Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız noluyo koptun gittin. bizi bıraktın

İşte budur....Halkı böyle düşünmeye sevk ettiler....Amaçlarına ulaşıyorlar...

Teröristler ayrı;acı çeken halk ayrı..Kendi halklarına da zulüm ediyorlar...

Halk olarak onlara bir tepkim yok ;ama terörist olanlar Allah onları islah etsin..Kurşun sıkan elleri hayra yönelsin...Kötülük için fırsat bulamasın inşallah...

canım ben uyarım ama ist de ben hiç bir yeri bilmiyorum desem bilmiyorum bana yardımcı olacak topik güzelleri aranmaktadırrrrr
azmine ve sabrına hayranımmmmmm zaten süpersin
geçmiş olsunn yenacım canım benimmm

valla bu yol çok güzel gözüküyorrrr kimsee tebrik etmelii arkadaşı ne güzel demiş evet tecrit etmeliyiz en kısa zamandaaaa hadin gidinn
hg din cnm özledik seniii nerdesinn:26::26::26::26:

merhabalar ben geldim nasılsınız hanımlar ben iyiyim bir öğün sapıtsam diğerinde toplamaya uğraşıyırum su içmiyorum ben suuuuuu

TEBESSSÜM cnm Allahım hayırlısını vermişsin güzel bir değişiklik olacak senin ve ailen için umarım herşey sizin istediğiniz gibi olurrrr

ahhhh mutlum ahh
ben akşam fındık fıstık artı 3 tane popkek yedim düşün yani halimi adet olucam iştahım acayip açık ztn ne zmn kapalı oldu ki

ayşeeeeeee 3 popkek ne yaa
ben başlayalı 8 aya yaklaştı daha 1 tane yemedim çok dayanamazsam tek ısırık almışımdır
ben de regl dönemindeyim azda olsa kaçırıyorum tabii ama öğünlerimden kısıyorum sonra ne olur daha iradeli ol
sonra yarın hiiiiç şikayet etme artılardayım diye
cumartesi de kaçamak neyim yok mutluyu da ayartma

tebessüm nereye gidiyosun ben kaçırmışım
eşim kuveyte gitti canım iş için bizde gidiyoruz bir süre orda yaşıyacağız

tebessüm umarım hakkınızda hayırlısı olur, hiç yakınınız arkadaşınız var mı kuveytte?
sağol canım sen nasılsın miden nasıl

slmlarrrr kizlar sporumu yazip cikacagimmm bende kendimi tutamiyorummm cok yedim bu hafta 65 kg altina ineyim derken 70kg bulacam yakinda toplanmassam :26: bu hafta 120+70+70toplam 260dakkk
kimse sendenfarkı değil sanırım herkez kaçamakta ve uyuşukluk geldi toppige sonbahar bir geldi pir geldi valla

tebessüm canım güle güle gidin sizin için hayırlısı olur inşallah
inşallah canım sağol

bayaaa hızlandı heryer de bitiyor cuce, parmaklar kurcalama peşinde zaten çok aktifler biliyosun. kapılara uzanıyor açarsa bittik.
çekmecelere uzanıyorsa uzanacağı çekmeceleri kitleaçar ama kapatamaz parmak sıkışır bazı çekmeceler hani kızaklı gibi kapanıyorya tehlikeli onun için mutfakta makas bıçak çekmecelerine ulaşabiliyorsa ulaşamacağı yerlere koy sen zaten tedbirini almışsındır ama aklıma gelince söyliyim dedim
en zor zamanı allah kolaylık versin

evet kurşun sıkan eller sıkamsınlar inşallah

TEBESSSÜM cnm Allahım hayırlısını vermişsin güzel bir değişiklik olacak senin ve ailen için umarım herşey sizin istediğiniz gibi olurrrr

evet baya bir değişiklik olacak umarım iyi olur sağol canım

bugün parkta kızımla yaptım sporu 60 dakka
toplam 295 dak
şimdi regli oldum nasıl şimi kaç gündür ellerimi falan zor yumruk yapıyorum
tabi yarına hüsran

tebessüm sizin için hayırlı olur inşallah canım gidene kadar sen halledersin kilo işini zaten bişey kalmaz orda da korursun inşallah

bugün parkta kızımla yaptım sporu 60 dakka
toplam 295 dak
şimdi regli oldum nasıl şimi kaç gündür ellerimi falan zor yumruk yapıyorum
tabi yarına hüsran

harikasın canım ya maşallah sana.....
reglden dolayı olacak onu niye kafana takıyorsun, haftaya daha fazlası gider.....
sende spor maşallah bende bu haftada yok denecek kadar az oturtamadım spor düzenimi ya utanıyorum valla

