Ellerine sağlık Mutlu...Ellerin dert görmesin......
benim bildiğim trt3 te sabahları varkizlar aranizden tvden plates takip eden varmi varsa hangi kanalda yardimci olursaniz sevinirim
canım ne mutlu biraz da olsa faydam oluyorsa sana yine de fırsat bul ve arada uğra lütfen
ne demek birazı anlat anlat bitmez beni sadece bu hafta kurtardıklarının sayısı pasta kuck kısmıydı mesela pazartesi sadece 1 durak yuruyecem dedim sayende 15 durak yurudum
ciddiyim canım bende kendime hayret ediyorum sana mahcup olmamak için neler yapıyorumdiorum asu beni ankaraya sokmaz valla subatta kilolaların buyuk kısmı gitmeden gidersem
benim bildiğim trt3 te sabahları var
birde arkadaşlar listeye kayıt olmamışım yoksa kabul edilmedim mi yena .dalokaysmom
aynen düşündüğün gibi kiloları orda bırak öyle gel ona göre almam yoksa ankaraya
bilmezmiyim korkudan neler yapıyorum baksana
şaka bir yana yarın öglen 1 saat yuruyecem bu gazla benarkadasım bana biraz pratik diyet yemekleri önerirmisin evde olsam neysede burda zor oluyo çarsamba dolma yaptım 2 tane yedim bişey olmaz dimi
ya su kilocukları da bş çuf çuflasakmutlucum ellerine sağlık canım
tablo işini de halletmişin maşallah demekki hakkaten kafana taktığını mutlaka yapıyormuşun canım anladın sen onu
hay Allah sporda gene 3.olmuşum
ben bu hafta az spor yaptığımı düşünüyordum gerçi ama herkesçikler daha az yapmış yaw.aslında koşu bandım bozulmasaydı bu hafta koşu bandı yapıp leslieyle aradaki farkı görmek isterdim.bana iyi gibi geliyor ama bilemiyorum yani.tek tesellim hızlı kısımları yapıyorum.yavaşlarda çok sıkılıoyorm.bu arada nazarlık ve çiçekler içn teşekkürler mutlu:)
listeleri hazırlayan elleriniz dert görmesin bayanlar:)
afiyet olsun bişey olmaz canım olmamışda zaten
en pratiği haşalnmış sebzeler canım bence karnıbahar brokoli haşlayıp yoğurtla güzel oluyor akşamları ben de yapıyorum içine hatta azcık turşu doğruyorum biraz da varsa haşlanmış tavuk göğsü gayet hoş oluyor
ve salata tabii yine tavuklu peynirli ton balıklı yanında yoğurt ve 1 dilim tam buğday veya çavdar ekmeğiyle doyurucu ve sağlıklı olur şimdilik bunlar geldi aklıma
hamaratsın sen maşallah dolmayı ne zamandır ben yapmıyom valla
sanırım listeden çıktım( haklısınız kendimi de sizleri de çok ihmal ettim ama umarım toparlıycam.Bu gün moralim yerlerdeydi zaten bunu görünce daha da yere düştü ama sağlık olsun.Ben kilo veren arkadaşları kutluyorum yine de,eline sağlık yena liste için de.
Ayrıca bir şey sormak istiyorum Yena,listeden çıktığım için 29 ekimdeki buluşmaya gelemiyor muyum?Listeden çıktığımı anlayana kadar düşünüyordum da gelmeyi Allahtan bir şey çıkmazsa eğer.
yena ellerine sağlık canım. çok emek harcıyorsunuz valla. sağolun. ben yavaş yavaş bayrama gitmek için hazırlıklar yapıyorum. 1 ay kayseride kalcam. inş. fırsat olurda ordan yazmaya devam ederim. edemezsem dönemezsem şimdiden hakkınızı helal edin. belki dönüşte kocaman bir süpriz yaparım. 1 kasımda yolculuğum. söylemeyi unutursam şimdiden söyleyim
ayrıca diyetisyen 2 günlük sebze diyeti verdi. protein diyeti hiç bir işe yaramamıştı bakalım bunda ne olcak.
karanfill83 hoşgeldin. düzenli paylaşım yapıp katılırsan bizim için sorun olmaz. senide aramızda görmekten memnun oluruz.
