Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu ay sonu hedefim 85ti kaldı 10 gün gider mi 2.700 çoooooook zor ,85i görsem yeterde........

inşallah. hepimiz 80 lerden kurtulucaz en sonunda.

spor yapmamana kızıyorum gerçekten. ben esime bırakıp yuruyorum onu dene en azından haftasonu yurursun. kilo vermek süper ama asıl sağlıklı olmanın tek yolu spor. gün asırı 1 saat yap, nefesin açılsın güçlen. bebeğini tasırken yorulma vs.

arkadaşlar yav bu spor işini en az 3 saat yapalım artık zorlayalım biraz. lütfen.

cnm yapalım yapmasına da valla vaktm yok şahsen benim
sabahları hava yağmurlu olmadıkça yürüyorum sadece
ama eve gidince pilim bitiyo ne yazıkki bütün gün çocuk sesi ztn eve git evde yemekti işti hiç halim kalmıyo
keşke halim kalsa yapsam ki bana yürümek acayip fayda ediyo düşün offf offf
hele bu ara moral olarakta kötüyüm ne olcak bilmiyorum ztn

günaydın arkadaşlar benim kilom önceki 110 yeni 108 kilo olmuşum kayıt olalı 2 gün oldu ama ödemim söksün diye tuzsuz yemeye başladım ondan her hal spora dün başladım 30 dakika

Düzenli paylaşımda bulunup her cuma bildirim yapman gerek..

Bu cuma değilde önümüzdeki cuma listeye girersin...

125 dakika yürüyüş..

ben de nefret ederim gerginlikten. tahmin ediyorum eşini, benimki de kardeşi ile tartıştı minicik birşey yuzunden buyudu buyudu 1 hafta beni gerdi olay. sizin dururmunuz çok daha büyük ve gerilim kimbilir ne olmuştur ortamda. ama kendini üzme ne olur. bence ordu heminiz için çok iyi bir tercih olur. ben de çanakkaleye dönmeyi çok isterim. burada harcadığımızın yarısı ile geçinilir hem de havası suyu yiyeceği 10 kat sağlıklı. oğlunuz için de çok güzel olur.

ben de alese gireceğim belki. mayıs5 dekine çünkü çalışmam lazım 1000 sene oldu test çözmeyeli. eski zamanlarda pek süperdim testlerde de pas yaptı beğnim.

kilom aynı gecen hafta ile. 150 dk sporum var :) hepinizi öpüyorum. ve size toplantıda yazıyorum :) kesecekler beni kesecekler :):):):)

BEYZUŞŞ üzgünüm ama bu haftada sabitim..
hafta içi eksiydim ama dün yeşil mercimekli bulgur yiyince kilom yine aynı oldu..

Hep deniyorum kısır,bulgur yediğimde ertesi gün muhakak artı çıkıyorum aslında yemem gerekirdi perşembe günü. ama ayrı yemek hazırlamak istemedim kendime..

Bu arada TRT de sabahları yeditepe istanbul un tekrarı var..

tebessüm sizin için hayırlı olur inşallah canım gidene kadar sen halledersin kilo işini zaten bişey kalmaz orda da korursun inşallah
sağol canım inşallah
aynı kiloya geldik canım sen güzel vermişsin ben kaçırdım bu hafta birde regli olunca 600 ram gitti

Bugün yediklerim
Sabah
1 tane tost çay.
Öğlen
Kısır diet cola.
Akşam
1 tabak çorba 1 dilim ekmek.
Ara şuan bilmiyorum belki yemem bile bugün ara öğün yapamadım müsait değildim.
tatlandırıcılı ürünleri ve tatlandırıcıyı bırak nacizane tavsiyem
vucut tatlandırıcıyı tanımadığından ne yapacağını şaşırıp depoluyormuş yağ olarak
dr. öz proğramında izledim bir kadın diyet kolayı bırakınca ayda 5 kilo verdi

ahhh süper valla o büyük beden mağazalarına mecbur olmamak süper
tebrikleri

geçmiş olsun eşine

KİLO : 87.6

GEÇEN HAFTA: 88.6

SPOR: 60 DK (((

GİDEN: 1 kilooooooooooo
tebrikler aynı kiloyuz şimdi

kurtuldun 86 dan ama artık dikkat et
yoksa alacaksın valla

umarım düzelir durumlar bazen oluyor böyle
sınavda başarılar

kilom aynı gecen hafta ile. 150 dk sporum var :) hepinizi öpüyorum. ve size toplantıda yazıyorum :) kesecekler beni kesecekler :):):):)

YOTSUZ çok yoğunsun yoğunluğun devam edecekse izinli olabilirsin istersen...
İşlerin azaldığında tekrar dönersin...

