- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ben aç değilim en azından öyle kandırıyorum kendimi :))))Bende açımmmmmmmmmmmmmmm :26:
Valla şimdi diyordum eşime çok acıktım acaba hafif bişeyler atıştırsammı diyebir baktım herkes aç
Aklımdan neler geçiyordu sizlerinde yazdıklarını görünce vazgeçtim
Bir bardak sütümü daha içmemiştim onu içeyim bari
Allahım gör şu garip kullarının halinide bir an önce hedefimize ulaşmamıza yardım et, yardım et ki aç kaldığımıza deysin.... Aminnnnnnnnn
en iyisi o kilidi ağzıma vurmak
İyi günler hanımlar;diyemiyorum;çünkü çok kötü bir güne uyandık....
Allah;şehitlerimize rahmet eylesin;ailelerine ve sevdiklerine sonsuz sabır diliyorum.Allah kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah...
Caniler;aynıyla cevap alır.Allah islah etsin,fırsat vermesin.....
Halkı birbirine düşürmeye çalışanlarda kendi kötülükleri içinde boğulsunlar.....
Sevgili ATA'mız bu günleri görmüşte bakın bir şiirle anlatmış bize ,ama biz hala başka mecralar ararız.....................
yenacım ben 5 gün yokum.memlekete gidiyorum
bildirimi yapıyım zaten aynıyım.
görüşmek üzre inşallah hakkınızı helal edin..
hepinizi öpüyorum. allah emanet olun.
ben zaten doymuyorumki yedim güzelce doydum güya ama kedi gibi mutfakta geziniyorum iştah açık toksam da yemek istiyorum offf offf
tefal klipso kullanıyorum canım ben çok menununm zaten havası boşalmadan kapak açılmıyor ama içine köpüren şeyler koymayacaksın mesela et köpük yapar anlatabildimsanırım ben memnunumevet böyle yapmalıyız bencede yoksa gitmez kilolar...
hımmm demek öyle, bende dedim nasıl bir iştahtır bu :))) bende 3 ondan 5 bundan dediğin gibi bölüyorum ... evet dediğin gibi salep gibi oluyor ama ben sakarin falan kullanmıyorum bence sende kullanma azcık şeker at....
dene canım lezzetli oluyor tabi ,klikli dediğin düdüklü hangisi markası ne senin kullandığının ,memnun musun?
evet yumurtanın pisi olmaz tabi ,süt işinide çözdüm gibi inşallah bebeğeeeme daha sağlıklı yoğurtlar yapacağım :)))
dün yaptığım yoğurtta resmen sündü ya boza kıvamında oluyor nedense...
ve yoğurdu sevmedi benimki ne yapsam acaba nasıl yedirsem, tadına baktım ekşide değildi ama yemedi
her yeni besinde bunu yapıyor tatlıda olsa ekşide olsa aynı ya
ben bu çocuğa yemek yediremeyeceğim sanırsam off ki ne offffff
hımm susam ve çörekotu hiç aklıma gelmemişti bak iyi fikir denerim bir dahakine sağol :)
zaten onun hareketlerini yaptıysan sıfır beden olmuşsundur :))) onların enerjilerine yetişmek mümkün mü :)
yani hemen hemen 1 aya yakın kadar daha bekleyeceksin demek, allah kavuştursun canım
neyse 3 hafta 3 haftadır gider 2-3 kilo daha :))))
amann o kadar hareket etmişsin ayıcık kurbanın olsun....
ben yaptım 2 yıl önce faydası oluyor .........
iyiyim canım geçen gün yazmıştım sana nerelerdesin özledim diye ama senden yanıt gelmedi((
tartı iyi gidiyor ama spor çok kötü
evet şanslıyım eşime yamuk yapamıyorlar :)))
aslında sabah -öğle korunmaktansa akşam korunmak daha iyi yoksa akşama çılgınlar gibi yiyoruz
leslie çok yavaş ya sencede öğle değil mi?
misafir varsa diyet az ya da çok yalan oluyor malesef
ya ben onu hiç hesaplamadım acaba benim kaç kilo oldu ki?
yani 10 hafta denildiğinde ben acaba kaç kiloydum onu bilemiyorum, acaba o tarihin çizelgesini bulabilir miyim ki?
bende merak ettim şimdi bak....
