kız vuracağım valla seni ,sen hani 90ları görmeyecektin bir daha, ne yedin sen sporda yaptın bu hafta, allah allah ya nasıl gitmedi şu yüklerin hayret...
neyse haftaya telafi edersin canım, yoksa regl dönemine mi yaklaşıyorsun bak ondan olabilir, çünkü 1 hafta önceden ya kilo alıyorsun ya da sabit kalıp veremiyorsun........
sen pirinç lapasını yapmadın mı? yapacağım demiştin....
maşallah canım ya sonunda şeytanın bacağını kırdın, geriside gelir artık bence ,kırılma noktası 86 demek çok bekletti seni neyse kırdın ya gider kilocuklar :) ayyy bende bu ay sonu 85i görür müyüm, bana kız ya ben sporu yapamıyorum oğlum rahat bırakmıyor, akşamda ev işleri klasik ne yapacağımı şaşırdım ya
arkadaşlar yav bu spor işini en az 3 saat yapalım artık zorlayalım biraz. lütfen.
günaydın arkadaşlar benim kilom önceki 110 yeni 108 kilo olmuşum kayıt olalı 2 gün oldu ama ödemim söksün diye tuzsuz yemeye başladım ondan her hal spora dün başladım 30 dakika
iyi diyim iyi olayım cnm
akşam yine kıyamet koptu eşim abim babası arasında bende eve gittim aglarken uyumuşum saat 9da
ne olacak bilmiyorum
eşimde çok içine attığı için göğsüm ağrıyo kalbim sıkışıyo diyo sürekli
daha öncede 3 sene önce kadar herhalde gitti kalp dr.una temizdi şimdi yine şikayetleri başladı
dr.a gidelim diyorum gitmiyoda
ne olcak bilmiyorum
kpss sınavı eylülde
şimdiden ders çalışmaya başlıcam
eğer kazanırsam sınavı orduya yerleşmeyi düşünüyoruz
iş bana düşüyo yani
oyy oyy kimseyle konuşamıyorum bende içime atmaktan şiştim valla
sağol canım inşallahtebessüm sizin için hayırlı olur inşallah canım gidene kadar sen halledersin kilo işini zaten bişey kalmaz orda da korursun inşallah
aynı kiloya geldik canım sen güzel vermişsin ben kaçırdım bu hafta birde regli olunca 600 ram gittiharikasın canım ya maşallah sana.....
reglden dolayı olacak onu niye kafana takıyorsun, haftaya daha fazlası gider.....
sende spor maşallah bende bu haftada yok denecek kadar az oturtamadım spor düzenimi ya utanıyorum valla
Merhabalar eve şimdi geldim eşimle eve gelirken şehitlerimiz için olan yürüyüş gurubunu gördük kaptık bayrakalarımızı bizde katıldık çok duyguluydu sloganlar atılırlen istiklal marşımız okunurken gözyaşlarımızı tutamadık ölen şehitlerimiz için elimizden gelen bişey yok insanı rahatsız ediyor budurum en azından bu şekilde tepkimizi dile getirerek onları unutmuyacamızı gösterdik elimizden geldiğince....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
tatlandırıcılı ürünleri ve tatlandırıcıyı bırak nacizane tavsiyemBugün yediklerim
Sabah
1 tane tost çay.
Öğlen
Kısır diet cola.
Akşam
1 tabak çorba 1 dilim ekmek.
Ara şuan bilmiyorum belki yemem bile bugün ara öğün yapamadım müsait değildim.
