vay beeeee maşallah diyelim
harikasın canım yanasıl yaptın benimde acilen vermem gerek :))))
şampiyon sensin yani
ne güzel dua aminnnnnnnnBu Mübarek Cuma Günü Hürmetine Askerlerimizin Kanlarını Haince Akıtan Teröristlere Hiç Bir Zaman Fırsat Verme Ya Rabbim...Sen Askerimizi Vatanımızı Milletimizi Koru...
Hayırlara Vesile Olacak Bir Cuma Günü Diliyorum..Tüm Dualarınız Kabul Olsun
günaydın hanımlaaaaar..................
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
geçen hafta.......121.7.............
bu hafta............118.6.........
giden ....3.1 kiloooooo
sonuca ben de inanamıyoruuum şoktayım.........
teşekkürler mutlucum
seni de ben tebirk ederim.artık bayrama kadar hep eksisin inşallah ben inanıyorum.bayrama 2 hafta kaldı.haftada kaçamaklar yaptığında 4 günde 2 kg veriyorsun gibi görünyor.demekki hsonu hiç kaçamak olmazsa en az 2 kg gidecek.tabi bi de kürek başladınmı bak görsen.bi de küreği hiç bimlyrum ama ben leslie bile yaptığımda şöle bakıyorum abur cubura bu kadar zahmetle spor yaptım yiyemem seni diyorum
ama çocuklarınkinde bi yudum 2 yudum alıyorum valla.emziriyorum mazeretimde hazır
Bu Mübarek Cuma Günü Hürmetine Askerlerimizin Kanlarını Haince Akıtan Teröristlere Hiç Bir Zaman Fırsat Verme Ya Rabbim...Sen Askerimizi Vatanımızı Milletimizi Koru...
Hayırlara Vesile Olacak Bir Cuma Günü Diliyorum..Tüm Dualarınız Kabul Olsun
giden ....3.1 kiloooooo
yenacım...
beyzuş ablam...
yurdanur ablamın çok selamı var...
işyerinde bütün siteleri yasaklamışlar o yüzden gelemiyormuş...
veeeee bir haber daha anneanne oluyormuşşşşşşş.....bebiş 2,5 aylıkmış...
torunum olacak kilo falan takmıyorum diyor...:)))
yediğin halde bu kadar gitmiş bence süpersin canım.....
evet hedefine ulaştın maşallah darısı bana...
dikkat et canım bunları kolay vermiyoruz ama malesef kolay alıyoruz, diyetteyim deme kimseye az az ye herşeyden onlar 5 lokma yiyorsa sen 1 taneyi o sürede bitir ,valla ben öyle yapıyorum :))))
bayram hedefi deyince ben 2 eylülde 95.4 kiloymuşum şimdi 87.6 aradaki fark 7.7 kilo bayrama 15 gün mü kaldı benim bu 2 haftada 2.3 kilo vermem gerek hatta daha fazlasını çünkü bu ay sonu 85 hedefim.....
bak hiçbir abur cubur bize sağlıklı ve güzel bir görünüşün verdiği mutluluğu veremezzzzzzzzzzzzzzzzzz.
anlık hazlar için, mutlu, kendimize daha güvenli günleri geriye atıp duruyoruz.
önümüzdeki yaz yine bacaklarımızın sürtmesinden, sıcakta korse giyme derdinden, üç adım atınca terde yıkanmaktan, etrafımızdaki herkesden daha az haraket edip daha çokyorulmaktan, giyinmek yerine komufule etmeye çalışmaktan bu gün harcadığımız gayret ile kurtulabileceğiz,
tam da bu gün yaptığımız hatta bu saat bu dakika içinde yaptığımız çaba ile kurtulabileceğiz.
tek bir dakika içinde bile yaptığımız bir hata belki 1 günlük çabamızı yok ediyor. o yuzden irademizi her dakika için güçlü kılmalı hiç bir anı boşa harcamamalı ve önümüzdeki yaza gerçekten hak ettiğimizi almalıyız.
normal olucaz yalnızca normal bundan daha güzel ne var ki.
ya canım ben ısırmayla kalsam yok bildiğin çift cift götürüyorum çikolata barlarını. rezilim. örneğin dısarıda yersem en azından ekmeyi patatesi yağlı seyleri yemiyordum geçen hafta gözüm döndü yuttum ne varsa önümde. adamın patatesini bile yedim. 2 hafta sıkarsam çok süper olacak. sonra bayram zaten uğrarız garanti bir kazaya. sonra 26 kasımda gaziantepe gidicez gezmeye. kasım fena yani. yılbaşına kadife takım giymek yine hayal olacak sanırım.
Kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
Geçen hafta.......121.7.............
Bu hafta............118.6.........
Giden ....3.1 kiloooooo
bak hiçbir abur cubur bize sağlıklı ve güzel bir görünüşün verdiği mutluluğu veremezzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Anlık hazlar için, mutlu, kendimize daha güvenli günleri geriye atıp duruyoruz.
önümüzdeki yaz yine bacaklarımızın sürtmesinden, sıcakta korse giyme derdinden, üç adım atınca terde yıkanmaktan, etrafımızdaki herkesden daha az haraket edip daha çokyorulmaktan, giyinmek yerine komufule etmeye çalışmaktan bu gün harcadığımız gayret ile kurtulabileceğiz,
tam da bu gün yaptığımız hatta bu saat bu dakika içinde yaptığımız çaba ile kurtulabileceğiz.