kilona göre az yemişsin sürekli böyle beslenenmezsinherkese günaydın bug
ün diyetime tam olarak başlıyorum sabah 2 dilim ekmek +krem peynir ama çok az bir şey+1 tatlı kaşığı reçel
ara öğünde yarım ayva alkışı hak ettim herhal
nazaramı geldinya kızlar 10 haftada 10 kilo olayına start verip 1 kilo vermemek çok ama çok acı oldu. demekki ne yapmıyormusuz büyük lokma yiyip buyuk laf etmiyormusuz. buaralar benim vucudum kilo vermek istemiyor. beynimle olan uyumu yitiridik. iştahım çok ama çok açık. inşallah cumadan buyana aldığım 1.5 kg atmayı başarırım. benim en büyük amacım en azından 2-3 kg vererk 85 altına inebilmek bayrama kadar.7 lereden çoktan vazgeçmiştim. o da zor bakalım. pek motive idim neoldu oldu.
neyse başarı ile ilerleyenleri şimdiden kutlarım. en azından bazılarımız kendileri için verdikleri sözü tuttular. şimdi bir tarih daha belirleyeceğim olacak olanlar.yok yok şu bayrama kadar olan85 altını göreyim daha bişi istemiyorum offffffffffffffffffff.
valla ne akıllı kadınsın bizim karşıdan geleceğimizide hatırlamışşınya bravooo29 ekim bulusma olacak gibi. çalışanlar ctesi gelebilirler. henüz ceco dan yağmurgözlüden bir cevap göremedim. saat ve yer konusunu da haftaya netleşiriz.
umutt, leah(bana hafta içi uyar dedi ama bir kez daha sorarız.) nevzamansız, tebessüm karsıdan gelecekler. tam bir toparlama yaparız. bakırköy diye konuşmusruk. ulaşımı en kolay yer diye. orada uygun bir mekan buluruz. semoş için biraz sıkıntılı ctesi, zormuş bu işler yavvv
o alet varda sen duruyormusun hemen başla kullanmayayuruyus seviyorum ben ama mümkün olmuyor buara. bebeği çıkarmak istemiyorum, eşim çok geç geliyor akşam yemeklerini de onunla yemeye başladım tam oldu. abur cubur isteğim yine tavan. bilemiyorum. motive değilim ececim, yani 5 ay gibi bir sürede anormal motive idim ay da bir kere 5 kilo verirsem o da bir kaçamak yapıyordum. fazla bir dilim ekmek bile rahatsız ediyordu. şimdi haftada 3 gün abartı yemeye başladım. aşırıya kaçtığım günlerin ertesi günü daha sinirle yemeye saldırıyorum. bilemedim yoruldum mu sıkıldım mı.geceler uzadı o yuzden daha çok yemek yemek istiyor bunyem. garip özetle herşey. yılbaşına 75 ile girmek gibi bir hayalim var bakalım 1-2 güne toplanmam sart oldu.
tavsiyelerin için tesekkür ederim. ben de tam düşünüyordum ne yapsam diye. lesli zor da belki kürek çekerim. evde askı olarak kullanılan bir kürek aletim var.80 altına başlayayım dedim yok veremiyorum. başlamak en iyisi.
inşallah alın canım araba lazım oluyor helede çocuklasaat 4 olmuş kızlar ben kaçıyorum ufak ufak sabah görüşürüz
araba almaya niyetlenmiştik bakalım eger parayı denkleştirirsek kredi ile alıcaz
şimdi eşimle gidicez bakalım bakmaya hayırlısı ile olur inş.
abisi ile de konuşmadığı için artık daha çok istiyo araba
çocuk hasta oluyo bişeye lazım oluyo kimseden almıyo
abisinin arabasını ortak kullanıyoduk o aldırmadı bize gerek yok dedi hep ama şimdi mecbur alıcaz ! hayırlısı bakalım
aburcubur kaçırmazsan yediklerin iyi canımasu neyi fark ettim şu kahvaltılık gevrekleri olmazsa yemeyelim. çok kolayıma geliyor pırt hazır yemesi kolay. ama yaramıyor domates peynir ekmek yumurta çok daha iyi. birde akşam saat 7 den sonraya kalmaması sart yemeğin. ne kadar geç o kadar artı tartıda. hem de 1 tabak yerine 2 tabak yemek götürmemek lazım. ben hala bunda yağ yok bu sebze falan değip çat 2. tabağı dolduruyorum.
ben sabah bir kase gevrek yedim.
ara 1 elma
öğlen 2 lahmacun 1 bardak ayran
ara 1 elma
akşam çorba yemeyi düşünüyorum. 1 dilim ekmek yerim.
