Sarcıvcıvım,gusel ve yasemen bildirim dışında hiiç paylaşamınız yok...
Üzügünüm ama listeden çıkaracağım sizi..
muhakak hepimizin yaşadığı gibi yoğun günler yaşıyorsunuz vakit ayıramıyorsunuzdur..
ama adı üstünde birlikte zayıflayalım topiği burası...
Muhtemelen bu meesajımıda görmezsiniz okumadığınız için...
şu anda çok açım arkadaşlar sabah saat 8 de 1 dilim ekmek ve 1kk kadar peynir yedim sat 11 oldu 1 tane de elma ve 1 sb yoğurt yemeyi düşünüyorum sizlerin diyetler nasıl gidiyor???????????????
kizlar saatlerdir tweet'teyim, erol koseye yazilanlari takib ediyordum..cok felaket seyler paylasiliyor..
bir kadinin teki, bir medya kurulusunda calistigini, sehitlerimizin simdilik 52 oldugunu ve bunu acikca paylasamamanin uzuncu anlatti..biliyoruz ama soyleyemiyoruz bende burdan duyurmak istiyorum lutfen herkese duyurun yazmis, sok oldum.. anca kandiriliyoruz
bi de bu varr kırmızıgül adlı arkadaşdan alıntıladım
biraz önce lise öğrencileri sloganlar atarak geçtiler bi baktım bunların kaçı askerden geri dönebilecek acaba dedim ağlamakdan boğazm ağrıyor dünden beri çok şeyler demek istiyorum ama...... daha benim senin maaşından kesilen vergilerle besliyoruz haraaammm olsun..
şu söylediklerin ulaşabileceğim bir yerde olsa 3 değil 10 tane yrdim dün gece. fındık fıstık zaten hastalık bende. ama toparlanmazsam 110 değil 150 olmam sanki 2 seneyi almaz.ahhhh mutlum ahh
ben akşam fındık fıstık artı 3 tane popkek yedim düşün yani halimi adet olucam iştahım acayip açık ztn ne zmn kapalı oldu ki
gece saat 1 de yattım sabah 7 de kalkınca canım birşey istemedi ama yine dedim birşeyler yiyeyimde öğün atlama olmasın istedim şimdide acıktım ama şimdi elmamı yiyorum tabii açım ya dolaptaki en büyük elmayı aldım yoğurt aldım 1sb kadar onları yiyeceğim eğer diyette olmasam herhal 1 tepsi böreği götüre bilirdimNeden çok az yiyorsun.?
alalım dedi esim de ama istemiyorum. nedense ona da gıcıım. kar yağsa bile dısarda yurumek istiyorum. hem bir nefes almak acısından. kürek kürek en son caremEvim uygun olsa dışarı çıkamadığım zamanlarda yürümek için yürüyüş bandı alırdım ama kutu gibi ev biz sığamıyoruz bandı nereye koyarız sonra..
Aslında IKEA nın tasarımcılarıyla görüşsem bizim evde yürüme bandını koyacak bir yer bulsalar ne iyi olur..
Salonun şeklini değiştirdik geçen akşam peteğin önünü açmak için, yazın büyük koltuk peteğin önündeydi..
Az kalsın aile içi faciası yaşanıyordu kızım dahil herkes birşey söylüyor eskiden ne güzel sadece eşimle çatışma yaşıyorduk şimdi kızımda girdi işin içine.:)
Neyse sonradan demokratik bir halde hallettik, benim fikrim oldu..:))))
şu söylediklerin ulaşabileceğim bir yerde olsa 3 değil 10 tane yrdim dün gece. fındık fıstık zaten hastalık bende. ama toparlanmazsam 110 değil 150 olmam sanki 2 seneyi almaz.
muhtemelen spor dan tac alırsın 620 dk ileYENA abla ben bugun bildirim yapmak istiyorum yarin giremeyebilirim çunki misafirim var simdilik 16kisisabahtan hazirlik temizlik yapmam lazim aksama anca girerim halim kalirsa
bugunde biarkadasa gidecegiz bebek gormeye bu hafta sapittim ben imdattttt kilo veremedim moralim sifirr neyse haftaya sIKI bisekilde yuruyus yapicam bayrama benim hedefimde 70di ama olmadi bari 75 alti olsun
GEçEN HAFTA 76
BU HAFTA 76 en azinda ayniyim okadar yemeye
sporun avantaji bunada sukur
SPORUM 620dk
birazda aksamdan hazirlik yapicam isim biterse ugrerim biara yoksa yarin aksam yada cumartesi okurum paylasimlari azcik yazin olurmuoku oku bihal oluyorum ama okumassamda çatlarim yaff herkese iyi gunler hos sohbetler bol bol -ler dilerim
YENA abla MUTLUU bugun yazdim canlarim arada kaynamasin
ALLAH im ya sanki kilo vermisimde taci elimden kapacaklar:82::82::82::82:
valla dediğin gibi al başına sorun, inşallah 90 üstü değildir :)))İlbatum 2 yıllık bir üye..Ayy umarım okumaz üye burayı hihihi..
al başına sorun..:)
bayağı demokratik olmuş :)))Evim uygun olsa dışarı çıkamadığım zamanlarda yürümek için yürüyüş bandı alırdım ama kutu gibi ev biz sığamıyoruz bandı nereye koyarız sonra..
