Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derincim bende haftasonu yapacam lahana sarma oğluşum istiyor mecburen yapacam ama yemeden nasıl duracam :26ffffff

kızlar saat 4 olmuş çıkıcam ben haftasonu giremiyorum ne yazıkki p.tesi görüşürüz kendinize iyi bakın
yeni hafta uğur getirir bize inş. :)

yena canım ellerine ,emeğine ,yüreğine sağlık........
HAFTANIN 1.si.....-3.1 kg.............Saferan.................:118::122:

HAFTANIN 2.si......- 1.2 kg.............Derin....................

HAFTANIN 3.leri....- 1 kg............Corazon & İlbatum......
hanaaa dereceye mi girmişim ben ,gerçi geçen hafta listedeyim diye büyük bir laf etmiş ve bugün konusunu dahi açmamıştım ama dediğimi yapmışım :))))) çooooooooooooooooooooook mutluyum :))))
hepiciinizi tebrik ederim kızlar

yenacıım seninde eline sağlık
teşekkürler canım çiçeklerimi eve istiyorum :)))))
tebrikler güzeller maşallah hepinize.bende 100 gr ile kaçırdım dereceyi ama 1.mizn maşallahı var.ona yetişmek mümkün değil:122::122:
sende versydin 100 gram daha beraber 3.lüğü paylaşırdık bak :)))
evet karataya devam ediyorum çokta memnunum çocukluğumdan beri diyet yapıyordum herhalde benim için endoğru diyet bu hiç zorlanmıyorum birde birşey sorucam beni listeye eklememişsiniz ilk haftam olduğu içinmi?
bende öbür ay başlasam mı ya ama ben tam anlayamadım yani menüler neye göre hazırlanıyor kafana göre mi?

evet canım bu ilk haftan o yüzden sürekli paylaşım yaparsan eklenirsin aksi takdirde olmaz...
off ya tok oldugum halde 2 koca kase batı götürdüm ... napayım herkes yerken ben duramıyorum ((( ama sonra da pişman oluyorum ... ama niye onlar zayıf da ben kiloluyum.....
aferin sana birde bat mı yedin? sana yol,su ,elektrik olarak dönmez inşallah ......valla kızıyorum sana hemşom ya...

afiyet olsun ne diyelim :))))

yenacim ellerine saglik cnm tsklerrrrr bizim icin ugrasiyorsun kolay deil senin icin ben bir fikir sunayim bence cuma günü belli bir saat koyalim o saate kadar kim bildirim yapmadiysa o 3haftaa cezali olsun yani herkes saatinde bildirimini yapar sade bir fikir

ilk 3ce girenleri tbrik ediyorummm

canım bat tokat'a özgü çorba gibi birşey, yeşil mercimek ,bulgur,taze soğan vs konularak yapılıyor sulu birşey ama lezzetli baksana benim hemşo dayanamamış 2 kase içmiş :))))

bence başla menüleryasak olan şeyler hariç kafana göre yiyorsun tabi protein ağırlıklı birde ara öğün yemiyorsun taze meyve yemiyorsun akşam8 den sonra akşam yemeği yememiş olsan dahi birşey yemiyorsun çok acıkırsan süt veya ayran içiyorsun eğer karar verirsen karatay diyeti yapan topiği ilk sayfalarını okursan daha iyi aydınlanırsın

İHTİYAÇ yayınları canım ben 2sene hazırlandım yargıda güzel ama biraz detaylı

ahh bende aynıcumartesileri dana hafif çıkıyırum hep

haftaya verecem 2 kilo dermişimmm. haftasonu alırım güzelce 2 kilo pzt başlarım koşturmaya. cuma bildirim yine aynı olur.
aburcuburu bir kes bak nasıl verirsin dene ve gör

evet aynı kiloyuz geçen hafta sanırım 415 cıvarı birşeydi spor canım
bebek uyuyuncada yap biraz bantta yürü
birde akşam yap

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

al sana gaz işte kasıma kadar sık bakalım seni görünce neler diyecekler düşün

offf valla ben olsam affetmem kesin en az 3-4 dilim yerdim
bravooooooooooooooooooo

tebrikler tüm kilo verenleri

yenacım ellerine sağlık

kızımla dışarı çıktık fatura ödedik markete gittik sonrada parka gittik o kaydı ben spor aletlerine çıktım toplam 3 saat hiç oturmadım valla okadar yoruldumki şimdi kafam dönüyor

yavaş yürüdüğümüz kısımları markette oyalnamayı vs. fazla fazla çıkarsam 1 saat olmuştur bugün spor

bende sporumu yazayim bu gün 60dakkk lesli yaptimmm

artik kizim laptopda durmami isdemiyorki gelip leptopun kapagini bitttiiiiiiii deyip kapatiyorrr dolabin alt kattaki esyalari bosaltip icine girip oturuyordu artik 2.ci kata ciktik

yagmurgözlüü cnm demissnki vermiyorum bari yiyeyimmm yazmissin bende öyle saniyordummm sabah sok oldumm ben 69kg felan cikarim sandim nelermi yedim mercimekli köfte patlayana kadar dönerrrr pizzaaaa ,....... yani vermiyoruz diye yemeyelim yemeseydim belkide 66kg olcakdimmmm olsun bana motivasyon oldu bu hafta insalllah SIKI tutacammm ha birde regl dönemindeyimmmm resimlerine baktim cok tattlisin

