Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öhöm yok artık o kadar da değil bugün perşembe yarın ye sen onu haftanın kaçamağı olsun
ben çıkıyorum Allah a emanet olun

bütün hafta yediklerimi duyma o zmn sen

ben şimdi yaptım kahvaltımı
kepekli sandeviç ekmeği arasında
peynir domates salatalık
ve 1 kupa açık çay

sabahta yürüdüm uzun bir aradan sonra iyi geldi

ahhcnmm bende 2 tane ben dee senın gıbı bazan cok sınırlenıyorumm allah sabır versınn onlarada akılfıkırr

tebessum bulundugun yerden tasınıyormusun ben anlamadımm ama her halıkarda senın ıcın ıyı olur bence denızz falann ohhh

günaydın kızlarr ne yazkkı ayağımın burkulması bana kotu yansıdı fazla yuruyemedımm vee kılo verımı yok gıbı geldı bugunn bakalım yarın nasıl olurr bıde reglıyım zaten şişimdir demiii
kaç gündür gecmeyen büyükk sivilceler için doktora gıdecegımm bugun endıselenmye basladım hıc boyle olmamıstıı arkası da gelmedıı
ordanda pazara gıdecegımm bakalımm öptümm sizlerii

Son düzenleme:
:26::26:az once baktımm bırdaha tartıda azcık fark var gıbı gıbıı

Son düzenleme:
geçmiş olsu gulmacım
benimde omuz başlarımda ve sırtımda kocaman sivilce gibi şeyler var çokta sert
biyopsi yaptırdım kıl kökü iltihabı çıktı :)

Gözün aydın zeynepçim kaynın gitmiş.:)
Bu sene grip bir tuhaf bir yapıştımı insana kolay kolay bırakmıyor..Oğlumun yine burnu tıkanmaya akmaya başladı..
farkettiğimde hemen siliyorum ama diyeliki görmedim hemen koluyla siliyor burnunu.:) cildi hassas olduğundan burnu ve dudağının üst kısmı kıpkırmızı tahriş oldu kremleyip duruyorum..

Bu arada erişteli misket köfteli domates çorbası ne güzel bişeye benziyor.:)

Son düzenleme:

gulmacım geçmiş olsun...
bende iki haftadır yürü yürü yolları aşındırdım..
Mutlu'nun uyarıları bile beni yürümeye itmedi.:)

ne güzel dile getirmişsin bende oğlum olduktan sonra herşeyi daha da bir sorgular oldum, oğlumu ben askere falan göndermeyeceğim belki böyle dersek farkına varırlar, dediğin gibi acıyı bile yaşatmıyorlar ........ yazık çok yazık...
haklısın yena
paylaşımda bulunmayanları çıkarma kararını erteledi bile bence

bencede çıkarılsın böyle olacaksa herkes cuma gelsin bildirim yapsın gitsin ne bu?
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey dilediğin gibi olur
tefal kullanıyorsun demek eee et yapmayacaksam niye alayım onu :)) en zorlayan o çünkü :)))

nazaramı geldin

ya sanırım çok inanırım nazara da offfffffff.
valla ne akıllı kadınsın bizim karşıdan geleceğimizide hatırlamışşınya bravooo

ya hatırladım da vardır kesin atladığım, ama herkes gelsin süper olacak.

aburcubur kaçırmazsan yediklerin iyi canım
1 koca paket çekirdek yedimmm ohhhh. yetmedi 3 tanede mandalina

ben dolaba şişko diye yazıp asmıştım
ben telefona kocaman obez yazmıştım ki 80 kilo idim. yaramışmı işe hayır üzerine 30 daha aldım.

ya fıstık, çıplak bakınca oturup ağlayasım geliyor tabi eskisine göre çok iyi aynaya sığmıyordum neredeyse. ama motivasyon çok ilginç bişi. gerçekten bahar da çikolata denizine atsalar yemem derdim heralde şimdi minicik buskivi, çikolata dondurma peşindeyim kurt gibin. ve komik olan elime alıyorum ya tadını biliyosun ne gerek var yemene diyorum yokbir bakıyorum kağıdı zor kurtulmuş elimden.

hakkinda hayirlisi olsun canim ohhhh denize yakin ne guzel bol bol yuzersin zayiflarsin
forum gezerken bir üyenin mesaj sayısı dikkatimi çekti..
Hatunun 63000 küsur mesaj sayısı var..
Yememiş,içmemiş,yatmamış ha bire saçmalamış heralde.

