Yeniden yazıyorum sürekli paylaşım ve bildirimde bulunursan haftaya cuma öğlene kadar kilonu söylersin listede olursun..İki hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsan,paylaşımda bulunmazsa listeden çıkıyorsun...
- ekimspor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
- efsunlu 720dk *60dk *300dk
- ibatum 150dk *120dk *60dk
- dalokaysmom 240dk *240dk *180
- asumanzeynep 410dk *530dk *390dk
- nevzamansız 190dk *270dk *izinli
- ceco34 175dk *150dk *0dk
- toksin 500dk *500dk *260dk
- ayşec52 120dk *0dk *120dk
- yts38 285dk *350dk *150dk
- ece78 410dk *525dk *335dk
- semiran 310dk *0dk *210dk
- derin 0dk *90dk *0dk
- fadime02 180dk *200dk *100dk
- gülma 250dk *260dk *0dk
- yena 150dk *0dk *125dk
- 3melegmvar 760dk *420dk *620dk
- Umutttt 0dk *125dk *0dk
- Beyzuş 360dk *0dk *210dk
- yasafat 390dk *570dk *300dk
- tebessüm77 330dk *415dk *295dk
- ervamm 190dk *150dk *180dk
- sarıcivcivim 150dk *0dk *0dk
- ayşeebru 90dk *0dk *60dk
EFSUNLU
canım belki kendince haklısın ama kapanarakta olmaz ki bence sen eşini dinle ve beraber yapın çok daha iyi gelir emin ol,bebekte olacak sen kiloları ver ......
PROFİT
canım onun menülerini mi takip edeyim nasıl yapayım, maşallah ya 30 kilo oldu demek harika...
TEBESSÜM
canım inan benimki daha şimdi uyudu mızmız dolanıyor ya adam tek başına ne yapsın, evet en iyisi o uyuduktan sonra yapmak.....
Mutlu daha önce html tablosu hazırlıyorduk ya..Artık onu site kabul etmiyor..Eklediğim şekilde sende hazırlayıp her hafta onu ekleyebilirsin..
benim kiloyu yazdığım yerlere sen dakikaları eklersin..
Aslında yeni sistemle zor oluyor ama başka bir çözüm bulamadım bende
İlk listeyi hazırlayan bir arkadaş vardı onun hazırladığı liste harikaydı fakat bir türlü söylememişti nasıl yaptığını.:))..
Yeniden yazıyorum sürekli paylaşım ve bildirimde bulunursan haftaya cuma öğlene kadar kilonu söylersin listede olursun..İki hafta mazeretsiz bildirimde bulunmazsan,paylaşımda bulunmazsa listeden çıkıyorsun...
allah dermansız dert vermesin umarım iyleşirsin bebeğinide kucağına alırsınTatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorum(( Aylardır bir doktor hikayem vardı.Ben ilk kendimi tanıtırken anlattım diye hatırlıyorum 4 ameliyat geçirdiğimi filan.2004 yılında 2 ameliyat geçirdim birinde böbreğim alındı ve o saatten sonra küçük tuvaletime tak (bir nevi sonda) ile çıkmaya başladım.Ve bu yüzden hemen hemen ayda bir kez idrar olu enfeksiyonu kapıyorum ve çok acı çekiyorum.Ağrı kesici ve antibiyotikte fayda etmiyordu artık bana çünkü bir çoğuna bağışıklık oluşmuş.Ben de çapaya gittim tekrar kös kös bu illetten kurtulabilir miyim diye normale döner miyim vs.Aylardır testler vs vs uğraştık sonunda bütün tahlillerle hocanın karşısına çıktığımızda bana bir ameliyat (sistoskopi) yapılacağını ordan daha detaylı bakılacağını idrar yollarına gerekirse de müdehale yapılacağını söyledi.Ama dedi şimdi sondasız kendin çıkamıyorsun ya idrarına o müdehale sonucunda tamamen tutmayabilirsin de idrarını Bu da sosyal hayatını çok etkiler hatta neredeyse bitirir bunları düşün taşın karar senin dedi.1 kasıma gün verildi bana ve ben hala düşünüyorum tek böbreğim var onu korumam lazım bu sonda ile yaşarsam hayatta mümkün değil ameliyatı olmalımıyım yoksa idrarımı tutumazsam kötü olursa naparım evden bir daha hayatta çıkmam bu da sonum olur.Öyle zor bir karar ki hala bilmiyorum cevabını ve cidden depresyona girdim.Bunun üzerine bir de çocuk olur mu olmaz mı artık baktıralım diyoruz (çapada çalışan bir arkadaşım var o yardım ediyor sağolsun o avrken yaptıralım istiyoruz her şeyi) Yani çok zorlu bir hayat sapağındayım,sizler belki benden daha güçlüsünüz bilemiyorum.Burda görüyorum hepiniz dertlerinizi paylaşıyorsunuz yazıyorsunuz.Ben bunları belki de sadece beni anlamanız için yazıyorum.Dediğim gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin çok zor çok ...
