Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katılıyorum beyzuş ablacım içim bi tuhaf oldu ki görünce bende dedim helal olsun...
50dk.sporumu yaptım ve doğru duşa....

bende istiyom topuklu ayakkabıda. bu kiloyla topuklar ezilip gidiyor. hiç içim atmıyor. işe başlayınca alcam ciciler. şimdi bişeye heves etsem eşim ondan yokmu zaten deyip başlıyor. canım leslide hareketler aynı zaten. 500 adımlık bişey var. onu izle hareketleri kavra. değişimli 20 kez yap. arka fonada hareketli bir müzik aç. 20 adım yap arkasından 20 ileri geri yap 20 adım 20 bacak çekme 20 adım 20 yanlara tek adım 20 adım 20 yanlara çift adım vs diye devam et. kendi sporunu oluştur. hızını kendin ayarla. süresinide kendin ayarla. yavaş yavaş başla sora hareketleri daha tempolu yap. bitirmeye doğu yavaşlaki vücudun gevşesin.
yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.

görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.

güle güle git ve gel helali hoş olsun sende helal et. 5 günden önce dönmezsen bende ay sonunda bayrama gitcem.

Çok güzel bir akşam menüsü haftaya bende ete geçicem o zaman yanında brokaliyle yaparım.
yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.

görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.
Güle güle git gel canım.
Helal olsun kk ya......

Fondaki bayrak; yüreğimi titretti....
Benimde içim ürperdi bravoooo KK sana.

Bugün yediklerim.
sabah
1 kase nesfit.
Öğlen
3 yk çorba 3 yk kurfasulye.
Ara
2 mandalina 1 küçük elma 1/2 paket 75 kal kraker 1 tane mısır gevreği 30 kalori bunları 1 saat arayla yedim.
Akşam
Kurufasulye salata 1 dilim ekmek yiycem daha yemedim.
Bu kadar dikkat etmeme rağmen kilo verimim yok ne güzel 106.8 dim şimdi tartılıyorum 108 çıkıyor adetinde etkisi vardır muhakkak ama hiçmi vermedim canım deli gibi tatlı istiyor ama yemiyorum delircem valla.

Canım, 29 Ekim resmi tatildir, o gün de çalışıyor musun?

Kızlar bir önerim olacak. Buluşma günü erken buluşsak, beraber kahvaltı etsek? Örneğin saat 10.30'da. Böylece Semiran da daha fazla kalır yanımızda, herkes de günü iyi değerlendirmiş olur. Yok, çok erken toplanmak zor olur derseniz 12.00 gibi buluşsak öğle yemeği yesek beraber? Mekanı buna göre seçeriz, yemek yiyeceksek ona göre, kahve+sohbetse ona göre bir yer olur.

Buradan gidecek arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz.

Sabahı öğleden sonraya tercih ederim ama çoğunluğun kararına uyarım, önceden yazdığım gibi bana uyar yani her türlüsü :)

Herkese iyi Akşamlarrrrrrrrrr

Ya kızlar dünden beri üzerimde bir sıkıntı vardı anlatamam. Bugünde tam bişeyler yiyecekken şehitlerimizin haberini duydum ve lokmalar resmen boğazıma dizildi
Rabbim bütün şehitlerimizin mekanını cennet etsin geride kalanlarada sabırlar versin.
Bütün gün aklımdan cıkmadı olay ve devamlı ailerini düşünmeden edemedim. Akşam haberlerde tekrar izleyince dayanamadım iyice sinirlerim boşaldı.
Zaten çok fazla duygusal bir yapıya sahibim sonra üzerinede şehit haberi olunca iyice dağılıyorum.
Şu an hiç birşey umurum değil. Daha evvelki haftalar niye kilo vermedim diye sinirlerim bozuluyordu ama şuan inanın hiç birşeyde gözüm yok.
Allahım sen bütün Mehmetciklerimizi koru ve o hainlere geren cezayı tez zamanda ver ya Rabbim .... Aminnnnnnn

Aramıza hoşgeldin. Umarım sende sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın. Burada feyz alacağın bir çok arkadaşımız var

iyi geceler arkadaşlar bende bir heves aranıza katıldım meğer katılana kadarmış yapamıyorum oyüzden paylaşacak birşey yokmuş gibi yazasımda gelmiyor

Sen daha şimdiden pes edersen yandın valla. Dur bakalım biraz geçmişi oku bence emin ol seni motive edecek bir sürü şey bulacaksındır. Üstelik ısınma hareketleri yapmadan nasıl koşmaya başlarsak çabuk tıkanıyorsak, Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsak önce beynimizi bu yola hazırlamamız gerekiyor o yüzden pes etmek yok daha yolun başındayız dimi ama ....

