mutlu dalokinin yürüme macerası ne alemde
Emir kapı ışık herşeyi açabiliyodış kapıyı açıyo diye sürekli kilitli tutuyoruz
odaların kapısını açamıyo henüz amerakan kapı tokmakları çeviremiyo :)
bizimki eremiyor daha kapıya. amaolayı çözmüş deniyor durmadan. çok fena pıtpıtpıt saniye de bişi kırıyor karıştırıyor.
hatunlar sizi okuyorum ama cevap yazamıyorum.bebiş uyurken cam sildim şimdi oturdumki uyandı sesi geliyor.çok bi hamaratım bugn
daha biçok iş var evde.temzilikçiler de doluymuş bayrama kadar.iş başa düştü.ptesi ağır misafirlerim var.off anam offfff .gurbette olmk bu demek işte.ben temizlk yaparken bebeğmle oynayacak annem kardeşim bilenek yok
gurbette olmak gerçekten çok zor bende senin gibi gurbet acısını çekenlerdenimhatunlar sizi okuyorum ama cevap yazamıyorum.bebiş uyurken cam sildim şimdi oturdumki uyandı sesi geliyor.çok bi hamaratım bugn
daha biçok iş var evde.temzilikçiler de doluymuş bayrama kadar.iş başa düştü.ptesi ağır misafirlerim var.off anam offfff .gurbette olmk bu demek işte.ben temizlk yaparken bebeğmle oynayacak annem kardeşim bilenek yok
Derincim geçmiş olsun nasılsın umarım daha iyisindir
iyi bak kendine
geçmiş olsu gulmacım
benimde omuz başlarımda ve sırtımda kocaman sivilce gibi şeyler var çokta sert
biyopsi yaptırdım kıl kökü iltihabı çıktı :)
gulmacım geçmiş olsun...
bende iki haftadır yürü yürü yolları aşındırdım..
Mutlu'nun uyarıları bile beni yürümeye itmedi.:)
hatunlar sizi okuyorum ama cevap yazamıyorum.bebiş uyurken cam sildim şimdi oturdumki uyandı sesi geliyor.çok bi hamaratım bugn
geçmiş olsu gulmacım
kendini yalnız hissetme cnm bizlerde öyleyiz
mesele ben eve gidince işi bitiremiyorum hafta sonu desen dip kmşe sil süpür her c.tesi mutlaka tüm halıları kaldırırım akşama kadar temizlikler geçer vaktim
pazar günüde çamaşır ütü vesaire çıkar bişeyler
dinlenemeden p.tesi olur yani çocukla ilgilenemem bile yeterince babasına atarım :)
yaaa biz bayanların kadeeri bu malesef ah gurbet zalım gurbet :)
gurbette olmak gerçekten çok zor bende senin gibi gurbet acısını çekenlerdenim
saolcnm gıttım doktora kıl donmesı veya apse olabılır dedı bi krem ve hap verdı bakalım gecer ınsallah
cok saol yenacımm daha oncekı yurumelerımı sayarsakk sımdıye ıgne ıplık olmustumm ama yurusun zerıne tıkındıgım ıcınn sadece almamakla kaldımm sende baslarsın artık cnmm
kolay gelsınn ececımm üzülme okadar cnmm sağlık lı sıhhtlı olsun larda uzak olsun larr gule gule batırın evınızıı
Mutlu c.tesi bi kaçamak mı yapsak topikten gizli :)
yağmurumgözüm,kestaneler duruyormu.?
Sizin oranın kestaneleri ne güzeldir öyle yaa..
Birde kuşburnu marmelatı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?