Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vay beeeee maşallah diyelim

harikasın canım ya nasıl yaptın benimde acilen vermem gerek :))))
şampiyon sensin yani

sağolun kızlaar.....darısı başınıza.......dukan yapıyorum bildiğiniz gibi ama çok sıkı değil arada ekmek ve pilav atıştırdım ama bunun dışında dikkatli oldum ve 200 dk sporum var......protein ağırlıklı olunca kilo vermede süper oluyoor ..tabii sebzede yiyoruum....

ne güzel dua aminnnnnnnn

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhabalar ben de geldim okula gitmeden bildirim yapayım gerçi yapacak bir şey yok aynıyım yena nasılda koruma diyeti yaparmışım kendimle gurur duyuyorum insan kilo almaz mı ya da vermez mii ben süperim süperrrr ama her nedense geçen hafta gören arkadaşım bu hafta diyor ki daha bir zayıfladın ama tartıda hiç bir değişiklik yok aman da ne güzelllll
Mutlucum sporum 210 dk şimdi çıkıyorum hazırlanayım okulda açabilirsem okurum öptm bütün bayanları veren vermeyennn

ya canım ben ısırmayla kalsam yok bildiğin çift cift götürüyorum çikolata barlarını. rezilim. örneğin dısarıda yersem en azından ekmeyi patatesi yağlı seyleri yemiyordum geçen hafta gözüm döndü yuttum ne varsa önümde. adamın patatesini bile yedim. 2 hafta sıkarsam çok süper olacak. sonra bayram zaten uğrarız garanti bir kazaya. sonra 26 kasımda gaziantepe gidicez gezmeye. kasım fena yani. yılbaşına kadife takım giymek yine hayal olacak sanırım.

aminn asunancımm amınn

kızz maşallahhh süpersinn

günaydınn ohh herkez burda altta ısımler doluuu

bende bılırımı yapıyormmm sabı kalmaktan çok korkuyordumm şükür oyle olmadıı

yenaa kılom

gecen hafta 92,3

bu hafta 91,6

giden 700 gr

mutlu --nam-ı dıger dolakysmomm
spor bıldırımım

210 dk ayagım sakatıı az yaptımm

Son düzenleme:

Ne güzel haber bu....Harika....

En kısa zamanda arayacağım Yurduş'u....''Anneanne Yurduş'' hay Allah iyiliğini versin....

valla sorma gitsin.pastadan 1-2 ısırık alayım dedim cam silmiştim çok eforda sarfetmiştim ama bi baktım 1 dlm olmuş.6-7 kaşıkta bulgur pilavı ve 2 köfte yemiştim yoğurtla menüm güzeldi aslında ama sonrası iyi olmadı.akşamda hasta ziyeretine gittk ordada sütlü tatlı yedim yarım dlm.fenaydım aslında dün ama cam sildim üstüne leslie yaptım anca bu kadar oldu:)haftaya sporu devam edebildiğim kadar edeceğim.ablamında beni ayartmaması lazım.yazın ver artık şu kiloalrı demişti daha 7 aylık emziriyrdum(( destek olması lazım ama aklı fikri hep abur cuburdur onunda ama kilosu yok...

bayram hedefi deyince ben 2 eylülde 95.4 kiloymuşum şimdi 87.6 aradaki fark 7.7 kilo bayrama 15 gün mü kaldı benim bu 2 haftada 2.3 kilo vermem gerek hatta daha fazlasını çünkü bu ay sonu 85 hedefim.....

bi pirinç lapası veya toksin atıcı diyetle 2 günde bile verirsin kız dert etme.ama leslieyede alış bence yada koşu bandın yokmuydu senin?

