hastanın birisi 1 kg baklava getirmiş bana :)
güleryüzlü oldduğum ve yardımcı oldugum için
bende dedimki çok ihtiyacım var baklavaya :)
neyseki yanı başımda duruyo ama gelene gidene ikram ediyorum dokunmadım ve dokunmayacağım:)))))
dukan bana zor geldi sanki canım ya aşama aşama ya ne bileyim çok uzun bir diyete ben asla uyamam,seni azminden dolayı çok tebrik ediyorum harikasın........
bende bu hafta sonu cam çerçeve gireyim diyorum ya bakalım, inşallah bendede faydası olur :))) mutfak dolaplarım var onlarda bir günü alır...
bulgur kesinlilke artırıyor kiloyu, 2 köfte birşey yapmaz ama buna rağmen iyi gitmiş valla aferin sana...
ablanı sana destek olma konusunda ayartsan belki sne yesen bile o seni engeller....
o kadar abur cubura nasıl olmaz kilo offf offff bizi mi bulur hep leeeeeeeeeeennnnnnnnnnn.....
pirinç lapasını 2 gün yapamam ya enerjim kalmaz benimkine yoksa :)))
koşu bandım var dedimya burhan altıntop gibi dantel örüp örteceğim diye, ya onu sevmiyorum dışarısı daha cazip ama soğuk, ben zumba yapıyorum ,gerçi bu hafta o da kaldı ya doğru düzgün yapamadım
inan maliyetli değil et tavuk var gibi duruyor ama tek fzla alışverişim yulaf kepeği oldu oda 10 lirary 2 paket almıştım 1.5 aydır bitmedi....biraz göz gezdirdim ama kafam çok dalgın pek anlamadım..
evreleri falan var ...
biraz montiye benziyor...ama montide açken meyve yeniliyor...dukanda kesin yasakmış...((
birazda maliyetli bir diyet...
Ne güzel haber bu....Harika....
En kısa zamanda arayacağım Yurduş'u....''Anneanne Yurduş'' hay Allah iyiliğini versin....
kız vuracağım valla seni ,sen hani 90ları görmeyecektin bir daha, ne yedin sen sporda yaptın bu hafta, allah allah ya nasıl gitmedi şu yüklerin hayret...
neyse haftaya telafi edersin canım, yoksa regl dönemine mi yaklaşıyorsun bak ondan olabilir, çünkü 1 hafta önceden ya kilo alıyorsun ya da sabit kalıp veremiyorsun........
sen pirinç lapasını yapmadın mı? yapacağım demiştin....
vur valla hakettim.... bu ara iştahım felaket durduramıyorum kendimi. çok yedim ıvır zıvır pasta börek ..sporu da çok yapamadım maalesef.. bu ara havalardanmıdır nedir böle depresifim hiçbişi yapasım gelmiyor ...
regl dönemim geçti canım ondan değilde bu saydıklerım sebep...
:)) lapayı yarım güncük yaptım ..herşeyden çok çabuk sıkılıyorum yaaa...
seni de tebrik ederim az da olsa çok da olsa hep veriyorsun hep veriyorsun...
İnşallah canım ama insanın morali alt üst oluyor hevesle yaparken artı çıkmak çok feci geliyor biliyosun bende inanıyorum mevsimsel değişim hem kiloları durdu hemde iştahımızı açtı.Bu arada çok geçmiş olsun canım çok ağır geçirmişsin.Kizlar ozledim sizi, ev hastaliktan kirildi gecti.... Ben ayakta atlatiyorum diycem ama 40 derece ates, cigerlerim kopar gibi oksuruk, asiri bas agrisi, bulanti... Oldum
Oglen diyetsyenim var orda tartilip yazicam ama iyi bisey gorecem heralde. Ustelik bu hafta hasta oldugumdan, regl olup da tatli isteyip durdugumdan biraz cozuttum, cozuttum dedigim 3 defa puding( oglumun deyisiyle pundik) yedim....
Gecmis daglar gibi biriktigi icin bakip gelicem.