saol cnm inş. bizde çok istiyoruz bakalım
bu gerginlik eşimle benim aramda da sıkıntı yaratıyo malesef bilmiyorum tez zamanda düzelir inş.
ben şuan sıfırım gerçekten
murat yayınlarını iyi diyolar onların kitaplarına baktım netten gidip alıcam stokta yokmuş şuan
kpss için bildiğiniz iyi yayınlar varsa önerilerinizi alabilirim arkadaşlar

ayşecim bu kilo ile kaç yıl yaşamaya karar verdin. 35 yaşına geldiğinde hala 100 kilo civarı olamayı bir hayal et. ben dün gece fotolarıma baktım ya resmen hörgücüm varmış arkamda. 25 kilo ne fark etti. bebeğimi koyacak yer yoktu göbeğimde. şimdi çok mu süperim hayır. 75 altına inmeden sağlıklı normal bir görünüşüm olmuyor. ama gencecik yaşlarda istediğini giyememek, yiyememek(yerken yangından mal kaçırır hali, yahut suçluluk duygusu 1 saniye bırakıyor mu yakamızı.-büyük haksızlık. bu 1 sene içinde bu kilo hikayesini bitirmek için kendini motive et. bak nisan 1 de tammmmm 1 yılım doluyor. bitmese de hedefime yaklaşmam yahut geri dönüş yasamamam lazım.

hadi lütfen toparlanalım.

öncelikle hayatdaki en önemli seyin kendimiz olduğumuzu kafamıza koymamız sart.

biz sağlıklı mutlu bireyler olmadan çocuklarımıza da faydamız olmuyor unutma.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;

YENACIĞIM;

Kilo almamışsın ya bu yeter canım...Zaten gerildik,üzüldük,ağladık......Resmen şiştik stresten...Aslında bu cuma biraz hepimiz için netameli olacak gibi....

Ben de hafta içi 89,800 görüp çok mutlu olmuştum ama tekrar yükseldi.Çok uzun kalmışım 90 kilo da demekki ;inatla ayrılmıyor benden.Çok alışmışız birbirimize ....

Senin yeşil mercimekli bulgur ;henüz sindirim sistemindedir canım,bu yüzden aynı çıkmışsındır...Sana önceden söylemiştim birde cuma stresi var ...Ben hep cumartesileri

cumadan daha hafif çıkıyorum.Sağlık olsun;tek derdimiz bu olsun......Öpüyorum canım.............

KİLOM: 90

SPOR: 210 DAK

Son düzenleme:
haftaya verecem 2 kilo dermişimmm. haftasonu alırım güzelce 2 kilo pzt başlarım koşturmaya. cuma bildirim yine aynı olur.

başlangıç kilom:88.800
geçenhafta:88.800
buhafta:86.900
aradaki fark:1900
SPOR:haftada 2gün salon sporu
BOY:148
HEDEF KİLOM:70

yenacım bu pazartesi inanmazsınız 83.9 dum çiğ köfte olayından sonra bulgur fena şişiriyor
geçen hafta 82.2
bu hafta 81.5
giden 700gr şükürler olsun artık gelsin ya şu 7 ler

mutlucum sporum da 390 dk yürüyüş
şimdiden ikinizin de ellerine sağlık canlarım
[/B]

Son düzenleme:
inşallah canım ya 70leri görelim, bencede kız bana bende çok kızıyorum kendime ama inan tek oturduğum yer size yanıt verirken pc başı, oğlum çok yaramaz durmuyor kucağımda sabahtan akşama oda oda geziyoruz, bende spora ayıracak ne zaman ne takat var ama dediğin gibi sıkılaşma ve sağlık açısından en iyisi benim ne yapıp ne edip şu işi çözmem şart.... bende bırakıp yürüdüm havalar güzelken ama eve gelince dumur oluyorsun :)))) tamamen dağılıyorlar........
bende bayılırım mercimekli bulgura ama dediğin gibi şişirici şeyler yendiğinde illa artıyı görüyorsun ben 3 kaşığı geçmemeye çalışıyorum ve yavaş yavaş yiyorum ,hepsini yememek için gerçektn kendimi zor tutuyorum :))))
canım demek aynı kiloyuz desene yarış hız kazanıyor :))) benim 85i görmem gerek 10 gün sonra ama 2 kilodan fazla gider mi sence?
sen geçen hafta sporu ne kadar yapmıştın ay bende mi yapsam o kadar ya? senin 2300 gitmişti değil mi? ahanda o kadar gitse zaten 85 oluyorum ve hedefime ulaşıyorum ya....
geçen hafta 88.2
bu hafta 87.6

giden 600 gram

spor 295 dakka

senin sporu yakalamam için 1 fırın ekmek yemem lazım ama yersem olmazzzzzzzz :))))
senin regl olmana rağmen çok iyi gitmiş, yalnız ben regl döneminde kadınların daha çok kalori harcayabildiklerini duymuştum yani daha çok ağırlık versen 1 değilde 2 kilo gider yani........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…