yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.
görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.
asu neyapıyoruz biz yaaaa biri bizi durdursunnnnnnnnn
ben de dün 2 tane sinikırs yedim 1 tane de dolapta var resmen aklımdan çıkmıyo
bende istiyom topuklu ayakkabıda. bu kiloyla topuklar ezilip gidiyor. hiç içim atmıyor. işe başlayınca alcam ciciler. şimdi bişeye heves etsem eşim ondan yokmu zaten deyip başlıyor. canım leslide hareketler aynı zaten. 500 adımlık bişey var. onu izle hareketleri kavra. değişimli 20 kez yap. arka fonada hareketli bir müzik aç. 20 adım yap arkasından 20 ileri geri yap 20 adım 20 bacak çekme 20 adım 20 yanlara tek adım 20 adım 20 yanlara çift adım vs diye devam et. kendi sporunu oluştur. hızını kendin ayarla. süresinide kendin ayarla. yavaş yavaş başla sora hareketleri daha tempolu yap. bitirmeye doğu yavaşlaki vücudun gevşesin.valla dayanamadım aldım bile topuklu ayakkabı8 li rakamları inşallah bu hafta görürüm diyorum ben de ama kısmet tabi.Havalar soğuyunca tembelleştim biraz açıkçası geç kalkıyorum daha hareketsizim o yüzden yavaşlayabilir kilo verişim.Ama geri almıyım da yavaş olsun varsın sorun değil.Kendi kendime evde yaptığım hareketler var.Bir de şu leslie yapan arkadaşlarım benim adsl sınırlı kota götürmeyen bir link varsa yaptığınız bana da önerirseniz sevinirim.Ben 70 dk lık bişi buldum ama kotalı ((
yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
Çok güzel bir akşam menüsü haftaya bende ete geçicem o zaman yanında brokaliyle yaparım.topiğin genelinin iştahı açık gibi görünüyor en azından almayalım da arkadaşlar bi şekilde dengeleyelim sporumuzu yapalım
bugün yürümedim çıkmadım hiç dün çok üşümüştüm zaten 2 saat yürüdüm bugün de dinleneyim yarın yine yürürüm
akşam için brokoli haşlıyorum yoğurtla yerim birazda haşlanmış tavuk göğsü iyi bir akşam menüsü kahvaltı ve öğle yemeği fiyaskoydu
Güle güle git gel canım.yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
Benimde içim ürperdi bravoooo KK sana.Helal olsun kk ya......
Fondaki bayrak; yüreğimi titretti....
benim gelişim sürecim :))):112:
12 ağustos- 98 kilo ( aslında 99 kilo ile başlamıştım ama o dönem sıkı bir diyet yapamadım emzirdiğimden )
...
...
...
14 ekim- 88.6
bakalım bu hafta nasıl bir seyir göstereceğim ,umarım gider fazlalıklar, bu ay sonuna 85 olmam gerek hedefime ulaşmam için ,her ay 5 kilo dedim inşallah öyle olur ....
Canım, 29 Ekim resmi tatildir, o gün de çalışıyor musun?mutlu canım ben gelmeyi çok istiyorum ama c.tesi çalışyıorum zaten izin kullanıcam yarından itibaren izin alma şansımda yok sizinle tanışmak ne güzel olurdu.neyse bolbol foto koyarsınız inşallah. ben de yarın samsuna gidiyorum eğer vakit bulursam semiranla görüşeceğim.
merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
yeter artık bitsin kilolarla savaşımı kazanmak istiyorum
bana destek olun
iyi geceler arkadaşlar bende bir heves aranıza katıldım meğer katılana kadarmış yapamıyorum oyüzden paylaşacak birşey yokmuş gibi yazasımda gelmiyor
Çok moralim bozuk. Nasıl anlatılabilir ki? Tarifsiz üzüntü, isyan, öfke.. En çok da yarın unutulup gideceği fikrine dayanamıyorum. Vurulup ölen sadece askerlerimiz değil, toplumsal bilincimiz galiba aynı zamanda(
12 ağustos- 98 kilo ( aslında 99 kilo ile başlamıştım ama o dönem sıkı bir diyet yapamadım emzirdiğimden )
19 ağustos- 97.5
26 ağustos- 96.6
2 eylül- 95.4
9 eylül- 94.3
16 eylül- 94.1
23 eylül- 92.9
30 eylül- 91.1
7 ekim- 89.3
14 ekim- 88.6
bakalım bu hafta nasıl bir seyir göstereceğim ,umarım gider fazlalıklar, bu ay sonuna 85 olmam gerek hedefime ulaşmam için ,her ay 5 kilo dedim inşallah öyle olur ....
