sen nerde duruyorsun bizim buralarda da soba yanıyor ama allahtan kar daha gelmedikolay gelsin canim bende banyo yaptirdim bugun çocuklara ama bizim burada okullar tatil 15 gun boyunca rahatim yani evdeyiz çok sukur disarisi çok soguk yaaa ne kendim çikmak istiyorum nede çocuklari çikarmak yuruyuslerimi evde leslie baciylami yapsam yoksa hiç çikasim yokki
arkadaslarrrr bugun coooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstıyorum ılk once dıyetısyenımden baslayayım 88 cıktım tartıda ama onun tartısı benımkınden 1 kılo eksık tartıyor olsun yınede ve bu ay 4 kılo vermısım kacamaklarıma ragmen ve hepsınıde yagdan vermısım acaba l carnıtının etkısımı bılemıyorum ama bıraktım sadece 1 hafta kullandım kılo veremedım bende bıraktım 100 gr da ayrıca kas yapmısım neyse dr um yıne programa cıkarayım senı dedı bende 60 olayım ondan sonra dedım oda 75 ol cıkartacagım dedı
gelelım asıl meseleye bugun cok sevınclıyım evanstan gıyınıyordum genelde ve ılk basladıgımda 54-yanı 26- bedenle baslamıstım bugun tekrar gıttım uzun zamandır bısı almıyordum ordan kendıme neyse bugun 50 beden mont gıydım buyuk 48 buyuk 46 denedım guzel 44 ude gıyeyım dedım tam bana goreydı ınanamadım tabı kalıpları dıgerlerıne gore buyuk evansın ama 44 un ıçıne gırebıldım 16 bedene dusmusum 26 dan benım ıçın bır mucıze buuuuu mesela benım boyum kısa oldugu ıçın daha kılolu duruyorum lcw dekı en buyuklerı olmuyordu sımdı artık oluyor cooooook mutluyum ya bunu kımse anlayamaz arkadaslarımdan ancak sız anlarsınız benı cunku onlar ıçın bu normal bısı lc den gıyınmek ama benım ıçın bı donum noktası coook mutlu oldum bugun daha kucugu varmı dıye sormak cok hos bısımıs
evet bende oyle yapıyorum hı hı deyip geçiyorumne yapsın o da susmayı tercih etmiş demekki ,konuşsada değişmeyeceğine göre en iyisi susmak :)
arap sabunuyla çocuk mu yıkıyormuş valla ne diyeyim ben bilemedim
bulaşık makinesine bende dökerim çamaşır suyunu iyi oluyor öyle :)
bende oğlum doğmadan önce heryere kullanırdım am şimdi sınırlandırdım ,malum soluyor sonuçta...
benim annemde ,teyzemde inanılmaz titizdirler bende onlara göre pisim
teyzem eniştem berberden gelince kapının önünde soyar ve o kıyafetleride çöpe atar yani manyak ölçüde temiz
annemde o perdeleri zırt pırt yıkar ev hemen hemen hergün silinip süpürülür
ben pazarları silip süpürüyorum, hafta içi de sadece süpürüp toz alıyorum yani pisim :)))
valla bencede he deyip geçmek en iyisi ne uzatacaksın
neyse kuveytte karışan katışan olmaz :))))
hımmm bu avrupai hava oradan yani öyle mi :)
biz dizide diyor ya rumelinin şişmanı bilmem kimin düşmanı diye o geldi aklıma :)))
ayy süper bir haber ne güzel bravooooayy cok sevındım valla bende dunden berı gıreyım yazayım dıyorudumm 3 yıldır bana olmayan kıslık pardesum bazanın ltında uyuyorduu nıhayett onu uykudan uyandırdımm ve içine sıgdım kendımı manken gıbı hıssedıyorumm
Erken gelirse söylüycem zaten inşallah çıkarır bu aralar içimden leslie yapmak gelmiyor çünkü.Aslında yemiyoda değilim ama alışkanlık oldu birazda Allahtan her gün olmuyor.
