayım dedim yok veremiyorum. başlamak en iyisi.

merhabalar kızlarr sabh tv de haberlerı gorunce sok oldumm çok üzüldüm kimlerin canları yandı kimlerin kuzuları can verdı kımbılırr Allah sabır versın hepsinin alesınee Allah rahmet eylesın ...

kızlar sızde bulusmaya karar vermışsınızz iyi olmuşş bıze fotolara bakmak düşerr artıkk bol bol laflayın bakalılmm

bu gun dıyet acısından guzel dı sabah 50gr ekmeğin arasına peynır ve marul koydum 1bardak şekersiz cayla yaptım kahvaltımıı

öglen 45 dk yürüdüm havagüzel bugunn

öglende

1kt peynır 3kasık yogurt 1kase mercımek yemegı 2dılım ekmek yedım

az once de ara olarak 1çb leblebi yuttumm

aksamada mercıegın yanıda kabak olacak menu aynıı

öptümm sizlerii..

mutlu canım ben gelmeyi çok istiyorum ama c.tesi çalışyıorum zaten izin kullanıcam yarından itibaren izin alma şansımda yok sizinle tanışmak ne güzel olurdu.neyse bolbol foto koyarsınız inşallah. ben de yarın samsuna gidiyorum eğer vakit bulursam semiranla görüşeceğim.

saat 4 olmuş kızlar ben kaçıyorum ufak ufak sabah görüşürüz
araba almaya niyetlenmiştik bakalım eger parayı denkleştirirsek kredi ile alıcaz
şimdi eşimle gidicez bakalım bakmaya hayırlısı ile olur inş.
abisi ile de konuşmadığı için artık daha çok istiyo araba
çocuk hasta oluyo bişeye lazım oluyo kimseden almıyo
abisinin arabasını ortak kullanıyoduk o aldırmadı bize gerek yok dedi hep ama şimdi mecbur alıcaz ! hayırlısı bakalım

aman kızlarr bakın hepımızz foto beklıyoruzz makınalarınızı almayı falan unutmayın sakınn

aynen canım büyük konuştukta 10 haftada 2.5 kg vermişim ayıpya. resmen iştahı açık yemek yemiyorum doru düzgün ama yine tatlıya felaket sardım canım sen o kadar kılo verdın normaldırde ben hangi yüzle yiyorsam onu bilemiyorum. 25 inde dönüyorum samsundan bende barı bayramda 95i göreyim başka bişe istemiyorumyaa çok bunalıyorum değişen bi şey spor zaten yapamıyorum. düşünüyorum en iyisi spor salonuna yazılmak biliyorum onada sürekli devam edemem. uf puf moralmen çöküntüdeyim kızlarrrrrrrr kızın banaaaa:18:

topiğin genelinin iştahı açık gibi görünüyor en azından almayalım da arkadaşlar bi şekilde dengeleyelim sporumuzu yapalım
bugün yürümedim çıkmadım hiç dün çok üşümüştüm zaten 2 saat yürüdüm bugün de dinleneyim yarın yine yürürüm
akşam için brokoli haşlıyorum yoğurtla yerim birazda haşlanmış tavuk göğsü iyi bir akşam menüsü kahvaltı ve öğle yemeği fiyaskoydu

içim kan ağlıyor , karşı gelmek istiyorum , bağırmak haykırmak istiyorum ...ama kime karşı neye karşı ...
dilimizden ne kolay dökülüyor artık '' şehit ailelerinin başısağolsun ''demek , ne kolay söylüyoruz öle değil mi ...eee 2 yıl 5 ayda tam 258 defa söylemişiz ... o pislik lanetlere de içimdekileri anlatmaya yetecek lugatım yok , yetmez maalesef ...

