Aslında bakırköyün içi çok kalabalık olucak o gün bence bir AVM içinde belli bir cafede buluşsak nasıl olur hem saati 12.00 ile 13.00 arası denir tabi bu benim fikrim siz birsiniz.
Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.bakırköyde mekan bulmamız lazım banu var mı aklında bi yyer sakın bir restorantta pastanede olur. bişiler içeriz.
Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.bakırköyde mekan bulmamız lazım banu var mı aklında bi yyer sakın bir restorantta pastanede olur. bişiler içeriz.
12.00 olsa sanki daha iyi olur umutt sabah olsun diyor ama o daha zor benim için.
Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.
Güzel olur aslında benide eşim getirir büyük ihtimal karşıdan gelenler deniz otobüsünden inip taksiye binerlerse rahat olur çokta yazmaz yakın çünkü ama öteki gelicekler nasıl gelirler bilemiyorum olmadı meydanda buluşup taksiyle oraya gidilebilir mekan rahat tabi 1 senedir gitmedim ama rahat nezihti hala öyledir heralde ben bir arkadaşımı arayıp sorarım.direk oraya gidebiliriz o zaman çok uzak değil dimi bakırköye,
yani karşıdan gelecekler ve toplu taşıma ile gelecekler olacak ya. beni eşim getirir muhtemel. direk oraya geliriz.
ayyy süpersin canım ya inşallah bende bahara eski etek,pantolon ne varsa girerim :))))
inşallahh cnmm yakın zamandaa dun kendıme bayramlık aldıımm o kadar cok olmuskıı kendıme bır sey almayalıı bırde bluzumm m beden ben l benden olur dıye dusunurken buyuk geldıı
inşallah canım bebişler büyüyünce gidersin hem onlarda oraları görmüş olurlar daha iyi akılları erer...
ne güzel gezmişsiniz antep harika değil mi? adana da güzel ama bana çok karışık geldi, mardin ve antakya'yı görmedim ama çok güzel olduğunu duydum....
kesinlikle ülkemizin heryeri çok güzel, her yerde ayrı bir tarih ayrı biz gizem var...
evet anne tarafım öyle sarışınlar maviş mavişler tabi ben öyle değilim o ayrı ben karmayım :))) akrabalık ilişkileri sıkı dediğin gibi ve çok manyak derecede titizler bak ben o konudada karmayım :)
evet evet aynen öyle diyordu :))))
bende senin gibiydim canım heryeri haftada 1 çamaşır suyu yapardım ama şimdi bebiş olunca olmuyor sadece banyo,tuvalet ve mutfak geçiyor ... sonuçta solumaması gerek ya...
teyzem titiz değil resmen manyak :)))
canım ben çamaşır suyunu özellikle şu kıvamlı olan varya dom..tos ondan kullanıyorum kapağına döküyorum dolandırıyorum elimde ama öyle çok değil, her zaman yapmıyorum kokulu bulaşıklar varsa o zaman yapıyorum, sarımsak, soğan,yumurta,sucuk falan kokar ya onlar falan olduğunda döküyorum, kapağını aşağıya indir üstüne dök kapat, bazıları direk üst rafada döküyor ama ben kapağına döküyorum......
canım sana zahmet olmazsa ben istiyorum......
valla akıllısın :))))
hem patates hem sucuk niye yaptın ki canım sadece birini yapsaydın keşke kızın mı istedi yoksa...
neyse akşamı rahat geçirirsin sorun olmaz inşallah.....
siteyi internette kalori sepeti diye ararsanız çıkıyor mesaj sayım100 olması gerekiyormuş özel mesaj göndermek için
slm güzeller ablam geldi çok mutluyum.geziyoruz,sohbet ediyoruz,mutfağımı toparladık az önce çok sevindirik oldum.(düzen çok bilmiyorum bi de 3 çocukla vakitte olmuyor zaten tam bişi yapçakken biri ağlar bişi olur fln).yarında abimler gelecek.diyetimi de bozmadım.ablamda 2-3 kilo vermek sitiyormuş ve bana uymaya çalışıyor ilk defa:))) gerçi daha 1 gün geçirdik dolu dolu daha 5 gününmüz var inşallah yoldan çıkmayız.leslie yi gösterdim pek bi sevindi illa yapalım diyor ama daha fırsatımız olmadı.gittiğmiz yerde yürüdüklerimiz spor niyetine gçer inşallah:)))ben geçmişi bu hafta okuyamıyor gibiyim.çok okumak istiyorum ama ablam da boş zamanda giriyor internete fazla fırsatım kalmıyor.
bu arada benim abimin oğlu yani yeğenim de vanda öğretmnelik yapıyordu.dün çok korktuk.sonra haber alınca sevindik.van merkezde kalıyordu ama görev yaptığı köy yerle bir olmuş.bebebkler fln ölmüş.çok üzülüyorum dünden beri.Allah kalanlara sabır versin,ölenlere rahmet etsin.(tabiki askerlerimizi ,masum insanlarımızı şehit eden,canlarına, mallarına zarar veren zalimlere demiyorum)
kızlar artık buluşma saatine de karar versek süper olucak olmadı meydanda buluşucaz ordan bulucaz bi yer ama saat
kaçta olsun 1 mesela nasıl
Olabilir ben biraz baktım park güzel aslında çoculklular için beni birde düşündüren o gün bakırköy çok kalabalık olucak sesiz yer bulmakta zor gibi gözüküyor ama ayşa dediğin gibi buluşalım olmadı 2 taksiyle gideriz zaten çok yakın meydana arabayla.
ALINTII
ataköy : kavaklı park
yoğun iş temposundan sonra arkadaşımın birer çay içip muhabbet ederiz demesiyle ataköydeki kavaklı parka uğradım. eskiden horoz, tavuk, tavşan falan gezinirdi artık o devir kapanmış herhalde bir tane sarı kediden başka hayvan göremedim. yaz ayının gelmesiyle her yerde olduğu gibi kavaklı parkta da yer bulmak biraz bizi zorladı neyse sonunda bir yer bulup oturduk. fiyatlarıda dışarıdaki bir çok cafe’ye göre çok uygun misal çay 1.5TL. tabi ki ataköye göre normal bir fiyat. acıktıysanız yemekte yiyebilirsiniz hamburger, adana, urfa herşey mevcut servis bazen geç gelebilir çünkü çok masa olduğu için anca yetişiyor ama kafa dinlemek için seçilebilecek en doğru yerlerden bir tanesi. kış ayları için ise içeride büyük bir şöminesi var odun ateşine karşı aşk tazelemek isteyenler için ise farklı bir heyecan olacaktır. yazı ve kışı kavaklı parkta yaşamak ayrıcalıktır
ayşee bu gun ruyamda senı ve emırı gordumm sızın eve gelmısımm falann her yerde salamura yaprak varr ordudan getırmışş galıba dıyorumm hayırdır ınsallahh:44::44:
Ayşaa yazmışım hehee ::))))farklı olmuş ama inşallah geliceklerde belki ayşe babanesinde kalabilir.ayşa mı ????
ebru da gelicek dimi canım özledim onları falan buluşmadan sonra ayda 1 toplanıcaz gibime geliyo benim :)
hayır olsun cnm bu ara karabulutlar çok etrafımızda ama hayırlısı ile geçer bugunler inş.
bu arada regl olucam acayip şişkinlik ve kasık agrısı var
neyseki c.tesi yanınıza gelirken inmiş olucak şişlik inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?