Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen nerde duruyorsun bizim buralarda da soba yanıyor ama allahtan kar daha gelmedi

cnm çok sevindim insan çok mutlu oluyor bende 40 bedene girince çok mutlu olmuştum
geçen sene dar gelen mantom şimdi bol geliyor türkiye den aldım yeni onuda dar aldım daha zayiflarim diye ama67.7kg takılı kaldım mecbur biraz sıkı tutmam gerek beslenmemi
bende peyniri karpuzla uzumle kirazla severim ha cevizlede güzel oluuyor

Merhabalar ben geldim dün gece de girdim okudum çıktım yazmadım peynir konusu mükemmeldiii ben de seviyorumm çokkk hem de hayatta ömrü peynirsiz geçmez bu arada van da deprem olmuş Allahım afatından saklasın ne yangının ne depremin ne selin önüne geçebiliyorsunuzzz çok korkuyorum ben Allahım hepimizi korusun

Offffff çok üzgünüm..Tv.de van'daki deprem haberini görünce içim parçalandı..
ayrıca öfkeliyim saat 13:00 de olmuş hala profesyonel yardım ekibi yok bölgede..
Halk kendi bildiği şekilde yardımda bulunuyor..

Allah yardımcıları olsun,dua etmekten başka çare yok..

evet bende oyle yapıyorum hı hı deyip geçiyorum
ayy süper bir haber ne güzel bravoooo

valla taşınalım afrikaya ohh

sabah kahvaltısını biraz abarttım
patates kızartması sucuklu yumurta ekmek 2 dilimdi patates 10 tane vardır sucukda 5-6 dilimdi

öyle midem kötü olduki ne ara yiyebildim nede öğlen yemeği şimdi karnubahar graten pişirecem akşama yoğurtla onu yerim:18::18:

bugün çok yoruldum yine eve dip bucak giriştim, gerçi camlarıda sileyim dedim ama eşim ''yağmur yağacak hem bayrama daha çok var haftaya sil '' deyince bende vazgeçtim ,zaten camıda silsem daha fena olurdum hiç gücüm kalmadı, sonra çarşıya çıktık ama erkenden döndük eşim sağolsun beni delirtmeyi başardı öyle olunca eve gidiyoruz dedim.....

ayyy süpersin canım ya inşallah bende bahara eski etek,pantolon ne varsa girerim :))))
inşallah canım bebişler büyüyünce gidersin hem onlarda oraları görmüş olurlar daha iyi akılları erer...
ne güzel gezmişsiniz antep harika değil mi? adana da güzel ama bana çok karışık geldi, mardin ve antakya'yı görmedim ama çok güzel olduğunu duydum....
kesinlikle ülkemizin heryeri çok güzel, her yerde ayrı bir tarih ayrı biz gizem var...
evet anne tarafım öyle sarışınlar maviş mavişler tabi ben öyle değilim o ayrı ben karmayım :))) akrabalık ilişkileri sıkı dediğin gibi ve çok manyak derecede titizler bak ben o konudada karmayım :)
evet evet aynen öyle diyordu :))))
bende senin gibiydim canım heryeri haftada 1 çamaşır suyu yapardım ama şimdi bebiş olunca olmuyor sadece banyo,tuvalet ve mutfak geçiyor ... sonuçta solumaması gerek ya...
teyzem titiz değil resmen manyak :)))
canım ben çamaşır suyunu özellikle şu kıvamlı olan varya dom..tos ondan kullanıyorum kapağına döküyorum dolandırıyorum elimde ama öyle çok değil, her zaman yapmıyorum kokulu bulaşıklar varsa o zaman yapıyorum, sarımsak, soğan,yumurta,sucuk falan kokar ya onlar falan olduğunda döküyorum, kapağını aşağıya indir üstüne dök kapat, bazıları direk üst rafada döküyor ama ben kapağına döküyorum......
canım sana zahmet olmazsa ben istiyorum......
evet bende oyle yapıyorum hı hı deyip geçiyorum

ayy süper bir haber ne güzel bravoooo

valla taşınalım afrikaya ohh
valla akıllısın :))))

hem patates hem sucuk niye yaptın ki canım sadece birini yapsaydın keşke kızın mı istedi yoksa...
neyse akşamı rahat geçirirsin sorun olmaz inşallah.....

siteyi internette kalori sepeti diye ararsanız çıkıyor mesaj sayım100 olması gerekiyormuş özel mesaj göndermek için

vanda büyük bir deprem olmuş Allah yardımcıları olsun
varmıydı bizde vandan arkadaş

Allah yardımcıları olsun...Çok üst üste geldi acılar...Rabbim iyi günler göstersin....

