Sevgili şişmandaşlar iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin diyorum..
Sonrada sizi bir güzel öpüyor ve çıkıyorum..
Birşey daha söyleyip gidiyorum..tatlı lorun üzerine vişne veya böğürtlen reçeli muhteşem oluyor..hem görüntü hemde tat olarak oy oy oy....
Sanada iyi geceler canım bende seni öptüm.Sevgili şişmandaşlar iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin diyorum..
Sonrada sizi bir güzel öpüyor ve çıkıyorum..
Aklıma gelicek inanki dolap başında inşallah yemem çok kötü bir alışkanlık bu yaaa ama olmadı süt içerim kalkıp gidersem.Seni öpüyorum ve seviyorum beyzuş abla.İyi geceler canım.....Mukayyet ol kendine.....Sakın kalkıp yeme...Yersen de zararsız ye lütfennnnnn...Oklava var oklava....
Çabuk git uyuuuuuuuuu.....Aaaaaa bozacağım kendimi az kaldı...Mutfağa doğru gidesim var...
İyi geceler beyzuş abla sanada Allah rahatlık versin.İyi geceler canım.....
Ben de yatayım artık.Hepinizi öpüyorum.Allah rahatlık versin....
Dur gitme yenaaa tatlı lor ne ben nasıl kaçırmışım böyle bişeyi inanamıyorumBirşey daha söyleyip gidiyorum..tatlı lorun üzerine vişne veya böğürtlen reçeli muhteşem oluyor..hem görüntü hemde tat olarak oy oy oy....
hr yerden bir güzellik almışsın güzelliğin sırrı anlaşıldıAslında evet İzmir..Fakat soy ağacımızdan bahsedersem..soyumuz teee Mısıra dayalı..:))
Şaka değil gerçek.
Ben çok meraklıyım geçmişi irdelemeyi..
Yıllar yıllar yıllar önce atalarım Mısırdan Muş'a göçmüşler Muştan Diyarbakır'a Diyarbakırdan Manisaya Manisadan İzmir'e İzmirde yunanlıları kovduktan sonra buraya yerleşmişiz.:)
Karadeniz dışında her yere ayak basmışlar diyebilirim.:)) trakya dahil..
sağol canımmmİyi geceler,Allah rahatlık versin....
Tebessüm bu saatte bile sporu ihmal etmediğin için
akaşam gelince çıkarttır en fazla 15 dakkanızı alır o gelmeden sen ön hazırlığı yap ya spor yapamıyorum şunu alsak falan desen dayanamz kalmasın haftayaValla güzel menü hemde misafir varken.
Yok be yenacım neden güceneyim hemde sana ııııı asla)okurken tebessüm ettim yani bak birde aklına gelmişim:)
Bendeeee
Güzel meslek olurmuş valla beyzuş abla oh boll boll yerdin yapardın mis gibi:)
Bende valla ama trakyanın üstünede peynir yok hani memleketimin peyniri bizdede çocukluktan beri alışkanlıktır sofrada kırk çeşit olsun ama peynir illaki çıkar her yemekte.
Aaaa lor peynirindenmi kurdeşen olmuşsun.Bende gece yatmadan muhakkak bir parça yerim hemde hiç bişeysiz ama tavsiye elmayla da çok güzel oluyor.
Süper fikir bu asuman deniycem.
Yakışırdı sana yenacım demek radyoculuk yaptın bende o dönemlerde çok isterdim ama benden olmaz asla yani olmazdı)
Bende yaparım kayısı marmelatı ve peynir ımmm.
Bravo valla süpersin bende istiyorumda yapamıyorum bu pazar çıkarıcaktık bantı balkondan ama eşim çalışcakmış gene kaldı.
İyi geceler asumancım.