mutlu nasılsın cnm
şimdi 29 ekim kesin mi buluşma tarihi ?
bi de saat kaçta olucak ?
ya kızlar 10 haftada 10 kilo olayına start verip 1 kilo vermemek çok ama çok acı oldu. demekki ne yapmıyormusuz büyük lokma yiyip buyuk laf etmiyormusuz. buaralar benim vucudum kilo vermek istemiyor. beynimle olan uyumu yitiridik. iştahım çok ama çok açık. inşallah cumadan buyana aldığım 1.5 kg atmayı başarırım. benim en büyük amacım en azından 2-3 kg vererk 85 altına inebilmek bayrama kadar.7 lereden çoktan vazgeçmiştim. o da zor bakalım. pek motive idim neoldu oldu.
neyse başarı ile ilerleyenleri şimdiden kutlarım. en azından bazılarımız kendileri için verdikleri sözü tuttular. şimdi bir tarih daha belirleyeceğim olacak olanlar.yok yok şu bayrama kadar olan85 altını göreyim daha bişi istemiyorum offffffffffffffffffff.
29 ekim bulusma olacak gibi. çalışanlar ctesi gelebilirler. henüz ceco dan yağmurgözlüden bir cevap göremedim. saat ve yer konusunu da haftaya netleşiriz.
umutt, leah(bana hafta içi uyar dedi ama bir kez daha sorarız.) nevzamansız, tebessüm karsıdan gelecekler. tam bir toparlama yaparız. bakırköy diye konuşmusruk. ulaşımı en kolay yer diye. orada uygun bir mekan buluruz. semoş için biraz sıkıntılı ctesi, zormuş bu işler yavvv
Uzulsem de azicik bogazim dursa nerdeee icim kuyu gibi bir turlu kapanmayan bosluk bi psikolojik ac olma durumu bitmedi gitti:2::2:inşallah canım ,evet bu ay belirlediğim hedefe az kaldı ama daha çooooook var gidecek olan......
yüreğimiz yandı yakanları allah daha beter etsin........
ATATÜRK gibi bir liderin bir daha gelmesi zor rabbim onu bizim milletimize nasip etmiş ama kim değerini biliyor.....
harikasın canım ya aldın demek... bende babet aldım eşim 80i görünce demişti aldık :) şimdi çanta ya da çizme alacağım tabi şu 8 kilo giderse :)) bence göreceksin dayaaaaaaaaaaannnn :))) ben benim oğlanı gönderyeim sana kurulu saat gibi 7de ayakta ... tabi canım gitsinde yavaş gitsin daha fazla bize yük olmasında... ben onu bilemiyorum canım...
canım ne olur sıkma canını ,tamam öyle dedin ama olmadı ne yapalım. bundan sonra olacak hem sen 25 kilo vermişsin kolay mı kalmış 11 kilon o da gidecek yaza fıstık gibi olacaksın . bence sen akşam yemeklerini eşinle ye ama salatayla falan geçiştir, geç yeme o gelemden ye onunla salata ye. hareketini artır ki mutlaka faydası olur. madem leslie sevmiyorsun zumba yap benim gibi, kan ter içinde kal :))) bayrama kadar bende 85 altına inmeyi hedefliyorum ve tebbessümde hadi sende var mısın yarışa :))))
tatlı senin sorunun işte ,sende söylemişsin yeme 2-3 gün unutursun ,sonra canın isterse azcık yersin kimse elinden almıyor ya :))) aslında spor salonuna gidebileceksen en iyisi keşke bende gidebilsem hemen yazılırdım....
bence akşamı az yiyerek geçirmek daha iyi ,sabah ve öğlen yediklerimiz hUarcanıyor gün içinde ama akşamkiler harcanamıyor...... men gayet güzel afiyet olsun canım......
