Çok güzel fotağrafların gelin fotana bayıldım.
çok sağol banucum. mutlu gün işte pek de sıkıntısız güzel eğlenceli geçmişdi. ama şimdiki aklım olsa bir 15 kilo verip giyerdim elbisemi. sonradan duydum eşimin bir kaç akrabası kız hamile heralde göbeye bak demişler. ne iğrenç insanlar var. kuğu gibi çıkardım ortaya millet hasedinden kıp kırmızı kesilirdi.
eski fotolarına göre 10 yaş genç görünüyorsunöyle zaten aslında 32 diyesim geliyor örneğin tekrar hesaplıyorum offf 33. neyse kalan ömrümüzün en genç zamanlarını yaşıyoruz. kıymetini bilelim.
ya aslında 1-2 kişinin geçen senelerde "özellikle kilon olmasa çok genç gösteriyorsun." demişliği vard.:2::2::2::2:
yok asum bu hafta 85 altına ineceğüm. inşallah. 5 gün kaldı kızlarla buluşmaya. ay ne etsek. ben saçları mı saracağım. bugidilerle bakalım becerebilcekmiyim.
bakalım benim hiç umudum yok 4 yaşına geldi daha acıktım 4-5kereancak demiştir.iyi geceler demeden çıkmak istemedim, dün gecede okudum ama yazmadım bu ilaç beni bayıltıyor uyku diye ama nerde uyuyacağım naz varken mümkün değil yine gözlerim kapalı yazıyorum ...yarın norolojiye gideceğim kontrole hemde diyetisyene uğrayacağım bakalım orda kaç çıkacağım birde yağdanmı gitmiş görel,im...
tebessüm sıkma canını yer birgün ben kendimi hasta ettim boğazına çok üzülüyordum çünki hiçbirşey yemiyor sadece süt içiyor diye çok yıprattım kendimi , ben hastalandım şümdi kendisi istiyor anne makarna yap anne çorba içeceğim diye...tamam yine istediğim çoğu şeyi yemiyor ama en azından yemeye başladı bazı şeyleri yanakları doldu kilo aldı bile..
ağzı olan konuşuyor işteçok sağol banucum. mutlu gün işte pek de sıkıntısız güzel eğlenceli geçmişdi. ama şimdiki aklım olsa bir 15 kilo verip giyerdim elbisemi. sonradan duydum eşimin bir kaç akrabası kız hamile heralde göbeye bak demişler. ne iğrenç insanlar var. kuğu gibi çıkardım ortaya millet hasedinden kıp kırmızı kesilirdi.
Mutlu, eşimin bir akrabası var..Acaip bişi çok dobra. hükümet gibi kadın,erkek gibi kadın nasıl sıfat vereceğimi bilemedim şimdi..:)
Kızı evlenmeden sevgilisinden hamile kalıyor annesi öğrenip düğün yapılan süre içinde 4 aylık oldu ve göbeği belirginleşmeye başladı..
Neyse kına gecesinde giydiği kıyafetden bayağı belliydi göbeği..Fısır fısır konuşmaya başlamış konu komşu,akraba..
Bir baktım çıktı ortaya eşimin akrabası x teyze..bakın dedi kızım şu an 4 aylık hamile ben kızımın arkasındayım ve bebeğinin babası,sevdiği erkekle evleniyor...Yaa düzgün bir şekilde eğlenmenize bakın yada defolun gidin dedi..
millet dumur.. Bu kadarını bile beklemiyorlardı..:) damadın aileside şoku atlattıktan sonra alkışlamaya başladı değişik bir kına gecesi idi benim için.:)
helal olsun anneye bak
ne aileler var budurumda kızının canına kıyan
valla helal olsun
mutlu 3gün sonra bende 35 olacağım geldim yolun yarısına
alıştı sayılır ama dün yatakta gözlerini açtı ben babamı istiyorum dedi aradık ulaşamadık geçiştirdimYapılan doğru değil elbett ,çok yanlış ama bir hata yaptı diye evladına sırt dönmemesi mahalle baskısına karşın koruması büyüklük..
Senin kız ne durumda babasıyla ilgili özlemi azaldımı biraz..
çok kaçırmamışsın sıkma canını olur aradagünaydın fıstıklar, hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum :)
biz geçen akşam gezmeye gitmiştik geç haber vermemize rağmen hazırlık yapmış, yaş pasta ve simit tuzlusu vardı ki ben o gün 86.8 çıkmıştım, neyse yoğun ısrar üzerine 4-5 çatal yaşpasta ve 2 tane tuzlu yedim ,şimdi sabah tartıldım 87.3(( 500 gram geri gelmiş gerçi cuma bildirimine göre 300 gram gitmiş görünüyor ama off ya az yedim halbuki neden böyle oldu çok üzüldüm, keşke tartılmasaydım diyorum ama bu kezde dikkat etmez miydim acaba diyorum...... neyse ben zumba yapayım bari .....
ne yolun yarısı ceğreği o cnm. bu 10 yıl zaten geri sayacağın için 45 de 25 göstereceğiz he he he he
Canlarim benim,
Bulusmaya gelemeyecegim ben. Kac gundur dusunup duruyorum. Ama olmuyor. Esim evde, cocuklar evde, yardimci yok... Hepsini birden anneme vya kayinvaldeme birakmak lazim... Bir de onumuzdeki hafta kizin sinav haftasi p.tesi, sali persembe cuma ilk yazililari yapilacak. Ayiptir soylemesi ben biraz mukemmeliyetciyimdir. Ben evde olmazsam kizim kicini kirip ders calismaya oturmaz...
Diger yandan bir daha bu bulusma olamaz... semiran gelecek diye erteledik. Sonra da gitmemis oluyorum... Cok fena... Kastim yani... Alternatif zirve mi yapsam semosla nedir...
semosum ne zaman geliosun sen? Ne kadar burdasin?
mutlu, acayip fistik olmussun...
Yapılan doğru değil elbett ,çok yanlış ama bir hata yaptı diye evladına sırt dönmemesi mahalle baskısına karşın koruması büyüklük..
Senin kız ne durumda babasıyla ilgili özlemi azaldımı biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?