geçmis olsun ablacim kaynin gitmis senin adina sevindim yukun hafiflemis

Benim 16 senelik düdüklüm var hani şu klasiklerden 5 litrelik..O kadar memnunumki elim ayağım benimm..:)

tefalin ürünleride acaip pahallı ama ömürlük tabii.

gulmacım geçmiş olsun...
bende iki haftadır yürü yürü yolları aşındırdım..
Mutlu'nun uyarıları bile beni yürümeye itmedi.:)

heyyyyyt gelicem hepinizin yanına hop bir ki bir ki diye, yürüyüş koçu.

yav yürümemiz sartta ben de oğlanı satamadım hiç kimseye bu hafta yürüyüş az oldu. bilemedim, lesliyi de hiççççç sevmiyom buluciiz bişi. yoksa tarihe 5 ayda 22 kilo verip 5 yılda 1 kilo veremeyen kız olarak geçicem.

Aziz Üstel'in Star gazetesindeki yazısı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen 24 güvenlik görevlisine Allah’tan rahmet dileyin, sonra da bu alçaklığın neden hala sürdüğünün şu kanıtlarına bir göz atın lütfen!

Albay Hasan Attila Uğur, “Öcalan’ı Nasıl Sorguladım?” adlı kitabında, PKK’yı bunca yıl kimlerin, nasıl ayakta tuttuğunu anlatıyor. Öcalan lafa Yunanistan’la başlıyor: “Bize ta baştan beri çok destek verdi. Kamplar kurduk. Maddi desteğini de hiç esirgemedi. Teknik konularda yardımcı oldu. Sabotaj ve orman yakma eğitimlerini bize Yunan istihbaratı verdi.” Ah cayır cayır yanan Türkiye’min güzelim ormanları ah!

Suriye’deyse Öcalan, Hafız Esad’ın kardeşi Cemal Esad’la görüştüğünü anlatıyor. “Suriye’de kamplar açtık. Örgütlenmemize de izin verdi Suriye. Ticaret de yapıyorduk; yılda 1 milyon dolar kazanıyorduk. Sınırı geçerken, zaman zaman, Suriye istihbaratının (El Muhaberat) arabalarını kullanıyorduk.” Peki ya İran? “İran gizli sevisi İttiaat’tan Sait adında biriyle görüşüyordum. Bize silah, SAM7 füzeleri ve lojistik destek sağladılar. Sonra bir hastane üç de kamp kurmamıza izin verdiler. Silah ve hayvan ticaretinden pay alıyorduk.”

Peki ya Batılı “dostlarımızın” ilişkisi ne boyuttaymış Öcalan ve tayfasıyla? Sırbistan’dan 20 adet Strella Füzeleri satın almışlar önce. Ama sonra Sırplar, çok daha fazlasını bedava vermiş. TNT, C-4 gibi patlayıcıları da Sırbistan sağlıyormuş. Romanya’da evleri ve dernekleri varmış. Türkiye’den PKK’ya katılanların ilk eğitim gördükleri yermiş Romanya. İstihbarat birimleri de gece görüş dürbünü, telsiz gibi malzeme sağlamış.

Gelelim Almanya’ya. Öcalan, Alman Gizli Servisi’yle görüşmekten tutun parlamementerlerle sohbete kadar, dilediğince at koşturmuş. Örgüt yöneticisi Kani Yılmaz’a pasaport vermişler, Türk vatandaşlarını konsolosluklar önünde sürüm sürüm süründürürken! “Her anlamda güçlü olduğumuz bir ülkeydi!”

İngilere için söyledikleri de çok ilginç: “Hiç birebir siyasi ilişki kurmadılar. Ama gizli olarak en büyük desteği İngiltere’den alıyorduk.” Ya Hollanda? “Bizim üslenme ve eğitim alanımızdır. En çok para ve destek bulduğumuz ülkedir.” Öyle olması da gerekir. Hollanda uyuşturucu ve uyuşturucu kaçakçılarına göz yummasıyla ünlüdür zaten! Fransa tahmin edebileceğiniz gibi, “her zaman yakın” durmasıyla biliniyor. Hatırlayın Madam Mitterand’ı!

