mrb ben de 106 kiloyum burda zayıflamak istiyorum...
ne yapmam lazım?
arkadaslar gecmısı tam okuyamadım cok bırıkmıs ama deprem bolgesıne ulastırmak uzere gysı battanıye vs kızılaymı toplar oraya versek ulastırıyorlar mı yoksa sadece para olarak mı yardım alıyorlar
arkadaslar gecmısı tam okuyamadım cok bırıkmıs ama deprem bolgesıne ulastırmak uzere gysı battanıye vs kızılaymı toplar oraya versek ulastırıyorlar mı yoksa sadece para olarak mı yardım alıyorlar
tüm güzeller toplanmış yena mutlu banu
ben biraz halsizim bugün erken yatayım hepinizeaz kalorili iyi geceler
tebessüm cok tsk ederim cvbın icin
tamam baslıyorum yazmaya o zaman
defalarca denemelerim oldu cok basarısızlıklarım oldu bicok diyetisyene gittim ama
irade gerekli bişey
irade yok bende pek nasıl basarıcagımı bilmiyorum
ne yemem gerektigini biliyorum ama metabolizmam çok yavas
10 gün diyet yapıyorum 1 günb bozunca bütün hersey bitiyo
umarım basarırım
yasafat,
Ankarada toplu şekilde yardımı ulaştıracak kurum vardır muhakak belediye veya sivil örgütler..
Sen onlar aracılığıyla ulaştırsan yardımını çok daha çabuk ve iyi olur..
Ben burda bir derneğe üyeyim..Ufacıkta olsa bir katkım oldu İki adet battaniye ve çamaşır hazırladım kendi bütçemin el verdiğince muhtemelen yarın göndereceğiz..
Duyduğum kadarıyla Çadır ve battaniyeye çok ihtiyaçları varmış...
Neden halsizsin canım,geçmiş olsun...
Allah razı olsun YENACIĞIM.....
Ben de bebek ve kadın ihtiyacı ile çorap düşünüyorum..Bizim belediye evimizden alıyor.....
BEYZUŞŞŞ,şişli belediyesi ne güzel çalışıyor öyle bravoo..
Keşke tüm belediyeler öyle olsa...
İTÜ sözlük ve ekşi sözlükten nefret ediyorum artık..
Üniversite öğrencilerinin bu denli kafatasçı olduklarını bilmiyordum açıkçası...
Çok hoş bir yer seviceksiniz kızlar.Kavaklı Park
kafanızı dinlemeniz gerekir bazen Sıcak bir çay dev şöminenin etrafında güzel bir muhabbet koy verirsiniz ürdün sakızı ile gülü karıştırıp harika bir nargile içersiniz kavunda iyidir aslında yazları arka bahçesi açık kışları içersi sıcacıktır tam bir parktır sessizdir sakindir ama oldukça nezihtir sanki istanbulun içinde bambaşka bir dağ kulubesidir evet kavaklı parktan bahsediyorum sevenleri bekliyorum....
Canım ben baş.şehirdeyim ama sık geliyorum oralara görüşürüz ama cmt gelmeye çalış.Tatlım ben Bahçeşehirdeyim ailem ve dostlarım bahçelievlerde o yüzden haftanın bir kaç günü genelde ayağım buralardadır.Yine b.evlerdeyim arkadaşımda şirinevlerden yazıyorum şu an :)) arkadaşım da ş.evler ilk okulunun yanında hemen.Hafta sonuna kadar burda olcam inşallah ctesi günkü b.köy görüşmesine daha rahat giderim diye dönmeyi düşünmüyorum umarım bir şey çıkmaz.Şu an yazıları okumaya çalışıyorum ctesi yazmıştım en son belli oldu mu mekan bi bakayım :)
Kızlar arkadaşımda girdim o yüzden ayıp olmasın çok takılmıyım yarın gündüz kardeşimin pcden girer geçmişi daha iyi gözden geçiririm,saferan ve banu bevlerdeyken görüşebiliriz kızlar :)))
Çok güzel bir hareket yapmışsın bende bu konu ile ilgili yönetimle görüşebilirim.Arkadaşlar,
Van depremine yardım için -bireysel katkıların yanında- neler yapabiliriz diye düşündüm. Çok yakın arkadaşım yurtdışında oturuyor, hemen üye olduğu kulüplere, tanıdığı tanımadığı herkese mesaj atmış, bir çeşit kermes düzenliyor, gelirini depremzedelere gönderecek. (Facebook'ta gördüm, öyle haberim oldu) Ben de düşündüm, kendimce bir yardımda bulunmuştum oturuyordum öyle, kızcağız bile oralardan neler yapılıyor, bizler daha fazla ne yapabiliriz diye..
Aklıma site yönetimiyle görüşmek geldi, eğer sizler de toplu oturumun olduğu bir sitedeyseniz, site yönetiminden yardımları toplamak için önayak olmasını isteyebilirsiniz. Yapacakları sadece kapılara duyuru asıp yardım topladıklarını belirtmek, toplayacakları yardımı kapıdan gelip alan pek çok resmi kuruluş var zaten. Evde bir fazla battaniyesi olan, marketten aldığı ufak tefek yardımları bağışlayabilecek olan ama bunları götürüp bırakacak imkanı olmayanlar katkıda bulunmaktan geri durmaz böylece.
Bizim site yönetimi çok ilgilendi, hemen yarın gerekenleri yapacaklarını söylediler. Ben de kurumları aramak, nakliyeyi organize etmek için yardımcı olabileceğimi belirttim. Bir evden toplananlar belki gözümüze az gelir ama 50 evden, 100 evden, 500 evden toplananlar birikerek dişe dokunur bir hale gelir.
Sizlerle de paylaşmak istedim, aynı yöntemle daha fazla yardım toplanmasına ön ayak olabiliriz belki.
Başka önerisi olan arkadaşlar da varsa lütfen iletsin.
Valla hesaplayarak herşeyden yemişsin güzel.iyi akşamlar kızlar sizlere gugün götürdüklerimi anlatayım
] Puding (çikolatalı) 0.2 PORSİYON 32.6
[2] Üzüm 10 gr 7.3
[3] Badem kurabiyesi 10 GRAM 35.1
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] Revani 150 GRAM 354
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Tereyağ 3 GRAM 21.51
[10] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[11] Elma 0.5 ADET 30
[12] Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[13] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 0.5 ADET 36
[14] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[15] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] Domates 1 ADET 14
[18] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
baya yedim ama az yediğimden herkal 1444kalori tuttu toplam 1 martta allahın izniyle88 im
İyi geceler canım hayırdır neyin var.tüm güzeller toplanmış yena mutlu banu
ben biraz halsizim bugün erken yatayım hepinizeaz kalorili iyi geceler
İyi geceler mutlu.iyi geceler güzeller, yarın görüşürüz.
Şaşkınlık verici bir durum ırkçılık yapmak ben bizim miletimize yakıştırmıyorum bence bu sözler belli kesimlerden birbirimize düşürmek için yapılan bir olay yoksa bizler yardım için her zaman koşarız ki zaten yardımlar yağıyor bu belli ufak kesimde kendi ayıpları ortada kalıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?