Napsak afrijayamı taşınsak::))))))
ayyy süpersin canım ya inşallah bende bahara eski etek,pantolon ne varsa girerim :))))ayy cok sevındım valla bende dunden berı gıreyım yazayım dıyorudumm 3 yıldır bana olmayan kıslık pardesum bazanın ltında uyuyorduu nıhayett onu uykudan uyandırdımm ve içine sıgdım kendımı manken gıbı hıssedıyorumm
inşallah canım bebişler büyüyünce gidersin hem onlarda oraları görmüş olurlar daha iyi akılları erer...Çok istiyorum gitmeyi.gideceğimde uygun koşullarda. ama hem maddi anlamda hazır değiliz hemde çocuklarla zor oluyor..
Geçen kış Mardin, antep, antakya,adana yı gezdik.
Ülkemizin her yeri ayrı güzel. kıymet bilmiyoruz o ayrı bir mevzuu..
Sende arnavutsun demek..arnavutlar geleneklerine çok bağlı olur akrabalık ilişkileri çok sağlam olur..
evet evet aynen öyle diyordu :))))ALLAH im gece gece ne muhabbetler olmus iyiki yokmusum
bende dayanamam peynire her turlu peyniri yerim ozellikle kuru biskotun uzerine surup yemeye bayilirim yanindada kahve
rumelinin sismani osman aganin dusmani
Ben hergun silip supuruyorum hafta da bir gunde heryeri çamasir suyundan geçiriyorum asiri titiz degilimdir yani
teyzen çok titizmis ama fazlasi zarar
ilbatum canim bulasik makinasinin neresine dokuyorsun çamasir suyunu?
canım sana zahmet olmazsa ben istiyorum......selam kızlar kopikte pek kimseler yok pazar olduğundan sanırsam bende bugün saat 11.30 da kalktım kahvaltı falan der4ken şimdide çocuklar sırası ile banyoya giriyorlar.yarın okul malumunuz oğlana ders çalıştıracağım kızlar bir tane site buldum özelden isterseniz size adresini vere bilirim.hedef bir zaman belirliyorsun ulaşmak istediğin kilyu yazıyorsun sonra sana günlük alan gereken kaloriyi veriyor hemde günlük yediklerinin kalorisini de hesaplaya biliyorsun akşama görüşürüz
valla akıllısın :))))evet bende oyle yapıyorum hı hı deyip geçiyorum
ayy süper bir haber ne güzel bravoooo
valla taşınalım afrikaya ohh
sabah kahvaltısını biraz abarttım
patates kızartması sucuklu yumurta ekmek 2 dilimdi patates 10 tane vardır sucukda 5-6 dilimdi
öyle midem kötü olduki ne ara yiyebildim nede öğlen yemeği şimdi karnubahar graten pişirecem akşama yoğurtla onu yerim:18::18:
vanda büyük bir deprem olmuş Allah yardımcıları olsun
varmıydı bizde vandan arkadaş
siteyi internette kalori sepeti diye ararsanız çıkıyor mesaj sayım100 olması gerekiyormuş özel mesaj göndermek için
slm kizlar
benim arti 500 gr sebebi reglmis dün dartildim ve inmeye baslamisim bile cumaya bayabi siskinliklerim gider ins
VANDAKILERE ALLAH YARDIMCISI OLSUN BU ARADA YUNANISTANDAN,israyil VE AVRUPADAN HEMEN YARDIM GELMIS PKK BÖLGESI DIYEMIDIER NEDIR HEM YUNANISTAN NE ALAKA YANI KENDILERI BATIYOOLAR AVRUVADAN DILENIYOLAR BIDE VANA YARDIM HE KAHROLSUN PKK ALLAH BELALARINI VERSIN
Sizin oralar çok soğuk demek aman evde yap bir süre hasta olma.kolay gelsin canim bende banyo yaptirdim bugun çocuklara ama bizim burada okullar tatil 15 gun boyunca rahatim yani evdeyiz çok sukur disarisi çok soguk yaaa ne kendim çikmak istiyorum nede çocuklari çikarmak yuruyuslerimi evde leslie baciylami yapsam yoksa hiç çikasim yokki
Birde kanallarda doğru dürüst vermedi benim tv hep açıktı ablam söyledide duydum.Offffff çok üzgünüm..Tv.de van'daki deprem haberini görünce içim parçalandı..
ayrıca öfkeliyim saat 13:00 de olmuş hala profesyonel yardım ekibi yok bölgede..
