Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeniden yazıyorum sürekli paylaşım ve bildirimde bulunursan haftaya cuma öğlene kadar kilonu söylersin listede olursun..İki hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsan,paylaşımda bulunmazsa listeden çıkıyorsun...

Son düzenleme:

Eline ve emeğine sağlık mutlu tek tek toplamak bu verileri gerçekten kolay değil...

benimkide 11 -12 gibi uyur bugün zorla uyuttum yarın kuzenin eken gelecek diye o uyuynca yapıyorum
gündüz koşu bandına çıkınca anne sen in bende sıra diyor bisiklete binsen bende kucağında binecem diyor az yapabiliyorum gündüz
gündüz uykusuda yok benimkinde 2.5 yaşında bıraktı gündüz uykusunu
neyse bugün 3 saat dışardaydı çok yorulduda 10.40 da uyudu
bende pasta yaptım mutfak banyo biraz temizledim ortalığı topladım benim kaynana biraz titizdirde
bak kirli kalmışben temizliyim der sinir olurum

asumanzeyenepsenin ağşeye pokek konusunda söylediklerin aklıma geldi elime nasılda çikolaya bulaştı ama yemedim ama nasıl yiyesim gelmişti
sağolasın

şimdide biraz spor yapayım

Ya ben oncedende exel den copy paste sonra tablo gostere basiyordum oluyordu. Exel bana en kolay gelen yol. Keske abla saklamayip soyleseymis bu devlet surrini. Bundan boyle ben kendi yontemdeen devvam ederim suslu puslu listere hazir olun guzel bayanlar

Yeniden yazıyorum sürekli paylaşım ve bildirimde bulunursan haftaya cuma öğlene kadar kilonu söylersin listede olursun..İki hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsan,paylaşımda bulunmazsa listeden çıkıyorsun...

ben sabah kilo bildirmi yaptım herhalde gözden kaçtı

allah dermansız dert vermesin umarım iyleşirsin bebeğinide kucağına alırsın
başka bir dr. a daha sorsan akıl akıldan üstündür derler ya

ellerine sağlık hem senin hemde yenanın

ben sabah kilo bildirmi yaptım herhalde gözden kaçtı

yena cevabını vermiş canım

Tatlım beni yanlış anlamayın benim kimseye kızdığım ya da küstüğüm yok tek kızdığım kendimim.Hepimizin sıkıntıları var ben neden baş edemeyip içime kapanıyorum buna kızıyorum.Sizler paylaşıyorsunuz görüyorum ben de anlattım biraz önce.Bak mesela sen izmirdeydin bunu bile unutmuşum acilen kendime gelmem lazım hiç bir şeyden zevk almıyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi.Bunu aşmam lazım bunun için aslında çalışmaya başlamam en iyisydi ama eşim çocuk olayına baktıralım diyor en azından tekrar denemedik demeyiz.Haklı o da bir şey diyemiyorum ne biliyim hepimizin için herşeyin hayırlısını versin Rabbim.Lütfen beni yanlış anlama yena.Daha önce üstte de açıkladığım gibi sen takım kaptanısın diye sordum.Umarım bundan sonra annemlerde olduğum zamanlar hariç düzenli girmeye çalışcam.Listede olmak sorun değil bir an sadece bu psikolojiyle moralim bozulmuştu ama önemli olan beni anlayan insanların arasında olmak.Herkesin kilo verdiğini görükçe seviniyorum paylaşmasam da bunu yazmasam da bu hep böyle...
Teşekkürler tekrar her şey için size.

yena barış nasıl oldu

Öksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..

Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...

Son düzenleme:

umarım kötüleşmez canım
rahat uyusunda bu ara havalar soğuyor gibi ya salgınlar başladı artık

Umarım önce sağlığın sonrada bebekle ilgili harika gelişmeler olur ve sende bizimle paylaşırsın...
Biz seninde dediğin gibi nerdeyse tuvalete gideceğimizi haber vereceğiz birbirimize..:))

Ayrıca listede olup dereceye girmek bence çok önemli süper motivasyon sağlıyor..

O zaman cuma tekrar listeye gel tamammı hem kendini daha iyi hissedersin..
Ama bu sefer kaytarmak yok.:))

allah dermansız dert vermesin umarım iyleşirsin bebeğinide kucağına alırsın
başka bir dr. a daha sorsan akıl akıldan üstündür derler ya

ellerine sağlık hem senin hemde yenanın

Canım bu gittiğimiz prof çapa da,başka doktorlarda baktı duruma zaten değişen bir şey yok.Risk var ama olmasamda böbreğim risk altında.Yani kırk katır mı kırk satır mı misali.Bu durumu bir eşim biliyor kimseye de anlatmadım anneler filanda bilmiyor.Şimdi yazarken bile yaşları tutamıyorum üfffff amma sulugöz oldum ben yaaaaaaaa (((((( Anneme anlatsam kesin üzüntüden hasta olur,eşim yaptırma diyor bir şey olursa böbreğine ben veririm sana böbreğimin birini canım ya

umarım kötüleşmez canım
rahat uyusunda bu ara havalar soğuyor gibi ya salgınlar başladı artık

Barış'ın alerji sorunuda var o nedenle bu kadar hassas..
neyse Allah beterinden korusun...

İnşallah dediğin gibi olur Yena.3 hafta ceza olayı varmış sorun değil 3 hafta sonra da girebilirim listeye ama burda olurum.

Son düzenleme:
zorbir durum ne denir bilemedim allahım acil şifalar versin

Barış'ın alerji sorunuda var o nedenle bu kadar hassas..
neyse Allah beterinden korusun...

allerji ilacı veriyordu bizim dr. budurumlarda allerji ilacı ve gripilacı kullanıyoruz kötülerse antibiyotik

zorbir durum ne denir bilemedim allahım acil şifalar versin

allerji ilacı veriyordu bizim dr. budurumlarda allerji ilacı ve gripilacı kullanıyoruz kötülerse antibiyotik

Yena oğluna geçmiş olsun,umarım en kısa sürede atlatır.Çocuk hasta olunca kendinden daha kötüdür eminim.Allah yardımcınız olsun.

Tebessüm canım evet zor bir durum benimki umarım en doğru kararı verebilirim 1 hafta daha var önümde karar için.Hayırlısı neyse Allah içime onu yapma isteğini versin umarım.

Kendini çok özletme canım.
Çok iyi ya şişmanlar zirvesi çok güldümmm.....::))))))))))))
Çok geçmiş olsun efsunlu zor bir karar ama sen en iyisini verirsin güçlü bir kadınsın lütfen çık bunalımından silkeleen ve doğru olanınn kararını ver ve hayata yeniden sarıl hadi efsunluuuuu.
Geçmiş olsun yenacım benim yiğenimdede var yani kuzenin çocuğunda herşeye alerjisi vardı dr götürdüler bir bitkisel karışım verdi ve çikolata cips tatlı sucuk salam vs tarzı şeyleri yaskladı çocuk maşallah iyileşti öksüründen uyuyamıyodu o kadar kötüydü istersen bir araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…