iyi gecelr kızlar
yenacım zaten galetayı tercih etmedim pastaneden pohaça ve kurabiye türü aldık onlardan yedim, birde akşam yemeğinde balık yedim hemde kızartma ,babam çok güzel yapar dayanamadım..yani bugün böyle oldu ne yapayımkaç gündür yaşamak için yiyodum zorla midem bulana bulana gırtlağıma kadar toktum. hastalıktan korkudan dolayı...
yena çok güzel yazmışsın tebrikler canım....
bugün annemin karşı komşusuda öğleye kadar haber alamadı yavrusundan oda hakkaride askerlik yapıyor sürekli ağladı perişan olduk, öğlen haber aldıda rahatladı, ama korkumuz bitmiyorki diyor belkide sırada oğlumun olduğu karakol var diyor per,şan kadın çok üzüldük içimiz yandı bugün...
afiyet olsun derincim..
Kızarmış balık yenmezmi yaaa..İyi etmişsin yarın daha dikkatli olursun..
bende bugün fena abarttım..
ban çıkıpbiraz spor yapayım kızlar
hepinizi kocaman öpüyorum
sağol canım...babam tekneden almış birkaç balık türü onunda kızartması güzel olurdu ancak, mecburen ızgara yapmadı babam ...
yarın tabii daha dikkatli olacağım ..
tebessüm hayırlı olsun canım...büyük değişiklik olacak..
bugü uçak biletlerini aldım eşim 18 ocakta geliyor birlikte 8 şubatta gidiyoruz
orada yeni bir düzen kuracaz bakalım hadi hayırlısı
denize yakın bir ev tutacak eşim sahilde yürüyüş yaparız bolbol yüzülebiliyormuşta nisanda başlanıyormuş denize girmeye bakalım
çok sevindim dusmesine insallah tamamen duzelirkızlar bugün moralim düzeldi nihayettansiyonum düşmüş 14 8 yine yüksek ama en azından düşme olmuş .. bugün hastaneye gittim ilaca devam dedi panik atak hastası olsan tansiyonun iner çıkar ama seninki hiç düşmemiş ilaç kullanacaksın dedi...tabii bende tansiyona üzüldüğümden çok büyük korkular yaşadım 15 gündür bugün çok iyiyim allaha şükür arada göğsüme ağrılar giriyor ama geçicidir umarım çabuk atlatırım inşallah...böbreklerim içinde usgye girdim bişey çıkmadı hatta karaciğerde yağlanma bile yokmuş sevindim bu kiloya rağmen...ama neden tam idrarımı bitiremiyorum bilmiyorum artık...
hastaneden çarşıya gittim elektrik süpürgem bozulmuştu bekodan aldım , ordan kızıma pijama takımı tayt çorap filan alışveriş yaptım , iyi geldi değişiklik oldu...eşime diyorum ben düzeldim artık alışverişe başladım oda diyor bu sefer ben hasta olacağım sen bu kadar alışveriş yaparsanşaka maka perişan oldu eşimde , birde naz beni gördükçe anne yoduuuu diye sormuyormuydu mahvoluyorduk, eşim artık birgün ağlatacaksınız beni dedi çok etkilendi...
ALLAH rahmet eylesin çok uzuldum bende ama esas ates dustugu yeri yakar anneleri nehaldedir simdi ALLAH yardimcilari olsungünaydınlar herkese
mutlucum benim cuma izin almam çok zor saat kaçta toplanıcaz onuda kararlaştırırsak iyi olur
bu arada yine şehit haberi 24 şehit ama sayının 50den fazla olduguda yazıyo bi çok yerde
bir sürü de yaralı rabbim rahmet eylesin (amin)
bu pisliklere de akıl fikir versin islah etsin inş.
ellerine saglik canim usenmemis bulmussunbende 08.09.2011 de katılmışım. 97.8 ile başlamışım. geçen hafta 93.500 dü.
masallah masallahbenim gelişim sürecim :))):112:
12 ağustos- 98 kilo ( aslında 99 kilo ile başlamıştım ama o dönem sıkı bir diyet yapamadım emzirdiğimden )
19 ağustos- 97.5
26 ağustos- 96.6
2 eylül- 95.4
9 eylül- 94.3
16 eylül- 94.1
23 eylül- 92.9
30 eylül- 91.1
7 ekim- 89.3
14 ekim- 88.6
bakalım bu hafta nasıl bir seyir göstereceğim ,umarım gider fazlalıklar, bu ay sonuna 85 olmam gerek hedefime ulaşmam için ,her ay 5 kilo dedim inşallah öyle olur ....
katiliyorum sozlerine ablacim ALLH im yardim etsin mehmetçiklerimize bende çok doluyum bukonuda ikide benim evladim var ALLAH im hepimizin evlatlarini korusun ben nasil yollarim onlariPaylaşımın için teşekkürler beyzuşum...Birde ne güzel demişsin halkı birbirine düşürmeye çalışanlarda kendi kötülükülerinde boğulsun diye..
İşte korkularımdan biride bu benim..aynı toprakta birbirine iki düşman halk..ve bilerek isteyerek buna izin veren destekleyen bir sistem var resmen...
İkide çocuğum var bu sistemin yönetildiği ülkede yaşayan..
Daha önce yazmıştım ben askerlikle ilgili korkumu oğlum olduktan sonra özellikle daha bir açığa çıktı..Birde ben vatan sağolsun nidalarına çok kızıyorum
Yok abi milletin zaafını kullanıp gerektiğinde vatan için ölürüz düşüncesini empoze edilmesine dayanamıyorum..
