Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız aşk tazelemek felan diyor. oh oh. şişmak zirvesinde aska gelicez.
He valla millet bırak aşk tazelesin bizde diet tazeleriz :)))Ben biraz baktımda mekan çok güzel ve bakırköye çok yakın 5.etap camisini bilen varsa zaten yakın oldunu anlar çocuklular için ideal mekan gelirken size bol bol diet listesi getircem listeleri tazeler keyif yaparız:)

ECE canım çok sevindim demek geldiler gözün aydın, ooo ablanda uyacak demek iyi hadi bakalım....

bu arada çok geçmiş olsun ,nerede kalıyor peki ,evi hasar falan görmemiştir inşallah

Vay beeee cuma günü bakırköyde olmak vardı.....

Son düzenleme:
Ayşaa yazmışım hehee ::))))farklı olmuş ama inşallah geliceklerde belki ayşe babanesinde kalabilir.

tamam cnm gelsin mutlaka slm smyle akşam bi arım bakim özledim valla

ya kimler geliyor listeleyelim bi. çözüm uretiriz.

sen ve ben :))
yağmurgözlü gamze_20
banu ebru beyzuş
ceco umut
başka kim vardı unuttum :)

çok yakınsa yürürüz spor niyetine :)

ah cnmmm keşke olsan sende verirdik dedikodunun gözüne

Keşke yena keşkeeee.
Yürürüz valla nede hoş olur ama çocuklar var işte onlar yorulurlar.

Son düzenleme:
umca vermiştim cnm bağışıklıgı güçlendirici ıhlamurda içirdim mandalina falan da yedirdim
ilçlarıı da düzenli veriyoruz ama henüz geçmedi
nazarda çok oluyo çirkin oğlum :)
oku her gün değer nazar

12.00 olsa sanki daha iyi olur umutt sabah olsun diyor ama o daha zor benim için.
daha erken zor olur

Bakırköydeözelikle o gün sakin bir yer bulmak zor ama ordan ataköy 5.kısımda güzel bir park var çocuklar eğlenir biz oturuz park dedim adı park cafe yani hep beraber buluşup oraya geçebiliriz.
kapalı bir yermi hava nasıl olur ogün acaba

canım yaptıkça öğreniyorsun ben 10dklk buldum 2-3 kez tekrar ediyorum ,bazen farklılara bakıyorum......
evet deneyicem kardeşim 2 cd bulmuş bakyıım iyiyce

bende geliyorum
deniz ototbüsü ile bakırköye gelince meydan uzakmıdır ben denizotobüsüyle pek gelmedim
arabaile gelsem park sorunu olur dimi hiç bilmiyorumda

Dediğim yer kapalı canım arabanlada gelirsen park sorunun olmaz.

Keşke yena keşkeeee.

Yürürüz valla nede hoş olur ama çocuklar var işte onlar yorulurlar.

hmm doğru bakarız artık bi buluşalımda hayırlısı ile
ben emiri getirmicem tam uyku saatine denk geliyo çünkü
aslında dalokayla tanışsın oynasın çok istiyodum ama bi dahaki seferse inş. :)

Haberleri izliyorum korkunç bir manzara koca evler toz bulutu olmuş Allahım altında kalnlar yardım etsin inşallah sağlıkla çıksınlar.

29 ekim de meydan da çok fazla sey olur törenler falan. ayrıca alışverişmerkezleri de potansiyel tehlike oluyor bu zamanlarda neyazıkki. banunun dediği gibi merkezden biraz uzaklaşmakta fayda var. çok yakın zamanda bakırköyde patlama olmuştu hatırlarsanız 1-2 tane hatta. tam katılacakları ve nasıl geleceklerini netlestirelim ve olmazsa banunun deği yere gidelim. hertürlü çok uzak değil. yurume mesafesi meydandan 15 dk maximum ataköy.

bakırköye deniz otobusu ile gelince taksıyle heralde 5 dk gelirsin tebessüm oraya. hiç meydana çıkma hele de bilmiyorsan. arabayla da gelmemek bence mantıklı. çünkü korkunç bir trafik olur gibi geliyor. özellikle merkezde.

Çok iyi olur ben baya bir tedirgindim bu konuda.

Çok iyi olur ben baya bir tedirgindim bu konuda.

kesinlikle haklısınız kızlar mantıklı bana mutluya uyuyosa bana da uyar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…