cnm menün güzel bi sey merak ettim platesi nerden yapiyosun trt 2 de basliyomus ordanmi acaba
merhaba ben kendimi bildim bileli kilo probremiyle uğraşıyorum ilk okul sadece 1. sınıfa kadar zayıftım öğretmen anneme bu çocuk çok zayıf biraz yedirin diye diye bizimkilerde bana para ile yemek yedirilerdi 6 yaşındaki bir çocuğa koca bir kase çorba yedirilir mi hiç bizimkilerin cahilliği işte açıldı mı mide sonra başladım şişmanlamaya şimdi de kilo ver diye başımın etini yiyorlar ama bir kilo veriyorum 2 kilo alıyorum belkide kilo verme aşamasında kendimi hapiste gibi hissettiğm için neyse nişanlandım tabi gelinliğe gireceksin ne yapmak lazım kilo vermek lazım 75 kg dan 65 kg düştüm düğünden sonra tabi ben yine boşladım diyeti ilk çocuğuma hamile kaldığımda 80 kg olmuştum doğumdan sonra 90 .o arada 2-3 sene seyrettim 2. çocuktan sonra 100kg olmuştum .geçen sene 113 kg gördüm diyetle 100 kg kadar düşmüştüm ama herkez bana zayıflamışsın deyince bende kendimi manken mi sandım ne diyeti bıraktım kafamda hedefime ulaşmış gördüm kendi mi ne büyük bir hata yapmışım ALLAHIM ve tabiki 110 kg kadar geldim şu anda 110 kg mım ve daha da fazla kilo almak istemiyorum
yeter artık bitsin kilolarla savaşımı kazanmak istiyorum
bana destek olun
sen de bu yemekle ve azimle görmezsen aşk olsun ama görmezsende sorun yok canm yola devam süpersinnnnn
:
bugün spor sadece kızmla 20 dakka çılgınca dansettik ama bittim 4 yaşında o ne yaptı iseberaber yaptık zıpladık durduk
toplam 150dak
gündüz diyet iyi idi ama akşam birtane kızımın ayıcıklı kekinden yedim offf:18::18:
eşimin gelişi ertelendi aralık sonu değil ocağın 3. haftası gelecek
19 ağustos- 97.5
26 ağustos- 96.6
2 eylül- 95.4
9 eylül- 94.3
16 eylül- 94.1
23 eylül- 92.9
30 eylül- 91.1
7 ekim- 89.3
14 ekim- 88.6
herkese iyi akşamlar nasılsınız herkes yemekleri yedi acıkmaya başladı dimi?Ben yani başladım)
herkese iyi akşamlar nasılsınız herkes yemekleri yedi acıkmaya başladı dimi?Ben yani başladım)
allahım ne güzel bir dua o öyle ,inşallah biz bilmeden gidiverirler :)yok canım spor salonunda plates hocamızla yapıyorum haftada 3 gun
daha kotu kılolardan bu kıloya ındım ıyısallah allahın ıznıyle dahada ınecegım sende basarabılırsın hosgeldın aramıza
sagol canım benımbu haftasonu dıyetısyenıme gıdıyorum ıyısallah beyenır verdıgım kıloyu bazen sırf onun ıçın bıle kılo verıyorum garıbım ama dr umdan coook memnunun o yuzden o bana cook zayıflamıssın derse acayıp mutlu ve motıve oluyorum bırde bu hafta sonu arkadaslarla kahvaltı ve mangal sucuk partımız var ıyısallah almam kılo gercı bugun koca dılım pasta ıkram ettıler yemedım artık pastaya ve tatlıya hayır dıyebılıyorum cok mutluyum aslında rejımımde yasak degıl ama kendı kendıme 6 ay yemıyecegım dıye soz verdım ve yemıyorum bayramda bıle yemedım ama tuzlulara hayır dıyemıyorum ben yaaaaaaa
ne kadar guzel hem kızın hem sen eglenmıssınızdır ve bırlıkte vakıt gecırmıssınız harıka bence
masallah canımharıkasın darısı bızım basımıza nasıl gıttıgını anlamadan gıtsın kılolarımız ıyısallah hergun boyle dua edıyorum ben
ben zaten doymuyorumki yedim güzelce doydum güya ama kedi gibi mutfakta geziniyorum iştah açık toksam da yemek istiyorum offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?