Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aç değilim en azından öyle kandırıyorum kendimi :))))
aminnnnnnnnnn

en iyisi o kilidi ağzıma vurmak

ah onu bir becerebilsek iş tamamda ,bazen dayanamıyoruz işte....

Paylaşımın için teşekkürler beyzuşum...Birde ne güzel demişsin halkı birbirine düşürmeye çalışanlarda kendi kötülükülerinde boğulsun diye..

İşte korkularımdan biride bu benim..aynı toprakta birbirine iki düşman halk..ve bilerek isteyerek buna izin veren destekleyen bir sistem var resmen...
İkide çocuğum var bu sistemin yönetildiği ülkede yaşayan..
Daha önce yazmıştım ben askerlikle ilgili korkumu oğlum olduktan sonra özellikle daha bir açığa çıktı..Birde ben vatan sağolsun nidalarına çok kızıyorum
Yok abi milletin zaafını kullanıp gerektiğinde vatan için ölürüz düşüncesini empoze edilmesine dayanamıyorum..

Şehit cenazelerinde bile öylesine baskı varki ailelere ..güçlü duracaksın,ağlamayacaksın,isyan etmeyeceksinki millet normal karşılasın..
velhasıl kelam acını bile bağıra bağıra yaşatmıyorlar sana...Dikkat edin haberlerde çıkan yakınlara ağlamayacağım düşmanları sevindirmeyeceğim,vatan sağolsun diyorlar..Normalmi bu..?

Birde biz neyi neyden koruyoruz onu anlamış değilim resmen iç savaşın içindeyiz, hala uyutuluyoruz...Her şehit haberinden sonra havadan karadan harekat adı altında köylere alakasız yerlere dağlara bomba atılıyor tamam bitti..

Çözümmüdür bu,Irkçılık diz boyu..Çözüm değil işte..zaman masa başı kahramanlık zamanı değil..Gövde gösterisi yerine radikal değişim,gelişim şart...

Bugün kızımın sosyal öğretmeni anlatmış Şırnak'ta görev yaptığım zaman ders işleyemiyorduk demiş. sizler çok şanslısınız bomba vb.sesinden sesimi duyuramıyordum demiş..bu şartlar altında yetişen o çocukalarada yazık 20 yaşında hayatının en verimli çağında pis bir ideolojinin kurbanı olanada çok yazık ve onu kimbilir ne zorlukla yetiştiren ana babayada yazık....
Çok üzgünüm,çok kaygılıyım ve çok öfkeliyim...

yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.

görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.

Güle güle git ve gel nevcim...İyi tatiller..

ben zaten doymuyorumki yedim güzelce doydum güya ama kedi gibi mutfakta geziniyorum iştah açık toksam da yemek istiyorum offf offf

ya aynen, ne olacak bu iştah. adam geldi biraz önce bir de söylendim bana dondurma almamışsın diye. aliim diyor saf saf. yok dedim geçti. içimde bir canavar varrrrrrrrrrrrr.

Beni haberlerde en çok etkileyen, bir annenin yürürken düşüp bayılması acaip atkiledi..
Çıktım balkonda hüngür hüngür ağladım..
Empati kurdum, anne o nasıl dayansın böyle bir acıya.. hepimiz anneyiz.

Sarcıvcıvım,gusel ve yasemen bildirim dışında hiiç paylaşamınız yok...

Üzügünüm ama listeden çıkaracağım sizi..

muhakak hepimizin yaşadığı gibi yoğun günler yaşıyorsunuz vakit ayıramıyorsunuzdur..

ama adı üstünde birlikte zayıflayalım topiği burası...

