- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yenibirumut hoşgeldin umarım kalıcı olursun
efsunlu daha iyisin canım evden de çıkmışın sevindim
Biz umutla konustuk, heralde alternatif gorusme yapicaz, ona da haftasonu zor oluyor, olmazsa sirf semirani gormeye gidebiliriz cuma veya persembe ne zaman geliyorsa...
Hadi bakalim...
iyi akşamlar arkadaşlar van depremi için yurtiçi kargo ücretsiz koli götürüyormuş ayrıca istanbulda oturanlariçinde şişli belediyesi ulaştırıyor bağışları ilgilenenlerle paylaşmak istedim
ben de bol su yeşil çay sebze yoğurtla haftayı geçirmeyi planlıyorum
bol yeşillik aldım yıkayıp mutfağa koydum gelip gidip onları yiyorum
karnıbahar ve brüksel lahanası haşlanıyor yoğurtla onları yerim
inşallah bu hafta bişeyler olsun artık
ödem attırıcı çay ne içiyorsun canım ben arada yeşil çayı mısır püskülü ve kiraz sapıyla demliyorum
perşembe de lapamı yapsam acaba tam olsun
Beylikdüzü Belediyesi ve Kızılay şb.si de yardımları topluyor....
Çocuk bezi,maması ve hijyenik ped göndersek çok iyi olacak...Hele yarın olsun;artık elimizden ne gelirse....
ben adet olursam fena, pek anlamıyorum ödem attırıcılardan yeşil çayla form çay içiyorum o kadar.
çok iyi düşünmüssün umutt, beyzuş abla ben de ne yapabiliriz diye düşünüyordum bunu da yarın değerlendirmeye çalışacağım. eşimle bişiler kararlaştırdık halihazırda. söylenecek bişi de yok, elimizden gelen her türlü yardıma ihtiyaçları var.
senin adına çok mutlu oldum. devamı gelir inş. bu bahsettiğin mağazayı ilkkez duyuyorum. pahalı biryermi?
cnm benimmm ne güzel bir duygu değil miii harikasın
istanbul bahçelievler demi oturuyor annen ...ben oraları iyi bilirim orda doğdum büyüdüm daha 4 yıl oldu taşınalı ..komşuymuşuz falan....
[İnşallah canım bir versem bende bu hafta sonunu relaks ilan ettim kendime ama çok abartmadan.
Ohh ne güzel yapmışsın.
Ben iki tane isterim olsa.::))
Keşke bizim hangi gün gidecemiz belli değil telle haber vericekler kız görürsen selam vermekle kalma gelll.
Herşeye hazırlıklı olmak lazım ben ilk zamanlar çok ağlıyodum olmadından şimdi artık alıştım bazen rahat bile geliyor ama olsa dünyanın en mutlusu olurum çnkü ben birde çok severim çocukları Allahtan yiğenler varda sevgiyi tadıyorum.
Keşkeee karşılaşsak.Birgün bahçelidede görüşebiliriz 10 yıl orda oturdum 10 yıoldan annemler ben evlendikten sonra oturdular neresindensin bahçelinin.
Ne mutlu bişey gerçekten bende ykm den bluz aldım 48 beden 52 giydim çok büyük geldi ne sevindim seni çok iyi anlıyorum.
:::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kutluyorum canım seni...Çok azimlisin...Bu sevinci hak ettin...
Yasafat ne güzel bişey..
Çok sevindim inan...
Emeğinin karşılığını alıyorsun...
Ben baştan beri diyorum abla değilsin sen diye ama kimse beni takmıyor tabiii..
Çıııtıııır BEYZUUUŞŞ..:)
İyi canım çok şükür öksürüğü yok denecek kadar azaldı..
yasafat tebrikler canım ne mutlu sana ne güzel bir duygu değilmi devamı gelsin inşallah tvden önce biz bi görelim ama seni
yasafatcım ÇOK GÜZEL KG WERMŞSN TEBRIK EDIYORUM,bana ümit oldu kg fazla olunca yol uzun oluyo halıyle,ama yol uzun dıede mucize beklemekte mantıksız :44:bı yerden başlayıp yola gırmek lazım dıorum dıorumda bunu sadece dıorum :)))senden öğrenmek istegm nası bı yol takıp ettn ,tek tıp dıyetle mı,ve ne kadar sürede,ve ılaç benzerı ,bitgı felan kullandın mı :)))) top kaç kg werdn ,amma sordm hee, iigecelr cnm
ayyyyyyy senin adına çok sevindim inşallah bende o günleri görürüm
bende peynirciyimdir çok severim
çocukluğumuza gitmişken bende çocukken astronot olmayı çok isterdim gezegenlerle ilgili tümyazıları ve özelliklerini okumuşumdur
ohhhh be evde herkez uyudu birtek ben uyanığım günün en sevdiğim zamanı bu herkez uyuyacak televizyon kumandası bende istediğim kanal açık önüm de pc ohh bundan daha güzel bir zaman dilimi var mı??????????