Halk kendi bildiği şekilde yardımda bulunuyor..
Allah yardımcıları olsun,dua etmekten başka çare yok..
Afiyet olsun canım bir günden bişey olmaz.sabah kahvaltısını biraz abarttım
patates kızartması sucuklu yumurta ekmek 2 dilimdi patates 10 tane vardır sucukda 5-6 dilimdi
öyle midem kötü olduki ne ara yiyebildim nede öğlen yemeği şimdi karnubahar graten pişirecem akşama yoğurtla onu yerim:18::18:
Güle güle kirletin canım erkekler hep aynı boşverbugün çok yoruldum yine eve dip bucak giriştim, gerçi camlarıda sileyim dedim ama eşim ''yağmur yağacak hem bayrama daha çok var haftaya sil '' deyince bende vazgeçtim ,zaten camıda silsem daha fena olurdum hiç gücüm kalmadı, sonra çarşıya çıktık ama erkenden döndük eşim sağolsun beni delirtmeyi başardı öyle olunca eve gidiyoruz dedim.....
İnşallah beyzuş abla bizlerde yaşadık o kötü olayı Allahım yardım etsin çoluk çocuk soğuk zor valla.Allah yardımcıları olsun...Çok üst üste geldi acılar...Rabbim iyi günler göstersin....
Çok zor günler bekliyor insanlarımızı..Bir de o yöre çok soğuk;yarından sonra geceleri kar ve yağmur haberleri var...
Umarım yardımlar çok çabuk ulaşır....
oh mis gibi olmuştur ellerine sağlıkbugün çok yoruldum yine eve dip bucak giriştim, gerçi camlarıda sileyim dedim ama eşim ''yağmur yağacak hem bayrama daha çok var haftaya sil '' deyince bende vazgeçtim ,zaten camıda silsem daha fena olurdum hiç gücüm kalmadı, sonra çarşıya çıktık ama erkenden döndük eşim sağolsun beni delirtmeyi başardı öyle olunca eve gidiyoruz dedim.....
kahvaltıya anneme gittik kız kardeşim eşi de oradaydı onlar yapmışlar ben evde yapmamayyy süpersin canım ya inşallah bende bahara eski etek,pantolon ne varsa girerim :))))
inşallah canım bebişler büyüyünce gidersin hem onlarda oraları görmüş olurlar daha iyi akılları erer...
ne güzel gezmişsiniz antep harika değil mi? adana da güzel ama bana çok karışık geldi, mardin ve antakya'yı görmedim ama çok güzel olduğunu duydum....
kesinlikle ülkemizin heryeri çok güzel, her yerde ayrı bir tarih ayrı biz gizem var...
evet anne tarafım öyle sarışınlar maviş mavişler tabi ben öyle değilim o ayrı ben karmayım :))) akrabalık ilişkileri sıkı dediğin gibi ve çok manyak derecede titizler bak ben o konudada karmayım :)
evet evet aynen öyle diyordu :))))
bende senin gibiydim canım heryeri haftada 1 çamaşır suyu yapardım ama şimdi bebiş olunca olmuyor sadece banyo,tuvalet ve mutfak geçiyor ... sonuçta solumaması gerek ya...
teyzem titiz değil resmen manyak :)))
canım ben çamaşır suyunu özellikle şu kıvamlı olan varya dom..tos ondan kullanıyorum kapağına döküyorum dolandırıyorum elimde ama öyle çok değil, her zaman yapmıyorum kokulu bulaşıklar varsa o zaman yapıyorum, sarımsak, soğan,yumurta,sucuk falan kokar ya onlar falan olduğunda döküyorum, kapağını aşağıya indir üstüne dök kapat, bazıları direk üst rafada döküyor ama ben kapağına döküyorum......
canım sana zahmet olmazsa ben istiyorum......
valla akıllısın :))))
hem patates hem sucuk niye yaptın ki canım sadece birini yapsaydın keşke kızın mı istedi yoksa...
neyse akşamı rahat geçirirsin sorun olmaz inşallah.....
arkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler
Dilin sürçtü sanırım Ervacığım....Orası TÜRKİYE......Kimsenin bölgesi değil.....
Teröristlerin günahını;yöre halkına ödetmeyelim lütfen..Onlar zaten çok zorda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?