Muhtemelen bu meesajımıda görmezsiniz okumadığınız için...

tefal klipso kullanıyorum canım ben çok menununm zaten havası boşalmadan kapak açılmıyor ama içine köpüren şeyler koymayacaksın mesela et köpük yapar anlatabildimsanırım ben memnunum

valla kızımla artık bol bol dansedecem hem eğlenceli hemde çok enerji harcıor insan sabah tartıda hemen eksiye geçtim valla

herkese günaydın bug
ün diyetime tam olarak başlıyorum sabah 2 dilim ekmek +krem peynir ama çok az bir şey+1 tatlı kaşığı reçel
ara öğünde yarım ayva alkışı hak ettim herhal
kilona göre az yemişsin sürekli böyle beslenenmezsin
3 dilim ekmek 2 kk peynir domates salatalık 5 zeytin vermişti dr. ben 102 kilo iken

nazaramı geldin

valla ne akıllı kadınsın bizim karşıdan geleceğimizide hatırlamışşınya bravooo
o alet varda sen duruyormusun hemen başla kullanmaya
yada dans et dans etmek hem moralmende insana iyi geliyor
inşallah alın canım araba lazım oluyor helede çocukla

aburcubur kaçırmazsan yediklerin iyi canım

offf 3 çocuk sana allah kolaylık versiin canım

ahhh geceleri biri açım derse evde herkez der hele kardeşim babam falan varsa bir gece hiç unutmam annemle kardeşim gece 3te dolaşmaya çıktılar fırından ekmek alşışlar sabah yeriz diye eve geldiler biri açım dedi bir başladık yemege 10 dakkada 3 ekemk bitmiş gittik bida aldık ooff
gece skın açım deme birine
en iyisi o kilidi ağzıma vurmak
ben dolaba şişko diye yazıp asmıştım

ya aynen, ne olacak bu iştah. adam geldi biraz önce bir de söylendim bana dondurma almamışsın diye. aliim diyor saf saf. yok dedim geçti. içimde bir canavar varrrrrrrrrrrrr.

offf valla bizimki aslında psikolajik açlık
ender saraç diyordu sanırım aynanın karşısına geçip vucudunuza çıplak bakın diyor neleri sevmediinize falan
ben ne zaman baksam kendimden iğireniyorum yiyeceksemde yemiyorum
ama havlar bozdu bendede var bir uyuşukluk iştah artması offf

bugün hava güzeldi kızım veannemle markete gazete bayine yürüdük sonra kızı parkta oynattım o oynarken bende parkta yürüdüm 60 dakka oldu
şimdi biraz daha yapıcam bugün güneş gördüm ya gaz geldi bana

Tebessüm,
biz bir gece kısır yapmıştık gözümüz doymadı patates kızarttık..
Ama kalabalıktada gece yemeğinin ayrı bir zevki var..:))

Helal olsun sana
Aslında bir çoğumuzun düşündüğü şeyleri çok güzel anlatmışsın. İnan okurken bile tüylerim diken diken oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazıkki. Dediğin gibi o cenazeleri gösterdiklerinde hep derdim ya nasıl olur nasıl insan avazı cıktığı kadar lanet olsun size diye bağırmıyor diye. Genelde o anlarda hepsinin yanlarında Askeriyeden bir yetkili durur ve kolunu tutar sakin ol der gibi duygularına gen vurmak zorundasin der gibi.
Rabbime hep dua ediyorum sen bizleri zalimin eline bırakma, zalimin şerrinden koru diye. Edirnekapı Şehitliğinin önünden her geçtiğimde içim cız eder. Elimde olsa tek tek bütün mezarları gezip hepsine ayrı ayrı dua etmek isterim. Bayramlarda o şehitlikleri her gösterdiklerinde bayram sevinçi namına bişey kalmaz bende. Birileri için feda edilmiş o evlatların mezarları başında gözleri yaşlı anaları gördükce ya biz neyi kutluyoruz diye düşünür dururum.
Mekanlarının Cennet olduklarına hepimiz eminiz ve Rabbimin onlara en güzel mertebeyi laik gördüğüne ama birilerinin evlatları Amerikada okuyormuş gibi gözüküp paralı askerlik yapıp birde bunla övünmeleri ağrıma gidiyor.
Bugün şehitlerimizden birinin evini gösterdiler; resmen köpek kulübesi gibi yıkıldı yıkılacak gibi duran bir harabe, ne elektrik nede su bulunuyormuş.
İnan işte o anda çok daha sinirlerim boşaldı. Bu millet senin için canını versin ama kafasını sokacak damı akıtmayan elektriği suyu olan bir gecekonduya bile sahip olamıyacak.
Sen başka ülkelere sırf gösteriş olsun diye bizim paralarımızdan kesilen vergileri başka ülkelere yardım amaçlı gönder ama kendi ülkendeki o halde yaşayan insanları görme.
İhtiyacı olmayıpta boşu boşuna sosyal hizmetlerden her ay yardım alan insanları görmemezliğe gel ama gerçek ihtiyaç sahiplerine bir poşet erzak bile verme.
Zenginlerin evlatlarını bir telefonla tatil beldelerine ''askerlik'' yapmaya gönder ama bütün fakir fukarayı doğuya yolla.... daha sayabileceğimiz okadar çok şey varki yazarken bile sinirleniyorum.

