Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si.....-3.1 kg.............Saferan.................:118::122:

HAFTANIN 2.si......- 1.2 kg.............Derin....................

HAFTANIN 3.leri....- 1 kg............Corazon & İlbatum......

tamam canım menülerde yardımcı olursan bir deneyeyim....maksat yapmadığım diyet kalmasın yani yoksa heççç uğraşmam :119::119::119::119:

[/QUOTE]

ellerine sağlık yenaaaaaaa.................

kupa veren ellerin dert görmesiin canııım....

Hiiç paylaşım yapmayan,sadece cumaları uğrayan arkadaşları listeden çıkardım.Düzenli paylaşım için vakit bulduklarında yine birlikte yolalırız ama bu şekilde takipte zorlanıyorum.. bana gücenmesinler lütfen..

Gamze20 , corazon ve arwen10_19 daha fazla paylaşım lütfen....

Kİlo verenleri özellikle saferancım seni yürekten tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum maviş gözlerinden...

Son düzenleme:

hepiciinizi tebrik ederim kızlar

yenacıım seninde eline sağlık

tebrikler güzeller maşallah hepinize.bende 100 gr ile kaçırdım dereceyi ama 1.mizn maşallahı var.ona yetişmek mümkün değil:122::122:

dünkü yoğun tempodan sona ev işi görmek ve yapmak istemiyorum.çok yorgununnnmmm ama daha bi sürü iş var.az önce markete gittik geldik bebişimle.ara öğünün atlayınca markette fena oldum yani çok acıktım.abur cuburu hemen geçip eti lifalif mi neydi ondan aldım yiyecem birazdan sütle.çok açıııımmmmmmm

.......................................................

Ellerine sağlık yena her hafta zor iş gerçekten.Bana bak yaa gene artııııı uff bee.

Tebrikler hanımlarrrrrr darısı bizlere artık.

sağol canım siz olmasaydınız ben buralarda olamazdım.....

merhabalar ben nasıl guruba giricem acele yardım şu alttaki göstergelerdende istiyorum kim bana yardım edecek:kedi:

guruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen

he heee ilk yazdığım mesajları bulduuum......

yena da bana hoşgeldin demişşşşş....

evet karataya devam ediyorum çokta memnunum çocukluğumdan beri diyet yapıyordum herhalde benim için endoğru diyet bu hiç zorlanmıyorum birde birşey sorucam beni listeye eklememişsiniz ilk haftam olduğu içinmi?

off ya tok oldugum halde 2 koca kase batı götürdüm ... napayım herkes yerken ben duramıyorum ((( ama sonra da pişman oluyorum ... ama niye onlar zayıf da ben kiloluyum.....

off ya tok oldugum halde 2 koca kase batı götürdüm ... napayım herkes yerken ben duramıyorum ((( ama sonra da pişman oluyorum ... ama niye onlar zayıf da ben kiloluyum.....

bat nedir hayret ondan eksik kalmışım

sabah nefsime yenik düştüm....

her sabah börek poğaça açma kokuları içinde geçtiğim yeşilyurt çarşıdan bu sabah geçemedim....

yesem de yemesemde veremiyorum bari nefsim körelsin dedim daldım pastaneye bir açma aldım ...

sorarsanız pişmanmısın diye valla hiçç pişman değilimmm

saferan tebrikler canım bravoooooo çok sevindim inanki
doğa sağol canım düzelmeye çalışıyorum işte daha iyiyim...
ilbatum sendin galiba beklerim gel buyur sarma hazır çok kolay aslında yapımı ben çok büyük zevkle hazırlıyorum hem yapmasını hem yemesni çok severim, ama bu efer yemeye korkuyorum tansiyondan dolayı

dereceye girmişim şaşırdım , yenacım ellerine sağlık...

Ben de geldim

karatay yöntemini uyguluyorum. 1 ay oldu. 4 kilo verdim bile...
bende düşünüyorum ama pilavsız hayat olur mu ya....
hayatım gitmiş işte neden bu kadar sorun ediyorsun ne kaldı haftaya belki çok daha iyi bir kilo göreceksin......

yenacım sarıcivcivim msj attı şimdi nete giremiyomuş bildirimini iletmemi istedi

sarıcivcivim
kilo:81
spor:195 dak.

Annesi
kilo:99,6
spor:140 dak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…