ahhh süper valla o büyük beden mağazalarına mecbur olmamak süperyenaaa ve mutluuu
bıldırımımı bugunden yapayım :
kılom aynı ne yazıkkı
spor 300 dk
aslında 88 e ınmıstım ama dun ve bugun bıraz fazla ldu zannımca ozellıkle bugun arkadasa bebek kutlusuna gıttık kısır yedım yarın tartılamayacagım ne yazıkkı yola cıkıyorum evde degılım sımdıden bıldırımımı yapayım dedım ıyısallah haftaya daha verımlı gecer
bu arada bugun benı sevındıren seylerde oldu bana lcw kının gıysılerı hıç olmuyordu sıgamıyordumıçlerıne bugun 2 mont denedım tabıkı en buyuklerınden ama oldu nasıl mutlu oldum anlatamam hep aynı magzalardan almak zorunda kalıyordum ve cok pahalılardı ama lc nınkıler cok uygun geldı bana ve tam ıstedıgım gıbı gercı mevsımlık ama ben bu gazla kısında gıyerım onları
geçmiş olsun eşineiyiyim ablacım dün çok yoğun bir günümdü yorulmuştum epeyce eşimde hastalanmış boğazı ağrıyor naz naz hemen bakıp kapattım
beyzacım geçmiş olsun hepinize canım
kilom benim de bu hafta çok oynadı nasıl şişmişsem diyorum demek mevsimsel hepimiz aynıyız moralimizi bozmayıp devam edelim bakalım bugün kaç çıkacağız ben sen kadar iddialı değilim tabii ama pazartesi ben de 83.9 dum
tebrikler aynı kiloyuz şimdiKİLO : 87.6
GEÇEN HAFTA: 88.6
SPOR: 60 DK(((
GİDEN: 1 kilooooooooooo
kurtuldun 86 dan ama artık dikkat etkilo bildirimi,
geçen hafta 86.400 kg
bu hafta 85.900 kg (3 defa tartıldım en düşüğü buydu bana ne bana ne bıktım 86 dan)
500 gr. Çok şukur.
hafta sonu sapıtmalarım yüzünden muhtesem başarılara imza atıyorum kendimce ama haftalık olarak bir başarı yok elbette. pzt si 88 görmüştüm. akıllanmam lazımmmmm.
iyi diyim iyi olayım cnm
akşam yine kıyamet koptu eşim abim babası arasında bende eve gittim aglarken uyumuşum saat 9da
ne olacak bilmiyorum
eşimde çok içine attığı için göğsüm ağrıyo kalbim sıkışıyo diyo sürekli
daha öncede 3 sene önce kadar herhalde gitti kalp dr.una temizdi şimdi yine şikayetleri başladı
dr.a gidelim diyorum gitmiyoda
ne olcak bilmiyorum
kpss sınavı eylülde
şimdiden ders çalışmaya başlıcam
eğer kazanırsam sınavı orduya yerleşmeyi düşünüyoruz
iş bana düşüyo yani
oyy oyy kimseyle konuşamıyorum bende içime atmaktan şiştim valla
kilom aynı gecen hafta ile. 150 dk sporum var :) hepinizi öpüyorum. ve size toplantıda yazıyorum :) kesecekler beni kesecekler :):):):)
ben de nefret ederim gerginlikten. tahmin ediyorum eşini, benimki de kardeşi ile tartıştı minicik birşey yuzunden buyudu buyudu 1 hafta beni gerdi olay. sizin dururmunuz çok daha büyük ve gerilim kimbilir ne olmuştur ortamda. ama kendini üzme ne olur. bence ordu heminiz için çok iyi bir tercih olur. ben de çanakkaleye dönmeyi çok isterim. burada harcadığımızın yarısı ile geçinilir hem de havası suyu yiyeceği 10 kat sağlıklı. oğlunuz için de çok güzel olur.
ben de alese gireceğim belki. mayıs5 dekine çünkü çalışmam lazım 1000 sene oldu test çözmeyeli. eski zamanlarda pek süperdim testlerde de pas yaptı beğnim.
cnm yapalım yapmasına da valla vaktm yok şahsen benim
sabahları hava yağmurlu olmadıkça yürüyorum sadece
ama eve gidince pilim bitiyo ne yazıkki bütün gün çocuk sesi ztn eve git evde yemekti işti hiç halim kalmıyo
keşke halim kalsa yapsam ki bana yürümek acayip fayda ediyo düşün offf offf
hele bu ara moral olarakta kötüyüm ne olcak bilmiyorum ztn
BEYZUŞŞ üzgünüm ama bu haftada sabitim..
hafta içi eksiydim ama dün yeşil mercimekli bulgur yiyince kilom yine aynı oldu..