Banu moralini bozma hayatim.o cikolatayi da iyi ki yemedin... Ben gecen hafta diyetisyende 85,5 ciktim..hadi terazi farki bir kilo olsun dersin di mi.. Ama evdw bir gece tok karnina 87,6 da gordum... Bu sabah 82,3 filanim. Ama yine de diyetiyendeki sonucu bildirim yapicam...
Reglin bitsin, goreceksin hoooop diye gidecek bunlar... Ben de anlamiyorum mevsim degisimine mi bagli ama kilom hafta icinde anormal oynuyor....
İnşallah veririm ilbatum.aminnnnnnnnnn
ne güzel yapmışsınız canım yüreğinize sağlık
canım o regl olduğun için haftaya kalmaz hiçbir şey merak etme sen ,üzülme kuzuuuuuuuuuuuum
biride benim memleketten ,geçen sefer 13 kişi şehit olduğundada vardı memleketten off offf dediğin gibi yeri dolar mı herbirinin(((((((
analar ağlamasın artık.......
Canım ya inşallah herşey düzelir en yakın zmanda eşininkide strestendir ama genede gidip baktırsın medicana bahçelievlerde ssk lı olarak bakıyolar çok az bir farkla ve doktorlarıda çok iyi randevuyla gidince hiç beklemiyosunda tavsiye ederim.iyi diyim iyi olayım cnm
akşam yine kıyamet koptu eşim abim babası arasında bende eve gittim aglarken uyumuşum saat 9da
ne olacak bilmiyorum
eşimde çok içine attığı için göğsüm ağrıyo kalbim sıkışıyo diyo sürekli
daha öncede 3 sene önce kadar herhalde gitti kalp dr.una temizdi şimdi yine şikayetleri başladı
dr.a gidelim diyorum gitmiyoda
ne olcak bilmiyorum
kpss sınavı eylülde
şimdiden ders çalışmaya başlıcam
eğer kazanırsam sınavı orduya yerleşmeyi düşünüyoruz
iş bana düşüyo yani
oyy oyy kimseyle konuşamıyorum bende içime atmaktan şiştim valla
Bayılırım mercmekli bulgura olsun sağlıklı yemişsin o şişkinliğidir.BEYZUŞŞ üzgünüm ama bu haftada sabitim..
hafta içi eksiydim ama dün yeşil mercimekli bulgur yiyince kilom yine aynı oldu..
Hep deniyorum kısır,bulgur yediğimde ertesi gün muhakak artı çıkıyorum aslında yemem gerekirdi perşembe günü. ama ayrı yemek hazırlamak istemedim kendime..
Bu arada TRT de sabahları yeditepe istanbul un tekrarı var..
Ne yazıkki bırakamıyorum tatlandırıcıyı onuda kesersem hiç bir şeyden zvk almadan içicem.sağol canım inşallah
aynı kiloya geldik canım sen güzel vermişsin ben kaçırdım bu hafta birde regli olunca 600 ram gitti
tatlandırıcılı ürünleri ve tatlandırıcıyı bırak nacizane tavsiyem
vucut tatlandırıcıyı tanımadığından ne yapacağını şaşırıp depoluyormuş yağ olarak
dr. öz proğramında izledim bir kadın diyet kolayı bırakınca ayda 5 kilo verdi
ahhh süper valla o büyük beden mağazalarına mecbur olmamak süper
tebrikleri
geçmiş olsun eşine
tebrikler aynı kiloyuz şimdi
kurtuldun 86 dan ama artık dikkat et
yoksa alacaksın valla
umarım düzelir durumlar bazen oluyor böyle
sınavda başarılar
Ben bir eşime soruyum ayşecim belki ellerinde vardır sana haber veririm.saol cnm inş. bizde çok istiyoruz bakalım
bu gerginlik eşimle benim aramda da sıkıntı yaratıyo malesef bilmiyorum tez zamanda düzelir inş.
ben şuan sıfırım gerçekten
murat yayınlarını iyi diyolar onların kitaplarına baktım netten gidip alıcam stokta yokmuş şuan
kpss için bildiğiniz iyi yayınlar varsa önerilerinizi alabilirim arkadaşlar
Bravooooo saferan tebrikler.günaydın hanımlaaaaar..................
