ayşe emir nasıl oldu
Canlarim benim,
Bulusmaya gelemeyecegim ben. Kac gundur dusunup duruyorum. Ama olmuyor. Esim evde, cocuklar evde, yardimci yok... Hepsini birden anneme vya kayinvaldeme birakmak lazim... Bir de onumuzdeki hafta kizin sinav haftasi p.tesi, sali persembe cuma ilk yazililari yapilacak. Ayiptir soylemesi ben biraz mukemmeliyetciyimdir. Ben evde olmazsam kizim kicini kirip ders calismaya oturmaz...
Diger yandan bir daha bu bulusma olamaz... semiran gelecek diye erteledik. Sonra da gitmemis oluyorum... Cok fena... Kastim yani... Alternatif zirve mi yapsam semosla nedir...
semosum ne zaman geliosun sen? Ne kadar burdasin?
mutlu, acayip fistik olmussun...
bu arada ceco nun selamı var bilgisayarı hala düzelmemiş
geçmiş olsun ıhlamur içir hırıltı için iyi gelirhala burun akıntısı ve hırıltısı devam cnm
ayrıca c.tesi ben kahvaltı hazırlarken yeşil zeytin (emire zeytin anında ishal yapıyo yedirmiyorum o yüzden)yemiş ishal oldu geçti aynı gün ama poposu acayip kötü pişik
sürekli yıkadım kremledim geçmedi zeytinyağı sürdüm bakalım bu akşam ne vaziyette olucak
a.s. cnm sende çok slm söyle bizden:)
alıştı sayılır ama dün yatakta gözlerini açtı ben babamı istiyorum dedi aradık ulaşamadık geçiştirdim
eskisi kadar zorlanmıyor en azından babsıyla konuşamadığındada skype de ifadeler var babama gülrn surat yollıyacam pizza yollıyacam yesin diyor
sürekli babasına pizza yolluyor sanırım yemek yemiyor diye düşünüyor
çok kaçırmamışsın sıkma canını olur arada
evet ya bende bazen babam gibi diyorum 17.5 yaşındayım geceleri saymazsan yaş bu
bugün dikkat etmeye çalışıyorum canım inşallah gidecek........
slm güzeller ablam geldi çok mutluyum.geziyoruz,sohbet ediyoruz,mutfağımı toparladık az önce çok sevindirik oldum.(düzen çok bilmiyorum bi de 3 çocukla vakitte olmuyor zaten tam bişi yapçakken biri ağlar bişi olur fln).yarında abimler gelecek.diyetimi de bozmadım.ablamda 2-3 kilo vermek sitiyormuş ve bana uymaya çalışıyor ilk defa:))) gerçi daha 1 gün geçirdik dolu dolu daha 5 gününmüz var inşallah yoldan çıkmayız.leslie yi gösterdim pek bi sevindi illa yapalım diyor ama daha fırsatımız olmadı.gittiğmiz yerde yürüdüklerimiz spor niyetine gçer inşallah:)))ben geçmişi bu hafta okuyamıyor gibiyim.çok okumak istiyorum ama ablam da boş zamanda giriyor internete fazla fırsatım kalmıyor.
bu arada benim abimin oğlu yani yeğenim de vanda öğretmnelik yapıyordu.dün çok korktuk.sonra haber alınca sevindik.van merkezde kalıyordu ama görev yaptığı köy yerle bir olmuş.bebebkler fln ölmüş.çok üzülüyorum dünden beri.Allah kalanlara sabır versin,ölenlere rahmet etsin.(tabiki askerlerimizi ,masum insanlarımızı şehit eden,canlarına, mallarına zarar veren zalimlere demiyorum)
geçmiş olsun ıhlamur içir hırıltı için iyi gelir
birde vitamin yada bağışıklığı kuvvetlendiren bitkisel bir şurup içiyormu biraz azalıyor hastalıklar o ilaçlarla
tamam canım buluşmaya gelcek zamanını yerini haber verecem
bu arada benim abimin oğlu yani yeğenim de vanda öğretmnelik yapıyordu.dün çok korktuk.sonra haber alınca sevindik.van merkezde kalıyordu ama görev yaptığı köy yerle bir olmuş.bebebkler fln ölmüş.çok üzülüyorum dünden beri.Allah kalanlara sabır versin,ölenlere rahmet etsin.