gece meyve yerim heralde emin değilim.
offf 3 çocuk sana allah kolaylık versiin canımslm kızlar off çok sinirliydim az önce.buraya oturdum da kendime geldim.eşim arkadaşıyla buluşacaktı bu akşam bende 1 saat leslie yapmama fırsat verirsen gidebilirsin dedm:)) neyse 5 milimi yaptm o çıktı.kaldımmı 3 çocukla?birinin kakası gelir,biri emmek ister uykusu gelir,öbürü 1.sınf bi sürü ödev vermiş öğretmen kendisinin yapamayacağı türden.bende dedim uslu durun bisküvi pastası yapacam diye.oğlana kendinin yapabileceği yerleri gösterdim yapmaya başladı.ortanca gidip onu rahatsız edip durdu.kavgaya tutuştular.ben bu arada bebekleyim puding yapıp bisküvileri dizmekteyim.bebiş başaldı feryat figan yanındayım oysa.neyse bende dellendim baya bi canım sıkıldı.offf zatne pastadan da yiyemicen
bu arada bugün hiç haber izlememiştim.sizlerden öğrendim.içim acıdı.Allah ailelerine sabır versin.ben neye üzülüyorum onlar ne haldeler.çözüm bulunmalı artık yeter
ahhh geceleri biri açım derse evde herkez der hele kardeşim babam falan varsa bir gece hiç unutmam annemle kardeşim gece 3te dolaşmaya çıktılar fırından ekmek alşışlar sabah yeriz diye eve geldiler biri açım dedi bir başladık yemege 10 dakkada 3 ekemk bitmiş gittik bida aldık ooffBende açımmmmmmmmmmmmmmm :26:
Valla şimdi diyordum eşime çok acıktım acaba hafif bişeyler atıştırsammı diyebir baktım herkes aç
Aklımdan neler geçiyordu sizlerinde yazdıklarını görünce vazgeçtim
Bir bardak sütümü daha içmemiştim onu içeyim bari
Allahım gör şu garip kullarının halinide bir an önce hedefimize ulaşmamıza yardım et, yardım et ki aç kaldığımıza deysin.... Aminnnnnnnnn
ben dolaba şişko diye yazıp asmıştımen iyisi o kilidi ağzıma vurmak
ya aynen, ne olacak bu iştah. adam geldi biraz önce bir de söylendim bana dondurma almamışsın diye. aliim diyor saf saf. yok dedim geçti. içimde bir canavar varrrrrrrrrrrrr.
Paylaşımın için teşekkürler beyzuşum...Birde ne güzel demişsin halkı birbirine düşürmeye çalışanlarda kendi kötülükülerinde boğulsun diye..
İşte korkularımdan biride bu benim..aynı toprakta birbirine iki düşman halk..ve bilerek isteyerek buna izin veren destekleyen bir sistem var resmen...
İkide çocuğum var bu sistemin yönetildiği ülkede yaşayan..
Daha önce yazmıştım ben askerlikle ilgili korkumu oğlum olduktan sonra özellikle daha bir açığa çıktı..Birde ben vatan sağolsun nidalarına çok kızıyorum
Yok abi milletin zaafını kullanıp gerektiğinde vatan için ölürüz düşüncesini empoze edilmesine dayanamıyorum..
Şehit cenazelerinde bile öylesine baskı varki ailelere ..güçlü duracaksın,ağlamayacaksın,isyan etmeyeceksinki millet normal karşılasın..
velhasıl kelam acını bile bağıra bağıra yaşatmıyorlar sana...Dikkat edin haberlerde çıkan yakınlara ağlamayacağım düşmanları sevindirmeyeceğim,vatan sağolsun diyorlar..Normalmi bu..?
Birde biz neyi neyden koruyoruz onu anlamış değilim resmen iç savaşın içindeyiz, hala uyutuluyoruz...Her şehit haberinden sonra havadan karadan harekat adı altında köylere alakasız yerlere dağlara bomba atılıyor tamam bitti..
Çözümmüdür bu,Irkçılık diz boyu..Çözüm değil işte..zaman masa başı kahramanlık zamanı değil..Gövde gösterisi yerine radikal değişim,gelişim şart...
Bugün kızımın sosyal öğretmeni anlatmış Şırnak'ta görev yaptığım zaman ders işleyemiyorduk demiş. sizler çok şanslısınız bomba vb.sesinden sesimi duyuramıyordum demiş..bu şartlar altında yetişen o çocukalarada yazık 20 yaşında hayatının en verimli çağında pis bir ideolojinin kurbanı olanada çok yazık ve onu kimbilir ne zorlukla yetiştiren ana babayada yazık....