İnşallah mısırda bir deden çıkar yena yakında herkesin hayalidir yaaa:)
acıkıyorsundurBen acaba diyorum geceleri mutfak kapısını kitlesem anahtarıda eşime versem nasıl olur en azından girip yemem komikmi olur acaba uff çare arıyorum bazen geceleri uynıp aç değilken kendimi dolabın önünde bişeyler yerken buluyorum hatta sabah uyandığımda inşallah rüyadır diyorum ama gerçek ne yazıkki.
geçen gün bir film izledim zenciler afrikada bir ülke unuttum şimdi baloya gidiyorlar ülkenin geleneksel balosu gibi zayıf olanlara aaa sen hastamısın niye zayıfsın sen şuna bak iskelet gibi diyorlarValla ben gene baş prenses aranızda keşke osmnlıda yaşasaymışız o zaman zayıf kadınlar beğenilmezmiş etli butlu olanlarda gözdelermiş yada şimdide keşke öyle olsa zayıflar şişmanlamak için uğraşsa hayali bile güzel.
Çok taze olduğu zaman çok çabuk tüketmek gerekiyor ya, benimkinde bir cins bakteri üremiş galiba. Gerçi doktor stresten de olmuş olabilir demişti, peynircağızımı suçlamayayım direk. Onu yedikten 10 dk sonra başladı ama.
Meyve ile bir arada bayılırım zaten, favorim üzüm peynir, sırada karpuz peynir-kavun peynir, elma ile de çok severim. Marulun arasında, taze soğan ile taze sarımsak ile, sivri biber ile, taze fesleğen ile, envai çeşit yeşillik ile denemişliğim vardır :)) Bir tek öyle reçelle karıştırıp yiyemem (tatlı lor haricinde).
Benden var ya adam olmaz gerçekten, nerden düştü aklıma...
Tekrar iyi geceler, sevgiler..
Peki siz tatarmısınız.?
Tatarlar esmer ve çekik gözlü olur ama..:26:
ne yapsın o da susmayı tercih etmiş demekki ,konuşsada değişmeyeceğine göre en iyisi susmak :)bende öyle yapacam arba ile sahile gelir kadıköyde balonun oraya parkeder ordan deniz otobüsü ile geçerim bakırköye
salyası artar elini sürekli ağzına sokmak ister yada başka şeyleri kemirmek ister
kaşığı falan ısırmak ister
elini sok bak setleşir
birde annem derdi cay bardağı ile su falan vr maksat bardağa katı bir şeyin sesi geliyormu çıkmaya başladı ise bardakta ses çıkarır dişine çarpar
eltime bende acıyorum ya kızında ağzı var dili yok
ben olsam dayanamazdım
ama allahtan kaynanam fesat kötü niyetli biri değil ev işlerinde hasas biraz
hatta çocukken eşimi kardeşlerini arap sabunuyla bile yıkamış yani okadar diyim ben
heryere çamaşur suyu kullanır
hatta bulaşım makinasının içine bile döker sürekli daha temiz olsun diye
ben ona pis geliyorum tabi
onun seviyesine mümkün değil çıkamam çıkmakta istemem zaten
mesela perdeler her ay yıkanacak diyor
bak senin perdeleri her ay yıka nasıl olur ömrüde uzar diyor
aman alıştım ben artık duymuyorum heee diyip geçiyorum amann banane
Kurcala biraz..
Bizim köken de doğu Avrupa ..1800 lerde Türkiye ye gelmişiz....Trakya da buluşmuştur bizim atalar....
Benim anne tarafımda selanik göçmeni,
bende şişmakım, hemi de rumeli göçmeniyim, ben de prensesim demiiiiiiiiiiiiiiiii h
arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
gece ne güzel muhabbetler olmuş böyle bayıldımmmmm
bende büyüyünce PİLOT olmayı istiyorum derdim ayol ne uçmuşum ya :))) ama hala çok hoşuma gider hatta komşumuzun abisi şu türk yıldızlarında adama resmen imreniyorum ya ne mutlu ne güzel ne şerefli bir görev, bende öyle olmak istemez miyim ya......
