Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenibirumut hoşgeldin umarım kalıcı olursun
efsunlu daha iyisin canım evden de çıkmışın sevindim

akşam yemeğimi yedim haşlanmış karnıbahar ve brüksel lahanası sarımsaklı yoğurtlu
çayımı içitim yanında bikaç tane burçak bisküvi yedim
daha da bişey yemem inşallah
en kötü ihtimal meyve yerim

Son düzenleme:
Biz umutla konustuk, heralde alternatif gorusme yapicaz, ona da haftasonu zor oluyor, olmazsa sirf semirani gormeye gidebiliriz cuma veya persembe ne zaman geliyorsa...

Hadi bakalim...

Arkadaşlar,

Van depremine yardım için -bireysel katkıların yanında- neler yapabiliriz diye düşündüm. Çok yakın arkadaşım yurtdışında oturuyor, hemen üye olduğu kulüplere, tanıdığı tanımadığı herkese mesaj atmış, bir çeşit kermes düzenliyor, gelirini depremzedelere gönderecek. (Facebook'ta gördüm, öyle haberim oldu) Ben de düşündüm, kendimce bir yardımda bulunmuştum oturuyordum öyle, kızcağız bile oralardan neler yapılıyor, bizler daha fazla ne yapabiliriz diye..
Aklıma site yönetimiyle görüşmek geldi, eğer sizler de toplu oturumun olduğu bir sitedeyseniz, site yönetiminden yardımları toplamak için önayak olmasını isteyebilirsiniz. Yapacakları sadece kapılara duyuru asıp yardım topladıklarını belirtmek, toplayacakları yardımı kapıdan gelip alan pek çok resmi kuruluş var zaten. Evde bir fazla battaniyesi olan, marketten aldığı ufak tefek yardımları bağışlayabilecek olan ama bunları götürüp bırakacak imkanı olmayanlar katkıda bulunmaktan geri durmaz böylece.
Bizim site yönetimi çok ilgilendi, hemen yarın gerekenleri yapacaklarını söylediler. Ben de kurumları aramak, nakliyeyi organize etmek için yardımcı olabileceğimi belirttim. Bir evden toplananlar belki gözümüze az gelir ama 50 evden, 100 evden, 500 evden toplananlar birikerek dişe dokunur bir hale gelir.

Sizlerle de paylaşmak istedim, aynı yöntemle daha fazla yardım toplanmasına ön ayak olabiliriz belki.

Başka önerisi olan arkadaşlar da varsa lütfen iletsin.

Biz umutla konustuk, heralde alternatif gorusme yapicaz, ona da haftasonu zor oluyor, olmazsa sirf semirani gormeye gidebiliriz cuma veya persembe ne zaman geliyorsa...

Hadi bakalim...

Beyzacığım sen benden hızlı çıktın, yaptın duyuruyu vallahi :)
Arkadaşlar, bu buluşmayı çok önemsedim, sizlerle buluşmayı çok istiyorum çünkü. Böyle toplu halde bir araya gelmek çok zor Böyle bir fırsat olunca kaçırmak istemedim.
Ataşehir'den Kadıköy'e, oradan Bakırköy'e, oradan buluşma yerine gitmek en az 3 saat kadar sürüyor, ama önemsemedim kırk yılda bir olacak bir şey diye. Ama 29 Ekim'e denk gelmesi biraz talihsizlik oldu, o gün çok yoğun, çok katılımlı yürüyüşlerin olduğu, Kadıköy'ün çok kalabalık olduğu bir gün, ben de akşam BAğdat CAddesi'ndeki yürüyüşe yetişmek için 17.00'de Suadiye'de olacağım. Ailem de o gün yürüyüşe katılacak.
Beyza ile konuşurken, "eğer Semiran da uygunsa hafta içi onu görmeye gidelim mi" diye bir fikir çıktı. İstanbul'da oturan diğer arkadaşlarımızı başka bir zaman da görme ihtimalimiz var diye.
Ama içim de rahat değil, Semiran'la konuşalım, Cumartesi günkü yürüyüş programlarına bakayım, tekrar düşüneyim diyordum. Öyle ayrı bir mini buluşma yapsak kızar mısınız bize??

iyi akşamlar arkadaşlar van depremi için yurtiçi kargo ücretsiz koli götürüyormuş ayrıca istanbulda oturanlariçinde şişli belediyesi ulaştırıyor bağışları ilgilenenlerle paylaşmak istedim

canım arkadaşlarım ben PERŞEMBE sabah 9 da ist deyim inş o gün boşum cuma boşum görüşebiliris umutcum sorun değil cumartesi de zaten ben 1 saatliğine gittiğiniz yere geleceğim erkek arkadaşımla buluşacağım sorun çıkmazsa tabiki de zaten pazar sabahı 8 de geri dönüş uçağım siz verin kararınızı olur mu yeri soleyin artık beyza umut sizle de buluşurum cuma günü ya da perşembe sorun değil ben herkese uyarım sizi seviyorum çok ama çok heyecanlıyımmm hem deee

Beylikdüzü Belediyesi ve Kızılay şb.si de yardımları topluyor....

Çocuk bezi,maması ve hijyenik ped göndersek çok iyi olacak...Hele yarın olsun;artık elimizden ne gelirse....

ben adet olursam fena, pek anlamıyorum ödem attırıcılardan yeşil çayla form çay içiyorum o kadar.

Beylikdüzü Belediyesi ve Kızılay şb.si de yardımları topluyor....

Çocuk bezi,maması ve hijyenik ped göndersek çok iyi olacak...Hele yarın olsun;artık elimizden ne gelirse....