harikaaaa

mutlu hiç insülin direnci testi yaptırdın mı?homa test deniyr.dahiliyeci yapmıştı bana.şekerim çıkmadı ama bu değerim yüksek çıktı.ama diyetle geçiyormuş.aslında karatay diyeti iyi geliyormuş ama ben emzirdiğim içn yapmıyorum onu.insülin direncinde gözün dönüyor resmen özellikle tatlılar ve patetes pilav üzüm karpuz gibi şeyleri yasakladı bana.dün mesela fırında patetes köfte yaptım azcık pateteslerinden yedim karnım davul gibi oldu.aslında çok yemedim bence ekmeksiz yedim zatn.ben çörek otu kullnamadığım zaman tatlı isteğim artıyor.şu sıralar tatlıyı aramıyorum desem yalan olmaz.(çörek otu kullanıyorum her öğnden önce)dünkü pastayı bile aslında yemesemde olurdu yani çok aklımda kalmazdı ama 1 çatal alınca geldi gerisi.(temizlik yapacam diye tüm ara öğünleride atladım dün)eski ben olsam 4 dlm yerdim en az.bunda 1dlm de durdum çok şükür

maaşşşşaallllllahhhh

Son düzenleme:

Tüm samimiyetimle alnından öpüyorum canım...Kutluyorum...MAAŞALLAH......

1-2 hafta ileri geri gitti ama sonunda şahane bir sürpriz yaptı sana kilolar....::69Çok sevindim canım çok..İnşallah hep böyle gider....

maaşşşşaallllllahhhh

sağolun kızlaar ..allah 120 leri göstermesin bi dahaaa.....

şok diyet falanmı yaptın nasıl gitti o kadar kilo merak ettim :26:
çok haklısın canım okumak güzelde asıl iş uygulamakta
Ne güzel haber bu....Harika....

En kısa zamanda arayacağım Yurduş'u....''Anneanne Yurduş'' hay Allah iyiliğini versin....

arkadaşlar herkese merhabalar, bende utana sıkıla kilo bildiriminde bulunayım,,,,,

geçen hafta 107.8 kg
bu hafta 108.5 kg
spor 1 saat yürüyüşüm var bu hafta
kötü bir hafta geçirdim ben ama önümüzdeki hafta telafi edicem inşallah.
kilo veren arkadaşlarım süpersiniz harikasınız tebrik ederim hepinizi.
ben ayın 9 unda adet olacaktım ama hala olamadım ve sanırım onun ters etkisindeyim inşallah bir an önce hasatalanıp kurtulurum iştahım da kapanır...

küçük kızım geldi yemeğini yedi gitti canım iş yapmak istemiyor hava güneşli yürüyüşe gideyim en iyisi

dukan bana zor geldi sanki canım ya aşama aşama ya ne bileyim çok uzun bir diyete ben asla uyamam,seni azminden dolayı çok tebrik ediyorum harikasın........

bende bu hafta sonu cam çerçeve gireyim diyorum ya bakalım, inşallah bendede faydası olur :))) mutfak dolaplarım var onlarda bir günü alır...
bulgur kesinlilke artırıyor kiloyu, 2 köfte birşey yapmaz ama buna rağmen iyi gitmiş valla aferin sana...
ablanı sana destek olma konusunda ayartsan belki sne yesen bile o seni engeller....
o kadar abur cubura nasıl olmaz kilo offf offff bizi mi bulur hep leeeeeeeeeeennnnnnnnnnn.....
pirinç lapasını 2 gün yapamam ya enerjim kalmaz benimkine yoksa :)))
koşu bandım var dedimya burhan altıntop gibi dantel örüp örteceğim diye, ya onu sevmiyorum dışarısı daha cazip ama soğuk, ben zumba yapıyorum ,gerçi bu hafta o da kaldı ya doğru düzgün yapamadım

haftaya düzelir inş. cnm
ayşecik nasıl su içiyomu nasıl gidiyo diyeti

yok be ne şok diyeti zaten dukan yapıyorum bu hafta bayaa dikkayliydim sonuç böyle oldu bend e hayret ettim...sen de gel dukana düğüne kadar yapalım berabeeer...

biraz göz gezdirdim ama kafam çok dalgın pek anlamadım..
evreleri falan var ...
biraz montiye benziyor...ama montide açken meyve yeniliyor...dukanda kesin yasakmış...((
birazda maliyetli bir diyet...

Son düzenleme:
hastanın birisi 1 kg baklava getirmiş bana :)
güleryüzlü oldduğum ve yardımcı oldugum için
bende dedimki çok ihtiyacım var baklavaya :)
neyseki yanı başımda duruyo ama gelene gidene ikram ediyorum dokunmadım ve dokunmayacağım:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…