yenacim senin resimlerinede baktim kizin ve sen cok tatlisiniz oglundaaaa masallah cok yakisikliiiii

bende sporumu yazayim bu gün 60dakkk lesli yaptimmm

artik kizim laptopda durmami isdemiyorki gelip leptopun kapagini bitttiiiiiiii deyip kapatiyorrr dolabin alt kattaki esyalari bosaltip icine girip oturuyordu artik 2.ci kata ciktik

yagmurgözlüü cnm demissnki vermiyorum bari yiyeyimmm yazmissin bende öyle saniyordummm sabah sok oldumm ben 69kg felan cikarim sandim nelermi yedim mercimekli köfte patlayana kadar dönerrrr pizzaaaa ,....... yani vermiyoruz diye yemeyelim yemeseydim belkide 66kg olcakdimmmm olsun bana motivasyon oldu bu hafta insalllah SIKI tutacammm ha birde regl dönemindeyimmmm resimlerine baktim cok tattlisin

yenacim senin resimlerinede baktim kizin ve sen cok tatlisiniz oglundaaaa masallah cok yakisikliiiii

merhabalrr

saferann basta olmak uzere derceye gıren ve kılo verenlerı kutluyorumm

yenacım ellerıne emegıne sağlık cnmm

YENACIĞIM;

Ellerine sağlık canım.Ellerin dert görmesin....

KUTLUYORUM HANIMLAR......DAİM OLSUN İNŞALLAH....:13:

Bu fikre katılıyorum.....

Disiplin olmazsa;bizim için emek veren arkadaşlarımıza haksızlık etmiş oluyoruz diye düşünüyorum...

sanırım listeden çıktım ( haklısınız kendimi de sizleri de çok ihmal ettim ama umarım toparlıycam.Bu gün moralim yerlerdeydi zaten bunu görünce daha da yere düştü ama sağlık olsun.Ben kilo veren arkadaşları kutluyorum yine de,eline sağlık yena liste için de.

slm kızlarr ben 3. takımda yarışıyorum, ama tkaımda su sıralar durgunlukk var..birazz buraya takılıp sizinle paylaşımda buluna bilirmiyim?kilolarımız hemen hemen aynı..benim grubumda benim gibi olan yk

ayyy keşke gelebilsem canım ,bencede yememey çalış yesende az ye inşallah sorun olmaz canım....
ben oraya 1-2 kez girdim ,herkes dediğin gibi kafasına göre menüler yapmış hoşumada gitti, gül sanırım bayağı yardımcı oldu sağolsun özelden mesajlaştık bu diyetle sanırım 5 ayda 27 kilo falan vermiş ,en çokta beni bu cezbetti :)
415 mi aboooooo ne çok ben 180i geçsem başarıdır valla :)))
o uyumuyor ki ah uyusa ,uyuduğu zamanda yemek yap evi topla derken zaman geçiyor
ya nasıl bir bebek ne yiyor ne uyuyor anlamadım gitti......
harikasın canım sen ya helal olsun sana
ah bu çocuklar demek 2. kata çıktınız aman dikkat et canım allah korusun...
bizim komşunun oğluda çekmeceleri ilerili gerili açarak merdiven yapıp üst dolaplardaki şeyleri alıyormuş :)))

merhabalrr

saferann basta olmak uzere derceye gıren ve kılo verenlerı kutluyorumm

yenacım ellerıne emegıne sağlık cnmm
sağol canım tebrikleri hala alıyorum :))))
YENACIĞIM;

Ellerine sağlık canım.Ellerin dert görmesin....

KUTLUYORUM HANIMLAR......DAİM OLSUN İNŞALLAH....:13:
aminnnn inşallahhhhhhhh

yenacım ellerine sağlık canım
derecedeki arkadaşları çok tebrik ediyorum
ebrucum da girmiş dereceye maşallah
slm kızlarr ben 3. takımda yarışıyorum, ama tkaımda su sıralar durgunlukk var..birazz buraya takılıp sizinle paylaşımda buluna bilirmiyim?kilolarımız hemen hemen aynı..benim grubumda benim gibi olan yk

hoşgeldin burda da paylaşımda bulunabilrisin tabii ama kalıcı değil gibisin sanki

Bu fikre katılıyorum.....

Disiplin olmazsa;bizim için emek veren arkadaşlarımıza haksızlık etmiş oluyoruz diye düşünüyorum...

ben katılmıyorum ablacım neden çünkü 3 hafta çok uzun bir süre buradan kopabilir insanlar, bence 2 hafta bildirim yapmayan o şekilde yapılsın, yoksa saate uymadı diye olmasın, zaten çoğunluk öğlene kadar giriyor bilgilerini olmadı en geç 1 deriz, bazen net olmuyor bazen elektrik olmuyor yani böyle bir zaman dilimine gelinirse ? sadece 1 gün bildirim yapmadı diye 3 hafta ceza mı alacak... bence eski yöntem iyi sadece 3 hafta ceza getirilebilir buna bende katılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…