Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buluşma noktasını burdan değilde özelden mesaj atsak daha iyi olur nede olsa herkes girebiliyor buraya ne dersiniz.

bakırköyde mekan bulmamız lazım banu var mı aklında bi yyer sakın bir restorantta pastanede olur. bişiler içeriz.
Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.

bakırköyde mekan bulmamız lazım banu var mı aklında bi yyer sakın bir restorantta pastanede olur. bişiler içeriz.
Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.

12.00 olsa sanki daha iyi olur umutt sabah olsun diyor ama o daha zor benim için.

olur cnm ama 12den öncesi de çok eken olur uymaz karşıdan gelenler falan çok erken çıkmaları grekir
öğlen buluşur ya yemek yeriz yada bişey içeriz farketmez
mekan bilmiyorum ne yazık ki bakıcam şimdi netten belki bulurum bişeyler:)

direk oraya gidebiliriz o zaman çok uzak değil dimi bakırköye,
yani karşıdan gelecekler ve toplu taşıma ile gelecekler olacak ya. beni eşim getirir muhtemel. direk oraya geliriz.

Valla eskiden olsa avucumn içi gibi bilirdim lisem meydandaydı çok gezerdim tabi:)Şimdi çok değişmiş meydanda saray var orda buluşup gidilcek yere gidebiliriz çünkü sary çok kalabalık olur birde yeşil cafe var orasıda bir nokta olabilir.

direk oraya gidebiliriz o zaman çok uzak değil dimi bakırköye,
yani karşıdan gelecekler ve toplu taşıma ile gelecekler olacak ya. beni eşim getirir muhtemel. direk oraya geliriz.
Güzel olur aslında benide eşim getirir büyük ihtimal karşıdan gelenler deniz otobüsünden inip taksiye binerlerse rahat olur çokta yazmaz yakın çünkü ama öteki gelicekler nasıl gelirler bilemiyorum olmadı meydanda buluşup taksiyle oraya gidilebilir mekan rahat tabi 1 senedir gitmedim ama rahat nezihti hala öyledir heralde ben bir arkadaşımı arayıp sorarım.

netten baktım ama görsel olmadığı için anlayamadım bişey malesef en iyisi carousel gibi duruyo orda sakin bir yer buluruz belki ama yok mu bakırköyde oturan kimse yaa

ALINTII
ataköy : kavaklı park

yoğun iş temposundan sonra arkadaşımın birer çay içip muhabbet ederiz demesiyle ataköydeki kavaklı parka uğradım. eskiden horoz, tavuk, tavşan falan gezinirdi artık o devir kapanmış herhalde bir tane sarı kediden başka hayvan göremedim. yaz ayının gelmesiyle her yerde olduğu gibi kavaklı parkta da yer bulmak biraz bizi zorladı neyse sonunda bir yer bulup oturduk. fiyatlarıda dışarıdaki bir çok cafe’ye göre çok uygun misal çay 1.5TL. tabi ki ataköye göre normal bir fiyat. acıktıysanız yemekte yiyebilirsiniz hamburger, adana, urfa herşey mevcut servis bazen geç gelebilir çünkü çok masa olduğu için anca yetişiyor ama kafa dinlemek için seçilebilecek en doğru yerlerden bir tanesi. kış ayları için ise içeride büyük bir şöminesi var odun ateşine karşı aşk tazelemek isteyenler için ise farklı bir heyecan olacaktır. yazı ve kışı kavaklı parkta yaşamak ayrıcalıktır

ataköye gitmek sıkıntı olabilr bazı arkadaşlarımız için o yüzden bakırköyde buluşup orda bi mekan bulamazsak atlar taksiye gideriz diye düşündüm ben ama siz bilirsiniz tabi :)

Olabilir ben biraz baktım park güzel aslında çoculklular için beni birde düşündüren o gün bakırköy çok kalabalık olucak sesiz yer bulmakta zor gibi gözüküyor ama ayşa dediğin gibi buluşalım olmadı 2 taksiyle gideriz zaten çok yakın meydana arabayla.

siteyi internette kalori sepeti diye ararsanız çıkıyor mesaj sayım100 olması gerekiyormuş özel mesaj göndermek için

ohh cnm gozun aydınn darsı basımaaa ayrıca geçmiş olsunn cnmm

kızlar artık buluşma saatine de karar versek süper olucak olmadı meydanda buluşucaz ordan bulucaz bi yer ama saat
kaçta olsun 1 mesela nasıl

ayşee bu gun ruyamda senı ve emırı gordumm sızın eve gelmısımm falann her yerde salamura yaprak varr ordudan getırmışş galıba dıyorumm hayırdır ınsallahh:44::44:

ayşa mı ????
ebru da gelicek dimi cnm özledim onları falan buluşmadan sonra ayda 1 toplanıcaz gibime geliyo benim :)

kız aşk tazelemek felan diyor. oh oh. şişmak zirvesinde aska gelicez.

ayşee bu gun ruyamda senı ve emırı gordumm sızın eve gelmısımm falann her yerde salamura yaprak varr ordudan getırmışş galıba dıyorumm hayırdır ınsallahh:44::44:

hayır olsun cnm bu ara karabulutlar çok etrafımızda ama hayırlısı ile geçer bugunler inş.

bu arada regl olucam acayip şişkinlik ve kasık agrısı var
neyseki c.tesi yanınıza gelirken inmiş olucak şişlik inş. :)

allah yardımcınız olsun canmm gecmıs olsunn dıyeyımm regl şişkinlıgınee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…