Merhabalar eve şimdi geldim eşimle eve gelirken şehitlerimiz için olan yürüyüş gurubunu gördük kaptık bayrakalarımızı bizde katıldık çok duyguluydu sloganlar atılırlen istiklal marşımız okunurken gözyaşlarımızı tutamadık ölen şehitlerimiz için elimizden gelen bişey yok insanı rahatsız ediyor budurum en azından bu şekilde tepkimizi dile getirerek onları unutmuyacamızı gösterdik elimizden geldiğince....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yarın benim tartı tam hüsran tamam adetliyim ama hiçmi kilo vermedim bu kadar dikkat ediyor listemide paylaşıyorum sizlerde görüyosunuz valla çıldırcam bu haftada dikkatli bir şekilde devam edicem gene veremesse benden buraya kadar bırakıcam dieti yeter yaaa.....

arkadaşlar yarın saat kaça kadar kilo bildirimi yapılacak gerçi ben başlayalı 2 gün oldu kilo verememişimdir garanti sporda 30 dakika

Bugün yediklerim
Sabah
1 tane tost çay.
Öğlen
Kısır diet cola.
Akşam
1 tabak çorba 1 dilim ekmek.
Ara şuan bilmiyorum belki yemem bile bugün ara öğün yapamadım müsait değildim.

Merhaba arkadaşlar;

Şehitlerimiz için halkın gösterdiği tepki;ne getirir bilemiyorum ama gurur verici olduğu bir gerçek.İnşallah güzel günlere işarettir..Katıldığın için kutlarım Banucuğum.

Artık biter bu kıyım da ana babalar ağlamaz artık....

Hala çok kötüyüm;topiğe geliyorum ama bir şey yazmak gelmiyor içimden...

Bir tana de benim memleketimden var.....Ailenin tek evladıymış...10 tane olsa ne olur..Yeri dolmaz ki...

Biraz içim rahatlar diye bu gün öğlen vakti için camiye gittim;imam duyuru yaptı;bir şehitte mahallemizden varmış;yarın'' cuma vaazı yok hepimiz aileye taziyeye

gideceğiz sizlerde gelin''dedi...Gözlerim doldu dolu eve geldim....Oofff analar ağlamasın artık...

Banucuğum;

Adetliyim diyorsun yavrum;bu yüzden kilo vermemiş gözüküyorsun ..Elbette sen biliyorsun ama ;belki başka birinden duymak seni rahatlatır ve yarın diyete daha

sıkı sarılırsın veeeeee önümüzdeki hafta giden kiloları yazarsın diye düşündüm...

Çok zor beyzuş abla ateş düştüğü yeri yakıyor esas insanlar unutuyor ne yazıkki çok üzüldüm çok inşallah son olur birde düşündümde hep ölenlerin evlatları geçim sıkıntısı çekenlerin evladları buda insanı bir o kadar daha üzüyyor aslında.Hiç bişey getirmiyorum aslında beyzuş ablacım bizler kendi yüreklerimizi serinletiyoruz:((((((((((((((
Biliyorumda beyzuş abla 106.8 çıkıyodum şimdi nerdeyse 108.5 çıkıyorum benim inir olduğum hiçmi vermedim 1.7 fazla çıkıyorum hadi o normal diyelim ama demekki kilo kaybım hiç yok ona üzüldüm ve gerçekten bu hafta çok dikkat ettim o kadar tatlı istedim hatta çikolata almıştım eve geldim paketi açtım tam yerken vazgeçtim keşke yeseymişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…