peynir peynir diye diye birbirinizi güdülemişsiniz maşallah, aman ben iyiki yokmuşum yoksa dayanamaz yerdim valla, bayılırım peynire ,sanırım tüm topik bundan mı aldık kiloları yoksa :)))) peynirsiz kahvaltıya oturmam valla
YENA canım demek sen mısır prensesisin öyle mi vayyyyyyy .... mısırda dedenlerden ne kaldı hımmmm? ne çok yer değiştirmişler öyle ataların amma gezentilermiş :))) bizimkilerde savaş sırasında arnavutluktan gelmişler anne tarafım... ben muş'ta görev yaptım 5 yıl senin memleketi gördüm yani ve tüm güzel anılarım oraya dairdir... eşimle tanışmam evlenmem ,ilk görev yerim olması herşey orada güzeldi :)))) bence fırsatın olursa hem muş'a hem diyarbakır'a gitmelisin :))))
Erken gelirse söylüycem zaten inşallah çıkarır bu aralar içimden leslie yapmak gelmiyor çünkü.Aslında yemiyoda değilim ama alışkanlık oldu birazda Allahtan her gün olmuyor.hr yerden bir güzellik almışsın güzelliğin sırrı anlaşıldı
sağol canımmm
akaşam gelince çıkarttır en fazla 15 dakkanızı alır o gelmeden sen ön hazırlığı yap ya spor yapamıyorum şunu alsak falan desen dayanamz kalmasın haftaya
acıkıyorsundur
geceleri yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt yada ayran yanında 2 grisini yiyormusun diyetisyen vermişti ben 102 kilo iken ye bak gece acıkmazsın
geçen gün bir film izledim zenciler afrikada bir ülke unuttum şimdi baloya gidiyorlar ülkenin geleneksel balosu gibi zayıf olanlara aaa sen hastamısın niye zayıfsın sen şuna bak iskelet gibi diyorlar
erkekelr şişman hatunlara off nasıl güzelsin diyorlar oranın güzellik anlayışı oymuş çok hoşuma gitmişti filim aklıma o geldi
üzüm peynir favorim diğerlerinide severim ama üzüm peyniri tek geçerim
her öğünde yemek yerine yerim
ben tam diyete başlayalı 2 hafta olmuştu dayım alaşehirden (manisa) 1 koli üzüm gönderdi offf nasıl güzel ama taneleri sayarak yedim normalde olsa 1 koli üzüm sadece bana ancak bir hafta yeterdi 1 ay kaldı dolapta azar azar yedimm
ALLAH im gece gece ne muhabbetler olmus iyiki yokmusumYe gitsin canım.....
Peynirden vaz geçilirmi...
rumelinin sismani osman aganin dusmanine yapsın o da susmayı tercih etmiş demekki ,konuşsada değişmeyeceğine göre en iyisi susmak :)
arap sabunuyla çocuk mu yıkıyormuş valla ne diyeyim ben bilemedim
bulaşık makinesine bende dökerim çamaşır suyunu iyi oluyor öyle :)
bende oğlum doğmadan önce heryere kullanırdım am şimdi sınırlandırdım ,malum soluyor sonuçta...
benim annemde ,teyzemde inanılmaz titizdirler bende onlara göre pisim
teyzem eniştem berberden gelince kapının önünde soyar ve o kıyafetleride çöpe atar yani manyak ölçüde temiz
annemde o perdeleri zırt pırt yıkar ev hemen hemen hergün silinip süpürülür
ben pazarları silip süpürüyorum, hafta içi de sadece süpürüp toz alıyorum yani pisim :)))
valla bencede he deyip geçmek en iyisi ne uzatacaksın
neyse kuveytte karışan katışan olmaz :))))
hımmm bu avrupai hava oradan yani öyle mi :)
biz dizide diyor ya rumelinin şişmanı bilmem kimin düşmanı diye o geldi aklıma :)))
selam kızlar kopikte pek kimseler yok pazar olduğundan sanırsam bende bugün saat 11.30 da kalktım kahvaltı falan der4ken şimdide çocuklar sırası ile banyoya giriyorlar.yarın okul malumunuz oğlana ders çalıştıracağım kızlar bir tane site buldum özelden isterseniz size adresini vere bilirim.hedef bir zaman belirliyorsun ulaşmak istediğin kilyu yazıyorsun sonra sana günlük alan gereken kaloriyi veriyor hemde günlük yediklerinin kalorisini de hesaplaya biliyorsun akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?