slm kizlar
benim arti 500 gr sebebi reglmis dün dartildim ve inmeye baslamisim bile cumaya bayabi siskinliklerim gider ins
VANDAKILERE ALLAH YARDIMCISI OLSUN BU ARADA YUNANISTANDAN,israyil VE AVRUPADAN HEMEN YARDIM GELMIS PKK BÖLGESI DIYEMIDIER NEDIR HEM YUNANISTAN NE ALAKA YANI KENDILERI BATIYOOLAR AVRUVADAN DILENIYOLAR BIDE VANA YARDIM HE KAHROLSUN PKK ALLAH BELALARINI VERSIN
sağol canım ama kirlenmesede olur yani :))) evet ya bu erkekler neden hep böyle onunla alışveriş yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum.......Sizin oralar çok soğuk demek aman evde yap bir süre hasta olma.
Birde kanallarda doğru dürüst vermedi benim tv hep açıktı ablam söyledide duydum.
Afiyet olsun canım bir günden bişey olmaz.
Güle güle kirletin canım erkekler hep aynı boşver
İnşallah beyzuş abla bizlerde yaşadık o kötü olayı Allahım yardım etsin çoluk çocuk soğuk zor valla.
dikkat edersen gidenler geri gelmez canım ama bol bol su içmeyi unutma ........arkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler
oldu valla mis gibi oldu ohhhhhhhhhhh sağol canım benim, haftayada camlar çıkarsa benden babayiğidi yok :)))oh mis gibi olmuştur ellerine sağlık
kahvaltıya anneme gittik kız kardeşim eşi de oradaydı onlar yapmışlar ben evde yapmam
akşam sadece karnıbahar graten yedim birazda yoğurt o kadar
geçmiş olsun bol su iç
offf kızım deli etti beni buna yemek yedirmek işkence
1 tatlı kaşığı eti 40 dakikada yedi ya ağzında sakız gibi çiğniyor sert de değil halbuki
cnm kelimeyi dogru ifade edememisim tabiki orasi türkiye her milimiyle ama benim sinirimi bozan bu bölgeye hemen yardim yagmasinin altindaki neden bende ordaki halk icin cok üzüldüm 99 depremini yasamis biri olaraktan neler yasadiklarini anlayabiliyorum ama verdigimiz sehitleride cok üzülüyorum o bölgede yasayan BAZI INSANLARIN DESTEGIYLE VAR OLUYOR PKK BUNCE SENE BENCE bu yüzden böyle demek istemistim üstelik cnm türkiyem uluslar arasi yardim talebinde bulunmadigi halde
beyzuş abla
bazen insanlığımdan utanıyorum bu gün twitter öyle yorumlar yazılmıştı van depremi için, nasıl böyle korkunç düşünceler geçer insanların kafasından nasıl insanlık bu kanım doldu. şimdi burada, o sözde öz vatandaşların korkunç cümleleri yazmayacağım elbette, tahmin etmişsindir. tek söylemek istediğim van da korkunç bir afet meydana geldi, korkunç bir acı ve korkunç bir ateş düştü. Allahım her zor durumda kalana yardım etsin acılar için sabır ve güç versin. hepimizin içi yanıyor.
ve... Allah bizi yalnız kardeşlerimiz yahut ırkdaşlarımızın başına bişi gelince yürek sahibi olmaktan korusun, insan olamanın gereğini asla unutturmasın,
kocaman bir yara açıldı van da, bu yaraya tuz basma derdinde olanlara, gülümseyebilenlere Allah akıl, fikir insanlık versin.
beyzuş abla
bazen insanlığımdan utanıyorum bu gün twitter öyle yorumlar yazılmıştı van depremi için, nasıl böyle korkunç düşünceler geçer insanların kafasından nasıl insanlık bu kanım doldu. şimdi burada, o sözde öz vatandaşların korkunç cümleleri yazmayacağım elbette, tahmin etmişsindir. Tek söylemek istediğim van da korkunç bir afet meydana geldi, korkunç bir acı ve korkunç bir ateş düştü. Allahım her zor durumda kalana yardım etsin acılar için sabır ve güç versin. Hepimizin içi yanıyor.
Ve... Allah bizi yalnız kardeşlerimiz yahut ırkdaşlarımızın başına bişi gelince yürek sahibi olmaktan korusun, insan olamanın gereğini asla unutturmasın,
kocaman bir yara açıldı van da, bu yaraya tuz basma derdinde olanlara, gülümseyebilenlere allah akıl, fikir insanlık versin.
anlamıyorum deprem=pkk ne alakası var şimdi...
Bu kadarmı duyarsızlaştık ya inanamıyorum..
ülkenin doğusundasın diye potansiyel teröristsin ve tüm kötülükler sana mübahmı diyosun..
Sende oralı olabilirdin,orda görev yapıyor olabilirdin bu şekilcilik,ayırımcılık nedir allahaşkına..
7.2 şiddetinde deprem oluyor konuyu pkk ya bağlıyosun..ayrıca avrupada yaşıyorsun insan hakları denilen olgunun sık sık geçtiği bir bölgedesin..
Konu insani ve doğal afet olunca işin içine ülke ayırımı girmiyor yunanistan depreminde en fazla yardımı tr yaptı belki bilgin vardır..
Israil de demekki politik sorunu bir yere bırakıp insani yardımını yapıyor..
Yani beğenmediğimiz bir israil kadar olamıyoruz...
Beyzuuuş,
Ben çok korkuyorum artık biliyomusun..
Ayrıca acaip üzgünüm nasıl böylesi acımsaz olunabilinir..
kimsede Allah korkusu insan sevgisi kalmamış böyle insanlardan da böyle tepkiler beklenir zaten Allah hepsini ıslah etsin
büyük felaketi yaşayan kardeşlerimize de yardın etsin inşallah
Korkma canım....
Şişli belediyesine halk adeta hücum ederek ;yardım yağdırıyormuş..6 tır dolmuş ve yola çıkacak..Şu anda CNN de söylüyorlar....
İnsanlığını kaybetmemiş bir kitle var henüz Allaha şükür....
mutlu dün ve bugün yaramazlık yaptınmı bakayım hıı
yok desem yalan olur koptum 2 gün. boynum kıldan ince karsında. havalı foto koyacam birazdan bu gün çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?