Umarım buluşmaya gelicem ben de Allahtan her hangi bir mani çıkmazsa orda olurum,gelemezsem de inşallah çok eğlenirsiniz.Takip edicem yeri ve zamanı,sağol mutlu.Ayrıca yena takım kaptanı diye bildiğimden sordum başka bir şeyden değil yanlış anlaşılmasın.
Ya ben oncedende exel den copy paste sonra tablo gostere basiyordum oluyordu. Exel bana en kolay gelen yol. Keske abla saklamayip soyleseymis bu devlet surrini. Bundan boyle ben kendi yontemdeen devvam ederim suslu puslu listere hazir olun guzel bayanlar
ben sabah kilo bildirmi yaptım herhalde gözden kaçtı
Burayı ihmal edince kendinide ihmal etmiş oluyorsun..Çünkü bu topik biziz,hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyor ve seviyoruz..
Sende çok özel birisin.
Fakat paylaşım ve bildirim gerekli önemli mazeretler dışında..
Bayağıdır takip ediyorsun burayı art niyet olmadan tamamen dostane paylaşımlarıımızı okuyorsun bir ara sende bu sinerjiye dahildin yine olmak istiyorsan listede olursun tabiiki..
Canım keşke bende gelebilsem ama ben İzmir'de yaşıyorum maalesef olamayacağım o özel ve güzel toplantıda..
Gitmen konusunda Mutlu çok güzel açıklamış ben artık birşey demeyeceğim..
Bildirim yapamazsanda izinli yazarım seni...
Bizde seni özleyeceğiz..
exeldemi hazırladın.?
Geçmiş yazılanları okuyormusun?
ben cevap yazmıştım sana..
yena barış nasıl oldu
Öksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..
Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...
Tatlım beni yanlış anlamayın benim kimseye kızdığım ya da küstüğüm yok tek kızdığım kendimim.Hepimizin sıkıntıları var ben neden baş edemeyip içime kapanıyorum buna kızıyorum.Sizler paylaşıyorsunuz görüyorum ben de anlattım biraz önce.Bak mesela sen izmirdeydin bunu bile unutmuşum acilen kendime gelmem lazım hiç bir şeyden zevk almıyorum çok mutsuz hissediyorum kendimi.Bunu aşmam lazım bunun için aslında çalışmaya başlamam en iyisydi ama eşim çocuk olayına baktıralım diyor en azından tekrar denemedik demeyiz.Haklı o da bir şey diyemiyorum ne biliyim hepimizin için herşeyin hayırlısını versin Rabbim.Lütfen beni yanlış anlama yena.Daha önce üstte de açıkladığım gibi sen takım kaptanısın diye sordum.Umarım bundan sonra annemlerde olduğum zamanlar hariç düzenli girmeye çalışcam.Listede olmak sorun değil bir an sadece bu psikolojiyle moralim bozulmuştu ama önemli olan beni anlayan insanların arasında olmak.Herkesin kilo verdiğini görükçe seviniyorum paylaşmasam da bunu yazmasam da bu hep böyle...
Teşekkürler tekrar her şey için size.
allah dermansız dert vermesin umarım iyleşirsin bebeğinide kucağına alırsın
başka bir dr. a daha sorsan akıl akıldan üstündür derler ya
ellerine sağlık hem senin hemde yenanın
umarım kötüleşmez canım
rahat uyusunda bu ara havalar soğuyor gibi ya salgınlar başladı artık
Umarım önce sağlığın sonrada bebekle ilgili harika gelişmeler olur ve sende bizimle paylaşırsın...
Biz seninde dediğin gibi nerdeyse tuvalete gideceğimizi haber vereceğiz birbirimize..:))
Ayrıca listede olup dereceye girmek bence çok önemli süper motivasyon sağlıyor..
O zaman cuma tekrar listeye gel tamammı hem kendini daha iyi hissedersin..
Ama bu sefer kaytarmak yok.:))
zorbir durum ne denir bilemedim allahım acil şifalar versinCanım bu gittiğimiz prof çapa da,başka doktorlarda baktı duruma zaten değişen bir şey yok.Risk var ama olmasamda böbreğim risk altında.Yani kırk katır mı kırk satır mı misali.Bu durumu bir eşim biliyor kimseye de anlatmadım anneler filanda bilmiyor.Şimdi yazarken bile yaşları tutamıyorum üfffff amma sulugöz oldum ben yaaaaaaaa(((((( Anneme anlatsam kesin üzüntüden hasta olur,eşim yaptırma diyor bir şey olursa böbreğine ben veririm sana böbreğimin birini canım ya
Barış'ın alerji sorunuda var o nedenle bu kadar hassas..
neyse Allah beterinden korusun...
