Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ellerine sağlık hakkını helal et bizim için uğraşıyorsunuz sen ve mutlu çok tşkkkkk
kilo verip dereceye girenleri de ayrıca tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Ayrıca bir şey sormak istiyorum Yena,listeden çıktığım için 29 ekimdeki buluşmaya gelemiyor muyum?Listeden çıktığımı anlayana kadar düşünüyordum da gelmeyi Allahtan bir şey çıkmazsa eğer.

yena ellerine sağlık canım. çok emek harcıyorsunuz valla. sağolun. ben yavaş yavaş bayrama gitmek için hazırlıklar yapıyorum. 1 ay kayseride kalcam. inş. fırsat olurda ordan yazmaya devam ederim. edemezsem dönemezsem şimdiden hakkınızı helal edin. belki dönüşte kocaman bir süpriz yaparım. 1 kasımda yolculuğum. söylemeyi unutursam şimdiden söyleyim
ayrıca diyetisyen 2 günlük sebze diyeti verdi. protein diyeti hiç bir işe yaramamıştı bakalım bunda ne olcak.
karanfill83 hoşgeldin. düzenli paylaşım yapıp katılırsan bizim için sorun olmaz. senide aramızda görmekten memnun oluruz.

Kızlarrrrrrrrrrrr ya ben bugün bildiri yapamadım hatta dünden beri Nete giremiyorum cünkü eşim faturayı yatırmayı unutmuş
Bir kaç gün daha sık dişini ay başına ancak dedi yaa
Buluşmayı bana mutlaka mesaj atın nerede saat kaçta diye en azından eşim şirketten bakıp bana haber verir yoksa ben kudururum
Şimdi şirkette bişeyler bırakmak için geldik birlikte de en azından bir haber verim dedim
Listelerden cıkmak istemiyorum ama yine siz bilirsiniz :26:
Özliycem sizi

Bu arada haftanın birincilerini tebrik ediyorum süpersiniz.
Saferan özellikle sen harikasın güzelim yaa darısı bizlerinde başına

kilo veren herkezi tebrik ediyorum

tebessum yolun acik olsun cnm hayilisiyla gidersiniz ins cabucacikta alisirsiniz ins gurbette yasamak zor neresi olursa olsun

• ekimspor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
  • efsunlu 720dk *60dk *300dk
  • ibatum 150dk *120dk *60dk
  • dalokaysmom 240dk *240dk *180
  • asumanzeynep 410dk *530dk *390dk
  • nevzamansız 190dk *270dk *izinli
  • ceco34 175dk *150dk *0dk
  • toksin 500dk *500dk *260dk
  • ayşec52 120dk *0dk *120dk
  • yts38 285dk *350dk *150dk
  • ece78 410dk *525dk *335dk
  • semiran 310dk *0dk *210dk
  • derin 0dk *90dk *0dk
  • fadime02 180dk *200dk *100dk
  • gülma 250dk *260dk *0dk
  • yena 150dk *0dk *125dk
  • 3melegmvar 760dk *420dk *620dk
  • Umutttt 0dk *125dk *0dk
  • Beyzuş 360dk *0dk *210dk
  • yasafat 390dk *570dk *300dk
  • tebessüm77 330dk *415dk *295dk
  • ervamm 190dk *150dk *180dk
  • sarıcivcivim 150dk *0dk *0dk
  • ayşeebru 90dk *0dk *60dk

avaraj altı listesi yazmayacağım.
ben yazmaktan sıkıldım bazı isimleri, onlar avaraj altında kalmaktan sıkılmadı yahuuuuu. bi caydırıcılığı olmuyor o listenin.

Ellerine sağlık Mutlu...Ellerin dert görmesin......

slm kızlarr ben 3. takımda yarışıyorum, ama tkaımda su sıralar durgunlukk var..birazz buraya takılıp sizinle paylaşımda buluna bilirmiyim?kilolarımız hemen hemen aynı..benim grubumda benim gibi olan yk
hoşgeldin

yenacım ellerine sağlık canım
derecedeki arkadaşları çok tebrik ediyorum
ebrucum da girmiş dereceye maşallah
yenacım ellerine saglık canım
canım asucum senin sayende gidiyor o kilolar valla
dun pasta almıs arkadas nasılda acım anlatamam dedim ben yemek yedim öyle geldim sınıfa sonanda cunku aklıma sen geldin
cidden neden bilmem senden baskası etki etmiyo bana belki sen inatla mucadele ettigin için benide etkiliyosunbabam okadar söler kızım saglıgın için falan mesleki olarakta biliyorum önemini ama senin dısında hiç kimse ve hiç bişey kar etmiyo
bazen tramvaydan erken inip yuruyorum akşam diorum asuda yuruyo dag bayır in yurutost yaptım akşam baska bişey bulamayınca hemde aclıktan 2 tane yaptım dur dedim birini yiyince götürdüm arkadasa verdim ötekini
saol arkadasım varlıgın için
pek giremiyourm yogunluktan buraya ama hep aklımdasın merak etme

yok saçmalama gel kesin daha çok paylaşım yapalım istiyoruz yena kimsenin kilo katibi değil ki. "a meraba yaz kızım bu hafta 250 kg" deyip çıkılsın. bu topiğin özünde ne yarış ne çekişme ne bencillik var, biz beraberlik için, omuz omuza bu sıkıntıları asmak için buradayız. o yuzden daha fazla zaman daha fazla emek istiyoruz. bu da motivasyonu sağlıyor. yoksa herkes yazsın bir ajandaya kilosunu her hafta olsun bitsin.
ben tekrar aramıza ilk haftalarda olduğu gibi katılırsan çok kısa zamanda liste de olacağına eminim.

29 ekim şişmaklar zirvesine bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz. sallıyacaz bakırköyü

yarına misafirim var kayınvalidem kayınbiradarler ve görümcemler gelecek bende balık yapacaz eltimin bu hafat doğum günüydü onada bir pasta yapayım şimdi
biraz evi toplayım yarın erken gelcekler
sonrada biraz spor yaparım
şimdiden herkeze iyi geceler
pastadan yemiycem diyorum şimdi ama bakalım yarın umarım dayanırım

nasıl bir yol buldum sanırım

yabadabaduuuuu üstüne tıklayınca bi de buyuyor he hehe hee heee

Son düzenleme:

canım ne mutlu biraz da olsa faydam oluyorsa sana yine de fırsat bul ve arada uğra lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…