Ben yatıyorum hepinize iyi akşlamlar tatlı rüyalar.
Nasılsın Asumancığım...
aminnnnnnnnnnBu Mübarek Cuma Günü Hürmetine Askerlerimizin Kanlarını Haince Akıtan Teröristlere Hiç Bir Zaman Fırsat Verme Ya Rabbim...Sen Askerimizi Vatanımızı Milletimizi Koru...
Hayırlara Vesile Olacak Bir Cuma Günü Diliyorum..Tüm Dualarınız Kabul Olsun
ne güzel yapmışsınız canım yüreğinize sağlıkMerhabalar eve şimdi geldim eşimle eve gelirken şehitlerimiz için olan yürüyüş gurubunu gördük kaptık bayrakalarımızı bizde katıldık çok duyguluydu sloganlar atılırlen istiklal marşımız okunurken gözyaşlarımızı tutamadık ölen şehitlerimiz için elimizden gelen bişey yok insanı rahatsız ediyor budurum en azından bu şekilde tepkimizi dile getirerek onları unutmuyacamızı gösterdik elimizden geldiğince....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
canım o regl olduğun için haftaya kalmaz hiçbir şey merak etme sen ,üzülme kuzuuuuuuuuuuuumYarın benim tartı tam hüsran tamam adetliyim ama hiçmi kilo vermedim bu kadar dikkat ediyor listemide paylaşıyorum sizlerde görüyosunuz valla çıldırcam bu haftada dikkatli bir şekilde devam edicem gene veremesse benden buraya kadar bırakıcam dieti yeter yaaa.....
Merhaba arkadaşlar;
Şehitlerimiz için halkın gösterdiği tepki;ne getirir bilemiyorum ama gurur verici olduğu bir gerçek.İnşallah güzel günlere işarettir..Katıldığın için kutlarım Banucuğum.
Artık biter bu kıyım da ana babalar ağlamaz artık....
Hala çok kötüyüm;topiğe geliyorum ama bir şey yazmak gelmiyor içimden...
Bir tana de benim memleketimden var.....Ailenin tek evladıymış...10 tane olsa ne olur..Yeri dolmaz ki...
Biraz içim rahatlar diye bu gün öğlen vakti için camiye gittim;imam duyuru yaptı;bir şehitte mahallemizden varmış;yarın'' cuma vaazı yok hepimiz aileye taziyeye
gideceğiz sizlerde gelin''dedi...Gözlerim doldu dolu eve geldim....Oofff analar ağlamasın artık...
çok super olur da program yaptık eşimle kp ye gidicez akşama da nişan var komsunun terslik olmazsa oraya gidecez.
Ben duydum...Ben duydum.....
Kaçamağı bizim bölgede yaparsınız yakalarım valla....
ayşeeeeeee 3 popkek ne yaa
ben başlayalı 8 aya yaklaştı daha 1 tane yemedim çok dayanamazsam tek ısırık almışımdır
ben de regl dönemindeyim azda olsa kaçırıyorum tabii ama öğünlerimden kısıyorum sonra ne olur daha iradeli ol
sonra yarın hiiiiç şikayet etme artılardayım diye
cumartesi de kaçamak neyim yok mutluyu da ayartma
nasıl kızdıysam ayşeye mesajı 2 kere göndermişim
Bu Mübarek Cuma Günü Hürmetine Askerlerimizin Kanlarını Haince Akıtan Teröristlere Hiç Bir Zaman Fırsat Verme Ya Rabbim...Sen Askerimizi Vatanımızı Milletimizi Koru...
Hayırlara Vesile Olacak Bir Cuma Günü Diliyorum..Tüm Dualarınız Kabul Olsun
Muttluuuuummm günaydınnnn :)))
günaydın canım. nasılız bu gün
herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim.
kilo bildirimi,
geçen hafta 86.400 kg
bu hafta 85.900 kg (3 defa tartıldım en düşüğü buydu bana ne bana ne bıktım 86 dan)
500 gr. Çok şukur.
hafta sonu sapıtmalarım yüzünden muhtesem başarılara imza atıyorum kendimce ama haftalık olarak bir başarı yok elbette. pzt si 88 görmüştüm. akıllanmam lazımmmmm.
kız vuracağım valla seni ,sen hani 90ları görmeyecektin bir daha, ne yedin sen sporda yaptın bu hafta, allah allah ya nasıl gitmedi şu yüklerin hayret...Günaydın
bildirimim yine içaçıcı değil yaa
91,5 çıktım yani 1,6 almışım yuh yaa
100 dk.cık da spor var
kilo bildirimi,
geçen hafta 86.400 kg
bu hafta 85.900 kg (3 defa tartıldım en düşüğü buydu bana ne bana ne bıktım 86 dan)
500 gr. Çok şukur.
hafta sonu sapıtmalarım yüzünden muhtesem başarılara imza atıyorum kendimce ama haftalık olarak bir başarı yok elbette. pzt si 88 görmüştüm. akıllanmam lazımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?