canım maşallah süper inşallah böyle devam edersin.hedefine az kalmış eminim vericeksin..
inşallah canım ,evet bu ay belirlediğim hedefe az kaldı ama daha çooooook var gidecek olan......
yüreğimiz yandı yakanları allah daha beter etsin........
ATATÜRK gibi bir liderin bir daha gelmesi zor rabbim onu bizim milletimize nasip etmiş ama kim değerini biliyor.....
harikasın canım ya aldın demek... bende babet aldım eşim 80i görünce demişti aldık :) şimdi çanta ya da çizme alacağım tabi şu 8 kilo giderse :)) bence göreceksin dayaaaaaaaaaaannnn :))) ben benim oğlanı gönderyeim sana kurulu saat gibi 7de ayakta ... tabi canım gitsinde yavaş gitsin daha fazla bize yük olmasında... ben onu bilemiyorum canım...
canım ne olur sıkma canını ,tamam öyle dedin ama olmadı ne yapalım. bundan sonra olacak hem sen 25 kilo vermişsin kolay mı kalmış 11 kilon o da gidecek yaza fıstık gibi olacaksın . bence sen akşam yemeklerini eşinle ye ama salatayla falan geçiştir, geç yeme o gelemden ye onunla salata ye. hareketini artır ki mutlaka faydası olur. madem leslie sevmiyorsun zumba yap benim gibi, kan ter içinde kal :))) bayrama kadar bende 85 altına inmeyi hedefliyorum ve tebbessümde hadi sende var mısın yarışa :))))
tatlı senin sorunun işte ,sende söylemişsin yeme 2-3 gün unutursun ,sonra canın isterse azcık yersin kimse elinden almıyor ya :))) aslında spor salonuna gidebileceksen en iyisi keşke bende gidebilsem hemen yazılırdım....

bence akşamı az yiyerek geçirmek daha iyi ,sabah ve öğlen yediklerimiz harcanıyor gün içinde ama akşamkiler harcanamıyor...... men gayet güzel afiyet olsun canım......

inşallah gönlünüzden gecen bişi çıkar araba sart, hele bebekle çok büyük kolaylık. Allah herkese bir ev vbir araba nasip etsin.

asu neyi fark ettim şu kahvaltılık gevrekleri olmazsa yemeyelim. çok kolayıma geliyor pırt hazır yemesi kolay. ama yaramıyor domates peynir ekmek yumurta çok daha iyi. birde akşam saat 7 den sonraya kalmaması sart yemeğin. ne kadar geç o kadar artı tartıda. hem de 1 tabak yerine 2 tabak yemek götürmemek lazım. ben hala bunda yağ yok bu sebze falan değip çat 2. tabağı dolduruyorum.

ben sabah bir kase gevrek yedim.
ara 1 elma
öğlen 2 lahmacun 1 bardak ayran
ara 1 elma
akşam çorba yemeyi düşünüyorum. 1 dilim ekmek yerim.
gece meyve yerim heralde emin değilim.

Son düzenleme:
zaten gevrekler beni çok susatıyor ve zun süre tok tutmyor en iyisi dediğin gibi klasik kahvaltı akşamı hafif geçirmek çok önemli ama en zoru da o zaten
benim menü senden berbat
sabah 2dilim baklava çay akşamdan gözüme kestirmişti
ara mandalina erik
öğlen sarı leblebi ve konya şekeri bu tamamen plan dışıydı sabahki planlıydı ama
akşam da brokoli yaoğurt haşlanmış tavuk göğsü
yürüyüş yok bugün
su içmek de çok önemli onu içiyorum neyseki 3lt

asu neyapıyoruz biz yaaaa biri bizi durdursunnnnnnnnn
ben de dün 2 tane sinikırs yedim 1 tane de dolapta var resmen aklımdan çıkmıyo

yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.

görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.

arkadaşım beni sorun etmeyin 1 saat olsun geleceğim haftasonu olursa diğer günler de uyar o gün de sorun yok ben herşeye uyarımmmm sizi seviyorummm
evettttt bekliyorum haftasonunu nevincim
asu neyapıyoruz biz yaaaa biri bizi durdursunnnnnnnnn
ben de dün 2 tane sinikırs yedim 1 tane de dolapta var resmen aklımdan çıkmıyo
siz napıyonuzz hemiiiiii yeyin yeyin bana nasılsa yetişemezsinizzzz bugün adet oldum kıvranıyorum ama ole bir açıldı ki iştahım bir de toplantı trafiği okula simit falan aldım börek yedim ne kadar yediğimi dimeyim eve de geldim karın ağrısıyla 4 te annem çay yapmış köfte vardı kepek ekmekle 2 köfte yuttum artık yemek falan yasak bilmiyorum kaç kilo oldum bir de adetim artık +4 kiloyla karşınızda olurum oy oyyyyyyyy
Bu arada terör konusu sabahtan bu yana dengemi altüst etti ne desek boş ve anlamsız 26 anne de eridi gitti Allahım sabırrrrrrrr diyorum ne denecek söz ne de başka bir şey telafi etmez acıyıııııı
tek duygu bu tek bayrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…