Çok zor günler bekliyor insanlarımızı..Bir de o yöre çok soğuk;yarından sonra geceleri kar ve yağmur haberleri var...

Umarım yardımlar çok çabuk ulaşır....

slm kizlar

benim arti 500 gr sebebi reglmis dün dartildim ve inmeye baslamisim bile cumaya bayabi siskinliklerim gider ins

VANDAKILERE ALLAH YARDIMCISI OLSUN BU ARADA YUNANISTANDAN,israyil VE AVRUPADAN HEMEN YARDIM GELMIS PKK BÖLGESI DIYEMIDIER NEDIR HEM YUNANISTAN NE ALAKA YANI KENDILERI BATIYOOLAR AVRUVADAN DILENIYOLAR BIDE VANA YARDIM HE KAHROLSUN PKK ALLAH BELALARINI VERSIN

Son düzenleme:

Dilin sürçtü sanırım Ervacığım....Orası TÜRKİYE......Kimsenin bölgesi değil.....

Teröristlerin günahını;yöre halkına ödetmeyelim lütfen..Onlar zaten çok zorda.....

Son düzenleme:
Sizin oralar çok soğuk demek aman evde yap bir süre hasta olma.
Birde kanallarda doğru dürüst vermedi benim tv hep açıktı ablam söyledide duydum.
Afiyet olsun canım bir günden bişey olmaz.
Güle güle kirletin canım erkekler hep aynı boşver
İnşallah beyzuş abla bizlerde yaşadık o kötü olayı Allahım yardım etsin çoluk çocuk soğuk zor valla.

arkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler

oh mis gibi olmuştur ellerine sağlık

kahvaltıya anneme gittik kız kardeşim eşi de oradaydı onlar yapmışlar ben evde yapmam
akşam sadece karnıbahar graten yedim birazda yoğurt o kadar

arkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler

geçmiş olsun bol su iç

offf kızım deli etti beni buna yemek yedirmek işkence
1 tatlı kaşığı eti 40 dakikada yedi ya ağzında sakız gibi çiğniyor sert de değil halbuki

Dilin sürçtü sanırım Ervacığım....Orası TÜRKİYE......Kimsenin bölgesi değil.....

Teröristlerin günahını;yöre halkına ödetmeyelim lütfen..Onlar zaten çok zorda.....

cnm kelimeyi dogru ifade edememisim tabiki orasi türkiye her milimiyle ama benim sinirimi bozan bu bölgeye hemen yardim yagmasinin altindaki neden bende ordaki halk icin cok üzüldüm 99 depremini yasamis biri olaraktan neler yasadiklarini anlayabiliyorum ama verdigimiz sehitleride cok üzülüyorum o bölgede yasayan BAZI INSANLARIN DESTEGIYLE VAR OLUYOR PKK BUNCE SENE BENCE bu yüzden böyle demek istemistim üstelik cnm türkiyem uluslar arasi yardim talebinde bulunmadigi halde

beyzuş abla
bazen insanlığımdan utanıyorum bu gün twitter öyle yorumlar yazılmıştı van depremi için, nasıl böyle korkunç düşünceler geçer insanların kafasından nasıl insanlık bu kanım doldu. şimdi burada, o sözde öz vatandaşların korkunç cümleleri yazmayacağım elbette, tahmin etmişsindir. tek söylemek istediğim van da korkunç bir afet meydana geldi, korkunç bir acı ve korkunç bir ateş düştü. Allahım her zor durumda kalana yardım etsin acılar için sabır ve güç versin. hepimizin içi yanıyor.

ve... Allah bizi yalnız kardeşlerimiz yahut ırkdaşlarımızın başına bişi gelince yürek sahibi olmaktan korusun, insan olamanın gereğini asla unutturmasın,
kocaman bir yara açıldı van da, bu yaraya tuz basma derdinde olanlara, gülümseyebilenlere Allah akıl, fikir insanlık versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…