Peki PKK’ya destek vermeyen ülke var mı? Libya! “İşçiler arasında iyi örgütlenmiştik. Yılda 500 bin dolar bağış topluyorduk. Ama Libya devletiyle aramız hiç iyi değildi. Bütün isteklerimizi geri çevirdiler. Kaddafi bize hiçbir zaman sıcak bakmadı!” Kala kala kalmışız Kaddafi’ye! İşte bu komşular ve sözde dostlar yüzünden yıllardır PKK pisliğiyle boğuşup duruyoruz; şehit üstüme şehit veriyoruz!

Apo’yu biraz daha iyi anlamak isterseniz bir de şu olaya bir göz atın Hasan Attila Uğur’un kitabından: “Sorgunun son gününde çay molası verdik. Odadaki pilli radyoyu açtık: Barış Manço’nun öldüğünü söyledi bir arkadaşımız. Apo yüzüme baktı, suratı asıldı: ‘Öldüğüne çok üzüldüm. Peki kim öldürmüş?’ diye sordu. Tabiri caizse o anda hepimiz koptuk!” Soru da bir şey yok aslında. Teröristin dünyasında doğal ölüm olur mu hiç?

----------
alıntı

allah sabır versin ,kimseye bu acıyı yaşatmasın............
yok canım yok ben seni geçemem nerdeeeeeeee

kaç yıllık bir üye acaba ? yeniyse gerçekten yememiş içmemiş yani :)))

İlbatum 2 yıllık bir üye..Ayy umarım okumaz üye burayı hihihi..
al başına sorun..:)

Aziz Üstel bu tür yazılarmı yazıyor atık...Ben onu talkshowcu magazin le ilgili diye biri biliyordum..gerçi star okumadığım için..

Şimdi benim bu yazıdan anladığım Apo nun mazlum oluşumu..? Bende söyleyeyim o zaman ODTÜ mezunu ve GS taraftarı sıkı bir şekilde..

Amaaaan köşecilerede malzeme çıkıyor işte..

Son düzenleme:

Evim uygun olsa dışarı çıkamadığım zamanlarda yürümek için yürüyüş bandı alırdım ama kutu gibi ev biz sığamıyoruz bandı nereye koyarız sonra..
Aslında IKEA nın tasarımcılarıyla görüşsem bizim evde yürüme bandını koyacak bir yer bulsalar ne iyi olur..

Salonun şeklini değiştirdik geçen akşam peteğin önünü açmak için, yazın büyük koltuk peteğin önündeydi..
Az kalsın aile içi faciası yaşanıyordu kızım dahil herkes birşey söylüyor eskiden ne güzel sadece eşimle çatışma yaşıyorduk şimdi kızımda girdi işin içine.:)

Neyse sonradan demokratik bir halde hallettik, benim fikrim oldu..:))))

Son düzenleme:

yolun açık olsun canım...inş. mutlu olursun ........

evet ayrı bir keyfi var ama dönüyor bize kilo olarak
bir arkadaşim vardı kek ağızda 30 saniye midede2 saat popoda ömür boyu kalır derdi aklıma o geldi
süpermiş buzdolabına yazıp asmak lazıım....

afiyet olsuun..o balıkta yenmez mi amaaa.....

kim o yaa çok merak ettim.......

Benim 16 senelik düdüklüm var hani şu klasiklerden 5 litrelik..O kadar memnunumki elim ayağım benimm..:)

tefalin ürünleride acaip pahallı ama ömürlük tabii.
güle güle bi 16 yıl daha kullan inş...benimkini de bi hesapladım 10 yıl olmuş iyi dayanmış patates dahil herşey içinden geçtiii....

kizlar saatlerdir tweet'teyim, erol koseye yazilanlari takib ediyordum..cok felaket seyler paylasiliyor..
bir kadinin teki, bir medya kurulusunda calistigini, sehitlerimizin simdilik 52 oldugunu ve bunu acikca paylasamamanin uzuncu anlatti..biliyoruz ama soyleyemiyoruz bende burdan duyurmak istiyorum lutfen herkese duyurun yazmis, sok oldum.. anca kandiriliyoruz
bi de bu varr kırmızıgül adlı arkadaşdan alıntıladımbiraz önce lise öğrencileri sloganlar atarak geçtiler bi baktım bunların kaçı askerden geri dönebilecek acaba dedim ağlamakdan boğazm ağrıyor dünden beri çok şeyler demek istiyorum ama...... daha benim senin maaşından kesilen vergilerle besliyoruz haraaammm olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…