Çok merak ediyorum bu dünyada saltanatını ilan eden bu tip insanlar öbür dünyada nasıl hesap verecekler.
Ben kendi adıma başkaların hakkını yiyen, kendi menfaatini ön planda tutan ve bu kadar Anakuzusunun kanını ellerine bulaştıranlara asla hakkımı helal etmiyorum.
Benim oğlum yok ama benle yaşıt olanların bile Şehit haberlerini duydukca diğer Anneleri düşünyorum. İleride evlatlarını askere yollamak zorunda kalacak olan Anneleri.
Rabbim inşallah bu kötü günleride atlatmayı nasip eder ve inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır..... Aminnnn

bugü uçak biletlerini aldım eşim 18 ocakta geliyor birlikte 8 şubatta gidiyoruz
orada yeni bir düzen kuracaz bakalım hadi hayırlısı
denize yakın bir ev tutacak eşim sahilde yürüyüş yaparız bolbol yüzülebiliyormuşta nisanda başlanıyormuş denize girmeye bakalım

Tebessüm,
biz bir gece kısır yapmıştık gözümüz doymadı patates kızarttık..
Ama kalabalıktada gece yemeğinin ayrı bir zevki var..:))

evet ayrı bir keyfi var ama dönüyor bize kilo olarak
bir arkadaşim vardı kek ağızda 30 saniye midede2 saat popoda ömür boyu kalır derdi aklıma o geldi

Hayırlısı olsun canım...
Hakkaten yeni bir düzen olacak..

Evet bende o harabe evi gördüm sorma..
Birde antepli aileye çok üzüldüm..
O zaman dediğim anneyide görmüşsündür, bayılan.. offfff..

iyi gecelr kızlar
yenacım zaten galetayı tercih etmedim pastaneden pohaça ve kurabiye türü aldık onlardan yedim, birde akşam yemeğinde balık yedim hemde kızartma ,babam çok güzel yapar dayanamadım..yani bugün böyle oldu ne yapayımkaç gündür yaşamak için yiyodum zorla midem bulana bulana gırtlağıma kadar toktum. hastalıktan korkudan dolayı...

Hayırlısı olsun canım...
Hakkaten yeni bir düzen olacak..

evet valla aman yeni bir ülke görmüş oluruz değişiklik olur umarım iyi olur ama olmazsada döneriz napalım eşimde zaten zorunlu sadece bu yıl olmazsa oda döner ama bizde beğenirsek kalırız
hayırlısı hakımızda

bu arada erkek evlat anası olmak zor
insan bu ortamda nasıl askere gönderiri evladını
o analar ne yapar söyleyecek laf bulamıyorum

afiyet olsun once sağlık kendini fazla sıkma yemek konusunda stres yapma bugün yükselmedi inşallah tansiyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…