- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asuu,
bugün sarma yedim.:)) Hemide yaprak sarma..:)
abimdeydik yemeğe orda yedik...
Tanrım ne kaddan temiz kalpliyim...
asuu,
Gerçekten ;temiz kalpliliğin test edildi ve onaylandı;Asucuğumda ne kadar üzüldüyse artık sen yiyemedin diye.....Asu'nun katkısını es geçmemem lazım...
Ben de tavuk haşlama,salata,ayran ve de zeytinyağlı taze fasulye yedim 2 öğünde aynı oldu ama olsun....
valla temiz kalplisin herkezsarma yiyor diyordunasuu,
Gerçekten ;temiz kalpliliğin test edildi ve onaylandı;Asucuğumda ne kadar üzüldüyse artık sen yiyemedin diye.....Asu'nun katkısını es geçmemem lazım...
Ben de tavuk haşlama,salata,ayran ve de zeytinyağlı taze fasulye yedim 2 öğünde aynı oldu ama olsun....
Çok güzel beslenmişsin..
Ben pazara gittim bugün taze fasulye alıcaktım hadi sonradan alayım dedim almadan eve gelmişim..:)
Bugün üzüm bolluğu vardı pazarda,kütür kütür çok güzellerdi..
Ben de bu gün pazardaydım canım.(Bu arada semt pazarımız bile aynı gün;dikkatini çekerim)
Pek bir şey almadım..Ufak tefek salata malzemesi....
Üzüm almıyorum eve ;eşimin az da olsa şeker sorunu var.Üzümleri ham ham yeyip 2 saat sonra ''getir şeker aletini''diyor..Maksat ''bak bak üzümümü de yerim şekerimi
de yükseltmem'' havasına girecek.
Yutarmıyım;1 olur ;2 olur,3 ncü de yükselir.Sonra uğraş ,üzül....
mutlu kimse sana 80lerde demez valla 75 gibi görünüyorsun maşallah
İnşallah ıslah olalım ama bazı kitleler varki olamazlar benim bir sürü doğu kökenli arkadaşım var onlar kötümü orda yaşayan halkın hepsi kötümü facede okuduklarım korkunç şeyler insan olanlar zaten böyle düşünemezler minicik bebekler öldü ee onların ne suçu vardı bizde yaşadık marmarada biz naptık o zaman dimi birazda böyle düşünelim ve dua edelim Allah ordakilere yardım etsin hava soğuk evsiz eşyasız insanlara.Gittikçe insani değerlerimizi yitiriyoruz....Çok üzgünüm MUTLUCUĞUM...
Allah bizi islah etsin....Felaket yaşayan insanımıza;yaklaşımlara bak...Yazık...yazık....
asıl dün çok gaza geldim. bir nişana davetli idik. oğlan durmadı eşim alıpp dışarı çıktı ben de yanıma tesadüfen oturan 2 kızla sohbete daldım. neyse bizim okudanlarmış öyle sohbet koyulaştı. kızlardan biri telefonda oğlanın resmini farkedince bu senin oğlan mı dedi. diğeri atladı aa sen evlimisin. e geç olsun güç olmasın falan dedim güldüm. nası ya sen baya erkencisin dedi kız. ya canım anca 30 da evlendim yaş 33 diyince kızlar 27-28 anca gösteriyosun dediler ki ben o an havalandım yavaşça masadan.kızlarda max 25-26 yaşlarındalar. dedim darısı başınıza.
gencim güzelim nidaları ile 20.00 sularında geldiğim nişandan 20.45 de ayrıldım küçük canavarım yüzünden. oysa pek muhabete dalmıştım.
evet bence de anca 25 26 duruyosun ne güzel resimlerde de çok güzel çıkmışsın ne kilo kalmışş ne biişeyyy harikasın vallaaaaasıl dün çok gaza geldim. bir nişana davetli idik. oğlan durmadı eşim alıpp dışarı çıktı ben de yanıma tesadüfen oturan 2 kızla sohbete daldım. neyse bizim okudanlarmış öyle sohbet koyulaştı. kızlardan biri telefonda oğlanın resmini farkedince bu senin oğlan mı dedi. diğeri atladı aa sen evlimisin. e geç olsun güç olmasın falan dedim güldüm. nası ya sen baya erkencisin dedi kız. ya canım anca 30 da evlendim yaş 33 diyince kızlar 27-28 anca gösteriyosun dediler ki ben o an havalandım yavaşça masadan.kızlarda max 25-26 yaşlarındalar. dedim darısı başınıza.
gencim güzelim nidaları ile 20.00 sularında geldiğim nişandan 20.45 de ayrıldım küçük canavarım yüzünden. oysa pek muhabete dalmıştım.
İstanbul'dan bir grup Doktor Van'a gitmiş....İşte bunlar gözlerinde $ işareti olmayan Doktorlar...
Pakistan bir uçak dolusu tıbbi yardım göndermiş.....
Bir çok belediye yardım için personel göndermiş....
Ben de bu gün pazardaydım canım.(Bu arada semt pazarımız bile aynı gün;dikkatini çekerim)
Pek bir şey almadım..Ufak tefek salata malzemesi....
Üzüm almıyorum eve ;eşimin az da olsa şeker sorunu var.Üzümleri ham ham yeyip 2 saat sonra ''getir şeker aletini''diyor..Maksat ''bak bak üzümümü de yerim şekerimi
de yükseltmem'' havasına girecek.
Yutarmıyım;1 olur ;2 olur,3 ncü de yükselir.Sonra uğraş ,üzül....
İstanbul'dan bir grup Doktor Van'a gitmiş....İşte bunlar gözlerinde $ işareti olmayan Doktorlar...
Pakistan bir uçak dolusu tıbbi yardım göndermiş.....
Bir çok belediye yardım için personel göndermiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?