Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun derincim..
Kızarmış balık yenmezmi yaaa..İyi etmişsin yarın daha dikkatli olursun..
bende bugün fena abarttım..

yena çok güzel yazmışsın tebrikler canım....

bugün annemin karşı komşusuda öğleye kadar haber alamadı yavrusundan oda hakkaride askerlik yapıyor sürekli ağladı perişan olduk, öğlen haber aldıda rahatladı, ama korkumuz bitmiyorki diyor belkide sırada oğlumun olduğu karakol var diyor per,şan kadın çok üzüldük içimiz yandı bugün...

Canım benim..Allah yardımcıları olsun..

afiyet olsun derincim..

sağol canım...babam tekneden almış birkaç balık türü onunda kızartması güzel olurdu ancak, mecburen ızgara yapmadı babam ...
yarın tabii daha dikkatli olacağım ..

tebessüm hayırlı olsun canım...büyük değişiklik olacak..

Tekne dedinde aklım geldi eşimin kuzeninin düğünü teknede olmuştu ayvalıkta,büyük bişeydi teknemi,gemimi pek bilmem onları.:))
Çok eğlenmiştik...:)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Senin adına sevindim inşallah herşey gönlünüze göre olur ve orada çooook mutlu ve huzurlu bir hayatın olur eşinle.
Bir tane İstanbullu arkadaşımızı çabuk kaybediceğiz ama neyse inşallah buluşmaya bir aksilik olurda gelebiliriz de gitmeden birde yüz yüze tanışırız

çok sevindim dusmesine insallah tamamen duzelir

ALLAH rahmet eylesin çok uzuldum bende ama esas ates dustugu yeri yakar anneleri nehaldedir simdi ALLAH yardimcilari olsun

bende 08.09.2011 de katılmışım. 97.8 ile başlamışım. geçen hafta 93.500 dü.
ellerine saglik canim usenmemis bulmussun

masallah masallah devam ilbatum benide geçersin sen

katiliyorum sozlerine ablacim ALLH im yardim etsin mehmetçiklerimize bende çok doluyum bukonuda ikide benim evladim var ALLAH im hepimizin evlatlarini korusun ben nasil yollarim onlari

ALLAH im ailelerine yardim etsin basimiz saolsun

forum gezerken bir üyenin mesaj sayısı dikkatimi çekti..
Hatunun 63000 küsur mesaj sayısı var..
Yememiş,içmemiş,yatmamış ha bire saçmalamış heralde.

İyi geceler tebessümcüm...
iyi gecler canım yetişemedim az öce çıkışşın sende

Tekne dedinde aklım geldi eşimin kuzeninin düğünü teknede olmuştu ayvalıkta,büyük bişeydi teknemi,gemimi pek bilmem onları.:))
Çok eğlenmiştik...:)
benim düşünde motorda olmuştu eşimle ben düğün salonlarını pek sevmediğimizden aklımıza geldi istanbulular bilirler boğaz gezisi yapan motor turlatı vardır onlardan bir tane kiraladık boğaz turu yaptık ama dans biraz zorduogün birraz dalga vardı ama güzeldi

inşallah canım bir aksilik olamaz inşallah görüşürüz

valla bu kadar mesaja ancak onu yapmıştır

25 dakka dah yaptım spor 235 dakka oldu toplam
mutlucum lesli benide sıkıyor slim in 6 yapıyorum ben bazen o daha iyi geliyor bana

ben biraz televizyon izliyim bugün hiç izleyemedim bugün tek dizim var hürrem onuda kaçırdım zaten

Son düzenleme:

Görüntüler yürek parçaladı..Allah yardımcıları olsun.Güç,kuvvet,sabır versin...
Bir de halktan biri ''24 şehit,70 milyon yaralı''diye yorum yapmış..İyice koptum duyunca....

Canım;

Çok haklı bir karar bu.Kesinlikle katılıyorum...Hiç katılımsız devam edemezler tabii..Sonuçta burada sadece sohbet etmiyoruz ki;birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz;hatalarımızdan ders çıkarıyoruz,motive ediyoruz birbirimizi.....Bunları hiç yapmayan ve hiç katkısı olmayan kişilerin sadece listede bir isim olmasını doğru bulmuyorum.Adı geçen arkadaşlar kusura bakmasın ve bana kızmasın lütfen.Her kazanç;bir emek karşılığıdır..

