Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anlamıyorum deprem=pkk ne alakası var şimdi...
bu kadarmı duyarsızlaştık ya inanamıyorum..

Ülkenin doğusundasın diye potansiyel teröristsin ve tüm kötülükler sana mübahmı diyosun..
Sende oralı olabilirdin,orda görev yapıyor olabilirdin bu şekilcilik,ayırımcılık nedir allahaşkına..

7.2 şiddetinde deprem oluyor konuyu pkk ya bağlıyosun..Ayrıca avrupada yaşıyorsun insan hakları denilen olgunun sık sık geçtiği bir bölgedesin..

Konu insani ve doğal afet olunca işin içine ülke ayırımı girmiyor yunanistan depreminde en fazla yardımı TR yaptı belki bilgin vardır..
İsrail de demekki politik sorunu bir yere bırakıp insani yardımını yapıyor..
Yani beğenmediğimiz bir İsrail kadar olamıyoruz...

sağol canım ama kirlenmesede olur yani :))) evet ya bu erkekler neden hep böyle onunla alışveriş yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum.......
arkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler
dikkat edersen gidenler geri gelmez canım ama bol bol su içmeyi unutma ........
oldu valla mis gibi oldu ohhhhhhhhhhh sağol canım benim, haftayada camlar çıkarsa benden babayiğidi yok :)))
offf kızım deli etti beni buna yemek yedirmek işkence
1 tatlı kaşığı eti 40 dakikada yedi ya ağzında sakız gibi çiğniyor sert de değil halbuki

benimkide aynı ya ne yiyor ne uyuyor nasıl yaşıyor anlamıyorum ,90cc bir mamayı bizde yaklaşık 1 saatte ancak bitiriyoruz neden böyle bunlar ya......

ervamm,bu bölge o bölge yok türkiyeliyiz biz..yemişim pkk sını..
Vatanımızın her yerine sahip çıkmalıyız..
gerçek bir vatansever bölge ayırımı yapmaz,insan ayırımı yapmaz..

Gittikçe insani değerlerimizi yitiriyoruz....Çok üzgünüm MUTLUCUĞUM...

Allah bizi islah etsin....Felaket yaşayan insanımıza;yaklaşımlara bak...Yazık...yazık....

[ı]insansınız....

[/ı]

Beyzuuuş,
Ben çok korkuyorum artık biliyomusun..
Ayrıca acaip üzgünüm nasıl böylesi acımsaz olunabilinir..

kimsede Allah korkusu insan sevgisi kalmamış böyle insanlardan da böyle tepkiler beklenir zaten Allah hepsini ıslah etsin
büyük felaketi yaşayan kardeşlerimize de yardın etsin inşallah

Beyzuuuş,
Ben çok korkuyorum artık biliyomusun..
Ayrıca acaip üzgünüm nasıl böylesi acımsaz olunabilinir..

Korkma canım....

Şişli belediyesine halk adeta hücum ederek ;yardım yağdırıyormuş..6 tır dolmuş ve yola çıkacak..Şu anda CNN de söylüyorlar....

İnsanlığını kaybetmemiş bir kitle var henüz Allaha şükür....

kimsede Allah korkusu insan sevgisi kalmamış böyle insanlardan da böyle tepkiler beklenir zaten Allah hepsini ıslah etsin
büyük felaketi yaşayan kardeşlerimize de yardın etsin inşallah

Allah razı olsun senin gibi düşünenlerden...İnsanlığımız adına umudumu güçlendiriyorsunuz....

İlk yardım azerbaycan dan gelmiş netden okuduğum...

Şişli belediyesine bravo...

bu felakete sevinip sırıtan aklı evveller bilmiyorlar orda hayatını kaybedenler şehit mertebesinde

yok desem yalan olur koptum 2 gün. boynum kıldan ince karsında. havalı foto koyacam birazdan bu gün çektim.

estağfirullah canım ufak tefek ben de yaramazlık yaptım hafta sonu yürümüyor bu iş ama yarından itibaren otçul menüler beni bekler cumaya kadar sebze yiyecem bakalım
bekliyorum havalı mutluyu

Son düzenleme:
asuu,
bugün sarma yedim.:)) Hemide yaprak sarma..:)
abimdeydik yemeğe orda yedik...
Tanrım ne kaddan temiz kalpliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…