Aslında IKEA nın tasarımcılarıyla görüşsem bizim evde yürüme bandını koyacak bir yer bulsalar ne iyi olur..
Salonun şeklini değiştirdik geçen akşam peteğin önünü açmak için, yazın büyük koltuk peteğin önündeydi..
Az kalsın aile içi faciası yaşanıyordu kızım dahil herkes birşey söylüyor eskiden ne güzel sadece eşimle çatışma yaşıyorduk şimdi kızımda girdi işin içine.:)
kizlar saatlerdir tweet'teyim, erol koseye yazilanlari takib ediyordum..cok felaket seyler paylasiliyor..
bir kadinin teki, bir medya kurulusunda calistigini, sehitlerimizin simdilik 52 oldugunu ve bunu acikca paylasamamanin uzuncu anlatti..biliyoruz ama soyleyemiyoruz bende burdan duyurmak istiyorum lutfen herkese duyurun yazmis, sok oldum.. anca kandiriliyoruz
bi de bu varr kırmızıgül adlı arkadaşdan alıntıladımbiraz önce lise öğrencileri sloganlar atarak geçtiler bi baktım bunların kaçı askerden geri dönebilecek acaba dedim ağlamakdan boğazm ağrıyor dünden beri çok şeyler demek istiyorum ama...... daha benim senin maaşından kesilen vergilerle besliyoruz haraaammm olsun..
sagol ablacımGörüntüler yürek parçaladı..Allah yardımcıları olsun.Güç,kuvvet,sabır versin...
Bir de halktan biri ''24 şehit,70 milyon yaralı''diye yorum yapmış..İyice koptum duyunca....
Canım;
Çok haklı bir karar bu.Kesinlikle katılıyorum...Hiç katılımsız devam edemezler tabii..Sonuçta burada sadece sohbet etmiyoruz ki;birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz;hatalarımızdan ders çıkarıyoruz,motive ediyoruz birbirimizi.....Bunları hiç yapmayan ve hiç katkısı olmayan kişilerin sadece listede bir isim olmasını doğru bulmuyorum.Adı geçen arkadaşlar kusura bakmasın ve bana kızmasın lütfen.Her kazanç;bir emek karşılığıdır..
Hayırlı olsun Tebessüm.İnşallah çok güzel bir düzeniniz olur.Tüm aile birlikte olmanızın değeri biçilmez...Güle güle git.Mutlu ol...
ŞİİİİŞŞŞŞŞTTTTT.....Ensende bir şey hissetmiyormusun canım...O; benim nefesim....Takipteyim..Yeni yıla az kaldı..
Allah yardımcıları olsun.Ne zor bir imtihan anne ve baba için....Allah tüm yavruları korusun..Amin....
Bak bak bak...Neleri de görüyor o zeki gözler........
geçmiş olsun ablacım biberiye çayı içsene biberiye dalını bardağa daldır bekle biraz iç parklarda falan var bataratçılardada vardır romatizma ve iltihap için iyi diye biliyorumkızlar iyi geceler..tüm yurdumun insanlarının başı sağolsun.rabbim ateş düşen evlere sabır versin..
nihayet!!! kaynım gitti..benim de çilem yarıya indi.hakkını yemeyeyim..iki defa eşimi hastaneye götürdük.arabayla olunca daha rahat gittik.
kaç gündür gripten yatıyordum.buraya giremedim.zaten nasıl gireceğim?akşam altı oturuyor ,gece 3-4 ancak bitiyor viskisi.birde salona kuruluyor.benim ev küçük.bir odayı ona diğerini eşime hazırladım.bende salondayım..adama uyuyacağım diyorum..sen yat diyor.salonda o uyurken ben popomu devirip yatacağım..fosur fosur sigara dumanı içinde..
bugün tekrar sağlık merkezindeydim.20 gün oldu hipo troid ilacına başlayalı..bir değişiklik yok..
ilk iki gün metobolizmam hızlanır gibiydi.şimdi yine aynı..birde siyatik ve eklem romatizması tüm vücudumu şişirdi.şimdi bugün itibariyle tekrar kortizon yüklemesine başladım.