Senin gibi sağduyulu insanlar olduğu sürece emin ol ertesi gün hiç bir şey unutulmayacaktır. Ben kendi adıma hiç bir zaman için unutmam ve unutmayacağım da. Dualarımız her daim Vatanımızı bekleyen o pırlanta gibi Evlatlara

Harikasın canım yaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah her ay istediğin kiloyu verirsin güzelim.
Benimde şu bünye artık durmaktan vazgeçse çok seviniceğim çünkü bukadar bekleme yeter artık dimi ama eccükte gelişme göstersin eksiye doğru

mutlu nasılsın cnm
şimdi 29 ekim kesin mi buluşma tarihi ?
bi de saat kaçta olucak ?

Anaaaaaaaaaa bir dün uğramadım az dah buluşmayı kaçırıcaktım
Allah nasip kısmet ederse bende varım :122:

Mutlucuğum havalardanmıdır bilmiyorum ama bende resmen hiç birşey yokken kendimi depresyonda gibi hissediyorum. Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım ama çok şükür iştahımda yok. Kaç haftadır istediğim gibi kilo verememinde etkisi var herhalde. Bakalım ayın başında doktora gidiceğim herhalde ( arayacaklar hadi gel doktor bekliyor diye ) onunlada bir uzun uzun konuşağım belki başka birşey vardırda tahlil falan yapar yada beni biraz daha motive edicek bir yol gösterir. Artık gerçekten çok sıkıldım yerimde saymaktan :26:

Mutlucuğum bende inşallah gericeğim bir aksilik olmazsa :122:
Benim için hafta içi hafta sonu fark etmez güzelim ben çoğunluk ne derse uyarım.
Annemde bu hafta gelicekti hesapta ama henüz çağırmamışlar onuda oda mecbur beklemede. İnşallah haftaya gelir en geçte buluşmaya kadar giderse benim için süper olur cünkü o burdayken onun işleri için benide peşinde sürükler.
Kendimi fazla şartlandırmayayım ki sonra daha çok üzülürüm gelemedim diye ama Allah nasip kısmet ederse bende gelirim

Uzulsem de azicik bogazim dursa nerdeee icim kuyu gibi bir turlu kapanmayan bosluk bi psikolojik ac olma durumu bitmedi gitti:2::2:

ceco canım inan herkes sabahtan beri aynı, yerde miyim gökte mi bilemiyorum, evladıma bakıp bakıp yoooo ben oğlumu asla askere göndermem diyorum, onlarda anasının kuzucuklarıydı rabbim ailelerine sabır versin çok zor gerçekten ,insanın yüreği kaldırmıyor ,artık yeter demekten usandık, sorun değil çözüm gerek, bizim oraya gönderdiklerimiz sözün bittiği yerdeyiz diyor hepsi şuursuz ,onu biz diyeceğiz sen çözüm üreteceksin ama nerdeeeeee.... bakın o vatan evlatlarına hepsi yoklukla sınanmış, biz hiç tanınmış birinin bu yüzden ağladığını gördük mü, bu vatanın evladı bu fukaralarsa sizin ne işiniz var bizim vatanımızda, ya ben daha fazla yazamayayım bozacağım yoksa ağzımı.....

canım ben kilo vermeye gayret ediyorum öyle büyük hedeflerdense aylıkk 5 kilo gibi bir hedef hem beni zorlamıyor hemde hedefime ulaştırıyor, aslında hedefi 6 yapsam mı dediğimde oluyor ama ben o kadar veremem kendimi zorlamama gerek yok diyorum... tabi hedef 5 ,5in her türlü üstü olur ama altı olmasınnnn....

cnm menün güzel bi sey merak ettim platesi nerden yapiyosun trt 2 de basliyomus ordanmi acaba

yok canım spor salonunda plates hocamızla yapıyorum haftada 3 gun

daha kotu kılolardan bu kıloya ındım ıyısallah allahın ıznıyle dahada ınecegım sende basarabılırsın hosgeldın aramıza

sen de bu yemekle ve azimle görmezsen aşk olsun ama görmezsende sorun yok canm yola devam süpersinnnnn

