Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhh mutlum ahh
ben akşam fındık fıstık artı 3 tane popkek yedim düşün yani halimi adet olucam iştahım acayip açık ztn ne zmn kapalı oldu ki

haklısın, çok doğru... uyarıyı da yapmıştık...

şu anda çok açım arkadaşlar sabah saat 8 de 1 dilim ekmek ve 1kk kadar peynir yedim sat 11 oldu 1 tane de elma ve 1 sb yoğurt yemeyi düşünüyorum sizlerin diyetler nasıl gidiyor???????????????

şu anda çok açım arkadaşlar sabah saat 8 de 1 dilim ekmek ve 1kk kadar peynir yedim sat 11 oldu 1 tane de elma ve 1 sb yoğurt yemeyi düşünüyorum sizlerin diyetler nasıl gidiyor???????????????

Neden çok az yiyorsun.?

gecen gün de ankaradaki patlamada anında görüntü alıp sunan haberci, "şu an isağlık ekipleri ki kişinin üstünü örttü, başımız sağolsun" dedi. ntv de hep 2 kişi kaybettik falan dendi bir süre, sonra birden açıklama yapıldı ölü olmadığı söylendi. sayının çok olması dısında dünden beri çatışma var. ben yorum yapamıyorum. içim sızlıyor kelimeler kifayetsiz.

ahhhh mutlum ahh
ben akşam fındık fıstık artı 3 tane popkek yedim düşün yani halimi adet olucam iştahım acayip açık ztn ne zmn kapalı oldu ki
şu söylediklerin ulaşabileceğim bir yerde olsa 3 değil 10 tane yrdim dün gece. fındık fıstık zaten hastalık bende. ama toparlanmazsam 110 değil 150 olmam sanki 2 seneyi almaz.

Neden çok az yiyorsun.?
gece saat 1 de yattım sabah 7 de kalkınca canım birşey istemedi ama yine dedim birşeyler yiyeyimde öğün atlama olmasın istedim şimdide acıktım ama şimdi elmamı yiyorum tabii açım ya dolaptaki en büyük elmayı aldım yoğurt aldım 1sb kadar onları yiyeceğim eğer diyette olmasam herhal 1 tepsi böreği götüre bilirdim

alalım dedi esim de ama istemiyorum. nedense ona da gıcıım. kar yağsa bile dısarda yurumek istiyorum. hem bir nefes almak acısından. kürek kürek en son carem

YENA abla ben bugun bildirim yapmak istiyorum yarin giremeyebilirim çunki misafirim var simdilik 16kisi sabahtan hazirlik temizlik yapmam lazim aksama anca girerim halim kalirsa

bugunde biarkadasa gidecegiz bebek gormeye bu hafta sapittim ben imdattttt kilo veremedim moralim sifirr neyse haftaya sIKI bisekilde yuruyus yapicam bayrama benim hedefimde 70di ama olmadi bari 75 alti olsun

GEçEN HAFTA 76

BU HAFTA 76

en azinda ayniyim okadar yemeye
sporun avantaji bunada sukur

SPORUM 620dk

birazda aksamdan hazirlik yapicam isim biterse ugrarim biara yoksa yarin aksam yada cumartesi okurum paylasimlari azcik yazin olurmu oku oku bihal oluyorum ama okumassamda çatlarim yaff herkese iyi gunler hos sohbetler bol bol -ler dilerim

YENA abla MUTLUU bugun yazdim canlarim arada kaynamasin
ALLAH im ya sanki kilo vermisimde taci elimden kapacaklar :82::82::82::82:

Son düzenleme:
şu söylediklerin ulaşabileceğim bir yerde olsa 3 değil 10 tane yrdim dün gece. fındık fıstık zaten hastalık bende. ama toparlanmazsam 110 değil 150 olmam sanki 2 seneyi almaz.

bende öyleyim evde ne varsa silip süprüyorum
kuruyemişe bayılıyorum
bu yüzden hala 100 kiloyum ztn

muhtemelen spor dan tac alırsın 620 dk ile

tebbessüm77 hayırlı olsun bir karara varmışsınız. deniz kum oh harika bir bahar bekliyor ozaman seni. ama kopmazsın dimi bizden alıştık sana.

İlbatum 2 yıllık bir üye..Ayy umarım okumaz üye burayı hihihi..
al başına sorun..:)
valla dediğin gibi al başına sorun, inşallah 90 üstü değildir :)))
bayağı demokratik olmuş :)))

devlet bile yalan söyledikten sonra kime güveneceğiz biz kime.....

sagol ablacım

geçmiş olsun ablacım biberiye çayı içsene biberiye dalını bardağa daldır bekle biraz iç parklarda falan var bataratçılardada vardır romatizma ve iltihap için iyi diye biliyorum
kaynın gitmiş en azından rahatlarsın biraz

eşim kuvete gitti canım iş iin bizde onun yanına taşınacaz

ahh barışıma geçmiş olsun sen bişrisin ne yapacağını ama deniz suyu sık buğu yap burnu için grip ilacıda verebilirsin umarım çabuk atlatır

eve alma evdekileri ne yaparsın bilmem evde olmasın bir süre eşinede söyle almasın bir süre
eski yazılarını oku yeniden motivasyona ihtiyacın var

slim in 6 yap bende lesli sevmiyorum onu yapıyorum
eşimin zoru ile almıştık salona sıkıştırsım 1 tekli koltuk kadar yer kaplıyor biraz boyu uzun önemli olan onunn üstüne çıkmak var ama kullanıyormusun hergün de ama yok insanın canı istemeyince yok olmuyori

sağol canım inşallah kocaman yazmıştım şişko yeme diye
niye bukadar az yiyosun bu beslenmeyele uzun süre diyet yapamazsın

sporda tac alırıs kaçırdım dedin en azından almamışsın
kolay gelsin

tebbessüm77 hayırlı olsun bir karara varmışsınız. deniz kum oh harika bir bahar bekliyor ozaman seni. ama kopmazsın dimi bizden alıştık sana.

inşallah canım orada intenet apartmanda merkezi oyüzden sanırım her siteye girilemiyormuş meela msn e giremedi eşim skype inderilim dedi arkadaşına giremedi inşallah kk ya girebilirim birtek bu sorun olursa giremem ama yoksan bende sizi bırakmam istemiyorum burası sizler bana nasıl motivasyon veriyorsunuz anlatamam

Tekne dedinde aklım geldi eşimin kuzeninin düğünü teknede olmuştu ayvalıkta,büyük bişeydi teknemi,gemimi pek bilmem onları.:))
Çok eğlenmiştik...:)
çok güzel olmuştur yenacım bende çok severim gemide teknede olan düğünleri ...
inşallah canım ...
sağol ablam o üzüldükçe bizde mahvoluyoruz ...
allah sabır versin ,kimseye bu acıyı yaşatmasın............

yok canım yok ben seni geçemem nerdeeeeeeee

kaç yıllık bir üye acaba ? yeniyse gerçekten yememiş içmemiş yani :)))

amin canım çok zor....

slmlarrrr kizlar sporumu yazip cikacagimmm bende kendimi tutamiyorummm cok yedim bu hafta 65 kg altina ineyim derken 70kg bulacam yakinda toplanmassam :26: bu hafta 120+70+70toplam 260dakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…