Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sporum 60 dakka
bugün deli oldumtatlı diye valla zor dayandım sadece kızmın jelibon şekerini emerek yedim azaldı biraz
bir diyetisyenden duymuştum tatlı krizi tutarsa şekeri ağzınızda uzun sürede emin diye daha az kalorili

yasafat,
Ankarada toplu şekilde yardımı ulaştıracak kurum vardır muhakak belediye veya sivil örgütler..
Sen onlar aracılığıyla ulaştırsan yardımını çok daha çabuk ve iyi olur..

Ben burda bir derneğe üyeyim..Ufacıkta olsa bir katkım oldu İki adet battaniye ve çamaşır hazırladım kendi bütçemin el verdiğince muhtemelen yarın göndereceğiz..

Duyduğum kadarıyla Çadır ve battaniyeye çok ihtiyaçları varmış...

tebessüm cok tsk ederim cvbın icin
tamam baslıyorum yazmaya o zaman

defalarca denemelerim oldu cok basarısızlıklarım oldu bicok diyetisyene gittim ama
irade gerekli bişey
irade yok bende pek nasıl basarıcagımı bilmiyorum
ne yemem gerektigini biliyorum ama metabolizmam çok yavas
10 gün diyet yapıyorum 1 günb bozunca bütün hersey bitiyo
umarım basarırım

Son düzenleme:

Kızılay ve bağzı belediyeler yardım paketlerini alıyorlar canım...

Son düzenleme:

yediklerini yaz sırf bu sebepten kaçamakların azalır
herkezin kaçamağı olur bir gün oldu sonraki gün devam et bırakma önceden bende öyle yapardım off kaçırdım battı balık yan gider derdim ama olmuyor bu kilolar gitmeli
aç kalmaki kriz tutmasın spor metebolizmayı hızlandırıyor

Allah razı olsun YENACIĞIM.....

Ben de bebek ve kadın ihtiyacı ile çorap düşünüyorum..Bizim belediye evimizden alıyor.....

BEYZUŞŞŞ,şişli belediyesi ne güzel çalışıyor öyle bravoo..
Keşke tüm belediyeler öyle olsa...

İTÜ sözlük ve ekşi sözlükten nefret ediyorum artık..
Üniversite öğrencilerinin bu denli kafatasçı olduklarını bilmiyordum açıkçası...

Allah razı olsun YENACIĞIM.....

Ben de bebek ve kadın ihtiyacı ile çorap düşünüyorum..Bizim belediye evimizden alıyor.....

Canım benim sendende allah razı olsun..doğru çorapta büyük ihtiyaç..

Evet canım;çok takdir edilir bir çaba içindeler ve tüm belediyelerden önce davranıp,tırları yola çıkardılar....

Hiç okuma onları canım;hele bu ara hiç.....

Çok hoş bir yer seviceksiniz kızlar.
Canım ben baş.şehirdeyim ama sık geliyorum oralara görüşürüz ama cmt gelmeye çalış.

Çok güzel bir hareket yapmışsın bende bu konu ile ilgili yönetimle görüşebilirim.
Valla hesaplayarak herşeyden yemişsin güzel.
tüm güzeller toplanmış yena mutlu banu
ben biraz halsizim bugün erken yatayım hepinizeaz kalorili iyi geceler
İyi geceler canım hayırdır neyin var.

Şaşkınlık verici bir durum ırkçılık yapmak ben bizim miletimize yakıştırmıyorum bence bu sözler belli kesimlerden birbirimize düşürmek için yapılan bir olay yoksa bizler yardım için her zaman koşarız ki zaten yardımlar yağıyor bu belli ufak kesimde kendi ayıpları ortada kalıyolar.

Evet canım ;çok haklısın....

Allah kötülere fırsat vermeyecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…