Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Emir kapı ışık herşeyi açabiliyodış kapıyı açıyo diye sürekli kilitli tutuyoruz
odaların kapısını açamıyo henüz amerakan kapı tokmakları çeviremiyo :)

Emir kapı ışık herşeyi açabiliyodış kapıyı açıyo diye sürekli kilitli tutuyoruz
odaların kapısını açamıyo henüz amerakan kapı tokmakları çeviremiyo :)

bizimki eremiyor daha kapıya. amaolayı çözmüş deniyor durmadan. çok fena pıtpıtpıt saniye de bişi kırıyor karıştırıyor.

bizimki eremiyor daha kapıya. amaolayı çözmüş deniyor durmadan. çok fena pıtpıtpıt saniye de bişi kırıyor karıştırıyor.

ama onların büyümesini izlemek bambaşka bişey keşfedince yüzlerşindeki o ifade süper emir ışık açıp kapadıkça kikir kikir öyle mutlu oluyo ki anlatamam
ee büyüyolar canlarımız :)

hatunlar sizi okuyorum ama cevap yazamıyorum.bebiş uyurken cam sildim şimdi oturdumki uyandı sesi geliyor.çok bi hamaratım bugn
daha biçok iş var evde.temzilikçiler de doluymuş bayrama kadar.iş başa düştü.ptesi ağır misafirlerim var.off anam offfff .gurbette olmk bu demek işte.ben temizlk yaparken bebeğmle oynayacak annem kardeşim bilenek yok

kendini yalnız hissetme cnm bizlerde öyleyiz
mesele ben eve gidince işi bitiremiyorum hafta sonu desen dip kmşe sil süpür her c.tesi mutlaka tüm halıları kaldırırım akşama kadar temizlikler geçer vaktim
pazar günüde çamaşır ütü vesaire çıkar bişeyler
dinlenemeden p.tesi olur yani çocukla ilgilenemem bile yeterince babasına atarım :)
yaaa biz bayanların kadeeri bu malesef ah gurbet zalım gurbet :)

gurbette olmak gerçekten çok zor bende senin gibi gurbet acısını çekenlerdenim

geçmiş olsu gulmacım
benimde omuz başlarımda ve sırtımda kocaman sivilce gibi şeyler var çokta sert
biyopsi yaptırdım kıl kökü iltihabı çıktı :)

saolcnm gıttım doktora kıl donmesı veya apse olabılır dedı bi krem ve hap verdı bakalım gecer ınsallah

gulmacım geçmiş olsun...
bende iki haftadır yürü yürü yolları aşındırdım..
Mutlu'nun uyarıları bile beni yürümeye itmedi.:)

cok saol yenacımm daha oncekı yurumelerımı sayarsakk sımdıye ıgne ıplık olmustumm ama yurusun zerıne tıkındıgım ıcınn sadece almamakla kaldımm sende baslarsın artık cnmm

kolay gelsınn ececımm üzülme okadar cnmm sağlık lı sıhhtlı olsun larda uzak olsun larr gule gule batırın evınızıı

Tecrit edeceksin hepsini. Evet bildiğin tecrit edicen. Elektriğini suyunu doğalgazını yolunu keseceksin. Gitsinler Irağa, İrana Suriyeye. Orayı boşaltınca Göçmenleri yerleştireceksin. Medeniyet görsünler.

Beyzuşum bak yukarıdaki mesaja..İşte düzelmezse düzeltilmezse en acilinden olacağı bu..
İkimizin dile getirdiği kaygıyı ne güzelde özetlemiş arkadaş...

Son düzenleme:
yağmurumgözüm,kestaneler duruyormu.?
Sizin oranın kestaneleri ne güzeldir öyle yaa..

Birde kuşburnu marmelatı:)

he valla kadınlık zor zanaat malesef.bebeğime bakarken üzüldüm bugün oyun istiyor,hareketlendi baya.şimdi bile sürünüyor ordan oraya

gurbette olmak gerçekten çok zor bende senin gibi gurbet acısını çekenlerdenim

10 yıldır hatta 5 yılda üniversite eklersen 15 yıldır gurbetteyim çok zor gerçektn-

evet haklısın ama benmkiler iyicede yaşlandı ben en küçüğm annem 68 babam 70 yaşındalar ve hastalıkları da var ama Allah beterinden korusun haklısın canım sağol.ben kıza bakim yaaa çok yayamaz oldu şu sıralar yanımda ama sürünürken içm gidiyor tabi bişi fln yutarsa ben görmedn diye.ablamız herşeyi dağıtıyor.bazen küçücük bişi oluyor ben görmüyorum mesela zaten miyopum:))) bebişim hemen görüyor Allah korusun

Saat 4 geliyo birazdan çıkıcam iyi bakın kendinize yrn olsun istemiyorum
bildirim berbat ötesi çünkü
neyse allaha emanet olun
yeni güne yeni umutlarla yeni güzelliklerle başlayalım hep beraber inş. :)

yağmurumgözüm,kestaneler duruyormu.?
Sizin oranın kestaneleri ne güzeldir öyle yaa..

Birde kuşburnu marmelatı:)

canım attım buzdolabına öylece duruyor bir misafir gelsede bitse gördükçe canım istiyor
yersem midem ağrıyacak yine offfffff....
mide ağrısı bir yana ya kalorisi...10 kestane 5 dilim ekmeğe eşitmiş
zaten bu hafta iyice saldım diyet miyet hak getire yarın tartıya çıkmaya yüzüm yok
havalardanmıdır nedir pek bir depresif haldeyim...bir isteksizlik bir halsizlik sürekli uyuklama halindeyim...:26:

Glisemik indeksi yüksek gıdalar kan şekerini hızla yükseltirler. Dolayısıyla çabuk acıkmaya, enerji düşüklüğüne ve yağlanmaya neden olurlar. Yüksek glisemik indeksli gıdalar beyaz ekmek, pirinç, tatlı kekler ve pastalardır. Düşük olanlar ise sebzeler, meyvelerin çoğu ve tam tahıllı gıdalardır. Kuru yemişlerde düşük indekse sahiptir. Karbonhidratlı gıdalarla ilgili gerçekler Karbonhidratlar beynin enerji kaynağıdır. Mutluluk hormono seratonini artırır. Protein ve yağlar karbonhidratların eminimini yavaşlatır. 10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit. Kepek, tahıllı, çavdarlı gibi ekmeklerin bir dilimindeki kalori ile beyaz ekmeğin bir dilimlik kalorisi aynı. Sadece esmer ekmeklerim glisemik indeksi ve yükleri daha fazla. Bulgur pilavı ve makarna insanı pirinç pilavına göre daha tok tutuyor ve daha sağlıklı. Kuru meyvelerde taze meyvelere göre daha fazla şeker içerir. Spagetti makarna kelebek makarnaya göre daha düşük glisemik indeks içerir. Haşlanmış patates soğutulunca glisemik indeksi düşer. Meyve suları meyvelere göre daha az lif içerir. Bir bardak portakal suyu üç dilim ekmekle aynı kaloriye sahiptir. Gördüğünüz gibi kestane pek de masum değilmiş. Yani kestane yerken bir kez daha düşünmeniz gereklidir.

Merhabalar kızlar...

bi hal hatır sorayım topluca didim özledim buraları ama toparlanıp dönemedim bi türlü. Bende de durumla ne iyi ne kötü idare ediyorum işte. haftaiçi iş haftasonu dersane başımı kaşımaya vaktim yok.

öptüm hepiniziii. Bol kalori yakmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…