Çok üzgünüm,çok kaygılıyım ve çok öfkeliyim...
Tebessüm,
biz bir gece kısır yapmıştık gözümüz doymadı patates kızarttık..
Ama kalabalıktada gece yemeğinin ayrı bir zevki var..:))
bugü uçak biletlerini aldım eşim 18 ocakta geliyor birlikte 8 şubatta gidiyoruz
orada yeni bir düzen kuracaz bakalım hadi hayırlısı
denize yakın bir ev tutacak eşim sahilde yürüyüş yaparız bolbol yüzülebiliyormuşta nisanda başlanıyormuş denize girmeye bakalım
Helal olsun sana
Aslında bir çoğumuzun düşündüğü şeyleri çok güzel anlatmışsın. İnan okurken bile tüylerim diken diken oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazıkki. Dediğin gibi o cenazeleri gösterdiklerinde hep derdim ya nasıl olur nasıl insan avazı cıktığı kadar lanet olsun size diye bağırmıyor diye. Genelde o anlarda hepsinin yanlarında Askeriyeden bir yetkili durur ve kolunu tutar sakin ol der gibi duygularına gen vurmak zorundasin der gibi.
Rabbime hep dua ediyorum sen bizleri zalimin eline bırakma, zalimin şerrinden koru diye. Edirnekapı Şehitliğinin önünden her geçtiğimde içim cız eder. Elimde olsa tek tek bütün mezarları gezip hepsine ayrı ayrı dua etmek isterim. Bayramlarda o şehitlikleri her gösterdiklerinde bayram sevinçi namına bişey kalmaz bende. Birileri için feda edilmiş o evlatların mezarları başında gözleri yaşlı anaları gördükce ya biz neyi kutluyoruz diye düşünür dururum.
Mekanlarının Cennet olduklarına hepimiz eminiz ve Rabbimin onlara en güzel mertebeyi laik gördüğüne ama birilerinin evlatları Amerikada okuyormuş gibi gözüküp paralı askerlik yapıp birde bunla övünmeleri ağrıma gidiyor.
Bugün şehitlerimizden birinin evini gösterdiler; resmen köpek kulübesi gibi yıkıldı yıkılacak gibi duran bir harabe, ne elektrik nede su bulunuyormuş.
İnan işte o anda çok daha sinirlerim boşaldı. Bu millet senin için canını versin ama kafasını sokacak damı akıtmayan elektriği suyu olan bir gecekonduya bile sahip olamıyacak.
Sen başka ülkelere sırf gösteriş olsun diye bizim paralarımızdan kesilen vergileri başka ülkelere yardım amaçlı gönder ama kendi ülkendeki o halde yaşayan insanları görme.
İhtiyacı olmayıpta boşu boşuna sosyal hizmetlerden her ay yardım alan insanları görmemezliğe gel ama gerçek ihtiyaç sahiplerine bir poşet erzak bile verme.
Zenginlerin evlatlarını bir telefonla tatil beldelerine ''askerlik'' yapmaya gönder ama bütün fakir fukarayı doğuya yolla.... daha sayabileceğimiz okadar çok şey varki yazarken bile sinirleniyorum.
Çok merak ediyorum bu dünyada saltanatını ilan eden bu tip insanlar öbür dünyada nasıl hesap verecekler.
Ben kendi adıma başkaların hakkını yiyen, kendi menfaatini ön planda tutan ve bu kadar Anakuzusunun kanını ellerine bulaştıranlara asla hakkımı helal etmiyorum.
Benim oğlum yok ama benle yaşıt olanların bile Şehit haberlerini duydukca diğer Anneleri düşünyorum. İleride evlatlarını askere yollamak zorunda kalacak olan Anneleri.
Rabbim inşallah bu kötü günleride atlatmayı nasip eder ve inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır..... Aminnnn
Hayırlısı olsun canım...
Hakkaten yeni bir düzen olacak..
iyi gecelr kızlar
yenacım zaten galetayı tercih etmedim pastaneden pohaça ve kurabiye türü aldık onlardan yedim, birde akşam yemeğinde balık yedim hemde kızartma ,babam çok güzel yapar dayanamadım..yani bugün böyle oldu ne yapayımkaç gündür yaşamak için yiyodum zorla midem bulana bulana gırtlağıma kadar toktum. hastalıktan korkudan dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?