bir saat yürüdüm geldim bu hfta cozutmatassam dikkatli gideceğim inşallah kaç haftadır pazartesi 82 lerdeyim cuma 81lerde hep böyle bu hafta yine 82 lerdeyim ama artık göndereceğim yeter yaaa
ben de aynen. 85 ucundan görmüştüm cuma sabahı uc günlük çabamla yine 87 küsürdüm sabah. bu 4 günü iyi geçirirsem 84 leri görücem inşallah. ama bu hafta adet olucam bakalım. az ödem attırıcı çay neyin içeyim bir taraftan da.
Pirinç lapasımı yapıcan o gün sadece onumu yiycen.ben de bol su yeşil çay sebze yoğurtla haftayı geçirmeyi planlıyorum
bol yeşillik aldım yıkayıp mutfağa koydum gelip gidip onları yiyorum
karnıbahar ve brüksel lahanası haşlanıyor yoğurtla onları yerim
inşallah bu hafta bişeyler olsun artık
ödem attırıcı çay ne içiyorsun canım ben arada yeşil çayı mısır püskülü ve kiraz sapıyla demliyorum
perşembe de lapamı yapsam acaba tam olsun
Pirinç lapasımı yapıcan o gün sadece onumu yiycen.
Benim kuzenim yapmıştı çok kilolar verdi ama o mesala öğlen sebze haşlıyordu yada patlıcan közlüyordu akşamda pirinç lapası yiyordu meyvada yerdi ne biliyim valla bende istiyorum ama benim bağışıklık sistemim çok zayıf geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı ondan korkudan yapamıyorum bence 1 gün yap.bilmem yapsammı diyorum bir kere denedim yarım gün sürdürebildim
yaparsam yine bol yeşillik de yerim aralarda meyve
Olabilir aslında hep beraber gideriz ben çok gidiyodum eşimle annemlerle ama uzun zamandır gitmedik hala güzeldir heralde.kızlar bence meydanda buluşup hep beraber gitmek daha iyi...ben o parkı bilmiyorum ama bulunur sanırım netten baktım güzel bir yere benziyor facede sayfası falan var...
Gozun aydin ablan gelmis sana uymasida çok guzel insalah cuma guzel bi bildirim yaparsinslm güzeller ablam geldi çok mutluyum.geziyoruz,sohbet ediyoruz,mutfağımı toparladık az önce çok sevindirik oldum.(düzen çok bilmiyorum bi de 3 çocukla vakitte olmuyor zaten tam bişi yapçakken biri ağlar bişi olur fln).yarında abimler gelecek.diyetimi de bozmadım.ablamda 2-3 kilo vermek sitiyormuş ve bana uymaya çalışıyor ilk defa:))) gerçi daha 1 gün geçirdik dolu dolu daha 5 gününmüz var inşallah yoldan çıkmayız.leslie yi gösterdim pek bi sevindi illa yapalım diyor ama daha fırsatımız olmadı.gittiğmiz yerde yürüdüklerimiz spor niyetine gçer inşallah:)))ben geçmişi bu hafta okuyamıyor gibiyim.çok okumak istiyorum ama ablam da boş zamanda giriyor internete fazla fırsatım kalmıyor.
bu arada benim abimin oğlu yani yeğenim de vanda öğretmnelik yapıyordu.dün çok korktuk.sonra haber alınca sevindik.van merkezde kalıyordu ama görev yaptığı köy yerle bir olmuş.bebebkler fln ölmüş.çok üzülüyorum dünden beri.Allah kalanlara sabır versin,ölenlere rahmet etsin.(tabiki askerlerimizi ,masum insanlarımızı şehit eden,canlarına, mallarına zarar veren zalimlere demiyorum)
Amiiiiiiinnnnnn çok uzuldum çok sabahtan beri haberlere bakiyorum ALLAH im yardimcilari olsunHaberleri izliyorum korkunç bir manzara koca evler toz bulutu olmuş Allahım altında kalnlar yardım etsin inşallah sağlıkla çıksınlar.
bir saat yürüdüm geldim bu hfta cozutmatassam dikkatli gideceğim inşallah kaç haftadır pazartesi 82 lerdeyim cuma 81lerde hep böyle bu hafta yine 82 lerdeyim ama artık göndereceğim yeter yaaa
inşallah allah kurtarsınHaberleri izliyorum korkunç bir manzara koca evler toz bulutu olmuş Allahım altında kalnlar yardım etsin inşallah sağlıkla çıksınlar.
anlatırızBen artık akşam fotolarınıza bakıp iç geçiririm..
neyaptınız,ne yediniz,ne konuştunuz anlatırsınız.:))
sağol canımBende pek bilmem ama tabelalrı izleyerek ulaşırsın birde tabi yolu bilen birinden tarif al hangi köprüden rahat gelirsin diye.
