Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne mutlu biraz da olsa faydam oluyorsa sana yine de fırsat bul ve arada uğra lütfen

ne demek birazı anlat anlat bitmez beni sadece bu hafta kurtardıklarının sayısı pasta kuck kısmıydı mesela pazartesi sadece 1 durak yuruyecem dedim sayende 15 durak yurudum
ciddiyim canım bende kendime hayret ediyorum sana mahcup olmamak için neler yapıyorum diorum asu beni ankaraya sokmaz valla subatta kilolaların buyuk kısmı gitmeden gidersem

aynen düşündüğün gibi kiloları orda bırak öyle gel ona göre almam yoksa ankaraya

benim bildiğim trt3 te sabahları var
birde arkadaşlar listeye kayıt olmamışım yoksa kabul edilmedim mi yena .dalokaysmom

hoşgeldin öncelikle,
sistem şöyle
en az 1 hafta boyunca katılımda bulunuyorsun sonra listeye alınıyorsun. yoksa inan 2-3 mesaj yazıp listeye alınan ve bir daha uğramayan belki 100 kişi oldu. listeye al çıkar bekle oldukça yorucu ve üzücü...
zaten bizimle olmakta samimiysen en az 1 yıl bizimlesin demektir ki 1 haftanın ne önemi var di mi

ayrıca benim listem de 2 kez bildirim yapmaz yahut spor yapmazsan tekrar listeden çıkıyorsun. kilo listesinde de benzer bir kural var. 2 hafta da düzenli spor yapmazsan listeye alınmıyorsun tekrar. özetle istikrar, paylaşım şart.

Son düzenleme:
aynen düşündüğün gibi kiloları orda bırak öyle gel ona göre almam yoksa ankaraya

bilmezmiyim korkudan neler yapıyorum baksana
şaka bir yana yarın öglen 1 saat yuruyecem bu gazla ben arkadasım bana biraz pratik diyet yemekleri önerirmisin evde olsam neysede burda zor oluyo çarsamba dolma yaptım 2 tane yedim bişey olmaz dimi

EFSUNLU

canım belki kendince haklısın ama kapanarakta olmaz ki bence sen eşini dinle ve beraber yapın çok daha iyi gelir emin ol,bebekte olacak sen kiloları ver ......

PROFİT
canım onun menülerini mi takip edeyim nasıl yapayım, maşallah ya 30 kilo oldu demek harika...

TEBESSÜM

canım inan benimki daha şimdi uyudu mızmız dolanıyor ya adam tek başına ne yapsın, evet en iyisi o uyuduktan sonra yapmak.....

mutlucum ellerine sağlık canım
tablo işini de halletmişin maşallah demekki hakkaten kafana taktığını mutlaka yapıyormuşun canım anladın sen onu

hay Allah sporda gene 3.olmuşum

ben bu hafta az spor yaptığımı düşünüyordum gerçi ama herkesçikler daha az yapmış yaw.aslında koşu bandım bozulmasaydı bu hafta koşu bandı yapıp leslieyle aradaki farkı görmek isterdim.bana iyi gibi geliyor ama bilemiyorum yani.tek tesellim hızlı kısımları yapıyorum.yavaşlarda çok sıkılıoyorm.bu arada nazarlık ve çiçekler içn teşekkürler mutlu:)
listeleri hazırlayan elleriniz dert görmesin bayanlar:)

afiyet olsun bişey olmaz canım olmamışda zaten
en pratiği haşalnmış sebzeler canım bence karnıbahar brokoli haşlayıp yoğurtla güzel oluyor akşamları ben de yapıyorum içine hatta azcık turşu doğruyorum biraz da varsa haşlanmış tavuk göğsü gayet hoş oluyor
ve salata tabii yine tavuklu peynirli ton balıklı yanında yoğurt ve 1 dilim tam buğday veya çavdar ekmeğiyle doyurucu ve sağlıklı olur şimdilik bunlar geldi aklıma
hamaratsın sen maşallah dolmayı ne zamandır ben yapmıyom valla

mutlucum ellerine sağlık canım
tablo işini de halletmişin maşallah demekki hakkaten kafana taktığını mutlaka yapıyormuşun canım anladın sen onu
ya su kilocukları da bş çuf çuflasak

kutlarım tekrar.bence spor da haftada 3-4 saat en iyisi. ama günde 45-60 dk yürüyüş diyor diyetisyenlerden bazıları. yani hafta 10 saat spor bence vucudu yoran bir durum yaratabilir. özetle 300-360 dk süper.

ben teşekkür ederim.1. olursan haftaya taç ta veririm.

valla besin olsun diye biber sevmedigimden en kestirme bu yolu buldum corba yapıyorum bide bol bol ama yag 1 kasık mecburen koyuyorum yoksa tuturamıyom yemegi annem degilimki ben haslama tavuk yedim 1 hafta korkudan yag olmasın die ama gına geldi

mutlu göndereceğiz o kalan hain kiloları da
bu hafta abur cubur yok akşam geç saatlerde gereksiz atıştırmalar da yok bayrama kadar biraz gönderelim şu fazlalıkları artık sıktı yani

Burayı ihmal edince kendinide ihmal etmiş oluyorsun..Çünkü bu topik biziz,hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyor ve seviyoruz..
Sende çok özel birisin.

