Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eşim geliyomuş çıkıcam birazdan bu akşam yeri ve saati netleştirirsiniz umarım
12-1 arası olsun diyorum ben

bir saat yürüdüm geldim bu hfta cozutmatassam dikkatli gideceğim inşallah kaç haftadır pazartesi 82 lerdeyim cuma 81lerde hep böyle bu hafta yine 82 lerdeyim ama artık göndereceğim yeter yaaa

bir saat yürüdüm geldim bu hfta cozutmatassam dikkatli gideceğim inşallah kaç haftadır pazartesi 82 lerdeyim cuma 81lerde hep böyle bu hafta yine 82 lerdeyim ama artık göndereceğim yeter yaaa

ben de aynen. 85 ucundan görmüştüm cuma sabahı uc günlük çabamla yine 87 küsürdüm sabah. bu 4 günü iyi geçirirsem 84 leri görücem inşallah. ama bu hafta adet olucam bakalım. az ödem attırıcı çay neyin içeyim bir taraftan da.

ben de bol su yeşil çay sebze yoğurtla haftayı geçirmeyi planlıyorum
bol yeşillik aldım yıkayıp mutfağa koydum gelip gidip onları yiyorum
karnıbahar ve brüksel lahanası haşlanıyor yoğurtla onları yerim
inşallah bu hafta bişeyler olsun artık
ödem attırıcı çay ne içiyorsun canım ben arada yeşil çayı mısır püskülü ve kiraz sapıyla demliyorum
perşembe de lapamı yapsam acaba tam olsun

Pirinç lapasımı yapıcan o gün sadece onumu yiycen.

bilmem yapsammı diyorum bir kere denedim yarım gün sürdürebildim
yaparsam yine bol yeşillik de yerim aralarda meyve
Benim kuzenim yapmıştı çok kilolar verdi ama o mesala öğlen sebze haşlıyordu yada patlıcan közlüyordu akşamda pirinç lapası yiyordu meyvada yerdi ne biliyim valla bende istiyorum ama benim bağışıklık sistemim çok zayıf geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı ondan korkudan yapamıyorum bence 1 gün yap.

ben de yaparsam 1 gün yaparım canım ödem atma amaçlı regl döneminde iyi oluyormuş ama bakalım zaten bu hafta sıkı tutuyorum belki de gerek kalmaz

kızlar bence meydanda buluşup hep beraber gitmek daha iyi...ben o parkı bilmiyorum ama bulunur sanırım netten baktım güzel bir yere benziyor facede sayfası falan var...

kızlar bence meydanda buluşup hep beraber gitmek daha iyi...ben o parkı bilmiyorum ama bulunur sanırım netten baktım güzel bir yere benziyor facede sayfası falan var...

Olabilir aslında hep beraber gideriz ben çok gidiyodum eşimle annemlerle ama uzun zamandır gitmedik hala güzeldir heralde.

Kavaklı Park
kafanızı dinlemeniz gerekir bazen Sıcak bir çay dev şöminenin etrafında güzel bir muhabbet koy verirsiniz ürdün sakızı ile gülü karıştırıp harika bir nargile içersiniz kavunda iyidir aslında yazları arka bahçesi açık kışları içersi sıcacıktır tam bir parktır sessizdir sakindir ama oldukça nezihtir sanki istanbulun içinde bambaşka bir dağ kulubesidir evet kavaklı parktan bahsediyorum sevenleri bekliyorum....

Gozun aydin ablan gelmis sana uymasida çok guzel insalah cuma guzel bi bildirim yaparsin
Yegenine geçmis olsun ALLAH yardimcilari olsun

Haberleri izliyorum korkunç bir manzara koca evler toz bulutu olmuş Allahım altında kalnlar yardım etsin inşallah sağlıkla çıksınlar.
Amiiiiiiinnnnnn çok uzuldum çok sabahtan beri haberlere bakiyorum ALLAH im yardimcilari olsun

tebri ederim ablcim gonder valla bu hafta insallah 7leri gorursun

Haberleri izliyorum korkunç bir manzara koca evler toz bulutu olmuş Allahım altında kalnlar yardım etsin inşallah sağlıkla çıksınlar.
inşallah allah kurtarsın
Ben artık akşam fotolarınıza bakıp iç geçiririm..
neyaptınız,ne yediniz,ne konuştunuz anlatırsınız.:))
anlatırız

Bende pek bilmem ama tabelalrı izleyerek ulaşırsın birde tabi yolu bilen birinden tarif al hangi köprüden rahat gelirsin diye.
sağol canım

sağol canımbirde trafik var iyiyki hatırlattın ben en iyisi deniz otobüsü ile geleyim

cdleri nereden bulmuş canım bende alayım,dene bakalım .....
gitsinler ve bir daha gelmesinler, bende 80 olmak istiyorummmm

bende bu hafta bol bol sebze yaptım ama 1 kilo gitti ,bu haftada devam edeceğim bakalım....
perşembe bende lapa yapacağım her ayın son günü demiştim ama cumaya daha çok ekside çıkmak var dimi :)))

Ben de orda doğdum büyüdüm 9 yıl oldu ayrılalı ordan ama ailem 32 yıldır orda.Bevler siyavuşpaşa da oturuyor annemler.Sivavuşpaşa ilk.ö okulunun karşı sokağında bahçelievler belediyesi necip fazılın karşısında canım.Benim ilkokulum zaten siyavuşpaşa lise ve orta kocasinan.Belki de tanışıyoruzdur :)))

Tatlım ben Bahçeşehirdeyim ailem ve dostlarım bahçelievlerde o yüzden haftanın bir kaç günü genelde ayağım buralardadır.Yine b.evlerdeyim arkadaşımda şirinevlerden yazıyorum şu an :)) arkadaşım da ş.evler ilk okulunun yanında hemen.Hafta sonuna kadar burda olcam inşallah ctesi günkü b.köy görüşmesine daha rahat giderim diye dönmeyi düşünmüyorum umarım bir şey çıkmaz.Şu an yazıları okumaya çalışıyorum ctesi yazmıştım en son belli oldu mu mekan bi bakayım :)

Sağol beyzuşcum,buluşmaya ben de umarım bir sorun çıkmaz da gelirim diyorum hayırlısı bakalım :)

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bi kez denedim ama bebeğim çok küçük olduğu için onunla ilgilenirken nete giremedim o yüzden yarıda bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum tabi aranıza kabul ederseniz ne nasıl oluyor biraz anlatırmısınız​

Kızlar arkadaşımda girdim o yüzden ayıp olmasın çok takılmıyım yarın gündüz kardeşimin pcden girer geçmişi daha iyi gözden geçiririm,saferan ve banu bevlerdeyken görüşebiliriz kızlar :)))

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bi kez denedim ama bebeğim çok küçük olduğu için onunla ilgilenirken nete giremedim o yüzden yarıda bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum tabi aranıza kabul ederseniz ne nasıl oluyor biraz anlatırmısınız​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…