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
geçen hafta.......121.7.............
bu hafta............118.6.........
giden ....3.1 kiloooooo
sonuca ben de inanamıyoruuum şoktayım.........
İnşallah bu hafta olucak sen sakın bırakma.arkadaşlar herkese merhabalar, bende utana sıkıla kilo bildiriminde bulunayım,,,,,
geçen hafta 107.8 kg
bu hafta 108.5 kg
spor 1 saat yürüyüşüm var bu hafta
kötü bir hafta geçirdim ben ama önümüzdeki hafta telafi edicem inşallah.
kilo veren arkadaşlarım süpersiniz harikasınız tebrik ederim hepinizi.
ben ayın 9 unda adet olacaktım ama hala olamadım ve sanırım onun ters etkisindeyim inşallah bir an önce hasatalanıp kurtulurum iştahım da kapanır...
Afiyet olsun ama bir dilimden fazla kaçırma yda kaldır gözünün önünden bene bayılırım acaba geçiyordum uğradımmı desem sana::)))))hastanın birisi 1 kg baklava getirmiş bana :)
neyseki yanı başımda duruyo ama gelene gidene ikram ediyorum dokunmadım ve dokunmayacağım:)))))
Çok sevindim bende yağmurgözlü görüşürsen çok selam söyle...
Bir ara bana yurduşum'un cebini atsanız iyi olur..
telefon değişince onunda numarası yok oldu..
Bizzat arayıp tebrik etmek çok daha iyi olacak..
tebrik ederi 1 haftada 3 kilo nasıl verdingünaydın hanımlaaaaar..................
kilo bildirimiiiiiiiiiiiiiiii...................
geçen hafta.......121.7.............
bu hafta............118.6.........
giden ....3.1 kiloooooo
sonuca ben de inanamıyoruuum şoktayım.........
bu söylediklerin yemek yerken hep aklımızda olması gerekir böylece belki daha az yerizbak hiçbir abur cubur bize sağlıklı ve güzel bir görünüşün verdiği mutluluğu veremezzzzzzzzzzzzzzzzzz.
anlık hazlar için, mutlu, kendimize daha güvenli günleri geriye atıp duruyoruz.
önümüzdeki yaz yine bacaklarımızın sürtmesinden, sıcakta korse giyme derdinden, üç adım atınca terde yıkanmaktan, etrafımızdaki herkesden daha az haraket edip daha çokyorulmaktan, giyinmek yerine komufule etmeye çalışmaktan bu gün harcadığımız gayret ile kurtulabileceğiz,
tam da bu gün yaptığımız hatta bu saat bu dakika içinde yaptığımız çaba ile kurtulabileceğiz.
tek bir dakika içinde bile yaptığımız bir hata belki 1 günlük çabamızı yok ediyor. o yuzden irademizi her dakika için güçlü kılmalı hiç bir anı boşa harcamamalı ve önümüzdeki yaza gerçekten hak ettiğimizi almalıyız.
normal olucaz yalnızca normal bundan daha güzel ne var ki.
İ
Canım ya inşallah herşey düzelir en yakın zmanda eşininkide strestendir ama genede gidip baktırsın medicana bahçelievlerde ssk lı olarak bakıyolar çok az bir farkla ve doktorlarıda çok iyi randevuyla gidince hiç beklemiyosunda tavsiye ederim.
Ben bir eşime soruyum ayşecim belki ellerinde vardır sana haber veririm.
Afiyet olsun ama bir dilimden fazla kaçırma yda kaldır gözünün önünden bene bayılırım acaba geçiyordum uğradımmı desem sana::)))))
insan alışınca çok kolay geliyor....sonuçları görünce daha bi motive oluyor.....
inan maliyetli değil et tavuk var gibi duruyor ama tek fzla alışverişim yulaf kepeği oldu oda 10 lirary 2 paket almıştım 1.5 aydır bitmedi....
harikasın valla.....hastanın birisi 1 kg baklava getirmiş bana :)
mutlaka alışılır ama benim yapım öyle değil kaçamaksız yapamam :))) helede meyveye dayanamam... sonuçlarını görünce motive olunmaz mı baksana 3 kilo ya ben versem hedefimdeyim ya....
