Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenaaa ve mutluuu
bıldırımımı bugunden yapayım :

kılom aynı ne yazıkkı

spor 300 dk
aslında 88 e ınmıstım ama dun ve bugun bıraz fazla ldu zannımca ozellıkle bugun arkadasa bebek kutlusuna gıttık kısır yedım yarın tartılamayacagım ne yazıkkı yola cıkıyorum evde degılım sımdıden bıldırımımı yapayım dedım ıyısallah haftaya daha verımlı gecer

bu arada bugun benı sevındıren seylerde oldu bana lcw kının gıysılerı hıç olmuyordu sıgamıyordum ıçlerıne bugun 2 mont denedım tabıkı en buyuklerınden ama oldu nasıl mutlu oldum anlatamam hep aynı magzalardan almak zorunda kalıyordum ve cok pahalılardı ama lc nınkıler cok uygun geldı bana ve tam ıstedıgım gıbı gercı mevsımlık ama ben bu gazla kısında gıyerım onları

Kizlar ozledim sizi, ev hastaliktan kirildi gecti.... Ben ayakta atlatiyorum diycem ama 40 derece ates, cigerlerim kopar gibi oksuruk, asiri bas agrisi, bulanti... Oldum

Oglen diyetsyenim var orda tartilip yazicam ama iyi bisey gorecem heralde. Ustelik bu hafta hasta oldugumdan, regl olup da tatli isteyip durdugumdan biraz cozuttum, cozuttum dedigim 3 defa puding( oglumun deyisiyle pundik) yedim....

Gecmis daglar gibi biriktigi icin bakip gelicem.

Banu moralini bozma hayatim.o cikolatayi da iyi ki yemedin... Ben gecen hafta diyetisyende 85,5 ciktim..hadi terazi farki bir kilo olsun dersin di mi.. Ama evdw bir gece tok karnina 87,6 da gordum... Bu sabah 82,3 filanim. Ama yine de diyetiyendeki sonucu bildirim yapicam...

Reglin bitsin, goreceksin hoooop diye gidecek bunlar... Ben de anlamiyorum mevsim degisimine mi bagli ama kilom hafta icinde anormal oynuyor....

Nasılsın Asumancığım...

iyiyim ablacım dün çok yoğun bir günümdü yorulmuştum epeyce eşimde hastalanmış boğazı ağrıyor naz naz hemen bakıp kapattım
beyzacım geçmiş olsun hepinize canım
kilom benim de bu hafta çok oynadı nasıl şişmişsem diyorum demek mevsimsel hepimiz aynıyız moralimizi bozmayıp devam edelim bakalım bugün kaç çıkacağız ben sen kadar iddialı değilim tabii ama pazartesi ben de 83.9 dum

Son düzenleme:
Bu Mübarek Cuma Günü Hürmetine Askerlerimizin Kanlarını Haince Akıtan Teröristlere Hiç Bir Zaman Fırsat Verme Ya Rabbim...Sen Askerimizi Vatanımızı Milletimizi Koru...

Hayırlara Vesile Olacak Bir Cuma Günü Diliyorum..Tüm Dualarınız Kabul Olsun

aminnnnnnnnnn
ne güzel yapmışsınız canım yüreğinize sağlık
canım o regl olduğun için haftaya kalmaz hiçbir şey merak etme sen ,üzülme kuzuuuuuuuuuuuum

biride benim memleketten ,geçen sefer 13 kişi şehit olduğundada vardı memleketten off offf dediğin gibi yeri dolar mı herbirinin (((((((

analar ağlamasın artık.......

çok super olur da program yaptık eşimle kp ye gidicez akşama da nişan var komsunun terslik olmazsa oraya gidecez.

neyse o zmn başka zmn :)

Ben duydum...Ben duydum.....

Kaçamağı bizim bölgede yaparsınız yakalarım valla....

valla senden de bişey kaçmıyo ablacım yaa

ee iradesizim cnm işte azen bende şaşıyorum kendime neyse tamam bidaha yemicem 3 tane birden 1 tane yicem
ya eşim almış 3üde ayrı çeşit napim
mutluyla buluşsak kaçamak yapmıcaktık ki :)) salata yerdik tamam kızma asucum yaa

nasıl kızdıysam ayşeye mesajı 2 kere göndermişim

amin cnm benim aminnn 2 gündür devam eden baş agrım bugün yok çok şükür
allah acılı ailelere sabır versin
bu kalleşleri islah etsin

BİZİMİZ DİRİMİZ ASKER ÖLÜMÜZ ŞEHİT, SİZİN DİRİNİZ KALLEŞ ÖLÜNÜZ LEŞ!!!

günaydın arkadaşlar benim kilom önceki 110 yeni 108 kilo olmuşum kayıt olalı 2 gün oldu ama ödemim söksün diye tuzsuz yemeye başladım ondan her hal spora dün başladım 30 dakika

Günaydın
bildirimim yine içaçıcı değil yaa
91,5 çıktım yani 1,6 almışım yuh yaa
100 dk.cık da spor var

kilo bildirimi,

geçen hafta 86.400 kg
bu hafta 85.900 kg
(3 defa tartıldım en düşüğü buydu bana ne bana ne bıktım 86 dan)

500 gr. Çok şukur.
hafta sonu sapıtmalarım yüzünden muhtesem başarılara imza atıyorum kendimce ama haftalık olarak bir başarı yok elbette. pzt si 88 görmüştüm. akıllanmam lazımmmmm.

günaydın canım. nasılız bu gün
herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim.

iyi diyim iyi olayım cnm
akşam yine kıyamet koptu eşim abim babası arasında bende eve gittim aglarken uyumuşum saat 9da
ne olacak bilmiyorum
eşimde çok içine attığı için göğsüm ağrıyo kalbim sıkışıyo diyo sürekli
daha öncede 3 sene önce kadar herhalde gitti kalp dr.una temizdi şimdi yine şikayetleri başladı
dr.a gidelim diyorum gitmiyoda
ne olcak bilmiyorum
kpss sınavı eylülde
şimdiden ders çalışmaya başlıcam
eğer kazanırsam sınavı orduya yerleşmeyi düşünüyoruz
iş bana düşüyo yani
oyy oyy kimseyle konuşamıyorum bende içime atmaktan şiştim valla

tebrikler cnm devamı gelir inş. bende havalar düzeldi 2 sabahtır yürümeye başladım yine çok şükür :)

Günaydın
bildirimim yine içaçıcı değil yaa
91,5 çıktım yani 1,6 almışım yuh yaa
100 dk.cık da spor var
kız vuracağım valla seni ,sen hani 90ları görmeyecektin bir daha, ne yedin sen sporda yaptın bu hafta, allah allah ya nasıl gitmedi şu yüklerin hayret...
neyse haftaya telafi edersin canım, yoksa regl dönemine mi yaklaşıyorsun bak ondan olabilir, çünkü 1 hafta önceden ya kilo alıyorsun ya da sabit kalıp veremiyorsun........
sen pirinç lapasını yapmadın mı? yapacağım demiştin....

maşallah canım ya sonunda şeytanın bacağını kırdın, geriside gelir artık bence ,kırılma noktası 86 demek çok bekletti seni neyse kırdın ya gider kilocuklar :) ayyy bende bu ay sonu 85i görür müyüm, bana kız ya ben sporu yapamıyorum oğlum rahat bırakmıyor, akşamda ev işleri klasik ne yapacağımı şaşırdım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…