Kendini çok özletme canım.
Çok iyi ya şişmanlar zirvesi çok güldümmm.....::))))))))))))
Çok geçmiş olsun efsunlu zor bir karar ama sen en iyisini verirsin güçlü bir kadınsın lütfen çık bunalımından silkeleen ve doğru olanınn kararını ver ve hayata yeniden sarıl hadi efsunluuuuu.
Geçmiş olsun yenacım benim yiğenimdede var yani kuzenin çocuğunda herşeye alerjisi vardı dr götürdüler bir bitkisel karışım verdi ve çikolata cips tatlı sucuk salam vs tarzı şeyleri yaskladı çocuk maşallah iyileşti öksüründen uyuyamıyodu o kadar kötüydü istersen bir araştır.
Yena oğluna geçmiş olsun,umarım en kısa sürede atlatır.Çocuk hasta olunca kendinden daha kötüdür eminim.Allah yardımcınız olsun.
.
Bence sen başarırsında efsunlu inanıyorum ben sana düşün insanlar dermansız hastalıklardan moralle kurtuluyor dimi?.Herkesin haaayatında ötü bir dönem oluyor bende 6 sene çapada yattım ama inanç ve moral herşeyin başı.Sağol canım inşallah ben de silkelenmeye çalışıyorum,gücümü toparlamam lazım artık haklısın.Ya bismillah diyorum...
Menü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)Banuuu, burger menümü yedin.?? seni gidi seni gidi..:)))
Sanada geçmiş. olsun 6 sene neden yattın neyin vardı .?
Menü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)
Ben ıtp diye bir kan hastalığı geçirdim kanamam durmuyordu ağız burun deri altı kanamalar oluyodu zaten kilolarıda o zaman aldım kortizon verdiler 2 saatte bir yoksa harbi çıtırdım gerçekten kimseler inanmasada:)daha sonra ameliyat oldum şükür iyileştim şimdide vücudd bir antikor üretmiş sulu plan kan şimdi pıhtılaşmış şimdide sulansın diye ilaç alıyorum ama çok şükür iyiyim ama bıraktığı tek kötülük kilo ve çok çabuk hastalanmam bünyeyi zayıflatmış.
banucum iyi olmaya çalışıyorum ama tam düzelemedim daha ,çarpıntılarım var arada göğsüme ağrılar giriyor panik atakla ilgili muhtemelen başım sersem gibi ..tam panik atakta yaşamıyorum ama başlangıcı heralde bazı belirtiler uyuyor...
efsunlu geçmiş olsun canım...bebek içinde ümidini kaybetme bka ben kızıma 12 senede doğal yolla kavuştum o kadar tüp bebeğe rağmen olmuyordu çocuğumuz, allah inşallah sanada bütün isteyenlerede tattırır canım...
yenacım geçmiş olsun canım barış a kıyamam aman onlar hasta olmasında...
Derincim inşallah daha iyi olursun aman panik atak olayını hiç sorma dün bende çok kötü oldum bir ara hastaneye gidicektim ne oluyo bana diğe Allahtan o sırda arkadaşım aradı açıkldım sonrada eşim dışarı çıkardı düzeldim bugünde araara geldi gene kardeşlerimden bildiğinden toplanmışlar geldiler oyaladılar gene diyorum bak kalple ilgili olsa zaten bu satte olur panik atak rahatla ama olmuyor işte araara geliyolar işte inşallah çabuk geçer seninkide benimkide.banucum iyi olmaya çalışıyorum ama tam düzelemedim daha ,çarpıntılarım var arada göğsüme ağrılar giriyor panik atakla ilgili muhtemelen başım sersem gibi ..tam panik atakta yaşamıyorum ama başlangıcı heralde bazı belirtiler uyuyor...
efsunlu geçmiş olsun canım...bebek içinde ümidini kaybetme bka ben kızıma 12 senede doğal yolla kavuştum o kadar tüp bebeğe rağmen olmuyordu çocuğumuz, allah inşallah sanada bütün isteyenlerede tattırır canım...
yenacım geçmiş olsun canım barış a kıyamam aman onlar hasta olmasında...
yenacığım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda düzelir.ama havanın etkisi galiba.evin içi dışarıdan soğuk.ben öksürük için bir yemek kaşığı bala yarım limon sıkıp verirdim oğluma.etkisini gördüm.ama alerji kaynaklı olunca,tedavi gerek
Esunlu en iyi kararı kendin vereceğine eminim.ben mesane ameliyatı sonrası bir aykadar sonda kullanmıştım..hatırlamak bile istemiyorum.
ama tıp sürekli gelişiyor.öyle ki bazı imkansız denen olaylarda bile yeni tedavi yöntemleri gelişiyor.
kızlar bugün eşimin hasta bezini gönderen şirkete ptt.par yatırmak için çarşıya gittim.miting vardı şehitler için.hem ağladım hem bağırdım.sonra meydanda lokma dağıtıldı.sıraya girdim.o kadar sıcaktı ki..sonucu anlamışsınızdır....
bende diğer kuyruğa girdim..eşim için aldım..
Amin yenacım çok şükür acılar unutuluyor Allah daha beterinden korusun inan çapaya gitmek önünden geçmek gelmiyor içimden ama bu aralarda ordan çıkamaz olduk bir alsak şu raporuda kurtulsam ordan.canım sende zor dönemler geçirmişsin bayağı...
Allah bir daha yaşatmasın...
Amin yenacım çok şükür acılar unutuluyor Allah daha beterinden korusun inan çapaya gitmek önünden geçmek gelmiyor içimden ama bu aralarda ordan çıkamaz olduk bir alsak şu raporuda kurtulsam ordan.
ne menümü yedinnnnnselam millet yılın pis boğazı geldi gün boyu süper giden dieti akşam 22 sıralarında burgerde katlettim ne yazıkki yazsammı yazmasammı dedim ama yazıyımda görüyüm kendimi dedim artık utanıyorum valla aman nerden açıldı burger evin dibine bilmem valla.
Menü yedim valla üstüne gene çiğ köfte aldık ama bu sefer onu yemedim şükürki ama dolapta beni çağırıyor sankimmm:)
Ben ıtp diye bir kan hastalığı geçirdim kanamam durmuyordu ağız burun deri altı kanamalar oluyodu zaten kilolarıda o zaman aldım kortizon verdiler 2 saatte bir yoksa harbi çıtırdım gerçekten kimseler inanmasada:)daha sonra ameliyat oldum şükür iyileştim şimdide vücudd bir antikor üretmiş sulu plan kan şimdi pıhtılaşmış şimdide sulansın diye ilaç alıyorum ama çok şükür iyiyim ama bıraktığı tek kötülük kilo ve çok çabuk hastalanmam bünyeyi zayıflatmış.
Derincim inşallah daha iyi olursun aman panik atak olayını hiç sorma dün bende çok kötü oldum bir ara hastaneye gidicektim ne oluyo bana diğe Allahtan o sırda arkadaşım aradı açıkldım sonrada eşim dışarı çıkardı düzeldim bugünde araara geldi gene kardeşlerimden bildiğinden toplanmışlar geldiler oyaladılar gene diyorum bak kalple ilgili olsa zaten bu satte olur panik atak rahatla ama olmuyor işte araara geliyolar işte inşallah çabuk geçer seninkide benimkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?