Fakat paylaşım ve bildirim gerekli önemli mazeretler dışında..
Bayağıdır takip ediyorsun burayı art niyet olmadan tamamen dostane paylaşımlarıımızı okuyorsun bir ara sende bu sinerjiye dahildin yine olmak istiyorsan listede olursun tabiiki..

Canım keşke bende gelebilsem ama ben İzmir'de yaşıyorum maalesef olamayacağım o özel ve güzel toplantıda..
Gitmen konusunda Mutlu çok güzel açıklamış ben artık birşey demeyeceğim..

Bildirim yapamazsanda izinli yazarım seni...

Bizde seni özleyeceğiz..

nasıl bir yol buldum sanırım

Eki Görüntüle 277261

yabadabaduuuuu üstüne tıklayınca bi de buyuyor he hehe hee heee

exeldemi hazırladın.?

benim bildiğim trt3 te sabahları var
birde arkadaşlar listeye kayıt olmamışım yoksa kabul edilmedim mi yena .dalokaysmom

Geçmiş yazılanları okuyormusun?
ben cevap yazmıştım sana..

Son düzenleme:

evet aynen öyle yap güniçinde yediklerini her ayrıntısıyla yazıyor

ya exelde yazıyorum zaten hep. ama eskiden tablo yu kolayca yapıştırıyordum olmuyor şimdi. neyse exelden kopy yapıp paninte yapıştırdım. kesip düzelttim jpeg olarak kaydettim. resim oldu. buraya ekledim sona.

sen nasıl yapıyorsun bi türlü soramadım.

Geçmiş yazılanları okuyormusun?
ben cevap yazmıştım sana..[/QUOTE]

geçmişi pek okuyamıyorum çünkü bende wınn var ve çok yavaş çekiyor benim olduğum yerde 3g yok tahütüm bitsin değiştireceğim zaten

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]+1.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TABLE]

Mutlu daha önce html tablosu hazırlıyorduk ya..Artık onu site kabul etmiyor..Eklediğim şekilde sende hazırlayıp her hafta onu ekleyebilirsin..
benim kiloyu yazdığım yerlere sen dakikaları eklersin..
Aslında yeni sistemle zor oluyor ama başka bir çözüm bulamadım bende

İlk listeyi hazırlayan bir arkadaş vardı onun hazırladığı liste harikaydı fakat bir türlü söylememişti nasıl yaptığını.:))..

Tatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorum (( Aylardır bir doktor hikayem vardı.Ben ilk kendimi tanıtırken anlattım diye hatırlıyorum 4 ameliyat geçirdiğimi filan.2004 yılında 2 ameliyat geçirdim birinde böbreğim alındı ve o saatten sonra küçük tuvaletime tak (bir nevi sonda) ile çıkmaya başladım.Ve bu yüzden hemen hemen ayda bir kez idrar olu enfeksiyonu kapıyorum ve çok acı çekiyorum.Ağrı kesici ve antibiyotikte fayda etmiyordu artık bana çünkü bir çoğuna bağışıklık oluşmuş.Ben de çapaya gittim tekrar kös kös bu illetten kurtulabilir miyim diye normale döner miyim vs.Aylardır testler vs vs uğraştık sonunda bütün tahlillerle hocanın karşısına çıktığımızda bana bir ameliyat (sistoskopi) yapılacağını ordan daha detaylı bakılacağını idrar yollarına gerekirse de müdehale yapılacağını söyledi.Ama dedi şimdi sondasız kendin çıkamıyorsun ya idrarına o müdehale sonucunda tamamen tutmayabilirsin de idrarını Bu da sosyal hayatını çok etkiler hatta neredeyse bitirir bunları düşün taşın karar senin dedi.1 kasıma gün verildi bana ve ben hala düşünüyorum tek böbreğim var onu korumam lazım bu sonda ile yaşarsam hayatta mümkün değil ameliyatı olmalımıyım yoksa idrarımı tutumazsam kötü olursa naparım evden bir daha hayatta çıkmam bu da sonum olur.Öyle zor bir karar ki hala bilmiyorum cevabını ve cidden depresyona girdim.Bunun üzerine bir de çocuk olur mu olmaz mı artık baktıralım diyoruz (çapada çalışan bir arkadaşım var o yardım ediyor sağolsun o avrken yaptıralım istiyoruz her şeyi) Yani çok zorlu bir hayat sapağındayım,sizler belki benden daha güçlüsünüz bilemiyorum.Burda görüyorum hepiniz dertlerinizi paylaşıyorsunuz yazıyorsunuz.Ben bunları belki de sadece beni anlamanız için yazıyorum.Dediğim gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin çok zor çok ...

Umarım buluşmaya gelicem ben de Allahtan her hangi bir mani çıkmazsa orda olurum,gelemezsem de inşallah çok eğlenirsiniz.Takip edicem yeri ve zamanı,sağol mutlu.Ayrıca yena takım kaptanı diye bildiğimden sordum başka bir şeyden değil yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…