İyi geceler beyzuş abla yena umut nasılsınız.
İyi geceler beyzuş abla yena umut nasılsınız.
Bende iyiyim canım memleketimizin hali beni üzüyor bugün kendime göre huzurlu bir gün geçirdim bir kaç gündür panik atak problemim tekrarlamıştı bu olaylar tv izleyince üzüldüm kendi yaşadıklarımız aklıma geldi oda beni fena yapmıştı şükür bugün iyiyim inşallahda böyle devam eder. Barış nasıl oldu iyileştimi tam olarak.İyi diyelim iyi olalım banucum...
Sen nasılsın..
Bugün yediklerim
Sabah
1dilim ekmek domates salatalık 1 tk reçel peynir.
Öğlen
1 küçük amasya elması 1 mandalina.
Akşam
8 yk patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek.
Ara
2 mandalina 1 küçük amasya elması.
Belki birazdan birazcık peynir yiyebilirim meyvadan midem kazındı.
Bende iyiyim canım memleketimizin hali beni üzüyor bugün kendime göre huzurlu bir gün geçirdim bir kaç gündür panik atak problemim tekrarlamıştı bu olaylar tv izleyince üzüldüm kendi yaşadıklarımız aklıma geldi oda beni fena yapmıştı şükür bugün iyiyim inşallahda böyle devam eder. Barış nasıl oldu iyileştimi tam olarak.
Bugün annemlere gittim ayşeye dedim kız cumartesi şişmanlar zirvesine katılıyoruz sende geliyosun dedim bir kızdı bana ben şişman değilim gelememmmmmmm bak zayıfım çok güldüm ona yaa sizede anlatıyım dedim.:))
Sorma beyzuş abla bende şimdi meyva yedim ama içim kazınıyor biraz peynir yemeyi veya şimdi aklıma geldi yoğurt yiyebilirim.Benim bugün günüm güzeldi şükür daha sakin ve huzurlu bir gün geçirdim şükür.Sen süt iç beyzuş abla yanınada 2 3 grisini al istersen sonrada kaç mutfaktan:)İyi geceler canım..İyiyim ,sen nasılsın...
Şu saat açlığa direnme saatim....Light süt içmeyi planlıyorum;fakat mutfağa gitmeye korkuyorum;yoldan çıkarım diye...
Senin günün nasıl geçti...
Sorma beyzuş abla bende şimdi meyva yedim ama içim kazınıyor biraz peynir yemeyi veya şimdi aklıma geldi yoğurt yiyebilirim.Benim bugün günüm güzeldi şükür daha sakin ve huzurlu bir gün geçirdim şükür.Sen süt iç beyzuş abla yanınada 2 3 grisini al istersen sonrada kaç mutfaktan:)
Aslında çorba içiyorum salata ayran ama bu sabah o kadar geç kalktımki gece uyumak için ilaç aldım tabi sabahta uyanamadım 13.00 kahvaltı yapınca yemiyim dedim aslında çok haklısın yemeyince akşam gözüm dönüyor..Banucuğum;
İşine karışmak gibi olmasın ama canım;öğlen çok az yiyorsun...Ne kadar dayanabilirsin ki....
Arkasından büyük kaçamaklar gelir (Allah korusun)...
Öğlen hafif bir sebze ve ayran olabilir yada ızgara ve salata...Bunu senin motivasyonunu kırmak için değil;daha güçlü ol diye yazıyorum canım...
Dimi ama;yazık kuzuma...Prenses o prenses...
valla bilemedim bu kadar kızıcanı meğerse dün dışarda arkadaşı onu çok üzmüş sonra annem anlattı bende üzüldüm inşallah onuda zayıflatırız çocuk yemiyoda ama veremiyor tahlillerde normal çıktı bu sefer çikolata yok şeker yok hamurişi yok ama veremiyor hiç anlam veremiyoruz aslında kendimden çok onun zayıflamasını istiyorum.Kuzum benim yaaa,söyleme sende teyzesi ayşeciğe öyle şeyler...
İyi geceler yena uykusuzluk mahvediyor insanı.Bende uyumalıyım.. erken kalkıyorum sonrada leyle gibi dolaşıyorum evde..
İyi geceler arkadaşlar...
İyi geceler umut bencede yatttt.Geceleri ne zor geçiyor, bugün ikinci gece ama birşeylerin eksikliğini fena hissediyorum. (Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum ya..) Yatayım da bu işkenceye (!) son vereyim bari :))
İyi geceler, iyi uykular...
İyi geceler yena uykusuzluk mahvediyor insanı.
İyi geceler umut bencede yatttt.
Bende yatıyorum herkese güzel bir gece ve tatlı bir uyku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?