maşallah mutlucum kızlar haklılar oh bu motivelerle bu hafta başka kaçamak yok
semiran nasılsın canım pek az görüşüyoruz bu ara öğlenci olmak iyi gelmedi
en iyisini yapıyorsun alma eve
insan sevincede dayanamıyor en fazla 10 tane yemek lazım oda kime yeter en iyisi almamak
merhaba iyi sen nasılsınmerhabalar nasılsınız kızlarrrrr
Çok şükür iyi insanlar var hala..
rahmetli annem derdi iyi insanlar olmazsa dünyanın sonu gelirdi..
Doğru söylüyorsun hayatım sağlık sorunu varsa en iyisi eve almamak..
KArpuzda yasaklı meyve değilmi.?
sen memlekete gidecekmisin.?bittimi tamir işiniz.?
Bende çok severim kıbrıs üzümüne bayılıyorum ama yemiyorum evde var yesemmi acaba.ay evet bu ara üzümler süperler ama 10tane yiyorum tabii ben de ama her mutfağa gidişte 10 tane bitene kadar böyle
yiyelim ya seneye kadar yok bi daha üzüm
sorma cnm ya sağolasın iyyim görüşemiyoz napalım sağlık olsun gönüller birr sen nasılsınn
MUTLUCUĞUM;
Harika görünüyorsun.Hem güzel;hem de çok cici.....
merhabalar nasılsınız kızlarrrrr
sorma cnm ya sağolasın iyyim görüşemiyoz napalım sağlık olsun gönüller birr sen nasılsınn
Mutlu biz arkadaş değilmişiz.
Karpuzu da fazla abartmamak lazım ama ;dinleyen kim?
Banyo tamiratı bitti canım.Daha doğrusu aşağıya akan su işini hallettik;banyomda kırılmış olan yere sadece pansuman yaptık;çünkü yaz başında banyoyu tamamen
yenilemek istiyorum.....
En kısa zamanda memlekete gideceğiz(ben ve kuyruğum!!!).Kuzenimin nişanı var;bayram öncesi imiş ama tarihi daha öğrenemedim.Ona göre gidecekmişiz!!!
Bayramdan sonra kuyruk döner ;ben kalırım diye planlıyorum....
çok teşekkürederim beyzuş abla,
geçen sene hiç çıkarmadığım tuniğim. bu sene baya etek gibi bol ve uzun. geçen sene popomdan az aşağı iniyordu. inşallah el ele çokkkk daha genç ve güzel olacağız. kilolarla heba ettiğimiz yıllara inat.
evet tabi kızlar doğru söylemiş
hem sen duymadınmı 30 dan sonra kadınlarda yaş 2-3 senede bir artar
evet bence de anca 25 26 duruyosun ne güzel resimlerde de çok güzel çıkmışsın ne kilo kalmışş ne biişeyyy harikasın vallaaaa
maşallah mutlucum kızlar haklılar oh bu motivelerle bu hafta başka kaçamak yok
semiran nasılsın canım pek az görüşüyoruz bu ara öğlenci olmak iyi gelmedi
Çok güzel fotağrafların gelin fotana bayıldım.olduk olduk. ben de anlamıyorum bazen atlıyoruz.
İnşallah canım inşallah....
Sen çok yol aldın;ben 25 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama en azından çabalamaya devam edeceğim;bunu biliyorum....
yurt disinda yasiyorum canimsen nerde duruyorsun bizim buralarda da soba yanıyor ama allahtan kar daha gelmedi
Amiiiiiiinnnnn çok uzuldum bende gozyaslarimi tutamadim bugunde ALLAH yardimcilari olsunOffffff çok üzgünüm..Tv.de van'daki deprem haberini görünce içim parçalandı..
ayrıca öfkeliyim saat 13:00 de olmuş hala profesyonel yardım ekibi yok bölgede..
Halk kendi bildiği şekilde yardımda bulunuyor..
Allah yardımcıları olsun,dua etmekten başka çare yok..
geçmis olsun muz ye iyi gelirarkadaşlar bende üzerinize afiyet ishal olmuşum baskül 86.5 gösteriyor ama çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki kalıcı olur gidenler
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikl bi sekildeselam kader arkadaşlarumbende 100 kiloyummm uyguladığınız işe yarar bi diyet varmı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?