kızlar içimde bir bıkkınlık var...annelerin feryadını dinlerken yazdıklarım,hastalıklarım ..her şey çok manasız geliyor..gencecik fidanlar devrilirken ..neyin önemi var..ama hayat devam ediyor işte..zorunlu olarak son bir hafta hazır gıdalarla geçti.çünkü kıprıyamıyordum..hazır köfte..ton balığı ..salata.tarhana çorbası en kolay olanlar.kıiş için istiflenen fasulye ve bamyada şimdiden açılmak zorunda kaldı.bu hafta biraz daha yapacağım..birde bol lahana almıştım.yarın
lahana kürüne başlayacağım.aralarda nar yiyeceğim.bol bol ortalıkta..kilosuda 1-2 tl..bugün biraz muzur bir gündü.
sabah bir dilim kek ve neskafe..öğle iki kaysı yumurta..(yumurtayı yaparken tüp bitti.bende tavayı ketil2IN ÜSTÜNE KOYDUM.BUHARLA O KADAR PİŞTİ)
akşam üstü hasrane dönüşü ekmek arası döner aldım..evde erişteli misket köfteli domates çorbası vardı..dengesiz bir gündü..
eşim kuvete gitti canım iş iin bizde onun yanına taşınacazahhcnmm bende 2 tane ben dee senın gıbı bazan cok sınırlenıyorumm allah sabır versınn onlarada akılfıkırr
tebessum bulundugun yerden tasınıyormusun ben anlamadımm ama her halıkarda senın ıcın ıyı olur bence denızz falann ohhh
günaydın kızlarr ne yazkkı ayağımın burkulması bana kotu yansıdı fazla yuruyemedımm vee kılo verımı yok gıbı geldı bugunn bakalım yarın nasıl olurr bıde reglıyım zaten şişimdir demiii
kaç gündür gecmeyen büyükk sivilceler için doktora gıdecegımm bugun endıselenmye basladım hıc boyle olmamıstıı arkası da gelmedıı
ordanda pazara gıdecegımm bakalımm öptümm sizlerii
ahh barışıma geçmiş olsun sen bişrisin ne yapacağını ama deniz suyu sık buğu yap burnu için grip ilacıda verebilirsin umarım çabuk atlatırGözün aydın zeynepçim kaynın gitmiş.:)
Bu sene grip bir tuhaf bir yapıştımı insana kolay kolay bırakmıyor..Oğlumun yine burnu tıkanmaya akmaya başladı..
farkettiğimde hemen siliyorum ama diyeliki görmedim hemen koluyla siliyor burnunu.:) cildi hassas olduğundan burnu ve dudağının üst kısmı kıpkırmızı tahriş oldu kremleyip duruyorum..
Bu arada erişteli misket köfteli domates çorbası ne güzel bişeye benziyor.:)
eve alma evdekileri ne yaparsın bilmem evde olmasın bir süre eşinede söyle almasın bir süreya sanırım çok inanırım nazara da offfffffff.
ya hatırladım da vardır kesin atladığım, ama herkes gelsin süper olacak.
1 koca paket çekirdek yedimmm ohhhh. yetmedi 3 tanede mandalina
ben telefona kocaman obez yazmıştım ki 80 kilo idim. yaramışmı işe hayır üzerine 30 daha aldım.
ya fıstık, çıplak bakınca oturup ağlayasım geliyor tabi eskisine göre çok iyi aynaya sığmıyordum neredeyse. ama motivasyon çok ilginç bişi. gerçekten bahar da çikolata denizine atsalar yemem derdim heralde şimdi minicik buskivi, çikolata dondurma peşindeyim kurt gibin. ve komik olan elime alıyorum ya tadını biliyosun ne gerek var yemene diyorum yokbir bakıyorum kağıdı zor kurtulmuş elimden.
slim in 6 yap bende lesli sevmiyorum onu yapıyorumheyyyyyt gelicem hepinizin yanına hop bir ki bir ki diye, yürüyüş koçu.
yav yürümemiz sartta ben de oğlanı satamadım hiç kimseye bu hafta yürüyüş az oldu. bilemedim, lesliyi de hiççççç sevmiyom buluciiz bişi. yoksa tarihe 5 ayda 22 kilo verip 5 yılda 1 kilo veremeyen kız olarak geçicem.
eşimin zoru ile almıştık salona sıkıştırsım 1 tekli koltuk kadar yer kaplıyor biraz boyu uzun önemli olan onunn üstüne çıkmak var ama kullanıyormusun hergün de ama yok insanın canı istemeyince yok olmuyoriEvim uygun olsa dışarı çıkamadığım zamanlarda yürümek için yürüyüş bandı alırdım ama kutu gibi ev biz sığamıyoruz bandı nereye koyarız sonra..