29 ekim de meydan da çok fazla sey olur törenler falan. ayrıca alışverişmerkezleri de potansiyel tehlike oluyor bu zamanlarda neyazıkki. banunun dediği gibi merkezden biraz uzaklaşmakta fayda var. çok yakın zamanda bakırköyde patlama olmuştu hatırlarsanız 1-2 tane hatta. tam katılacakları ve nasıl geleceklerini netlestirelim ve olmazsa banunun deği yere gidelim. hertürlü çok uzak değil. yurume mesafesi meydandan 15 dk maximum ataköy.
bakırköye deniz otobusu ile gelince taksıyle heralde 5 dk gelirsin tebessüm oraya. hiç meydana çıkma hele de bilmiyorsan. arabayla da gelmemek bence mantıklı. çünkü korkunç bir trafik olur gibi geliyor. özellikle merkezde.
cdleri nereden bulmuş canım bende alayım,dene bakalım .....oku her gün değer nazar
daha erken zor olur
kapalı bir yermi hava nasıl olur ogün acaba
evet deneyicem kardeşim 2 cd bulmuş bakyıım iyiyce
bende geliyorum
deniz ototbüsü ile bakırköye gelince meydan uzakmıdır ben denizotobüsüyle pek gelmedim
arabaile gelsem park sorunu olur dimi hiç bilmiyorumda
gitsinler ve bir daha gelmesinler, bende 80 olmak istiyorummmmbir saat yürüdüm geldim bu hfta cozutmatassam dikkatli gideceğim inşallah kaç haftadır pazartesi 82 lerdeyim cuma 81lerde hep böyle bu hafta yine 82 lerdeyim ama artık göndereceğim yeter yaaa
ben de bol su yeşil çay sebze yoğurtla haftayı geçirmeyi planlıyorum
bol yeşillik aldım yıkayıp mutfağa koydum gelip gidip onları yiyorum
karnıbahar ve brüksel lahanası haşlanıyor yoğurtla onları yerim
inşallah bu hafta bişeyler olsun artık
ödem attırıcı çay ne içiyorsun canım ben arada yeşil çayı mısır püskülü ve kiraz sapıyla demliyorum
perşembe de lapamı yapsam acaba tam olsun
istanbul bahçelievler demi oturuyor annen ...ben oraları iyi bilirim orda doğdum büyüdüm daha 4 yıl oldu taşınalı ..komşuymuşuz falan....
ne kadar sevindim çoook güzeel..resim koysanda bizde seni görsek farkı çook merak ettim....tv ye çıkınca haber et ordada görelim...
Tatlım ben Bahçeşehirdeyim ailem ve dostlarım bahçelievlerde o yüzden haftanın bir kaç günü genelde ayağım buralardadır.Yine b.evlerdeyim arkadaşımda şirinevlerden yazıyorum şu an :)) arkadaşım da ş.evler ilk okulunun yanında hemen.Hafta sonuna kadar burda olcam inşallah ctesi günkü b.köy görüşmesine daha rahat giderim diye dönmeyi düşünmüyorum umarım bir şey çıkmaz.Şu an yazıları okumaya çalışıyorum ctesi yazmıştım en son belli oldu mu mekan bi bakayım :)İnşallah canım bir versem bende bu hafta sonunu relaks ilan ettim kendime ama çok abartmadan.
Ohh ne güzel yapmışsın.
Ben iki tane isterim olsa.::))
Keşke bizim hangi gün gidecemiz belli değil telle haber vericekler kız görürsen selam vermekle kalma gelll.
Herşeye hazırlıklı olmak lazım ben ilk zamanlar çok ağlıyodum olmadından şimdi artık alıştım bazen rahat bile geliyor ama olsa dünyanın en mutlusu olurum çnkü ben birde çok severim çocukları Allahtan yiğenler varda sevgiyi tadıyorum.
Keşkeee karşılaşsak.Birgün bahçelidede görüşebiliriz 10 yıl orda oturdum 10 yıoldan annemler ben evlendikten sonra oturdular neresindensin bahçelinin.
Ne mutlu bişey gerçekten bende ykm den bluz aldım 48 beden 52 giydim çok büyük geldi ne sevindim seni çok iyi anlıyorum.
:::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Çok geçmiş olsun canım..Umarım bundan sonra her şey yolunda gider...
Allah sağlıktan ayırmasın seni;acil şifalar diliyorum..
Buluşmaya gelirsin inşallah;çok sevinirim;tabii bir mani olmaz da bende gelirim...
Şimdi nasıl oldu canım.İnşallah daha iyidir.Geçmiş olsun kuzucuğa
[/B
Büyük badire atlatmışsın canım.Allah bir daha göstermesin inşallah...
Nerelerdesin canım arkadaşım.Çok özledim seni.Msn den yazdım ama görmedin galiba...Bizi daha fazla sensiz bırakma lütfen...
Çok sevindim canım.EKG temizse artık daha rahat hissedersin kendini şimdi...
Buradayım canlarım....TIK...TIK....TIK....
Dün akşam;torun tombalak,tekmili birden bizdeydi...
Çok güzel,neşeli bir akşamdı.Geç gittiler,nete girmeye ne fırsat ne halim kaldı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?