Hep deniyorum kısır,bulgur yediğimde ertesi gün muhakak artı çıkıyorum aslında yemem gerekirdi perşembe günü. ama ayrı yemek hazırlamak istemedim kendime..
Bu arada TRT de sabahları yeditepe istanbul un tekrarı var..
haftaya verecem 2 kilosağol canım inşallah
aynı kiloya geldik canım sen güzel vermişsin ben kaçırdım bu hafta birde regli olunca 600 ram gitti
tatlandırıcılı ürünleri ve tatlandırıcıyı bırak nacizane tavsiyem
vucut tatlandırıcıyı tanımadığından ne yapacağını şaşırıp depoluyormuş yağ olarak
dr. öz proğramında izledim bir kadın diyet kolayı bırakınca ayda 5 kilo verdi
ahhh süper valla o büyük beden mağazalarına mecbur olmamak süper
tebrikleri
geçmiş olsun eşine
tebrikler aynı kiloyuz şimdi
kurtuldun 86 dan ama artık dikkat et
yoksa alacaksın valla
umarım düzelir durumlar bazen oluyor böyle
sınavda başarılar
inşallah canım ya 70leri görelim, bencede kız bana bende çok kızıyorum kendime ama inan tek oturduğum yer size yanıt verirken pc başı, oğlum çok yaramaz durmuyor kucağımda sabahtan akşama oda oda geziyoruz, bende spora ayıracak ne zaman ne takat var ama dediğin gibi sıkılaşma ve sağlık açısından en iyisi benim ne yapıp ne edip şu işi çözmem şart.... bende bırakıp yürüdüm havalar güzelken ama eve gelince dumur oluyorsun :)))) tamamen dağılıyorlar........inşallah. hepimiz 80 lerden kurtulucaz en sonunda.
spor yapmamana kızıyorum gerçekten. ben esime bırakıp yuruyorum onu dene en azından haftasonu yurursun. kilo vermek süper ama asıl sağlıklı olmanın tek yolu spor. gün asırı 1 saat yap, nefesin açılsın güçlen. bebeğini tasırken yorulma vs.
bende bayılırım mercimekli bulgura ama dediğin gibi şişirici şeyler yendiğinde illa artıyı görüyorsun ben 3 kaşığı geçmemeye çalışıyorum ve yavaş yavaş yiyorum ,hepsini yememek için gerçektn kendimi zor tutuyorum :))))BEYZUŞŞ üzgünüm ama bu haftada sabitim..
hafta içi eksiydim ama dün yeşil mercimekli bulgur yiyince kilom yine aynı oldu..
Hep deniyorum kısır,bulgur yediğimde ertesi gün muhakak artı çıkıyorum aslında yemem gerekirdi perşembe günü. ama ayrı yemek hazırlamak istemedim kendime..
Bu arada TRT de sabahları yeditepe istanbul un tekrarı var..
canım demek aynı kiloyuz desene yarış hız kazanıyor :))) benim 85i görmem gerek 10 gün sonra ama 2 kilodan fazla gider mi sence?sağol canım inşallah
aynı kiloya geldik canım sen güzel vermişsin ben kaçırdım bu hafta birde regli olunca 600 ram gitti
tatlandırıcılı ürünleri ve tatlandırıcıyı bırak nacizane tavsiyem
vucut tatlandırıcıyı tanımadığından ne yapacağını şaşırıp depoluyormuş yağ olarak
dr. öz proğramında izledim bir kadın diyet kolayı bırakınca ayda 5 kilo verdi
ahhh süper valla o büyük beden mağazalarına mecbur olmamak süper
tebrikleri
geçmiş olsun eşine
tebrikler aynı kiloyuz şimdi
kurtuldun 86 dan ama artık dikkat et
yoksa alacaksın valla
umarım düzelir durumlar bazen oluyor böyle
sınavda başarılar
geçen hafta 88.2
bu hafta 87.6
giden 600 gram
spor 295 dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?