Beylikdüzü çevresinde oturan arkadaşlar;

Beylikdüzü belediyesine telefon edildiğinde yardım paketinizi evinizden alıyorlar....İlgilenen olursa diye yazmak istedim.

Tel: 880 53 00

ben adet olursam fena, pek anlamıyorum ödem attırıcılardan yeşil çayla form çay içiyorum o kadar.

form çayı haftada 1 kez felan içiyorum ama yeşil çaya bazen kiraz sapı bazen de mısır püskülü katıyorum faydası oluyordur ama nadiren yapıyorum zaten en önemlisi bol su içmek

çok iyi düşünmüssün umutt, beyzuş abla ben de ne yapabiliriz diye düşünüyordum bunu da yarın değerlendirmeye çalışacağım. eşimle bişiler kararlaştırdık halihazırda. söylenecek bişi de yok, elimizden gelen her türlü yardıma ihtiyaçları var.

iyi akşamlar kızlar sizlere gugün götürdüklerimi anlatayım
] Puding (çikolatalı) 0.2 PORSİYON 32.6
[2] Üzüm 10 gr 7.3
[3] Badem kurabiyesi 10 GRAM 35.1
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] Revani 150 GRAM 354
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Tereyağ 3 GRAM 21.51
[10] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[11] Elma 0.5 ADET 30
[12] Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[13] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 0.5 ADET 36
[14] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[15] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] Domates 1 ADET 14
[18] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
baya yedim ama az yediğimden herkal 1444kalori tuttu toplam 1 martta allahın izniyle88 im

Yardımlarla ilgili bir şey hatırlatmakta yarar var. Ben site yönetimine belirtmeyi unuttum, yarın söyleyeceğim.
Yardım toplayan ciddi ve resmi kurumları arayıp, bilgi alıp, eksikler neyse buna göre yardımda bulunmak önemli. Çünkü organize olmak ve gerekli yardımı ayırmak çok büyük kolaylık sağlıyor. Ben 1999 depreminde Adapazarı ve Gölcük'te yardım gönüllüsüydüm. Örneğin o zaman o kadar çok giysi yığılmıştı ki, aralarından başka işe yarar şeyleri bulmak, onları tasnifleyip depolamak çok zor oluyordu.. Buna karşılık kadın pedi kimsenin aklına gelmemişti. Şimdi herkes kadın pedi diyor belki bu sefer başka eksik kalacak. Belki çocuk çorabı, belki sabun ya da çarşaf (kafadan attım bunları) aklımıza gelmeyen başka eksikler olabilir. Yardımları daha hazırlamadan bilgi almak faydalı olacaktır, özellikle toplu yardım toplamak amaçlanıyorsa.. Kızılay İletişim Hattı 168 ayrıca; 0312 293 60 25, 0312 293 60 26. AKUT merkezi de aranarak bilgi sorulabilir. Benim aklıma ilk gelen bunlar oldu :)

senin adına çok mutlu oldum. devamı gelir inş. bu bahsettiğin mağazayı ilkkez duyuyorum. pahalı biryermi?

ewet bıraz pahalı ama zaten butun buyuk bedenler pahalı bazen ındırımler oluyor bedenlerı kalmayanlarda mesela benım 120 ye aldıgım bı sey 2 ay sonra bedenı 1 tane kaldıgı ıçın 20 ye satılabılıyor bende bu sıte sayesınde evansı ogrendım yoksa genc buyuk beden satan zevkıme gore bı yer yoktu c &a ve evans kurtarıcılarım oldu gercı artık buranında en kucuk bedenını gıyebılıyorum

cnm benimmm ne güzel bir duygu değil miii harikasın

cooook tesekkurler arkadaslar ıyıkı varsınız ıyıkı tanısmısım burayla cıdden mutlulugumu ılk sızınle paylasmak ıstedım ıyısallah devam eder fotografımı bende paylasmak ıstıyorum ama burda kadınlar kulubunde tanıdıgım bazı kısıler var sımdı paylasırsam rahat rahat yazamam dedıkodu yapamam dıye koymuyorum bu +90 da degıller ama bu sıtedeler o yuzden bıraz daha zayıflayayım tv ye cıkarken haber verırım mutlaka sızede cıkarsam eger

arzular cok sagol canım umut olabıldıysem sana ne mutlu bana ben ılk 20 kılomu 4 ayda verdım duzenlı beslendım spor yaptım nerdeyse hergun yurudum 1 saat bazen 1 saatıde gectı ama sımdı 1 saat yuruyorum ıyı bı doktora gıttım ınsulın dırencım ıçın glucophage kullanıyorum bende cok ıse yaradı tatlı ıstegımı gecırdı sonra yaz tatılınde bıraz ara verdım saglıklı besenmemı 2 ay kılomu sabtledım ramazanda tekrar basladım o zamandan berıde 12 kılo verdım ıste toplamda 32 oldu yolumuz uzun yılmak yok o yuzden hedeflerımı kucuk belırlıyorum kı bıkmayayım 88 e ınınce 80 demıstım sımdı 80 kılo olmak ıstıyorum ınan bana bı paket cıkulatanın verdıgı hazdan daha fazlasını verıyor ıltıfat duymak shemde sucluluk duygusu hıssetmıyorsun ınsanların tavırları bıle degısıyor daha once yuzune bakmayanlar sımdı gozunun ıçıne bakıyorlar dahada mutlu oluyorum ıyısallah dahasınıda tadarım tadarız hep beraber

arkadaslar gecmısı tam okuyamadım cok bırıkmıs ama deprem bolgesıne ulastırmak uzere gysı battanıye vs kızılaymı toplar oraya versek ulastırıyorlar mı yoksa sadece para olarak mı yardım alıyorlar

ne güzel anlatmışsın
bravo valla yılmak yok az kaldı çoğu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…