sağol canım inşallah kocaman yazmıştım şişko yeme diye
yolun açık olsun canım...inş. mutlu olursun ........
süpermiş buzdolabına yazıp asmak lazıım....
afiyet olsuun..o balıkta yenmez mi amaaa.....
kim o yaa çok merak ettim.......
güle güle bi 16 yıl daha kullan inş...benimkini de bi hesapladım 10 yıl olmuş iyi dayanmış patates dahil herşey içinden geçtiii....
niye bukadar az yiyosun bu beslenmeyele uzun süre diyet yapamazsınşu anda çok açım arkadaşlar sabah saat 8 de 1 dilim ekmek ve 1kk kadar peynir yedim sat 11 oldu 1 tane de elma ve 1 sb yoğurt yemeyi düşünüyorum sizlerin diyetler nasıl gidiyor???????????????
YENA abla ben bugun bildirim yapmak istiyorum yarin giremeyebilirim çunki misafirim var simdilik 16kisisabahtan hazirlik temizlik yapmam lazim aksama anca girerim halim kalirsa
bugunde biarkadasa gidecegiz bebek gormeye bu hafta sapittim ben imdattttt kilo veremedim moralim sifirr neyse haftaya sIKI bisekilde yuruyus yapicam bayrama benim hedefimde 70di ama olmadi bari 75 alti olsun
GEçEN HAFTA 76
BU HAFTA 76
en azinda ayniyim okadar yemeye
sporun avantaji bunada sukur
SPORUM 620dk
birazda aksamdan hazirlik yapicam isim biterse ugrarim biara yoksa yarin aksam yada cumartesi okurum paylasimlari azcik yazin olurmuoku oku bihal oluyorum ama okumassamda çatlarim yaff herkese iyi gunler hos sohbetler bol bol -ler dilerim
YENA abla MUTLUU bugun yazdim canlarim arada kaynamasin
ALLAH im ya sanki kilo vermisimde taci elimden kapacaklar:82::82::82::82:
tebbessüm77 hayırlı olsun bir karara varmışsınız. deniz kum oh harika bir bahar bekliyor ozaman seni. ama kopmazsın dimi bizden alıştık sana.
çok güzel olmuştur yenacım bende çok severim gemide teknede olan düğünleri ...Tekne dedinde aklım geldi eşimin kuzeninin düğünü teknede olmuştu ayvalıkta,büyük bişeydi teknemi,gemimi pek bilmem onları.:))
Çok eğlenmiştik...:)
inşallah canım ...çok sevindim dusmesine insallah tamamen duzelir
ALLAH rahmet eylesin çok uzuldum bende ama esas ates dustugu yeri yakar anneleri nehaldedir simdi ALLAH yardimcilari olsun
ellerine saglik canim usenmemis bulmussun
masallah masallahdevam ilbatum benide geçersin sen
katiliyorum sozlerine ablacim ALLH im yardim etsin mehmetçiklerimize bende çok doluyum bukonuda ikide benim evladim var ALLAH im hepimizin evlatlarini korusun ben nasil yollarim onlari
ALLAH im ailelerine yardim etsin basimiz saolsun
sağol ablam o üzüldükçe bizde mahvoluyoruz ...Görüntüler yürek parçaladı..Allah yardımcıları olsun.Güç,kuvvet,sabır versin...
Bir de halktan biri ''24 şehit,70 milyon yaralı''diye yorum yapmış..İyice koptum duyunca....
Canım;
Çok haklı bir karar bu.Kesinlikle katılıyorum...Hiç katılımsız devam edemezler tabii..Sonuçta burada sadece sohbet etmiyoruz ki;birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz;hatalarımızdan ders çıkarıyoruz,motive ediyoruz birbirimizi.....Bunları hiç yapmayan ve hiç katkısı olmayan kişilerin sadece listede bir isim olmasını doğru bulmuyorum.Adı geçen arkadaşlar kusura bakmasın ve bana kızmasın lütfen.Her kazanç;bir emek karşılığıdır..
Hayırlı olsun Tebessüm.İnşallah çok güzel bir düzeniniz olur.Tüm aile birlikte olmanızın değeri biçilmez...Güle güle git.Mutlu ol...
ŞİİİİŞŞŞŞŞTTTTT.....Ensende bir şey hissetmiyormusun canım...O; benim nefesim....Takipteyim..Yeni yıla az kaldı..
Allah yardımcıları olsun.Ne zor bir imtihan anne ve baba için....Allah tüm yavruları korusun..Amin....
Bak bak bak...Neleri de görüyor o zeki gözler........
allah sabır versin ,kimseye bu acıyı yaşatmasın............
yok canım yok ben seni geçemem nerdeeeeeeee
kaç yıllık bir üye acaba ? yeniyse gerçekten yememiş içmemiş yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?