ayy cok sevındım valla bende dunden berı gıreyım yazayım dıyorudumm 3 yıldır bana olmayan kıslık pardesum bazanın ltında uyuyorduu nıhayett onu uykudan uyandırdımm ve içine sıgdım kendımı manken gıbı hıssedıyorumm
cnm çok sevindim insan çok mutlu oluyor bende 40 bedene girince çok mutlu olmuştum
geçen sene dar gelen mantom şimdi bol geliyor türkiye den aldım yeni onuda dar aldım daha zayiflarim diye ama67.7kg takılı kaldım mecbur biraz sıkı tutmam gerek beslenmemi
bende peyniri karpuzla uzumle kirazla severim ha cevizlede güzel oluuyor
B]ne kadar sevindim çoook güzeel..resim koysanda bizde seni görsek farkı çook merak ettim....tv ye çıkınca haber et ordada görelim...[/B]
Yasafat artik foto koy ama ya.... Yena'yi bile gorduk, bi sen kaldin bak....
Beyzus abla, fotolara baktim. Benden daha genc duruyosun o yuzden bulusmaya gelme bakiym sen!!!! Saka saka artik sana abla demiycez biz, kandirmissin bizi...
Asuman naber? motivasyon ne alemde?
Ben kayinvaldeye gicik kapiodum bi suredir. Cocuklarla hic halimden anlamiyor, 3 ay Amerika, 6 ay Bdrum geziyor, cocuklarin yuzunu bile gormedi dogru durust diodum. izin bi suru faaliyeti, programi filan var vb. esim abisiyle konusmus Amerika'daki. annem beni cok mahcub ediyor Beyza'ya karsi filan demis.. Bayaa bi saydirmis. 2 gun evel Bodrum'dan dondu hanfendi, kayak mevsimi geldi nerdeyse hala ordaydi.. Hediye getirmisler cocuklara, kapiyi acinca ben" bak oglum bu senin baannen "dedim. Cok bozuldular.Neyse iste bugun bana mail atmis. Haftalik program yapalim, nereye goturulecekse cocuklara ben de yardim ediym filan demis... Ben de halden anlamaniza cok memnun oldum filan diye, acayip gommeli bir cevap yazdim...
ewet bıraz pahalı ama zaten butun buyuk bedenler pahalı bazen ındırımler oluyor bedenlerı kalmayanlarda mesela benım 120 ye aldıgım bı sey 2 ay sonra bedenı 1 tane kaldıgı ıçın 20 ye satılabılıyor bende bu sıte sayesınde evansı ogrendım yoksa genc buyuk beden satan zevkıme gore bı yer yoktu c &a ve evans kurtarıcılarım oldu gercı artık buranında en kucuk bedenını gıyebılıyorum
cooook tesekkurler arkadaslar ıyıkı varsınız ıyıkı tanısmısım burayla cıdden mutlulugumu ılk sızınle paylasmak ıstedım ıyısallah devam eder fotografımı bende paylasmak ıstıyorum ama burda kadınlar kulubunde tanıdıgım bazı kısıler var sımdı paylasırsam rahat rahat yazamam dedıkodu yapamamdıye koymuyorum bu +90 da degıller ama bu sıtedeler o yuzden bıraz daha zayıflayayım tv ye cıkarken haber verırım mutlaka sızede cıkarsam eger
arzular cok sagol canım umut olabıldıysem sana ne mutlu bana ben ılk 20 kılomu 4 ayda verdım duzenlı beslendım spor yaptım nerdeyse hergun yurudum 1 saat bazen 1 saatıde gectı ama sımdı 1 saat yuruyorum ıyı bı doktora gıttım ınsulın dırencım ıçın glucophage kullanıyorum bende cok ıse yaradı tatlı ıstegımı gecırdı sonra yaz tatılınde bıraz ara verdım saglıklı besenmemı 2 ay kılomu sabtledım ramazanda tekrar basladım o zamandan berıde 12 kılo verdım ıste toplamda 32 oldu yolumuz uzun yılmak yok o yuzden hedeflerımı kucuk belırlıyorum kı bıkmayayım 88 e ınınce 80 demıstım sımdı 80 kılo olmak ıstıyorum ınan bana bı paket cıkulatanın verdıgı hazdan daha fazlasını verıyor ıltıfat duymak shemde sucluluk duygusu hıssetmıyorsun ınsanların tavırları bıle degısıyor daha once yuzune bakmayanlar sımdı gozunun ıçıne bakıyorlar dahada mutlu oluyorum ıyısallah dahasınıda tadarım tadarız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?