Şehit cenazelerinde bile öylesine baskı varki ailelere ..güçlü duracaksın,ağlamayacaksın,isyan etmeyeceksinki millet normal karşılasın..
velhasıl kelam acını bile bağıra bağıra yaşatmıyorlar sana...Dikkat edin haberlerde çıkan yakınlara ağlamayacağım düşmanları sevindirmeyeceğim,vatan sağolsun diyorlar..Normalmi bu..?
Birde biz neyi neyden koruyoruz onu anlamış değilim resmen iç savaşın içindeyiz, hala uyutuluyoruz...Her şehit haberinden sonra havadan karadan harekat adı altında köylere alakasız yerlere dağlara bomba atılıyor tamam bitti..
Çözümmüdür bu,Irkçılık diz boyu..Çözüm değil işte..zaman masa başı kahramanlık zamanı değil..Gövde gösterisi yerine radikal değişim,gelişim şart...
Bugün kızımın sosyal öğretmeni anlatmış Şırnak'ta görev yaptığım zaman ders işleyemiyorduk demiş. sizler çok şanslısınız bomba vb.sesinden sesimi duyuramıyordum demiş..bu şartlar altında yetişen o çocukalarada yazık 20 yaşında hayatının en verimli çağında pis bir ideolojinin kurbanı olanada çok yazık ve onu kimbilir ne zorlukla yetiştiren ana babayada yazık....
Çok üzgünüm,çok kaygılıyım ve çok öfkeliyim...
iyi gecler canım yetişemedim az öce çıkışşın sendeİyi geceler tebessümcüm...
benim düşünde motorda olmuştu eşimle ben düğün salonlarını pek sevmediğimizden aklımıza geldi istanbulular bilirler boğaz gezisi yapan motor turlatı vardır onlardan bir tane kiraladık boğaz turu yaptık ama dans biraz zorduogün birraz dalga vardı ama güzeldiTekne dedinde aklım geldi eşimin kuzeninin düğünü teknede olmuştu ayvalıkta,büyük bişeydi teknemi,gemimi pek bilmem onları.:))
Çok eğlenmiştik...:)
inşallah canım bir aksilik olamaz inşallah görüşürüzHayırlı olsun canımSenin adına sevindim inşallah herşey gönlünüze göre olur ve orada çooook mutlu ve huzurlu bir hayatın olur eşinle.
Bir tane İstanbullu arkadaşımızı çabuk kaybediceğiz ama neyse inşallah buluşmaya bir aksilik olurda gelebiliriz de gitmeden birde yüz yüze tanışırız
forum gezerken bir üyenin mesaj sayısı dikkatimi çekti..
Hatunun 63000 küsur mesaj sayısı var..
Yememiş,içmemiş,yatmamış ha bire saçmalamış heralde.
Beni haberlerde en çok etkileyen, bir annenin yürürken düşüp bayılması acaip atkiledi..
Çıktım balkonda hüngür hüngür ağladım..
Empati kurdum, anne o nasıl dayansın böyle bir acıya.. hepimiz anneyiz.
Canım;Sarcıvcıvım,gusel ve yasemen bildirim dışında hiiç paylaşamınız yok...
Üzügünüm ama listeden çıkaracağım sizi..
muhakak hepimizin yaşadığı gibi yoğun günler yaşıyorsunuz vakit ayıramıyorsunuzdur..
ama adı üstünde birlikte zayıflayalım topiği burası...
Muhtemelen bu meesajımıda görmezsiniz okumadığınız için...
Hayırlı olsun Tebessüm.İnşallah çok güzel bir düzeniniz olur.Tüm aile birlikte olmanızın değeri biçilmez...Güle güle git.Mutlu ol...bugü uçak biletlerini aldım eşim 18 ocakta geliyor birlikte 8 şubatta gidiyoruz
orada yeni bir düzen kuracaz bakalım hadi hayırlısı
denize yakın bir ev tutacak eşim sahilde yürüyüş yaparız bolbol yüzülebiliyormuşta nisanda başlanıyormuş denize girmeye bakalım
ŞİİİİŞŞŞŞŞTTTTT.....Ensende bir şey hissetmiyormusun canım...O; benim nefesim....Takipteyim..Yeni yıla az kaldı..afiyet olsun derincim..
Kızarmış balık yenmezmi yaaa..İyi etmişsin yarın daha dikkatli olursun..
bende bugün fena abarttım..
Allah yardımcıları olsun.Ne zor bir imtihan anne ve baba için....Allah tüm yavruları korusun..Amin....yena çok güzel yazmışsın tebrikler canım....
bugün annemin karşı komşusuda öğleye kadar haber alamadı yavrusundan oda hakkaride askerlik yapıyor sürekli ağladı perişan olduk, öğlen haber aldıda rahatladı, ama korkumuz bitmiyorki diyor belkide sırada oğlumun olduğu karakol var diyor per,şan kadın çok üzüldük içimiz yandı bugün...
inşallah gönlünüzden gecen bişi çıkar araba sart, hele bebekle çok büyük kolaylık. Allah herkese bir ev vbir araba nasip etsin.
Tebessüm,
biz bir gece kısır yapmıştık gözümüz doymadı patates kızarttık..
Ama kalabalıktada gece yemeğinin ayrı bir zevki var..:))
herkese günaydın
bugün kaçamaksız olsun hepimiz için özellikle dün sapıtanlar bugün toparlansın ben de dahil
kahvaltıya kardeşimdeyim amaneyse diğer öğünlerle dengelerim zaten oraya da bol yeşillik alıp gideceğim
zeynep ablacım kaynın gitmiş gözün aydın diyelim 2 erkekle uğraşmak zor dinlen biraz toparlan
ayşem gel buyur canım tabii ki
ayyy cnm da acayip sıcacık börek istedi hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?