insan alışınca çok kolay geliyor....sonuçları görünce daha bi motive oluyor.....
inan maliyetli değil et tavuk var gibi duruyor ama tek fzla alışverişim yulaf kepeği oldu oda 10 lirary 2 paket almıştım 1.5 aydır bitmedi....
artık kış geldi ve yine yemeye düşkünlük başgösterdi değil mi? sen benden çok yapmışsın sporu valla :) bence dayan ve 1 gün yap şu lapayı valla bak faydası oluyor, 2.günü demiyorum bile çünkü sen kilo verdiğini görünce zaten isteyeceksin :)))kız vuracağım valla seni ,sen hani 90ları görmeyecektin bir daha, ne yedin sen sporda yaptın bu hafta, allah allah ya nasıl gitmedi şu yüklerin hayret...
neyse haftaya telafi edersin canım, yoksa regl dönemine mi yaklaşıyorsun bak ondan olabilir, çünkü 1 hafta önceden ya kilo alıyorsun ya da sabit kalıp veremiyorsun........
sen pirinç lapasını yapmadın mı? yapacağım demiştin....
vur valla hakettim.... bu ara iştahım felaket durduramıyorum kendimi. çok yedim ıvır zıvır pasta börek ..sporu da çok yapamadım maalesef.. bu ara havalardanmıdır nedir böle depresifim hiçbişi yapasım gelmiyor ...
regl dönemim geçti canım ondan değilde bu saydıklerım sebep...
:)) lapayı yarım güncük yaptım ..herşeyden çok çabuk sıkılıyorum yaaa...
seni de tebrik ederim az da olsa çok da olsa hep veriyorsun hep veriyorsun...
Bu hafta kilom 107.7
Geçen hafta 106.7 diydi sanırım.
vereceksin canını sıkma ,bu hafta daha çok dikkat ediyoruz tamam mı?
Geliriz inşallah canım sen yap baklavayı::))))Muhasebe ve kitapçı cağloğlunda dükkanımız var senin aradığın yayınevli kitabı sordum ellerinde yokmuş ama bakarım dedim eğer bulursa sana haber veririm.saol cnm eşimin sosyal güvenesi yok ztn
senin eşin ne iş yapıyo :)
bu arada geçerken ugramana gerek yok cnm buyur gel sen
ama hastaneye değil evime :))
hiç yemeim tatlı yemicemde canım hhiiiiççç istemiyo (desem inanma ama yemicem kesin kararlıyım)
harikasın valla.....
mutlaka alışılır ama benim yapım öyle değil kaçamaksız yapamam :))) helede meyveye dayanamam... sonuçlarını görünce motive olunmaz mı baksana 3 kilo ya ben versem hedefimdeyim ya....
İnşallah canım bakalım bu hafta nasıl olucak.artık kış geldi ve yine yemeye düşkünlük başgösterdi değil mi? sen benden çok yapmışsın sporu valla :) bence dayan ve 1 gün yap şu lapayı valla bak faydası oluyor, 2.günü demiyorum bile çünkü sen kilo verdiğini görünce zaten isteyeceksin :)))
vereceksin canını sıkma ,bu hafta daha çok dikkat ediyoruz tamam mı?
Geliriz inşallah canım sen yap baklavayı::))))Muhasebe ve kitapçı cağloğlunda dükkanımız var senin aradığın yayınevli kitabı sordum ellerinde yokmuş ama bakarım dedim eğer bulursa sana haber veririm.
harikasın valla.....
İnşallah canım bakalım bu hafta nasıl olucak.
saol cnm ben baklava yapamamki ama nerde o beceri o maheret bende
ama alırım en kalitesinden merak etme
ahh kızlar yaa kaç gündür cnm hamburger istiyo şöyle yanında patates ve duble kola ile
şimddiiii kendime bir şey söyledim
90 kiloya inince gidip yicem büyük boyundan hemide :)))
o zamana kadar yok ama
tamam canım menülerde yardımcı olursan bir deneyeyim....maksat yapmadığım diyet kalmasın yani yoksa heççç uğraşmam:119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?