Bence kıskançlıktan yapmışlardır gerçekten güzel olmuşsun boşver o insanları sen.çok sağol banucum. mutlu gün işte pek de sıkıntısız güzel eğlenceli geçmişdi. ama şimdiki aklım olsa bir 15 kilo verip giyerdim elbisemi. sonradan duydum eşimin bir kaç akrabası kız hamile heralde göbeye bak demişler. ne iğrenç insanlar var. kuğu gibi çıkardım ortaya millet hasedinden kıp kırmızı kesilirdi.
Mutlu, eşimin bir akrabası var..Acaip bişi çok dobra. hükümet gibi kadın,erkek gibi kadın nasıl sıfat vereceğimi bilemedim şimdi..:)
Kızı evlenmeden sevgilisinden hamile kalıyor annesi öğrenip düğün yapılan süre içinde 4 aylık oldu ve göbeği belirginleşmeye başladı..
Neyse kına gecesinde giydiği kıyafetden bayağı belliydi göbeği..Fısır fısır konuşmaya başlamış konu komşu,akraba..
Bir baktım çıktı ortaya eşimin akrabası x teyze..bakın dedi kızım şu an 4 aylık hamile ben kızımın arkasındayım ve bebeğinin babası,sevdiği erkekle evleniyor...Yaa düzgün bir şekilde eğlenmenize bakın yada defolun gidin dedi..
Anne içinde zor birşey ama evladın asahip çıkmış en güzelini yapmış.
millet dumur.. Bu kadarını bile beklemiyorlardı..:) damadın aileside şoku atlattıktan sonra alkışlamaya başladı değişik bir kına gecesi idi benim için.:)
Günaydın.Günaydın hanımlar..
Sende selam söyle yokluğu belli.bu arada ceco nun selamı var bilgisayarı hala düzelmemiş
Geçmiş olsun emire kıyamam ona kışın gelişiyle çok hastalandı oda benim gibi bende çok hastalanıyorum.hala burun akıntısı ve hırıltısı devam cnm
ayrıca c.tesi ben kahvaltı hazırlarken yeşil zeytin (emire zeytin anında ishal yapıyo yedirmiyorum o yüzden)yemiş ishal oldu geçti aynı gün ama poposu acayip kötü pişik
sürekli yıkadım kremledim geçmedi zeytinyağı sürdüm bakalım bu akşam ne vaziyette olucak
kızlar artık buluşma saatine de karar versek süper olucak olmadı meydanda buluşucaz ordan bulucaz bi yer ama saat
kaçta olsun 1 mesela nasıl
Selam kızlar sabahtan beri ancak işimi bitire bildim yoruldum biraz sporumu yapayımda gelirim by
Aslında bakırköyün içi çok kalabalık olucak o gün bence bir AVM içinde belli bir cafede buluşsak nasıl olur hem saati 12.00 ile 13.00 arası denir tabi bu benim fikrim siz birsiniz.12.00 olsa sanki daha iyi olur umutt sabah olsun diyor ama o daha zor benim için.
Bugün itibari ile tam gaz diete tekrar sarıldım 2 gün kendimi serbest bıraktım ama çok abartmadan yedim bana baya iyi geldi özledim şeylerden yedim şimdi iki hafta hiç bozmadan devam edicem.
Sabah
1 dilim ekmek domates salatalık 1tk reçel çok az eski kaş ve beyaz peynir.
Tabi saat çok geç oldu ama uyanamadım bu sabah bu haftaki dietim öğlen çorba herzamanki gibi)akşam et salata ayran 1 dilim ekmek haftalık yemeğimide ayarladım buzluğa koydum bu hafta yemek derdimde olmucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?