:

sagol canım benımbu haftasonu dıyetısyenıme gıdıyorum ıyısallah beyenır verdıgım kıloyu bazen sırf onun ıçın bıle kılo verıyorumgarıbım ama dr umdan coook memnunun o yuzden o bana cook zayıflamıssın derse acayıp mutlu ve motıve oluyorum bırde bu hafta sonu arkadaslarla kahvaltı ve mangal sucuk partımız var ıyısallah almam kılo gercı bugun koca dılım pasta ıkram ettıler yemedım artık pastaya ve tatlıya hayır dıyebılıyorum cok mutluyum aslında rejımımde yasak degıl ama kendı kendıme 6 ay yemıyecegım dıye soz verdım ve yemıyorum bayramda bıle yemedımama tuzlulara hayır dıyemıyorum ben yaaaaaaa

ne kadar guzel hem kızın hem sen eglenmıssınızdır ve bırlıkte vakıt gecırmıssınız harıka bence

masallah canımharıkasın darısı bızım basımıza nasıl gıttıgını anlamadan gıtsın kılolarımız ıyısallah hergun boyle dua edıyorum ben

dun ve bugun yedıklerım spor yok dun ıs yuzunden yapamadım bugunde sacıma balyaj yaptırdım terlemek ve yıkamak ıstemıyorum o yuzden

18 EKİM 2011 SALI-SPOR YOK-normal beslenme

Sabah:1 muz+1 b sut -1m+1s-

Ara:1 mandalına -1m-

Öğlenatlıcan musakka -1e-
1 dılım etımek -1/2 t-
1 kepce cacık -1s-

Ara:1 tuzlu kurabıye -1t-
½ elma -1/2 m-

Aksam:yagsız karısık tost -3 t +2 e-
1 ayran -1s-
1 yesıl cay

Toplam:3s +2.5 m +3 e+4.5 t

19 EKİM 2011 CARSAMBA-SPOR YOK –normal beslenme

Sabah:1 pogca -4 t + 6 yag
1 yumurta -1e-
3 zeytın -1y-
Cay

Ara:yarım armut -1/2 m-

Ara:yesıl cay

Ara:2 kucuk mandalına -1m-

Öğlen: fırında karnabahar 1 dılım -1e-
1 /2 cevız -1/2 y-
Turk kahvesı
Yarım elma -1/2 m-

Aksam:fırında 1 dılım karnabahar-1e-
1 muz -1m-
Yarım su bard sut -1/2 s-
Yarım salatalık 2 domates

Toplam:4 t + 7 yag + 3 e + 0.5 s + 3 m

herkese iyi akşamlar nasılsınız herkes yemekleri yedi acıkmaya başladı dimi?Ben yani başladım)

ıyı aksamlar banuu ben acıktım valla turk kahvem bıtmıs gıdıp almakta zor gelıyor acıktıkca ıcıyorum benı tok tutuyor tabı sekersız neyse en ııyısı uyuyayımda hemencecık sabah olsun

slm kızlar off çok sinirliydim az önce.buraya oturdum da kendime geldim.eşim arkadaşıyla buluşacaktı bu akşam bende 1 saat leslie yapmama fırsat verirsen gidebilirsin dedm:)) neyse 5 milimi yaptm o çıktı.kaldımmı 3 çocukla?birinin kakası gelir,biri emmek ister uykusu gelir,öbürü 1.sınf bi sürü ödev vermiş öğretmen kendisinin yapamayacağı türden.bende dedim uslu durun bisküvi pastası yapacam diye.oğlana kendinin yapabileceği yerleri gösterdim yapmaya başladı.ortanca gidip onu rahatsız edip durdu.kavgaya tutuştular.ben bu arada bebekleyim puding yapıp bisküvileri dizmekteyim.bebiş başaldı feryat figan yanındayım oysa.neyse bende dellendim baya bi canım sıkıldı.offf zatne pastadan da yiyemicen

bu arada bugün hiç haber izlememiştim.sizlerden öğrendim.içim acıdı.Allah ailelerine sabır versin.ben neye üzülüyorum onlar ne haldeler.çözüm bulunmalı artık yeter

Bende açımmmmmmmmmmmmmmm :26:
Valla şimdi diyordum eşime çok acıktım acaba hafif bişeyler atıştırsammı diye bir baktım herkes aç
Aklımdan neler geçiyordu sizlerinde yazdıklarını görünce vazgeçtim
Bir bardak sütümü daha içmemiştim onu içeyim bari

Allahım gör şu garip kullarının halinide bir an önce hedefimize ulaşmamıza yardım et, yardım et ki aç kaldığımıza deysin .... Aminnnnnnnnn

allahım ne güzel bir dua o öyle ,inşallah biz bilmeden gidiverirler :)
ben zaten doymuyorumki yedim güzelce doydum güya ama kedi gibi mutfakta geziniyorum iştah açık toksam da yemek istiyorum offf offf

bence mutfağı kitle sen :))) ya da dolaba uyarıcı birşeyler as......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…