Tek bir dakika içinde bile yaptığımız bir hata belki 1 günlük çabamızı yok ediyor. O yuzden irademizi her dakika için güçlü kılmalı hiç bir anı boşa harcamamalı ve önümüzdeki yaza gerçekten hak ettiğimizi almalıyız.
Normal olucaz yalnızca normal bundan daha güzel ne var ki.
giden ....3.1 kiloooooo
maaşşşşaallllllahhhh
Tüm samimiyetimle alnından öpüyorum canım...Kutluyorum...MAAŞALLAH......
1-2 hafta ileri geri gitti ama sonunda şahane bir sürpriz yaptı sana kilolar....: :69Çok sevindim canım çok..İnşallah hep böyle gider....
giden ....3.1 kiloooooo
çok haklısın canım okumak güzelde asıl iş uygulamaktabak hiçbir abur cubur bize sağlıklı ve güzel bir görünüşün verdiği mutluluğu veremezzzzzzzzzzzzzzzzzz.
anlık hazlar için, mutlu, kendimize daha güvenli günleri geriye atıp duruyoruz.
tek bir dakika içinde bile yaptığımız bir hata belki 1 günlük çabamızı yok ediyor. o yuzden irademizi her dakika için güçlü kılmalı hiç bir anı boşa harcamamalı ve önümüzdeki yaza gerçekten hak ettiğimizi almalıyız.
normal olucaz yalnızca normal bundan daha güzel ne var ki.
Ne güzel haber bu....Harika....
En kısa zamanda arayacağım Yurduş'u....''Anneanne Yurduş'' hay Allah iyiliğini versin....
maaşşşşaallllllahhhh
şok diyet falanmı yaptın nasıl gitti o kadar kilo merak ettim :26:
çok haklısın canım okumak güzelde asıl iş uygulamakta
sağolun kızlaar ..allah 120 leri göstermesin bi dahaaa.....
dukan bana zor geldi sanki canım ya aşama aşama ya ne bileyim çok uzun bir diyete ben asla uyamam,seni azminden dolayı çok tebrik ediyorum harikasın........
sağolun kızlaar.....darısı başınıza.......dukan yapıyorum bildiğiniz gibi ama çok sıkı değil arada ekmek ve pilav atıştırdım ama bunun dışında dikkatli oldum ve 200 dk sporum var......protein ağırlıklı olunca kilo vermede süper oluyoor ..tabii sebzede yiyoruum....
valla sorma gitsin.pastadan 1-2 ısırık alayım dedim cam silmiştim çok eforda sarfetmiştim ama bi baktım 1 dlm olmuş.6-7 kaşıkta bulgur pilavı ve 2 köfte yemiştim yoğurtla menüm güzeldi aslında ama sonrası iyi olmadı.akşamda hasta ziyeretine gittk ordada sütlü tatlı yedim yarım dlm.fenaydım aslında dün ama cam sildim üstüne leslie yaptım anca bu kadar oldu:)haftaya sporu devam edebildiğim kadar edeceğim.ablamında beni ayartmaması lazım.yazın ver artık şu kiloalrı demişti daha 7 aylık emziriyrdum(( destek olması lazım ama aklı fikri hep abur cuburdur onunda ama kilosu yok...
bi pirinç lapası veya toksin atıcı diyetle 2 günde bile verirsin kız dert etme.ama leslieyede alış bence yada koşu bandın yokmuydu senin?
harikaaaa
mutlu hiç insülin direnci testi yaptırdın mı?homa test deniyr.dahiliyeci yapmıştı bana.şekerim çıkmadı ama bu değerim yüksek çıktı.ama diyetle geçiyormuş.aslında karatay diyeti iyi geliyormuş ama ben emzirdiğim içn yapmıyorum onu.insülin direncinde gözün dönüyor resmen özellikle tatlılar ve patetes pilav üzüm karpuz gibi şeyleri yasakladı bana.dün mesela fırında patetes köfte yaptım azcık pateteslerinden yedim karnım davul gibi oldu.aslında çok yemedim bence ekmeksiz yedim zatn.ben çörek otu kullnamadığım zaman tatlı isteğim artıyor.şu sıralar tatlıyı aramıyorum desem yalan olmaz.(çörek otu kullanıyorum her öğnden önce)dünkü pastayı bile aslında yemesemde olurdu yani çok aklımda kalmazdı ama 1 çatal alınca geldi gerisi.(temizlik yapacam diye tüm ara öğünleride atladım dün)eski ben olsam 4 dlm yerdim en az.bunda 1dlm de durdum çok şükür
arkadaşlar herkese merhabalar, bende utana sıkıla kilo bildiriminde bulunayım,,,,,
geçen hafta 107.8 kg
bu hafta 108.5 kg
spor 1 saat yürüyüşüm var bu hafta
kötü bir hafta geçirdim ben ama önümüzdeki hafta telafi edicem inşallah.
kilo veren arkadaşlarım süpersiniz harikasınız tebrik ederim hepinizi.
ben ayın 9 unda adet olacaktım ama hala olamadım ve sanırım onun ters etkisindeyim inşallah bir an önce hasatalanıp kurtulurum iştahım da kapanır...
yok be ne şok diyeti zaten dukan yapıyorum bu hafta bayaa dikkayliydim sonuç böyle oldu bend e hayret ettim...sen de gel dukana düğüne kadar yapalım berabeeer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?