zorbir durum ne denir bilemedim allahım acil şifalar versin
allerji ilacı veriyordu bizim dr. budurumlarda allerji ilacı ve gripilacı kullanıyoruz kötülerse antibiyotik
Kendini çok özletme canım.Kızlarrrrrrrrrrrr ya ben bugün bildiri yapamadım hatta dünden beri Nete giremiyorum cünkü eşim faturayı yatırmayı unutmuş
Bir kaç gün daha sık dişini ay başına ancak dedi yaa
Buluşmayı bana mutlaka mesaj atın nerede saat kaçta diye en azından eşim şirketten bakıp bana haber verir yoksa ben kudururum
Şimdi şirkette bişeyler bırakmak için geldik birlikte de en azından bir haber verim dedim
Listelerden cıkmak istemiyorum ama yine siz bilirsiniz :26:
Özliycem sizi
Çok iyi ya şişmanlar zirvesi çok güldümmm.....::))))))))))))yok saçmalama gel kesin daha çok paylaşım yapalım istiyoruz yena kimsenin kilo katibi değil ki. "a meraba yaz kızım bu hafta 250 kg" deyip çıkılsın. bu topiğin özünde ne yarış ne çekişme ne bencillik var, biz beraberlik için, omuz omuza bu sıkıntıları asmak için buradayız. o yuzden daha fazla zaman daha fazla emek istiyoruz. bu da motivasyonu sağlıyor. yoksa herkes yazsın bir ajandaya kilosunu her hafta olsun bitsin.
ben tekrar aramıza ilk haftalarda olduğu gibi katılırsan çok kısa zamanda liste de olacağına eminim.
29 ekim şişmaklar zirvesine bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz. sallıyacaz bakırköyü
Çok geçmiş olsun efsunlu zor bir karar ama sen en iyisini verirsin güçlü bir kadınsın lütfen çık bunalımından silkeleen ve doğru olanınn kararını ver ve hayata yeniden sarıl hadi efsunluuuuu.Tatlım ara ara okudum hep hem burayı hem karatayı çoğu zaman sayfanın sonunda yazarım dedim ama bir kez haftalar önce de söylemiştim hayata ve her şeye karşı bir isteksizlik var bende ne oldu ben de bilmiyorum.Aslında biliyorum da sanırım kendime bile itiraf edemiyorum(( Aylardır bir doktor hikayem vardı.Ben ilk kendimi tanıtırken anlattım diye hatırlıyorum 4 ameliyat geçirdiğimi filan.2004 yılında 2 ameliyat geçirdim birinde böbreğim alındı ve o saatten sonra küçük tuvaletime tak (bir nevi sonda) ile çıkmaya başladım.Ve bu yüzden hemen hemen ayda bir kez idrar olu enfeksiyonu kapıyorum ve çok acı çekiyorum.Ağrı kesici ve antibiyotikte fayda etmiyordu artık bana çünkü bir çoğuna bağışıklık oluşmuş.Ben de çapaya gittim tekrar kös kös bu illetten kurtulabilir miyim diye normale döner miyim vs.Aylardır testler vs vs uğraştık sonunda bütün tahlillerle hocanın karşısına çıktığımızda bana bir ameliyat (sistoskopi) yapılacağını ordan daha detaylı bakılacağını idrar yollarına gerekirse de müdehale yapılacağını söyledi.Ama dedi şimdi sondasız kendin çıkamıyorsun ya idrarına o müdehale sonucunda tamamen tutmayabilirsin de idrarını Bu da sosyal hayatını çok etkiler hatta neredeyse bitirir bunları düşün taşın karar senin dedi.1 kasıma gün verildi bana ve ben hala düşünüyorum tek böbreğim var onu korumam lazım bu sonda ile yaşarsam hayatta mümkün değil ameliyatı olmalımıyım yoksa idrarımı tutumazsam kötü olursa naparım evden bir daha hayatta çıkmam bu da sonum olur.Öyle zor bir karar ki hala bilmiyorum cevabını ve cidden depresyona girdim.Bunun üzerine bir de çocuk olur mu olmaz mı artık baktıralım diyoruz (çapada çalışan bir arkadaşım var o yardım ediyor sağolsun o avrken yaptıralım istiyoruz her şeyi) Yani çok zorlu bir hayat sapağındayım,sizler belki benden daha güçlüsünüz bilemiyorum.Burda görüyorum hepiniz dertlerinizi paylaşıyorsunuz yazıyorsunuz.Ben bunları belki de sadece beni anlamanız için yazıyorum.Dediğim gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin çok zor çok ...
Umarım buluşmaya gelicem ben de Allahtan her hangi bir mani çıkmazsa orda olurum,gelemezsem de inşallah çok eğlenirsiniz.Takip edicem yeri ve zamanı,sağol mutlu.Ayrıca yena takım kaptanı diye bildiğimden sordum başka bir şeyden değil yanlış anlaşılmasın.
Geçmiş olsun yenacım benim yiğenimdede var yani kuzenin çocuğunda herşeye alerjisi vardı dr götürdüler bir bitkisel karışım verdi ve çikolata cips tatlı sucuk salam vs tarzı şeyleri yaskladı çocuk maşallah iyileşti öksüründen uyuyamıyodu o kadar kötüydü istersen bir araştır.Öksürmeye başladı bugün.
doktora götürücektim eşim götürme dedi..
Bugün sürekli onunla ilgilendim. mandalina suyu, adaçayı, ıhlamur.. uyudu ama takipteyim şu an için öksürüğü kesildi gibi..
Rahat uyusunda tek derdim o şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?