Hayırlı olsun Tebessüm.İnşallah çok güzel bir düzeniniz olur.Tüm aile birlikte olmanızın değeri biçilmez...Güle güle git.Mutlu ol...

afiyet olsun derincim..
ŞİİİİŞŞŞŞŞTTTTT.....Ensende bir şey hissetmiyormusun canım...O; benim nefesim....Takipteyim..Yeni yıla az kaldı..

Allah yardımcıları olsun.Ne zor bir imtihan anne ve baba için....Allah tüm yavruları korusun..Amin....

Bak bak bak...Neleri de görüyor o zeki gözler........

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler..tüm yurdumun insanlarının başı sağolsun.rabbim ateş düşen evlere sabır versin..
nihayet!!! kaynım gitti..benim de çilem yarıya indi.hakkını yemeyeyim..iki defa eşimi hastaneye götürdük.arabayla olunca daha rahat gittik.
kaç gündür gripten yatıyordum.buraya giremedim.zaten nasıl gireceğim?akşam altı oturuyor ,gece 3-4 ancak bitiyor viskisi.birde salona kuruluyor.benim ev küçük.bir odayı ona diğerini eşime hazırladım.bende salondayım..adama uyuyacağım diyorum..sen yat diyor.salonda o uyurken ben popomu devirip yatacağım..fosur fosur sigara dumanı içinde..
bugün tekrar sağlık merkezindeydim.20 gün oldu hipo troid ilacına başlayalı..bir değişiklik yok..
ilk iki gün metobolizmam hızlanır gibiydi.şimdi yine aynı..birde siyatik ve eklem romatizması tüm vücudumu şişirdi.şimdi bugün itibariyle tekrar kortizon yüklemesine başladım.
kızlar içimde bir bıkkınlık var...annelerin feryadını dinlerken yazdıklarım,hastalıklarım ..her şey çok manasız geliyor..gencecik fidanlar devrilirken ..neyin önemi var..ama hayat devam ediyor işte..zorunlu olarak son bir hafta hazır gıdalarla geçti.çünkü kıprıyamıyordum..hazır köfte..ton balığı ..salata.tarhana çorbası en kolay olanlar.kıiş için istiflenen fasulye ve bamyada şimdiden açılmak zorunda kaldı.bu hafta biraz daha yapacağım..birde bol lahana almıştım.yarın
lahana kürüne başlayacağım.aralarda nar yiyeceğim.bol bol ortalıkta..kilosuda 1-2 tl..bugün biraz muzur bir gündü.
sabah bir dilim kek ve neskafe..öğle iki kaysı yumurta..(yumurtayı yaparken tüp bitti.bende tavayı ketil2IN ÜSTÜNE KOYDUM.BUHARLA O KADAR PİŞTİ)
akşam üstü hasrane dönüşü ekmek arası döner aldım..evde erişteli misket köfteli domates çorbası vardı..dengesiz bir gündü..

herkese günaydın
bugün kaçamaksız olsun hepimiz için özellikle dün sapıtanlar bugün toparlansın ben de dahil
kahvaltıya kardeşimdeyim ama neyse diğer öğünlerle dengelerim zaten oraya da bol yeşillik alıp gideceğim
zeynep ablacım kaynın gitmiş gözün aydın diyelim 2 erkekle uğraşmak zor dinlen biraz toparlan

GÜNAYDINLAR HERKESE

inşallah gönlünüzden gecen bişi çıkar araba sart, hele bebekle çok büyük kolaylık. Allah herkese bir ev vbir araba nasip etsin.

saol cnm inş.

Tebessüm,
biz bir gece kısır yapmıştık gözümüz doymadı patates kızarttık..
Ama kalabalıktada gece yemeğinin ayrı bir zevki var..:))

mutluuuuu duydun mu birileri kısır diyo ((

:)))) bence de

günaydınlar cnm bende gelim mi kahvaltıya çok acıktım ztn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…