Merhabalar kızlar...
bi hal hatır sorayım topluca didimözledim buraları ama toparlanıp dönemedim bi türlü. Bende de durumla ne iyi ne kötü idare ediyorum işte. haftaiçi iş haftasonu dersane başımı kaşımaya vaktim yok.
öptüm hepiniziii. Bol kalori yakmalar...
Tecrit edeceksin hepsini. Evet bildiğin tecrit edicen. Elektriğini suyunu doğalgazını yolunu keseceksin. Gitsinler Irağa, İrana Suriyeye. Orayı boşaltınca Göçmenleri yerleştireceksin. Medeniyet görsünler.
Beyzuşum bak yukarıdaki mesaja..İşte düzelmezse düzeltilmezse en acilinden olacağı bu..
İkimizin dile getirdiği kaygıyı ne güzelde özetlemiş arkadaş...
Mutlu c.tesi bi kaçamak mı yapsak topikten gizli :)
canım ben uyarım ama ist de ben hiç bir yeri bilmiyorum desem bilmiyorum bana yardımcı olacak topik güzelleri aranmaktadırrrrr
Canım, 29 Ekim resmi tatildir, o gün de çalışıyor musun?
Kızlar bir önerim olacak. Buluşma günü erken buluşsak, beraber kahvaltı etsek? Örneğin saat 10.30'da. Böylece Semiran da daha fazla kalır yanımızda, herkes de günü iyi değerlendirmiş olur. Yok, çok erken toplanmak zor olur derseniz 12.00 gibi buluşsak öğle yemeği yesek beraber? Mekanı buna göre seçeriz, yemek yiyeceksek ona göre, kahve+sohbetse ona göre bir yer olur.
Buradan gidecek arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz.
Sabahı öğleden sonraya tercih ederim ama çoğunluğun kararına uyarım, önceden yazdığım gibi bana uyar yani her türlüsü :)
azmine ve sabrına hayranımmmmmm zaten süpersinyok canım spor salonunda plates hocamızla yapıyorum haftada 3 gun
daha kotu kılolardan bu kıloya ındım ıyısallah allahın ıznıyle dahada ınecegım sende basarabılırsın hosgeldın aramıza
sagol canım benımbu haftasonu dıyetısyenıme gıdıyorum ıyısallah beyenır verdıgım kıloyu bazen sırf onun ıçın bıle kılo verıyorum garıbım ama dr umdan coook memnunun o yuzden o bana cook zayıflamıssın derse acayıp mutlu ve motıve oluyorum bırde bu hafta sonu arkadaslarla kahvaltı ve mangal sucuk partımız var ıyısallah almam kılo gercı bugun koca dılım pasta ıkram ettıler yemedım artık pastaya ve tatlıya hayır dıyebılıyorum cok mutluyum aslında rejımımde yasak degıl ama kendı kendıme 6 ay yemıyecegım dıye soz verdım ve yemıyorum bayramda bıle yemedım ama tuzlulara hayır dıyemıyorum ben yaaaaaaa
ne kadar guzel hem kızın hem sen eglenmıssınızdır ve bırlıkte vakıt gecırmıssınız harıka bence
masallah canımharıkasın darısı bızım basımıza nasıl gıttıgını anlamadan gıtsın kılolarımız ıyısallah hergun boyle dua edıyorum ben
geçmiş olsunn yenacım canım benimmmGözün aydın zeynepçim kaynın gitmiş.:)
Bu sene grip bir tuhaf bir yapıştımı insana kolay kolay bırakmıyor..Oğlumun yine burnu tıkanmaya akmaya başladı..
farkettiğimde hemen siliyorum ama diyeliki görmedim hemen koluyla siliyor burnunu.:) cildi hassas olduğundan burnu ve dudağının üst kısmı kıpkırmızı tahriş oldu kremleyip duruyorum..
Bu arada erişteli misket köfteli domates çorbası ne güzel bişeye benziyor.:)
heyyyyyt gelicem hepinizin yanına hop bir ki bir ki diye, yürüyüş koçu.
yav yürümemiz sartta ben de oğlanı satamadım hiç kimseye bu hafta yürüyüş az oldu. bilemedim, lesliyi de hiççççç sevmiyom buluciiz bişi. yoksa tarihe 5 ayda 22 kilo verip 5 yılda 1 kilo veremeyen kız olarak geçicem.
valla bu yol çok güzel gözüküyorrrr kimsee tebrik etmelii arkadaşı ne güzel demiş evet tecrit etmeliyiz en kısa zamandaaaa hadin gidinnTecrit edeceksin hepsini. Evet bildiğin tecrit edicen. Elektriğini suyunu doğalgazını yolunu keseceksin. Gitsinler Irağa, İrana Suriyeye. Orayı boşaltınca Göçmenleri yerleştireceksin. Medeniyet görsünler.
Beyzuşum bak yukarıdaki mesaja..İşte düzelmezse düzeltilmezse en acilinden olacağı bu..
İkimizin dile getirdiği kaygıyı ne güzelde özetlemiş arkadaş...
hg din cnm özledik seniii nerdesinn:26::26::26::26:Merhabalar kızlar...
bi hal hatır sorayım topluca didimözledim buraları ama toparlanıp dönemedim bi türlü. Bende de durumla ne iyi ne kötü idare ediyorum işte. haftaiçi iş haftasonu dersane başımı kaşımaya vaktim yok.
