ayşecim bu kilo ile kaç yıl yaşamaya karar verdin. 35 yaşına geldiğinde hala 100 kilo civarı olamayı bir hayal et. ben dün gece fotolarıma baktım ya resmen hörgücüm varmış arkamda. 25 kilo ne fark etti. bebeğimi koyacak yer yoktu göbeğimde. şimdi çok mu süperim hayır. 75 altına inmeden sağlıklı normal bir görünüşüm olmuyor. ama gencecik yaşlarda istediğini giyememek, yiyememek(yerken yangından mal kaçırır hali, yahut suçluluk duygusu 1 saniye bırakıyor mu yakamızı.-büyük haksızlık. bu 1 sene içinde bu kilo hikayesini bitirmek için kendini motive et. bak nisan 1 de tammmmm 1 yılım doluyor. bitmese de hedefime yaklaşmam yahut geri dönüş yasamamam lazım.
hadi lütfen toparlanalım.
öncelikle hayatdaki en önemli seyin kendimiz olduğumuzu kafamıza koymamız sart.
biz sağlıklı mutlu bireyler olmadan çocuklarımıza da faydamız olmuyor unutma.
üfff ya bi bildirim yapamadım.bi bebişim viyakladı onlan ilgilendim.diğerinde tam yazıyordum elektrik kesildi hemen bildirimi yapim da ne our ne olmz.dün yaptığım bisküvi pastasından yemeseydim daha iyiydi ya neyse:)
geçen hafta:86,2
bu hafta:85,3
GİDEN:900gr
SPOR:335dk
bi 1 kg daha verirsem bayram hedefimi gerçekleştirmiş bulunacağım ama bu hafta çok zorlu bir hafta.memleketten hem ablam ,hemde abimler geliyor.spor yemek ne yapacam bilmyom
maşallah ne güzel vermişsin sen karatay diyetine devam ediyor musun hala?başlangıç kilom:88.800
geçenhafta:88.800
buhafta:86.900
aradaki fark:1900
SPOR:haftada 2gün salon sporu
BOY:148
HEDEF KİLOM:70
eşim bayılır ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum annem sağolsun hiç yapmadı sevmediği için :)yenacım kilom 113.4 lahana sarması yapıyorum hemen bildirim yapmak için girdim
canım benim ya harikasın haftaya 7leri göreceksin ,imreniyorum resmen darısı başımaaaaayenacım bu pazartesi inanmazsınız 83.9 dum çiğ köfte olayından sonra bulgur fena şişiriyor
geçen hafta 82.2
bu hafta 81.5
giden 700gr şükürler olsun artık gelsin ya şu 7 ler
mutlucum sporum da 390 dk yürüyüş
şimdiden ikinizin de ellerine sağlık canlarım[/B]
üfff ya bi bildirim yapamadım.bi bebişim viyakladı onlan ilgilendim.diğerinde tam yazıyordum elektrik kesildi hemen bildirimi yapim da ne our ne olmz.dün yaptığım bisküvi pastasından yemeseydim daha iyiydi ya neyse:)
geçen hafta:86,2
bu hafta:85,3
GİDEN:900gr
SPOR:335dk
bi 1 kg daha verirsem bayram hedefimi gerçekleştirmiş bulunacağım ama bu hafta çok zorlu bir hafta.memleketten hem ablam ,hemde abimler geliyor.spor yemek ne yapacam bilmyom
yenacım bu hafta kilom 97
asu sayesinde gitti 1 kilo daha
günaydın hanımlaaaaar..................
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
geçen hafta.......121.7.............
bu hafta............118.6.........
giden ....3.1 kiloooooo
sonuca ben de inanamıyoruuum şoktayım.........
çok doğru söylüyosun cnm bende seneye hazirana kadar verim en kötü ihtimalle diye istiyorum
ama bi türlü istikrar sağlayamıyorum
mıznıyomuyum kendime çok kızıyorum ama kuru kuru kızmakla olmuyo çaba göstermem imkanlarımı zorlamam lazım
herşeyin bilincindeyim ama yapamıyorum al ver al ver hala 98,5 kiloyum
giden ....3.1 kiloooooo
giden ....3.1 kiloooooo
mutlu bu hafta sonu artıya geçmeden devam edelimmi söz verelim en azından akşamları abartmayalım canım ve bu hafta inşallah 1 kg en az gitsin
düzelmene sevindim canım maşallahyenacım kilom 113.4 lahana sarması yapıyorum hemen bildirim yapmak için girdim
hayırlı cumalar..Yenacığım kilo bildirimi yapayım.
kilo:98.7o0
güya tedaviyle düzelmeye başlayacaktım.ama pek faydası olmadı.
kızlar ben pek giremiyorum.eşimde bende gripi atlattık ama zayıf düştük.şimdi tekrar eklem romatizması tedavisine başladık.havalardan çok etkileniyoruz.parmaklarımşiş olduğundan klavyede yazmak zor.hepinizi öpüyorum.
giden ....3.1 kiloooooo
tamam asucum bu hafta aburcubur yokkkkkkkkkkkkkk.
sen inşallah 80 altına ineceksin ben de 85 in altına. bu hafta savaşa dönelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?