Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı valla onlar yesin biz yiyince iştaha bak

Bence de öyle.....

Hele kumandayı da kapınca süper oluyor...

Son düzenleme:
artık kesin çıktım kalkamadım sandalyeden
şimiden herkese iyi geceler spor bitince girer yazarım ama herkez kaçmış olyor
hepinizi öptümm

ben yatayım canlarım
sabah büyük kızımın toplantısı var okulda hem veli hem okul aile birliği toplantısı peşpeşe
hepinize iyi geceler

yena sen aslendemi izmirlisin nerelisin

Aslında evet İzmir..Fakat soy ağacımızdan bahsedersem..soyumuz teee Mısıra dayalı..:))
Şaka değil gerçek.
Ben çok meraklıyım geçmişi irdelemeyi..
Yıllar yıllar yıllar önce atalarım Mısırdan Muş'a göçmüşler Muştan Diyarbakır'a Diyarbakırdan Manisaya Manisadan İzmir'e İzmirde yunanlıları kovduktan sonra buraya yerleşmişiz.:)
Karadeniz dışında her yere ayak basmışlar diyebilirim.:)) trakya dahil..

renkli şahsiyetin kökenlerden geliyor heryerden bişey kapsalar işte sen çıkmışın ortaya maşallah

Tevekkeli değil çocukluğumda annemin mandıradan aldığı koyun peynirinin tadı yok hiç birinde. Tanırdık mandıra sahibini, kendi hayvanlarından aldığı sütle yapardı, dürüst adamdı (tatlı amcaydı en azından :), o da katıştırıyorsa bile bugünkü gibi değildi eminim. Demek yağını bile topluyorlardı, şimdi kimbilir neler karıştırıyorlardır. ( Gene de nefistir peynirlerimiz, peynir 12. yüzyıl öncesinde Ortaasya'da Türklerin kurut (kurutulmuş bir çeşit ayran) ve çökelek dedikleri çeşitlerden dünyaya yayılmış biliyor muydunuz? Tuğrul Şavkay'ın bir yemek kültürü kitabında yazıyordu, ama eşzamanlı olarak Romanya'da da benzeri tüketildiğine dair kanıtlar olduğundan sadece kendimize mal edemiyoruz.
Benim favorilerim; Ezine beyaz peynir (koyun sütünden, artık ne kadar oluyorsa), Erzincan tulumu, Kars gravyeri, Trakya kaşarı, Kaşar loru, İzmir tulumu, Çerkes peyniri, Hellim peyniri. Ay gece gece sapıtıyorum galiba ben yine :))

artık kesin çıktım kalkamadım sandalyeden
şimiden herkese iyi geceler spor bitince girer yazarım ama herkez kaçmış olyor
hepinizi öptümm

ben yatayım canlarım
sabah büyük kızımın toplantısı var okulda hem veli hem okul aile birliği toplantısı peşpeşe
hepinize iyi geceler

İyi geceler,Allah rahatlık versin....

Tebessüm bu saatte bile sporu ihmal etmediğin için

renkli şahsiyetin kökenlerden geliyor heryerden bişey kapsalar işte sen çıkmışın ortaya maşallah

Peki siz tatarmısınız.?

Tatarlar esmer ve çekik gözlü olur ama..:26:

Son düzenleme:

Asaletli YENAM benim....

Aramızda Mısırlı bir prenses var...Ben anlamıştım ama;bir soyluluk var....

Bu şaka değil;ciddi fikrim...

Hellim peynirine bayılırım bende...
Kıbrıslı arkadaşım var..Bazen getirir bana hemde annesinin kendi imalatı inekleri varmış orda..

AAhaaaaa.....Bulduk ortak noktayı sonunda...Kesin biz akrabayız...Yaşasın...

bak ne güzel işte sıkıştığın zaman maddi olarak ah keşke mısırda dedem olsaydı demezsin benim gibe

Valla güzel menü hemde misafir varken.
Yok be yenacım neden güceneyim hemde sana ııııı asla)okurken tebessüm ettim yani bak birde aklına gelmişim:)
umutt ben de çankayada oturuyorum canım görüşürüz inşallah bana hepsi uyar
ben de peynir manyağıyım herşeyden kıstım peynirimden asla
Bendeeee
Güzel meslek olurmuş valla beyzuş abla oh boll boll yerdin yapardın mis gibi:)
Bende valla ama trakyanın üstünede peynir yok hani memleketimin peyniri bizdede çocukluktan beri alışkanlıktır sofrada kırk çeşit olsun ama peynir illaki çıkar her yemekte.
Aaaa lor peynirindenmi kurdeşen olmuşsun.Bende gece yatmadan muhakkak bir parça yerim hemde hiç bişeysiz ama tavsiye elmayla da çok güzel oluyor.
Süper fikir bu asuman deniycem.
Yakışırdı sana yenacım demek radyoculuk yaptın bende o dönemlerde çok isterdim ama benden olmaz asla yani olmazdı)
evet çok yakınız
daha absürtünü söyliyimmi eşim yapar bunu peyniri reçele banar
Bende yaparım kayısı marmelatı ve peynir ımmm.
kızlar muhabbe çok tatlı ama ben bugün spor yapmadım birazda olsa yapıyım kendimi kötü hissderim sonra
banta çıkamam bu saatte kaldım lesli bacıya
Bravo valla süpersin bende istiyorumda yapamıyorum bu pazar çıkarıcaktık bantı balkondan ama eşim çalışcakmış gene kaldı.
ben yatayım canlarım
hepinize iyi geceler
İyi geceler asumancım.
İnşallah mısırda bir deden çıkar yena yakında herkesin hayalidir yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…