öptüm hepiniziii. Bol kalori yakmalar...
ahhhh mutlum ahh
ben akşam fındık fıstık artı 3 tane popkek yedim düşün yani halimi adet olucam iştahım acayip açık ztn ne zmn kapalı oldu ki
eşim kuveyte gitti canım iş için bizde gidiyoruz bir süre orda yaşıyacağıztebessüm nereye gidiyosun ben kaçırmışım
sağol canım sen nasılsın miden nasıltebessüm umarım hakkınızda hayırlısı olur, hiç yakınınız arkadaşınız var mı kuveytte?
kimse sendenfarkı değil sanırım herkez kaçamakta ve uyuşukluk geldi toppige sonbahar bir geldi pir geldi vallaslmlarrrr kizlar sporumu yazip cikacagimmm bende kendimi tutamiyorummm cok yedim bu hafta 65 kg altina ineyim derken 70kg bulacam yakinda toplanmassam :26: bu hafta 120+70+70toplam 260dakkk
inşallah canım sağoltebessüm canım güle güle gidin sizin için hayırlısı olur inşallah
çekmecelere uzanıyorsa uzanacağı çekmeceleri kitleaçar ama kapatamaz parmak sıkışır bazı çekmeceler hani kızaklı gibi kapanıyorya tehlikeli onun için mutfakta makas bıçak çekmecelerine ulaşabiliyorsa ulaşamacağı yerlere koy sen zaten tedbirini almışsındır ama aklıma gelince söyliyim dedimbayaaa hızlandı heryer de bitiyor cuce, parmaklar kurcalama peşinde zaten çok aktifler biliyosun. kapılara uzanıyor açarsa bittik.
evet kurşun sıkan eller sıkamsınlar inşallahİşte budur....Halkı böyle düşünmeye sevk ettiler....Amaçlarına ulaşıyorlar...
Teröristler ayrı;acı çeken halk ayrı..Kendi halklarına da zulüm ediyorlar...
Halk olarak onlara bir tepkim yok ;ama terörist olanlar Allah onları islah etsin..Kurşun sıkan elleri hayra yönelsin...Kötülük için fırsat bulamasın inşallah...
TEBESSSÜM cnm Allahım hayırlısını vermişsin güzel bir değişiklik olacak senin ve ailen için umarım herşey sizin istediğiniz gibi olurrrr
bugün parkta kızımla yaptım sporu 60 dakka
toplam 295 dak
şimdi regli oldum nasıl şimi kaç gündür ellerimi falan zor yumruk yapıyorum
tabi yarına hüsran
arkadaşlar yarın saat kaça kadar kilo bildirimi yapılacak gerçi ben başlayalı 2 gün oldu kilo verememişimdir garanti sporda 30 dakika
Merhabalar eve şimdi geldim eşimle eve gelirken şehitlerimiz için olan yürüyüş gurubunu gördük kaptık bayrakalarımızı bizde katıldık çok duyguluydu sloganlar atılırlen istiklal marşımız okunurken gözyaşlarımızı tutamadık ölen şehitlerimiz için elimizden gelen bişey yok insanı rahatsız ediyor budurum en azından bu şekilde tepkimizi dile getirerek onları unutmuyacamızı gösterdik elimizden geldiğince....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yarın benim tartı tam hüsran tamam adetliyim ama hiçmi kilo vermedim bu kadar dikkat ediyor listemide paylaşıyorum sizlerde görüyosunuz valla çıldırcam bu haftada dikkatli bir şekilde devam edicem gene veremesse benden buraya kadar bırakıcam dieti yeter yaaa.....
yarın öğlene kadar yap canım bildirimini vermen sorun değil listeye girmiş olursun böylece
Çok zor beyzuş abla ateş düştüğü yeri yakıyor esas insanlar unutuyor ne yazıkki çok üzüldüm çok inşallah son olur birde düşündümde hep ölenlerin evlatları geçim sıkıntısı çekenlerin evladları buda insanı bir o kadar daha üzüyyor aslında.Hiç bişey getirmiyorum aslında beyzuş ablacım bizler kendi yüreklerimizi serinletiyoruz:Merhaba arkadaşlar;
Şehitlerimiz için halkın gösterdiği tepki;ne getirir bilemiyorum ama gurur verici olduğu bir gerçek.İnşallah güzel günlere işarettir..Katıldığın için kutlarım Banucuğum.
Artık biter bu kıyım da ana babalar ağlamaz artık....
Hala çok kötüyüm;topiğe geliyorum ama bir şey yazmak gelmiyor içimden...
Bir tana de benim memleketimden var.....Ailenin tek evladıymış...10 tane olsa ne olur..Yeri dolmaz ki...
Biraz içim rahatlar diye bu gün öğlen vakti için camiye gittim;imam duyuru yaptı;bir şehitte mahallemizden varmış;yarın'' cuma vaazı yok hepimiz aileye taziyeye
gideceğiz sizlerde gelin''dedi...Gözlerim doldu dolu eve geldim....Oofff analar ağlamasın artık...
Biliyorumda beyzuş abla 106.8 çıkıyodum şimdi nerdeyse 108.5 çıkıyorum benim inir olduğum hiçmi vermedim 1.7 fazla çıkıyorum hadi o normal diyelim ama demekki kilo kaybım hiç yok ona üzüldüm ve gerçekten bu hafta çok dikkat ettim o kadar tatlı istedim hatta çikolata almıştım eve geldim paketi açtım tam yerken vazgeçtim keşke yeseymişim.Banucuğum;
Adetliyim diyorsun yavrum;bu yüzden kilo vermemiş gözüküyorsun ..Elbette sen biliyorsun ama ;belki başka birinden duymak seni rahatlatır ve yarın diyete daha
sıkı sarılırsın veeeeee önümüzdeki hafta giden kiloları yazarsın diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?