Kızlarrrrrrrrrrrr ya ben bugün bildiri yapamadım hatta dünden beri Nete giremiyorum cünkü eşim faturayı yatırmayı unutmuş
Bir kaç gün daha sık dişini ay başına ancak dedi yaa
Buluşmayı bana mutlaka mesaj atın nerede saat kaçta diye en azından eşim şirketten bakıp bana haber verir yoksa ben kudururum
Şimdi şirkette bişeyler bırakmak için geldik birlikte de en azından bir haber verim dedim
Listelerden cıkmak istemiyorum ama yine siz bilirsiniz :26:
Özliycem sizi
nasıl bir yol buldum sanırım
Eki Görüntüle 277261
yabadabaduuuuu üstüne tıklayınca bi de buyuyor he hehe hee heee
benim bildiğim trt3 te sabahları var
birde arkadaşlar listeye kayıt olmamışım yoksa kabul edilmedim mi yena .dalokaysmom
EFSUNLU
canım belki kendince haklısın ama kapanarakta olmaz ki bence sen eşini dinle ve beraber yapın çok daha iyi gelir emin ol,bebekte olacak sen kiloları ver ......
PROFİT
canım onun menülerini mi takip edeyim nasıl yapayım, maşallah ya 30 kilo oldu demek harika...
TEBESSÜM
canım inan benimki daha şimdi uyudu mızmız dolanıyor ya adam tek başına ne yapsın, evet en iyisi o uyuduktan sonra yapmak.....
Burayı ihmal edince kendinide ihmal etmiş oluyorsun..Çünkü bu topik biziz,hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyor ve seviyoruz..
Sende çok özel bir insansın.
Fakat paylaşım ve bildirim gerekli önemli mazeretler dışında..
Sende bayağıdır takip ediyorsun burayı art niyet olmadan tamamen dostane paylaşımlarıımızı okuyorsun bir ara sende bu sinerjiye dahildin yine olmak istiyorsan listede olursun tabiiki..
Canım keşke bende gelebilsem ama ben İzmir'de oturuyorum maalesef olamayacağım o özel ve güzel toplantıda..
Gitmen konusunda Mutlu çok güzel açıklamış ben artık birşey demeyeceğim..
Bildirim yapamazsanda izinli yazarım seni...
Bizde seni özleyeceğiz..
exeldemi hazırladın.?
Geçmiş yazılanları okuyormusun?
ben cevap yazmıştım sana..
ya exelde yazıyorum zaten hep. ama eskiden tablo yu kolayca yapıştırıyordum olmuyor şimdi. neyse exelden kopy yapıp paninte yapıştırdım. kesip düzelttim jpeg olarak kaydettim. resim oldu. buraya ekledim sona.
sen nasıl yapıyorsun bi türlü soramadım.
Tatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorumyok saçmalama gel kesin daha çok paylaşım yapalım istiyoruz yena kimsenin kilo katibi değil ki. "a meraba yaz kızım bu hafta 250 kg" deyip çıkılsın. bu topiğin özünde ne yarış ne çekişme ne bencillik var, biz beraberlik için, omuz omuza bu sıkıntıları asmak için buradayız. o yuzden daha fazla zaman daha fazla emek istiyoruz. bu da motivasyonu sağlıyor. yoksa herkes yazsın bir ajandaya kilosunu her hafta olsun bitsin.
ben tekrar aramıza ilk haftalarda olduğu gibi katılırsan çok kısa zamanda liste de olacağına eminim.
29 ekim şişmaklar zirvesine bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz. sallıyacaz bakırköyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?